WTF : STATUS TWITTER PALING BABI HARI INI

#Status pilihan kami hari ini. Apa kata anda? LOL



{ 93 comments.. read them below or add one }

AnonymousAnonymous 14 February, 2013
bodoh punye azrul syafiq..
AnonymousAnonymous 14 February, 2013
Twitter budak tu
https://twitter.com/bieboo_
AnonymousAnonymous 14 February, 2013
wuh kalau aku jadi dia, aku harap man u menang sebab aku nak rogol adik hahaha, by the way, I am pedo
Anti blog mazeer Anti blog mazeer 14 February, 2013
sama mcm ko mazeer mohamad. dua2 sama bangang..bangang kuasa dua katakan.
AnonymousAnonymous 14 February, 2013
hensem ape ..x yah rogol adek u ..rogol i pown xpe ..i on je ..nak konek azrul syafiq
AnonymousAnonymous 14 February, 2013
Nak publisiti murahan la tu
hafiz usman hafiz usman 14 February, 2013
Meh aq tlg rogol adik pompuan ko skali
AnonymousAnonymous 14 February, 2013
astaghfirullah... apa nak jadi lah dgn orang melayu sekarang ni.. ingatlah , sesungguhnya Allah tidak akan biarkan sesuatu umat , apabila umat itu sudah melampaui batas , berzina berleluasa , minum arak tanpa segan silu , merogol , memfitnah sana sini , berjudi dan segala macam maksiat dilakukan oleh kaum manusia itu , maka , tunggu lah saat hari kehancuran yg maha dahsyat , saat di mana Allah mendatangkan azab yg sangat pedih tak terperi sakitnya.... bertaubat lah selagi diberi masa , bertaubat lah selagi Allah beri masa kepada kita ... ingat lah , sesungguhnya kemurkaan Allah itu sangat lah dahsyat....
AnonymousAnonymous 14 February, 2013
Xda adk pompuan blh la ckp cmtu..
AnonymousAnonymous 14 February, 2013
lw xdk adik prmpuan pn,,,tba2 allah bg mak dy mngandung lagi cne??allah tu maha kuasa...apa pn blh jadi dgn khendak dy..huh..
AnonymousAnonymous 14 February, 2013
kalo aku jadik bapak bdk nie dah lama aku bunuh!
AnonymousAnonymous 14 February, 2013
KORANG JGN KUTUK AKU , KAU ORANG YANG KAT BAWAH AKU NIE ANK HARAM !
AnonymousAnonymous 14 February, 2013
cepat betul media massa nie bergerak,padahal baru je 2jam die tweet benda tu...cepat betul..haihh..
AnonymousAnonymous 14 February, 2013
nasib baik seri , selamat adik ko ... bodoh puye abang
IeLa FieRa Ra'Ra IeLa FieRa Ra'Ra 14 February, 2013
What the heck ! Gosh ! Such an idiot !
AnonymousAnonymous 14 February, 2013
Pedulik apa dgn anak haram ko sial... jenis menatang babi gini ar... ko nih spatutnya dilahirkan anjing... kepala butuh ko babi... sia2 mak ko lahirkan ko... ntah2 mak ko pelacur... hidup mnyusahkan org, pegi mmpus lagi bagus... kebabian ko mmg trserlah... haha, pasni ko or sape2 nk kutuk, kutuklah, aku ok jer... xmcam ko babi lahanat...
AnonymousAnonymous 14 February, 2013
korang ni emo apsal...korng tau ke dia ni ada adik pompuan????
orang bawah rogol kambing jiran dia......
azroy azlan azroy azlan 14 February, 2013
org atas rogol beruk jiran mak tiri sdara dia huh gile
MOL.fm MOL.fm 14 February, 2013
kesian adik .. hahaha
Arif Shah Arif Shah 14 February, 2013
jahanam ko ni sial, baik mampos la ko dri hidup ko setiap pegerakan ko di laknat
AnonymousAnonymous 14 February, 2013
shit punye abang entah entah takde adik perempuan dia pergi rogol adik laki dia hahahahahahahaha
AnonymousAnonymous 14 February, 2013
org atas tu smua nyanyuk giler???????????!!!!
zaihimi zaihimi 14 February, 2013
Dia xader adik perempuan la tu..sbb tu dia cakap mcm tu..
AnonymousAnonymous 14 February, 2013
Gi rigol biawak lh...
AnonymousAnonymous 14 February, 2013
bagus la..xsusahkan family orang lain...
AnonymousAnonymous 14 February, 2013
pe x rogol mak ko je anak haram
Azrul SyafiqAzrul Syafiq 14 February, 2013
Eh ap nie?? Nie smua abg mazeer sy yg sruh sy bwat cam nie.. Bkan slah sy pon )':
MazeerMazeer 14 February, 2013
bangkeinye ko????
AnonymousAnonymous 14 February, 2013
berzikir munajat bagai
AnonymousAnonymous 14 February, 2013
Pedo tu menatang ape ????
Malong Kuning Malong Kuning 14 February, 2013
Sedap x rogol adik ko????
AnonymousAnonymous 15 February, 2013
jgn ckp mcm org xde agama boleh x???
Azrul SyafiqAzrul Syafiq 15 February, 2013
orang atas aku sumer bangang mcm pantek.. suka ati aku lew nk rogol sape.. korang rsa nyampah dgn adik ke mak korang ke bgi je kt aku.. hahahahahahahahahahaha
Azrul SyafiqAzrul Syafiq 15 February, 2013
sedap.. siap telan lagi.. ko nak pi lah ayat dia...
gusdur gila babi babangusdur gila babi baban 15 February, 2013
gusdur la sial korang semua
AnonymousAnonymous 15 February, 2013
Azrul syafiq lahanat babi sial mcm pukimak, aku nk cr dia dok mane aku nk suh negro rogol dia..bangang avadi pya manusia sial..
AnonymousAnonymous 15 February, 2013
astaghfirullahhalazim...
mana korg pnya sensetiviti korg sebagai seorg islam???
ingat Allah la...
tanpa izin Allah kita xkn hidup...
korg bersyukur la dgn nikmat yg Allah dh beri..
malu kat org kafir ja... macam ni atitude seorg islam...
fikir balik kita ni datang dari mana???
AnonymousAnonymous 15 February, 2013
dya kte dye kna hack la...kita skali sekala kna la memaafkan org itu...jngn main nk marah n maki hamun dya je...allah cipta umatnya mempunyai ihsan..jdy kta prlulah memaafkan kesilapan seseorang itu..
AnonymousAnonymous 15 February, 2013
Azrul syafiq lahanat babi sial mcm pukimak!!!...
- Empty Minded - - Empty Minded - 15 February, 2013
lol , suke bdk bwh 12 taon .
AnonymousAnonymous 15 February, 2013
azrul plz fuck akak... dah brape bulan akak kesepian plzzzzz
Ainan Tasneem Ainan Tasneem 15 February, 2013
eleh... bukan ainan tak taw, yg mintak rogol ni pun mesti lelaki. ayat mcm gay je. eeee... geli geli geli... oleh sebab tu... ainan nak nyanyi lagu 150 juta kali kosong lah. sape nk dengar angkat tangan... ;)
Sivaji The Mamak Sivaji The Mamak 15 February, 2013
saya rasa a, ini budak a, dia mesti hasil dari jadi habuan masa MU menang zaman dulu-dulu. sekarang a, dia itu jadi pelapis mak dia la. phui! wosak punya worang. makan capati lagi best dari buat jahat mcm ini worang
V for Vendetta V for Vendetta 15 February, 2013
mungkin dia takde adik perempuan, tapi kita sebagai umat Islam tak gemar ada saudara yang teruk mcm ni, walaupun mungkin dia tidak ada adik perempuan. tapi maruah dia dah tak terjaga, org takde lg dah nk hormat kt dia. akhlak pun ntah ke mana. kalau nak bergurau, ada caranya. kalau dia kena hack pun, salah dia lah. sape suruh tak jaga account dia. agak2 dah besar nnt account bank dia pun tak terjaga
AnonymousAnonymous 15 February, 2013
nasib baek laa...seri
AnonymousAnonymous 16 February, 2013
ape punya abg la... x cian ke status tu boleh buat adik kamu kecik hati..
AnonymousAnonymous 17 February, 2013
sy tau la ko xda adk prmpuan..
akibat kurang kasih sayang dan kurang didikan agama..
AnonymousAnonymous 19 February, 2013
FUCK PKR!!!!!!!!!!!!!! PARTI KENCING RAKYAT!!!!
AnonymousAnonymous 22 February, 2013
aku g satu kedai kecantikan wanita... nak beli collagen tuk awek aku... aku sorg waktu tu sampai kedai tu aku masuk... ade sorang penjaga merangkap tuan kedai umur lewatt 40an... tapi solid terbaik geram aku... aku pun beli la... sambil2 tu aku borak ngan dia... mcm2 borak sampaila dia offer satu barang kat aku.. dia tanye dah kawen ker.. ku ckp dah hehe sj jew.. dia bg satu brg namenyer cincin getah arjuna power kat aku.. aku ckp untuk ape ni... di ckp untuk kepuasan malam pasangan suami isteri.. aku pon haaa kan jer lahh.. aku bukak n ckp kat dia muat kew ni mcm mane nak pakai... dia ckp masuk kan kat anu ko n smpai dekat ngan telo... oooo aku faham... aku pon ckp boleh try x smbil sengih... dia ckp bayar dulu pastu try la kat blakang.... aku pon buat ape dia suruh... aku pakai dah tu x muat masuk... aku panggil dia... dia dtg sambil ckp ish kamu ni kot ye nak panggil pakai la seluar tu... aku ckp alaaa x pe akak tolong la x muat ni... dia pon tolong dan pegang anu aku... ahhh sedapnya... ku dah x tahan terus ckp boleh try alat ni kat akak x... dia yg dah stim ckp ok jer... kami pon main sepuasnya... perghhh sedap... kebetulan dtg lak anak dia kat kedai tu... babi betul laaa... aku stop main dia pakai baju balik... terus ke anaknya sambil berbisik terus anaknya dtg kat aku main ngan aku... perghhh mak ngan anak tibai aku sedap giler... dtg lak nenek dia nak join... mase tu aku terus pukol nenek dia smpai koma n terus sambung main balik... ah sedapnya... tamat
AnonymousAnonymous 26 February, 2013
selamanya bangang abadi
AnonymousAnonymous 26 February, 2013
dasar kaum LGBT berkumpulan!!
ahlang ahlang 07 March, 2013
dr yg perintah sekarg...asyik naik kan harger jer...tp negare xmaju maner pn...segaler brg3 bkn dpt dulu pn...semua dah reject....baru sampai kat m'sia.....
AnonymousAnonymous 15 March, 2013
nak komen juga la.... yg sbnrnye tu..dia nak TRY adik dia kot..... hahhaha, ni la manusia paling bangang penah ku tgk....
fauzan acong fauzan acong 21 March, 2013
dak2 baru nak up...mcm nie la...suke cari publisiti...padahal x berani pon, berani ckp je, konon2 nak tunjuk yg die tu crazy football la...klu berani...post la gambar kat fb gambar ko tgh men ngan adik ko.......... azrol shafiq...name sedap da....tp...hahaha...lembu ngan ko same jew...xde beza....lu panas? g mampus....hahaha
AnonymousAnonymous 30 March, 2013
Salam, apa yang sedap kat dunia.. sakit kat akhirat .. macam mana nak sedap kat dunia dan sedap kat akhirat? jage diri, jage maruah, beriman kepada Allah, Sentiasa jage solat, sentiasa mengucap istigfar, sentiasa merasakan diri penuh dosa, sentiasa memohon keampunan, sentiasa bertaubat, sentiasa berdoa supaya terhindar perkara2 yang lagha, kita manusia baru duduk di bumi sudah berlagak, berlagak dengan Pencipta kita, Sombong dengan Pencipta kita, Merasakan diri kita ni kuat untuk menghadapi azab siksa disana, pernahkah anda terfikir, azab apa yg anda akan terima disana? pernahkah anda terfikir jasad anda milik siapa? pernahkah anda terfikir siapa yang menghidupkan anda? pernahkah anda terfikir anda hanya menumpang di bumi Allah.. tapi kenapa anda masih bongkak? kenapa anda masih berlagak dengan Allah.. sudah kuat kah anda untuk hadapi azab siksa Nya.. sudah kuat kah.. ingat lah sesungguhnya azab siksa neraka itu benar.. jangan sampai da kena baru nak ternganga. Wasalam
AnonymousAnonymous 08 April, 2013
ape yg ko menyampah sgt ngn si mazeer tuh,,, dia tibai awek ko ker?? adusss
AnonymousAnonymous 12 April, 2013
If any of u human fucking shit death want to b famous.
. Fucking put a bullet in ur head on the street, surely u guys will b famous. What the hell will posted raped... fucking idiot people such want a fame... go fuck urself!!!
LL 12 April, 2013
Hanya merasa lucu mmbca komen korang.
AnonymousAnonymous 12 April, 2013
rosmah mansor jadi ratu cantik...cun ooo

klik sini..
eyna ezzete eyna ezzete 14 April, 2013
adik die bace twitter screen grab..anta kat bapak..hahahahahaah
AnonymousAnonymous 17 April, 2013
Dia tak ada adik perempuan sebab itu dia berani buat kenyataan itu.
AnonymousAnonymous 19 April, 2013
mcm pukimak ayat ko
AnonymousAnonymous 28 September, 2013
main jubor ak laaa....hmmm
AnonymousAnonymous 28 September, 2013
x nak main jubo ko busuk byk taik palat....hahahaha
AnonymousAnonymous 28 September, 2013
peh,..sedap tuh nk jd pedo gk lh
AnonymousAnonymous 29 September, 2013
giler, imaginasi lam blek air ko nie puiii
AnonymousAnonymous 10 October, 2013
haha..bodoh..sial korang..aq doa suma mati kene langga lori
AnonymousAnonymous 19 November, 2013
SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :


OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?--> WWW.JUSTINZAYN.COM

DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA 2014 (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER 2014 DI MALAYSIA --> WWW.PASSPERCUMA.COM

INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) , IPHONE 5C (RM1000) *TERHAD*--> WWW.IPHONEMSIA.COM










ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)
asha kikoasha kiko 22 December, 2013
org nye ensem perangai cam babi sial !!!
AnonymousAnonymous 15 February, 2014
Ko ni azrul,nk rogol konon,aritu ko crita blue ngan akak,bila akak Dh stim ajk main,ko tersipu2 plak,bile akak pgg anu ko,mlu lak ye,,ermm..kecik je konek,,tk puas la nk main,pjg n mantapkn dulu eh btg tu,nnti jmpe akak,bru urm, klau msuk dlm akak punya..mmm......
tra vail tra vail 15 February, 2014
Buat Duit Hanya Dengan Menggunakan Handphone"
Syaratnya anda hendaklah menggunakan SIMKAD PREPAID ToneExcel yang dikuasakan oleh TuneTalk.

Pendaftaran Hanya RM80 Dan Anda Akan Mendapat Satu Simkad Prepaid TuneTalk PERCUMA!!!

Anda Diberi Rm30 Airtime PERCUMA!!!

Anda Akan Jadi Agen Kepada Syarikat Besar Iaitu TuneTalk Dan ToneExcel.

KELEBIHAN SIMKAD :
1. Setiap kali anda topup, anda akan mendapat point dan point tersebut boleh dikumpul tanpa tarikh luput. Point-point tersebut boleh ditukarkan dengan TIKET KAPAL TERBANG AIR ASIA. Atau, anda blh tukarkan kpd smart phone.
2. Anda topup sekurang-kurangnya RM30 dalam sebulan secara terkumpul, anda akan dilindungi insurans (PA Insurans) sejumlah RM100 RIBU oleh TUNE INSURANS.
3. Anda juga berpeluang melancong SECARA PERCUMA.
4. Anda boleh menggunakan semula nombor handphone kesayangan anda yang sedia ada (Hanya Tukar Plan Ke TuneTalk).
5. Sekiranya anda bercadang untuk mengambil nombor baru, anda boleh pilih nombor 4 angka terakhir (010-XXX????).
6. Terbuka kepada semua golongan (berumur 12 tahun keatas).

KADAR SIMKAD TONEEXCEL
Call:
1-2minit =28sen
3minit dan seterusnya =26sen
(charging block 60 saat)
(kadar rata kesemua rangkaian)

Sms:
10sen setiap sms
Surf Internet:
10 sen setiap 1mb

Coverage:
Tunetalk menggunakan prasarana (pencawang celcom), dimana ada line celcom, disitu ada line tunetalk.

BAGAIMANA NAK BUAT DUIT DENGAN SIMKAD INI?
*Anda hanya perlu perkenalkan simkad ini kepada ahli keluarga dan rakan-rakan. (Bukan Jual Simkad Dan Juga Bukan Jual Topup)
*Setiap kali anda perkenalkan simkad ini, anda akan dibayar RM20 dan setiap kali orang yang anda perkenalkan buat topup di kedai-kedai reload, anda akan dibayar lagi 6% berdasarkan jumlah yang mereka topup. Contohnya, sekiranya mereka topup RM30, maka anda akan mendapat RM1.80
Orang yang anda perkenalkan tadi kita anggap sebagai level 1, level 1 perkenalkan orang lain, akan jadi level 2 kita. Level 2 perkenalkan kepada orang lain, akan jadi level 3 kita.

"PLAN"
ANDA (Topup RM30 Sebulan)
LEVEL 1 (Anda Dibayar 6%)
LEVEL 2(Anda Dibayar 3%)
LEVEL 3(Anda Dibayar 11%)
sekiranya,
ANDA (Topup RM60 Keatas Sebulan)
LEVEL 1 (Anda Dibayar 10%)
LEVEL 2(Anda Dibayar 3%)
LEVEL 3(Anda Dibayar 13%)

"POTENSI"
*L1, L2 dan L3 adalah infiniti
*Contoh kuasa gandaan 10 orang
*Contoh topup rm30 setiap orang
*Anda boleh tolong kira sendiri
L1-10 orang X rm30(topup) X 10%=_rm30
L2-100 orang X rm30(topup) X 3%=rm90
L3-1000 orang X rm30(topup) X 13%=rm3900___
(JUMLAHKAN L1, L2 dan L3)
*Semua Komisyen akan dimasukkan kedalam akaun bank anda setiap 21hb.
*Syarikat ToneExcel SDN BHD Telah Jalin Kerjasama Dengan LPKPM (Lembaga Pelindung Dan Kebajikan Pengguna Malaysia) Di Bawah Kategori Perkhidmatan Telekomunikasi.
"Suka Atau Tidak, Anda Tetap menggunakan HANDPHONE. Cepat Atau Lambat, Anda Tetap Akan Labur Duit (TOPUP) Ke HANDPHONE"

Persoalannya???
Sampai Bila Anda Nak Labur Sahaja Ke Handphone???
Mari Kita Semua Ubah, Kali Ini Biar Handphone Yang Labur Duit Kepada Kita!!!
Renung-Renungkan.
Setakat Hari Ini Sudah 245 ribu Rakyat Malaysia Menyertai Program Ini. Berdasarkan Statistik, Ada 30 Juta Pengguna Prepaid Di Malaysia. Anda Hendak Jadi Ahli Yang Ke Berapa Dalam Program Ni?
Telah jelas segalanya dan anda bminat...cri sya


Rebut peluang ini.Hanya tukar simkad anda.
JADILAH PENGGUNA YANG LEBIH BIJAK

PM di facebook;
http://on.fb.me/KpWECm

email ;
suzisalim85@gmail.com
010-809 8485 

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri