WTF : STATUS TWITTER PALING BABI HARI INI
Home » » WTF : STATUS TWITTER PALING BABI HARI INI

WTF : STATUS TWITTER PALING BABI HARI INI

14 Feb 2013 93 Comments
#Status pilihan kami hari ini. Apa kata anda? LOL



93 comments:

  1. bodoh punye azrul syafiq..

    ReplyDelete
    Replies
    1. SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :


      OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?--> WWW.JUSTINZAYN.COM

      DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

      TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

      DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA 2014 (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

      TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER 2014 DI MALAYSIA --> WWW.PASSPERCUMA.COM

      INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

      IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) , IPHONE 5C (RM1000) *TERHAD*--> WWW.IPHONEMSIA.COM










      ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

      Delete
  2. Replies
    1. sama mcm ko mazeer mohamad. dua2 sama bangang..bangang kuasa dua katakan.

      Delete
    2. Mazeer bangang bodoh

      Delete
    3. bangkeinye ko????

      Delete
    4. Mazeer tolol

      Delete
    5. mazeer gile seks

      Delete
    6. ape yg ko menyampah sgt ngn si mazeer tuh,,, dia tibai awek ko ker?? adusss

      Delete
    7. mazeer pelir

      Delete
  3. Twitter budak tu
    https://twitter.com/bieboo_

    ReplyDelete
  4. wuh kalau aku jadi dia, aku harap man u menang sebab aku nak rogol adik hahaha, by the way, I am pedo

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pedo tu menatang ape ????

      Delete
    2. selamanya bangang abadi

      Delete
    3. peh,..sedap tuh nk jd pedo gk lh

      Delete
  5. hensem ape ..x yah rogol adek u ..rogol i pown xpe ..i on je ..nak konek azrul syafiq

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha,wtf..

      Delete
    2. eleh... bukan ainan tak taw, yg mintak rogol ni pun mesti lelaki. ayat mcm gay je. eeee... geli geli geli... oleh sebab tu... ainan nak nyanyi lagu 150 juta kali kosong lah. sape nk dengar angkat tangan... ;)

      Delete
    3. dasar kaum LGBT berkumpulan!!

      Delete
    4. haha..bodoh..sial korang..aq doa suma mati kene langga lori

      Delete
  6. Nak publisiti murahan la tu

    ReplyDelete
  7. bola pon x kenal..

    ReplyDelete
  8. Meh aq tlg rogol adik pompuan ko skali

    ReplyDelete
  9. astaghfirullah... apa nak jadi lah dgn orang melayu sekarang ni.. ingatlah , sesungguhnya Allah tidak akan biarkan sesuatu umat , apabila umat itu sudah melampaui batas , berzina berleluasa , minum arak tanpa segan silu , merogol , memfitnah sana sini , berjudi dan segala macam maksiat dilakukan oleh kaum manusia itu , maka , tunggu lah saat hari kehancuran yg maha dahsyat , saat di mana Allah mendatangkan azab yg sangat pedih tak terperi sakitnya.... bertaubat lah selagi diberi masa , bertaubat lah selagi Allah beri masa kepada kita ... ingat lah , sesungguhnya kemurkaan Allah itu sangat lah dahsyat....

    ReplyDelete
  10. Xda adk pompuan blh la ckp cmtu..

    ReplyDelete
  11. lw xdk adik prmpuan pn,,,tba2 allah bg mak dy mngandung lagi cne??allah tu maha kuasa...apa pn blh jadi dgn khendak dy..huh..

    ReplyDelete
  12. kalo aku jadik bapak bdk nie dah lama aku bunuh!

    ReplyDelete
  13. KORANG JGN KUTUK AKU , KAU ORANG YANG KAT BAWAH AKU NIE ANK HARAM !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pedulik apa dgn anak haram ko sial... jenis menatang babi gini ar... ko nih spatutnya dilahirkan anjing... kepala butuh ko babi... sia2 mak ko lahirkan ko... ntah2 mak ko pelacur... hidup mnyusahkan org, pegi mmpus lagi bagus... kebabian ko mmg trserlah... haha, pasni ko or sape2 nk kutuk, kutuklah, aku ok jer... xmcam ko babi lahanat...

      Delete
    2. berzikir munajat bagai

      Delete
    3. saya rasa a, ini budak a, dia mesti hasil dari jadi habuan masa MU menang zaman dulu-dulu. sekarang a, dia itu jadi pelapis mak dia la. phui! wosak punya worang. makan capati lagi best dari buat jahat mcm ini worang

      Delete
  14. cepat betul media massa nie bergerak,padahal baru je 2jam die tweet benda tu...cepat betul..haihh..

    ReplyDelete
  15. nasib baik seri , selamat adik ko ... bodoh puye abang

    ReplyDelete
  16. dia ada adik ke???

    ReplyDelete
  17. What the heck ! Gosh ! Such an idiot !

    ReplyDelete
  18. korang ni emo apsal...korng tau ke dia ni ada adik pompuan????
    orang bawah rogol kambing jiran dia......

    ReplyDelete
    Replies
    1. mungkin dia takde adik perempuan, tapi kita sebagai umat Islam tak gemar ada saudara yang teruk mcm ni, walaupun mungkin dia tidak ada adik perempuan. tapi maruah dia dah tak terjaga, org takde lg dah nk hormat kt dia. akhlak pun ntah ke mana. kalau nak bergurau, ada caranya. kalau dia kena hack pun, salah dia lah. sape suruh tak jaga account dia. agak2 dah besar nnt account bank dia pun tak terjaga

      Delete
  19. org atas rogol beruk jiran mak tiri sdara dia huh gile

    ReplyDelete
  20. jahanam ko ni sial, baik mampos la ko dri hidup ko setiap pegerakan ko di laknat

    ReplyDelete
  21. shit punye abang entah entah takde adik perempuan dia pergi rogol adik laki dia hahahahahahahaha

    ReplyDelete
  22. Astagfirullah .

    ReplyDelete
  23. org atas tu smua nyanyuk giler???????????!!!!

    ReplyDelete
  24. Dia xader adik perempuan la tu..sbb tu dia cakap mcm tu..

    ReplyDelete
  25. Gi rigol biawak lh...

    ReplyDelete
  26. bagus la..xsusahkan family orang lain...

    ReplyDelete
  27. pe x rogol mak ko je anak haram

    ReplyDelete
  28. Eh ap nie?? Nie smua abg mazeer sy yg sruh sy bwat cam nie.. Bkan slah sy pon )':

    ReplyDelete
    Replies
    1. sedap.. siap telan lagi.. ko nak pi lah ayat dia...

      Delete
    2. Azrul syafiq lahanat babi sial mcm pukimak!!!...

      Delete
  29. jgn ckp mcm org xde agama boleh x???

    ReplyDelete
  30. orang atas aku sumer bangang mcm pantek.. suka ati aku lew nk rogol sape.. korang rsa nyampah dgn adik ke mak korang ke bgi je kt aku.. hahahahahahahahahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Azrul syafiq lahanat babi sial mcm pukimak, aku nk cr dia dok mane aku nk suh negro rogol dia..bangang avadi pya manusia sial..

      Delete
  31. gusdur gila babi baban15 February 2013 at 11:41

    gusdur la sial korang semua

    ReplyDelete
  32. astaghfirullahhalazim...
    mana korg pnya sensetiviti korg sebagai seorg islam???
    ingat Allah la...
    tanpa izin Allah kita xkn hidup...
    korg bersyukur la dgn nikmat yg Allah dh beri..
    malu kat org kafir ja... macam ni atitude seorg islam...
    fikir balik kita ni datang dari mana???

    ReplyDelete
  33. dya kte dye kna hack la...kita skali sekala kna la memaafkan org itu...jngn main nk marah n maki hamun dya je...allah cipta umatnya mempunyai ihsan..jdy kta prlulah memaafkan kesilapan seseorang itu..

    ReplyDelete
  34. azrul plz fuck akak... dah brape bulan akak kesepian plzzzzz

    ReplyDelete
  35. nasib baek laa...seri

    ReplyDelete
  36. Lawak giler...haha

    ReplyDelete
  37. ape punya abg la... x cian ke status tu boleh buat adik kamu kecik hati..

    ReplyDelete
  38. sy tau la ko xda adk prmpuan..
    akibat kurang kasih sayang dan kurang didikan agama..

    ReplyDelete
  39. FUCK PKR!!!!!!!!!!!!!! PARTI KENCING RAKYAT!!!!

    ReplyDelete
  40. aku g satu kedai kecantikan wanita... nak beli collagen tuk awek aku... aku sorg waktu tu sampai kedai tu aku masuk... ade sorang penjaga merangkap tuan kedai umur lewatt 40an... tapi solid terbaik geram aku... aku pun beli la... sambil2 tu aku borak ngan dia... mcm2 borak sampaila dia offer satu barang kat aku.. dia tanye dah kawen ker.. ku ckp dah hehe sj jew.. dia bg satu brg namenyer cincin getah arjuna power kat aku.. aku ckp untuk ape ni... di ckp untuk kepuasan malam pasangan suami isteri.. aku pon haaa kan jer lahh.. aku bukak n ckp kat dia muat kew ni mcm mane nak pakai... dia ckp masuk kan kat anu ko n smpai dekat ngan telo... oooo aku faham... aku pon ckp boleh try x smbil sengih... dia ckp bayar dulu pastu try la kat blakang.... aku pon buat ape dia suruh... aku pakai dah tu x muat masuk... aku panggil dia... dia dtg sambil ckp ish kamu ni kot ye nak panggil pakai la seluar tu... aku ckp alaaa x pe akak tolong la x muat ni... dia pon tolong dan pegang anu aku... ahhh sedapnya... ku dah x tahan terus ckp boleh try alat ni kat akak x... dia yg dah stim ckp ok jer... kami pon main sepuasnya... perghhh sedap... kebetulan dtg lak anak dia kat kedai tu... babi betul laaa... aku stop main dia pakai baju balik... terus ke anaknya sambil berbisik terus anaknya dtg kat aku main ngan aku... perghhh mak ngan anak tibai aku sedap giler... dtg lak nenek dia nak join... mase tu aku terus pukol nenek dia smpai koma n terus sambung main balik... ah sedapnya... tamat

    ReplyDelete
    Replies
    1. mcm pukimak ayat ko

      Delete
    2. giler, imaginasi lam blek air ko nie puiii

      Delete
  41. dr yg perintah sekarg...asyik naik kan harger jer...tp negare xmaju maner pn...segaler brg3 bkn dpt dulu pn...semua dah reject....baru sampai kat m'sia.....

    ReplyDelete
  42. nak komen juga la.... yg sbnrnye tu..dia nak TRY adik dia kot..... hahhaha, ni la manusia paling bangang penah ku tgk....

    ReplyDelete
  43. dak2 baru nak up...mcm nie la...suke cari publisiti...padahal x berani pon, berani ckp je, konon2 nak tunjuk yg die tu crazy football la...klu berani...post la gambar kat fb gambar ko tgh men ngan adik ko.......... azrol shafiq...name sedap da....tp...hahaha...lembu ngan ko same jew...xde beza....lu panas? g mampus....hahaha

    ReplyDelete
  44. Salam, apa yang sedap kat dunia.. sakit kat akhirat .. macam mana nak sedap kat dunia dan sedap kat akhirat? jage diri, jage maruah, beriman kepada Allah, Sentiasa jage solat, sentiasa mengucap istigfar, sentiasa merasakan diri penuh dosa, sentiasa memohon keampunan, sentiasa bertaubat, sentiasa berdoa supaya terhindar perkara2 yang lagha, kita manusia baru duduk di bumi sudah berlagak, berlagak dengan Pencipta kita, Sombong dengan Pencipta kita, Merasakan diri kita ni kuat untuk menghadapi azab siksa disana, pernahkah anda terfikir, azab apa yg anda akan terima disana? pernahkah anda terfikir jasad anda milik siapa? pernahkah anda terfikir siapa yang menghidupkan anda? pernahkah anda terfikir anda hanya menumpang di bumi Allah.. tapi kenapa anda masih bongkak? kenapa anda masih berlagak dengan Allah.. sudah kuat kah anda untuk hadapi azab siksa Nya.. sudah kuat kah.. ingat lah sesungguhnya azab siksa neraka itu benar.. jangan sampai da kena baru nak ternganga. Wasalam

    ReplyDelete
  45. If any of u human fucking shit death want to b famous.
    . Fucking put a bullet in ur head on the street, surely u guys will b famous. What the hell will posted raped... fucking idiot people such want a fame... go fuck urself!!!

    ReplyDelete
  46. Hanya merasa lucu mmbca komen korang.

    ReplyDelete
  47. rosmah mansor jadi ratu cantik...cun ooo

    klik sini..

    ReplyDelete
  48. adik die bace twitter screen grab..anta kat bapak..hahahahahaah

    ReplyDelete
  49. Dia tak ada adik perempuan sebab itu dia berani buat kenyataan itu.

    ReplyDelete
  50. ni adik zambri kl

    ReplyDelete
  51. main jubor ak laaa....hmmm

    ReplyDelete
  52. x nak main jubo ko busuk byk taik palat....hahahaha

    ReplyDelete
  53. org nye ensem perangai cam babi sial !!!

    ReplyDelete
  54. Ko ni azrul,nk rogol konon,aritu ko crita blue ngan akak,bila akak Dh stim ajk main,ko tersipu2 plak,bile akak pgg anu ko,mlu lak ye,,ermm..kecik je konek,,tk puas la nk main,pjg n mantapkn dulu eh btg tu,nnti jmpe akak,bru urm, klau msuk dlm akak punya..mmm......

    ReplyDelete
  55. Buat Duit Hanya Dengan Menggunakan Handphone"
    Syaratnya anda hendaklah menggunakan SIMKAD PREPAID ToneExcel yang dikuasakan oleh TuneTalk.

    Pendaftaran Hanya RM80 Dan Anda Akan Mendapat Satu Simkad Prepaid TuneTalk PERCUMA!!!

    Anda Diberi Rm30 Airtime PERCUMA!!!

    Anda Akan Jadi Agen Kepada Syarikat Besar Iaitu TuneTalk Dan ToneExcel.

    KELEBIHAN SIMKAD :
    1. Setiap kali anda topup, anda akan mendapat point dan point tersebut boleh dikumpul tanpa tarikh luput. Point-point tersebut boleh ditukarkan dengan TIKET KAPAL TERBANG AIR ASIA. Atau, anda blh tukarkan kpd smart phone.
    2. Anda topup sekurang-kurangnya RM30 dalam sebulan secara terkumpul, anda akan dilindungi insurans (PA Insurans) sejumlah RM100 RIBU oleh TUNE INSURANS.
    3. Anda juga berpeluang melancong SECARA PERCUMA.
    4. Anda boleh menggunakan semula nombor handphone kesayangan anda yang sedia ada (Hanya Tukar Plan Ke TuneTalk).
    5. Sekiranya anda bercadang untuk mengambil nombor baru, anda boleh pilih nombor 4 angka terakhir (010-XXX????).
    6. Terbuka kepada semua golongan (berumur 12 tahun keatas).

    KADAR SIMKAD TONEEXCEL
    Call:
    1-2minit =28sen
    3minit dan seterusnya =26sen
    (charging block 60 saat)
    (kadar rata kesemua rangkaian)

    Sms:
    10sen setiap sms
    Surf Internet:
    10 sen setiap 1mb

    Coverage:
    Tunetalk menggunakan prasarana (pencawang celcom), dimana ada line celcom, disitu ada line tunetalk.

    BAGAIMANA NAK BUAT DUIT DENGAN SIMKAD INI?
    *Anda hanya perlu perkenalkan simkad ini kepada ahli keluarga dan rakan-rakan. (Bukan Jual Simkad Dan Juga Bukan Jual Topup)
    *Setiap kali anda perkenalkan simkad ini, anda akan dibayar RM20 dan setiap kali orang yang anda perkenalkan buat topup di kedai-kedai reload, anda akan dibayar lagi 6% berdasarkan jumlah yang mereka topup. Contohnya, sekiranya mereka topup RM30, maka anda akan mendapat RM1.80
    Orang yang anda perkenalkan tadi kita anggap sebagai level 1, level 1 perkenalkan orang lain, akan jadi level 2 kita. Level 2 perkenalkan kepada orang lain, akan jadi level 3 kita.

    "PLAN"
    ANDA (Topup RM30 Sebulan)
    LEVEL 1 (Anda Dibayar 6%)
    LEVEL 2(Anda Dibayar 3%)
    LEVEL 3(Anda Dibayar 11%)
    sekiranya,
    ANDA (Topup RM60 Keatas Sebulan)
    LEVEL 1 (Anda Dibayar 10%)
    LEVEL 2(Anda Dibayar 3%)
    LEVEL 3(Anda Dibayar 13%)

    "POTENSI"
    *L1, L2 dan L3 adalah infiniti
    *Contoh kuasa gandaan 10 orang
    *Contoh topup rm30 setiap orang
    *Anda boleh tolong kira sendiri
    L1-10 orang X rm30(topup) X 10%=_rm30
    L2-100 orang X rm30(topup) X 3%=rm90
    L3-1000 orang X rm30(topup) X 13%=rm3900___
    (JUMLAHKAN L1, L2 dan L3)
    *Semua Komisyen akan dimasukkan kedalam akaun bank anda setiap 21hb.
    *Syarikat ToneExcel SDN BHD Telah Jalin Kerjasama Dengan LPKPM (Lembaga Pelindung Dan Kebajikan Pengguna Malaysia) Di Bawah Kategori Perkhidmatan Telekomunikasi.
    "Suka Atau Tidak, Anda Tetap menggunakan HANDPHONE. Cepat Atau Lambat, Anda Tetap Akan Labur Duit (TOPUP) Ke HANDPHONE"

    Persoalannya???
    Sampai Bila Anda Nak Labur Sahaja Ke Handphone???
    Mari Kita Semua Ubah, Kali Ini Biar Handphone Yang Labur Duit Kepada Kita!!!
    Renung-Renungkan.
    Setakat Hari Ini Sudah 245 ribu Rakyat Malaysia Menyertai Program Ini. Berdasarkan Statistik, Ada 30 Juta Pengguna Prepaid Di Malaysia. Anda Hendak Jadi Ahli Yang Ke Berapa Dalam Program Ni?
    Telah jelas segalanya dan anda bminat...cri sya


    Rebut peluang ini.Hanya tukar simkad anda.
    JADILAH PENGGUNA YANG LEBIH BIJAK

    PM di facebook;
    http://on.fb.me/KpWECm

    email ;
    suzisalim85@gmail.com
    010-809 8485 

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri