WTF : Traffic Jam Yang Sial

#Kita patut berterima kasih kepada kerajaan BN berjaya menyediakan perkhidmatan jalan raya yang efficient lagi murah. LOL




















{ 54 comments.. read them below or add one }

mazeer mohamad mazeer mohamad 09 February, 2013
okay, memang macam sial.

naik moto pun x lepas nih..

uhuhuhu!

aku ada masak nasik goreng.

jemput makan ye kawan2.

PANAS:GAMBAR NORA DANISH DICIUM!
SADIS:PENYANYI DIKENDURI OLEH PEMINAT!
BERITA:KESAN KOYAK PADA KEMALUAN GADIS!
AnonymousAnonymous 09 February, 2013
badan kmu bagus banget..,pasti banyak cewe yg suka dan aq slh stunya.kamu trlihat keren tanpa rasa malu sedikitpun memperlihatkan kelebihan badan yg seperti seekor belalang kurus kelaparan dimusim kering.
i lov u guy...
kapan kta bs making love ?,
kmu mmbuat urat" vaginaku tegang sprti mau MUNTAH!!
uweeekkk...puih...!!
AnonymousAnonymous 09 February, 2013
Kenapakah kau diciptakan lebih baik kau jadi kambing
AnonymousAnonymous 09 February, 2013
jom la..aku pun dah lame x ngongkek nih..akakak..
AnonymousAnonymous 09 February, 2013
jgn lupa pakai kondom tau
audyaro audyaro 09 February, 2013
Jgn lupe inform zamri kL skali
AnonymousAnonymous 09 February, 2013
Wahh ini jem bikin stresss giler..m
Adniy Adniy 09 February, 2013
LOL ! nie traffic negara mana gilee ! nak perli perlikan sesuatu pihak plak !
AnonymousAnonymous 09 February, 2013
Ya...ni gmbr bkn d KL or Malaysia???
AnonymousAnonymous 09 February, 2013
pa kna mngena Be END plak....sapa pn yg jd kerajaan kna mnyediakan jlan raya yg efisyen
MOL.fm MOL.fm 09 February, 2013
terbaik jem .. hahahahahah
AnonymousAnonymous 09 February, 2013
JEM TU TAK SALAH..YANG SALAH ORG YG CKP JEM..SABO JE LAH..

BEGITULAH FLASHBACK SAYA
AnonymousAnonymous 09 February, 2013
org atas aku ni mcm ye ye je. eh sial la puihh
AnonymousAnonymous 09 February, 2013
Ambik la.roti kalo jemm leh gak mkn.. Pastu kongkek atas jln 2.. Oyehh2..
AnonymousAnonymous 09 February, 2013
Saya perempuan yg sangap,saya perlukan lelaki untuk memuaskan nafsu saya..kol sy kosong satu tujuh pat pat eight two seven seven nine
AnonymousAnonymous 09 February, 2013
tips: GOOGLE D INTERNET CARI GAMBAR KESESAKAN LALU LINTAS D DUNIA..LEPAS TU CARI GAMBAR DEKAT MALAYSIA..LEPAS TU BANDING KAN..LAST SKALI MASUKKAN NAMA BN...WEI KAMURANG YANG SOKONG BN...STAKAT NI LA KAN KAMU RASA RAKYAT SENANG KA?? COMMON LA BUKA MATA! MUNGKIN GAJI KAMU KECIL TU PSAL X RASA SENGSARA..CUBA TANYA PKRJA GAJI ATAS RM4K KEATAS?? BRAPA BANYAK INCOME TAX KNA POTONG??
AnonymousAnonymous 09 February, 2013
KEBANYAKN PYOKONG BN SEMUANYA YANG MISKIN2...KIPAS PANTAT JUBOR KOTEH NAJIB! DENGAN HARAPAN DIBALAS DENGAN DUIT! PUIH LA!!
AnonymousAnonymous 09 February, 2013
WOI!! jln bkn bn yg bwt la.. bn xde kene mengena dlm pembinaan jln. xterlibat langsung..
AnonymousAnonymous 09 February, 2013
Nak trberak niee.. Berak dlam kete pastu bungkus ketat2..
Pakcik Kassim Pakcik Kassim 09 February, 2013
pakcik pnah tinggalkan kete pakcik..lepas tu jalan kaki je..
AnonymousAnonymous 09 February, 2013
aku xpuas at ni.. geram aku..
AnonymousAnonymous 09 February, 2013
Sibodo mazeer ni bkn reti diam..bg je mkn kaki..
Dato Seri NajibDato Seri Najib 09 February, 2013
Maka dengan ini, kita akan menambahkan lg jalan bg mengelakkan jem. Hanya barisan nasional sahaja la akan membantu rakyat. Undilah barisan nasional..
AnonymousAnonymous 09 February, 2013
ni gmbr mne ni....tp kalo pmbangkang ambk alih negre mmg mcm ni..
AnonymousAnonymous 09 February, 2013
ni mcm dkat negara china je
AnonymousAnonymous 09 February, 2013
pakcik yg tinggalkn kete pastu jalan kaki kat atas memang sial.. puii!
AnonymousAnonymous 09 February, 2013
btina yg sangap tdi bleh bgitau x saiz cipap kg test x muat....
AnonymousAnonymous 10 February, 2013
KL sekarang dah jem dgn pendatang asing..
AnonymousAnonymous 10 February, 2013
klu dh bayar zakat dh xkena income tax lg dh..
Pakcik Kassim Pakcik Kassim 11 February, 2013
terima kasih anak muda...
bencibenci 11 February, 2013
Cipanzi.. BN keje nak songlap duit rakyat je. Menyesal dulu sokong BN. Sekarang roadtax pun naik tak agak agak..
anas anas 13 February, 2013
This comment has been removed by the author.
AnonymousAnonymous 09 April, 2013
tak boleh awal2 terima kasih sebab kena compare jumlah penduduk di bandar yang disebutkan dengan yang ada di KL....then baru fair, jangan yang dekat KL just 3 juta org penduduk, but di bandar2 tru 20 juta, or 10 juta...of courselaa lebih teruk dari segi purata.....jadi rationallaa sikit tuan blog oi..tahulaa macai
AnonymousAnonymous 09 April, 2013
ni bkn jem ni dorang parking kenderaan masing-masing..bukan aku cakap, budak gay yang bawah aku yang cakap..
AnonymousAnonymous 09 April, 2013
gambar tu bkn kat malaysia...jgn nak membongak lah wei..apa lak kna mengena ngan BN ni wei..selama kerajaan wat jalanraya utk keselesaan rakyat...itu lg mau sokong manifesto pembangkang yg nak turunkan harga keta..pasni ni semua org nak pkai keta pastu..jd lah sesak mcm gambo kat atas tu...BN nk turunkan harga keta gak tp berfikir secara rasional...sbb takut akan berlaku lah kesesakan jalanraya..dah nk kna lebarkan jalanraya..kna buat jalanraya baru...kesimpulannya gambo kt atas tu sebenarnya x de kna mengena ngan malaysia pun..tuan punya blog mintak sensitif skit..klau nak membongak pun agak2 lah...zaman IT skang ni...dah x leh nak membongak...peace yo!
AnonymousAnonymous 22 September, 2013
aku x suka bn... tp agk2 la..ni bkn dkt malaysia
AnonymousAnonymous 22 September, 2013
Adehhhh!tuan punya blog xmembongak pn..ko tu yg bongak..baca btul2 lh ngok..kn kesimpulan nya dia ckp jln kt msia ni efisyen..mknanya ni gmbr kt oversea sna lh..ape lah ko ni..sah alam!peace yo...

Regards,
Shalini
Admin Jr.
AnonymousAnonymous 22 September, 2013
Adehhhh!tuan punya blog xmembongak pn..ko tu yg bongak..baca btul2 lh ngok..kn kesimpulan nya dia ckp jln kt msia ni efisyen..mknanya ni gmbr kt oversea sna lh..ape lah ko ni..sah alam!peace yo...

Regards,
Shalini
Admin Jr.
AnonymousAnonymous 22 September, 2013
Ni sorang lagi bongak..taw lh bongak tp agk2 lh

Regards,
Shalini
Admin Jr.
Mohd Azizan Hussin Mohd Azizan Hussin 23 September, 2013
Hello brader,

cukai motor diaorang sama dengan cukai kereta.... sebab tu kereta je yang ada.. penuh macam babi... nasib malaya ramai rakyatnya guna motor ke tempat kerja... yang cina babi suka naik kete dan bawa macam babi...
AnonymousAnonymous 02 October, 2013
orang diatas semua sampah
AnonymousAnonymous 19 November, 2013
SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :

OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?-> WWW.JUSTINZAYN.COM

DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA 2014 (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER 2014 DI MALAYSIA --> WWW.PASSPERCUMA.COM

INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) . IPHONE 5C (RM1000) *TERHAD* --> WWW.IPHONEMSIA.COM




















ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri