WTF : Traffic Jam Yang Sial
Home » » WTF : Traffic Jam Yang Sial

WTF : Traffic Jam Yang Sial

9 Feb 2013 54 Comments
#Kita patut berterima kasih kepada kerajaan BN berjaya menyediakan perkhidmatan jalan raya yang efficient lagi murah. LOL




















54 comments:

  1. okay, memang macam sial.

    naik moto pun x lepas nih..

    uhuhuhu!

    aku ada masak nasik goreng.

    jemput makan ye kawan2.

    PANAS:GAMBAR NORA DANISH DICIUM!
    SADIS:PENYANYI DIKENDURI OLEH PEMINAT!
    BERITA:KESAN KOYAK PADA KEMALUAN GADIS!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Diamlah ko bodoh

      Delete
    2. Sibodo mazeer ni bkn reti diam..bg je mkn kaki..

      Delete
    3. mazerr dayuss

      Delete
    4. SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :

      OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?-> WWW.JUSTINZAYN.COM

      DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

      TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

      DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA 2014 (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

      TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER 2014 DI MALAYSIA --> WWW.PASSPERCUMA.COM

      INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

      IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) . IPHONE 5C (RM1000) *TERHAD* --> WWW.IPHONEMSIA.COM




















      ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

      Delete
  2. Sial ko!jom kongkek

    ReplyDelete
  3. badan kmu bagus banget..,pasti banyak cewe yg suka dan aq slh stunya.kamu trlihat keren tanpa rasa malu sedikitpun memperlihatkan kelebihan badan yg seperti seekor belalang kurus kelaparan dimusim kering.
    i lov u guy...
    kapan kta bs making love ?,
    kmu mmbuat urat" vaginaku tegang sprti mau MUNTAH!!
    uweeekkk...puih...!!

    ReplyDelete
  4. Kenapakah kau diciptakan lebih baik kau jadi kambing

    ReplyDelete
  5. jom la..aku pun dah lame x ngongkek nih..akakak..

    ReplyDelete
  6. jgn lupa pakai kondom tau

    ReplyDelete
  7. Jgn lupe inform zamri kL skali

    ReplyDelete
  8. Wahh ini jem bikin stresss giler..m

    ReplyDelete
  9. LOL ! nie traffic negara mana gilee ! nak perli perlikan sesuatu pihak plak !

    ReplyDelete
  10. Ya...ni gmbr bkn d KL or Malaysia???

    ReplyDelete
  11. pa kna mngena Be END plak....sapa pn yg jd kerajaan kna mnyediakan jlan raya yg efisyen

    ReplyDelete
  12. Nampak sgt di edit..

    ReplyDelete
  13. terbaik jem .. hahahahahah

    ReplyDelete
  14. JEM TU TAK SALAH..YANG SALAH ORG YG CKP JEM..SABO JE LAH..

    BEGITULAH FLASHBACK SAYA

    ReplyDelete
  15. org atas aku ni mcm ye ye je. eh sial la puihh

    ReplyDelete
  16. Ambik la.roti kalo jemm leh gak mkn.. Pastu kongkek atas jln 2.. Oyehh2..

    ReplyDelete
  17. Saya perempuan yg sangap,saya perlukan lelaki untuk memuaskan nafsu saya..kol sy kosong satu tujuh pat pat eight two seven seven nine

    ReplyDelete
  18. tips: GOOGLE D INTERNET CARI GAMBAR KESESAKAN LALU LINTAS D DUNIA..LEPAS TU CARI GAMBAR DEKAT MALAYSIA..LEPAS TU BANDING KAN..LAST SKALI MASUKKAN NAMA BN...WEI KAMURANG YANG SOKONG BN...STAKAT NI LA KAN KAMU RASA RAKYAT SENANG KA?? COMMON LA BUKA MATA! MUNGKIN GAJI KAMU KECIL TU PSAL X RASA SENGSARA..CUBA TANYA PKRJA GAJI ATAS RM4K KEATAS?? BRAPA BANYAK INCOME TAX KNA POTONG??

    ReplyDelete
  19. KEBANYAKN PYOKONG BN SEMUANYA YANG MISKIN2...KIPAS PANTAT JUBOR KOTEH NAJIB! DENGAN HARAPAN DIBALAS DENGAN DUIT! PUIH LA!!

    ReplyDelete
  20. WOI!! jln bkn bn yg bwt la.. bn xde kene mengena dlm pembinaan jln. xterlibat langsung..

    ReplyDelete
  21. jem raya cina la..

    ReplyDelete
  22. Nak trberak niee.. Berak dlam kete pastu bungkus ketat2..

    ReplyDelete
  23. pakcik pnah tinggalkan kete pakcik..lepas tu jalan kaki je..

    ReplyDelete
  24. aku xpuas at ni.. geram aku..

    ReplyDelete
  25. Dato Seri Najib9 February 2013 16:37

    Maka dengan ini, kita akan menambahkan lg jalan bg mengelakkan jem. Hanya barisan nasional sahaja la akan membantu rakyat. Undilah barisan nasional..

    ReplyDelete
  26. ni gmbr mne ni....tp kalo pmbangkang ambk alih negre mmg mcm ni..

    ReplyDelete
  27. ni mcm dkat negara china je

    ReplyDelete
  28. pakcik yg tinggalkn kete pastu jalan kaki kat atas memang sial.. puii!

    ReplyDelete
  29. btina yg sangap tdi bleh bgitau x saiz cipap kg test x muat....

    ReplyDelete
  30. KL sekarang dah jem dgn pendatang asing..

    ReplyDelete
  31. klu dh bayar zakat dh xkena income tax lg dh..

    ReplyDelete
  32. Cipanzi.. BN keje nak songlap duit rakyat je. Menyesal dulu sokong BN. Sekarang roadtax pun naik tak agak agak..

    ReplyDelete
  33. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  34. tak boleh awal2 terima kasih sebab kena compare jumlah penduduk di bandar yang disebutkan dengan yang ada di KL....then baru fair, jangan yang dekat KL just 3 juta org penduduk, but di bandar2 tru 20 juta, or 10 juta...of courselaa lebih teruk dari segi purata.....jadi rationallaa sikit tuan blog oi..tahulaa macai

    ReplyDelete
  35. ni bkn jem ni dorang parking kenderaan masing-masing..bukan aku cakap, budak gay yang bawah aku yang cakap..

    ReplyDelete
  36. gambar tu bkn kat malaysia...jgn nak membongak lah wei..apa lak kna mengena ngan BN ni wei..selama kerajaan wat jalanraya utk keselesaan rakyat...itu lg mau sokong manifesto pembangkang yg nak turunkan harga keta..pasni ni semua org nak pkai keta pastu..jd lah sesak mcm gambo kat atas tu...BN nk turunkan harga keta gak tp berfikir secara rasional...sbb takut akan berlaku lah kesesakan jalanraya..dah nk kna lebarkan jalanraya..kna buat jalanraya baru...kesimpulannya gambo kt atas tu sebenarnya x de kna mengena ngan malaysia pun..tuan punya blog mintak sensitif skit..klau nak membongak pun agak2 lah...zaman IT skang ni...dah x leh nak membongak...peace yo!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Adehhhh!tuan punya blog xmembongak pn..ko tu yg bongak..baca btul2 lh ngok..kn kesimpulan nya dia ckp jln kt msia ni efisyen..mknanya ni gmbr kt oversea sna lh..ape lah ko ni..sah alam!peace yo...

      Regards,
      Shalini
      Admin Jr.

      Delete
    2. Adehhhh!tuan punya blog xmembongak pn..ko tu yg bongak..baca btul2 lh ngok..kn kesimpulan nya dia ckp jln kt msia ni efisyen..mknanya ni gmbr kt oversea sna lh..ape lah ko ni..sah alam!peace yo...

      Regards,
      Shalini
      Admin Jr.

      Delete
  37. aku x suka bn... tp agk2 la..ni bkn dkt malaysia

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ni sorang lagi bongak..taw lh bongak tp agk2 lh

      Regards,
      Shalini
      Admin Jr.

      Delete
  38. Hello brader,

    cukai motor diaorang sama dengan cukai kereta.... sebab tu kereta je yang ada.. penuh macam babi... nasib malaya ramai rakyatnya guna motor ke tempat kerja... yang cina babi suka naik kete dan bawa macam babi...

    ReplyDelete
  39. orang diatas semua sampah

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri