WTF : Trolling Roomate Paling Mantap Pada Hari Valentine (5 Gambar)
Home » » WTF : Trolling Roomate Paling Mantap Pada Hari Valentine (5 Gambar)

WTF : Trolling Roomate Paling Mantap Pada Hari Valentine (5 Gambar)

18 Feb 2013 27 Comments
Mungkin tak sesuai untuk kita sambut Hari Valentine, tetapi ini tidak bermaksud kita tak boleh update pasal orang lain kan. Enjoy, troll terbaik.





27 comments:

  1. Replies
    1. SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :


      OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?--> WWW.JUSTINZAYN.COM

      DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

      TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

      DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA 2014 (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

      TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER 2014 DI MALAYSIA --> WWW.PASSPERCUMA.COM

      INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

      IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) , IPHONE 5C (RM1000) *TERHAD*--> WWW.IPHONEMSIA.COM










      ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

      Delete
  2. Nk buat mls plk nk kemas balik nnt.

    ReplyDelete
    Replies
    1. PEROGOL bertauliah18 February 2013 at 22:32

      Ko bt je gna taik.. berak bersepah masa nk g ke bilik.. jadi la nnti.. pastu ko nk kemas lg senang.. ko makan blk taik2 tu... bernas kn idea aku..

      Delete
    2. ko mkn taik ek?

      Delete
    3. PEROGOL bertauliah = lu bangsat der...lu maikan taik gua..lu berani hadap gua guan nak tengok..ada TELUR kew tak..mati la lu SIAL>....pruttt...ops terkenty la plak / KENTUT...rasakan kengairahan, kesedapan dan kehangatan my lovely KENTY...muahhh

      Delete
    4. PEROGOL bertauliah18 February 2013 at 23:56

      Ko pehal? Ni mesti baru makan taik... taip pun dah mcm sial... ko kalau nak goda, jgn goda aku, aku xminat pondan... kalau nak g la goda mazeer ke... hak tuihhhh... muah apak lu... terajang jubo ko kang... wahaha

      Delete
    5. remaja akhir zaman

      Delete
  3. wtf admin gila sex

    ReplyDelete
  4. ade jgk perogol bertauliah kat malaysia ni..

    ReplyDelete
  5. buang masa je.....cuci tandas lagi bagus kan orang bawah??????

    ReplyDelete
  6. Yup satu2 nya perogol yang diiktirafkan di malaysia ini, masih lagi di dalam buruan polis gersang...

    ReplyDelete
  7. org bwah sila buka mulut anda besa2...
    .
    .
    .
    .
    pooop #uih sedap nya berak#

    ReplyDelete
  8. Wakakaka mmg menyirap member yg kne..

    ReplyDelete
  9. aku x pernah tgk stu blog pen patah nie yg x de komen komen yg sopan....aku pelik laa....padahal blog nie kongsi ilmu.....mcm mne nk mju..

    ReplyDelete
  10. kajian aku menunjukkan hampir semua mengomen blog ini adalah bapok dan gay yang gersang.... kegersangan mereka membuatkan mereka gatal kote untuk mengomen dalam blog ini... lebih teruk lagi bila mereka mula menghamburkan komen2 berbaur penghinaan dan kebencian seperti komen2 selepas komen ini yang mengesahkan kajian aku bahawa mereka gay dan bapok gersang adalah benar.... sekian....

    ReplyDelete
  11. kajian aku menunjukkan hampir semua mengomen blog ini adalah bapok dan gay yang gersang.... kegersangan mereka membuatkan mereka gatal kote untuk mengomen dalam blog ini... lebih teruk lagi bila mereka mula menghamburkan komen2 berbaur penghinaan dan kebencian seperti komen2 selepas komen ini yang mengesahkan kajian aku bahawa mereka gay dan bapok gersang adalah benar.... sekian....

    ReplyDelete
  12. aku g satu kedai kecantikan wanita... nak beli collagen tuk awek aku... aku sorg waktu tu sampai kedai tu aku masuk... ade sorang penjaga merangkap tuan kedai umur lewatt 40an... tapi solid terbaik geram aku... aku pun beli la... sambil2 tu aku borak ngan dia... mcm2 borak sampaila dia offer satu barang kat aku.. dia tanye dah kawen ker.. ku ckp dah hehe sj jew.. dia bg satu brg namenyer cincin getah arjuna power kat aku.. aku ckp untuk ape ni... di ckp untuk kepuasan malam pasangan suami isteri.. aku pon haaa kan jer lahh.. aku bukak n ckp kat dia muat kew ni mcm mane nak pakai... dia ckp masuk kan kat anu ko n smpai dekat ngan telo... oooo aku faham... aku pon ckp boleh try x smbil sengih... dia ckp bayar dulu pastu try la kat blakang.... aku pon buat ape dia suruh... aku pakai dah tu x muat masuk... aku panggil dia... dia dtg sambil ckp ish kamu ni kot ye nak panggil pakai la seluar tu... aku ckp alaaa x pe akak tolong la x muat ni... dia pon tolong dan pegang anu aku... ahhh sedapnya... ku dah x tahan terus ckp boleh try alat ni kat akak x... dia yg dah stim ckp ok jer... kami pon main sepuasnya... perghhh sedap... kebetulan dtg lak anak dia kat kedai tu... babi betul laaa... aku stop main dia pakai baju balik... terus ke anaknya sambil berbisik terus anaknya dtg kat aku main ngan aku... perghhh mak ngan anak tibai aku sedap giler... dtg lak nenek dia nak join... mase tu aku terus pukol nenek dia smpai koma n terus sambung main balik... ah sedapnya... tamat

    ReplyDelete
  13. kpd jejaka d luar sana, sy btl2 hauskan belaian lelaki.. please hiburkan hatiku yg kian memberontak mahukan kepuasan dari lelaki yg sudi melayan keinginanku...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko koter ke burit? kalo burit,bak sini nombor fon. aku nk g tujah

      Delete
  14. ??? X fhm dgn manusia zmn skrg..

    ReplyDelete
  15. dorg jadi cam tu sebab medan sosial iaitu yahoo chat ro0m dah missing

    ReplyDelete
  16. perogol masih x bertauliah13 April 2013 at 14:10

    perogol bertaulia macam mana nak rogol orang yang dah rabak abis giler.... masuk bola sepak seketul longgar gak.... senang citer macam bini ko punyer laa..... tolong aku, aku nak g rogol bini ko nih.... pat r.... ahhh ahh ahhh....

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri