WTF : (VIDEO) Bibik Indonesia Lambung Dan Campak Bayi
Home » » WTF : (VIDEO) Bibik Indonesia Lambung Dan Campak Bayi

WTF : (VIDEO) Bibik Indonesia Lambung Dan Campak Bayi

22 Comments
#Bibik ni apa masalah, mental ke?



Video :


Jika anda suka artikel ini, jangan lupa sertakan kami dengan copy salah satu link di bawah ^_^

Kopi link post yang comel ini ^_^



Kalau nak dalam bentuk HTML, kopi saya lak ^_^

22 comments:

  1. 1st..........indo bodoh....xda perikemanusiaan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. indo? Indonesia, indo mee? -.-

      Delete
    2. SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :


      OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?--> WWW.JUSTINZAYN.COM

      DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

      TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

      DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA 2014 (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

      TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER 2014 DI MALAYSIA --> WWW.PASSPERCUMA.COM

      INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

      IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) , IPHONE 5C (RM1000) *TERHAD*--> WWW.IPHONEMSIA.COM










      ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

      Delete
  2. 2nd lgg!!!! Hadiah wg tunai

    ReplyDelete
  3. dulu aku sangat cintakan die,namun sejak akhir2 ni aku perasaan aku xcinta kan die....ahhhhh babi kenape la bende ni berlaku kt aq,sejak tu kak ton terus ckp xbenti.selang bberape hari kemudian ceritu tu teru keluar wayang syialllll laaa...babi la kt ne nk boleh beli dildo ea??kau babi...hidup pkr

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau kau nk merepek jgn kt sini, semak!!!

      Delete
  4. tak sedar menumpang negara org cr rezeki tp x bersyukur. Klu indon didera dgn majkan 1 negara sibuk nk ganyang malaysia.. dasar indon bangsat..

    ReplyDelete
  5. dasar indon x sedar diri dpt kerja kt sini. pergi beramboss kau drpd malaysia!!!

    ReplyDelete
  6. psyco ni pembantu rumah

    ReplyDelete
  7. aku jumpa minah indon ni aku lambung2 badan die smpi ke indon!!

    ReplyDelete
  8. PEROGOL bertauliah18 February 2013 22:59

    Tu la sebab nya amah indon kena dera, sbb amah nya lahanat.. ada video kt youtube amah indon spray aerosol dlm minuman pastu bg majikan dia minum la.. ni kalau jumpa elok diliwat je secara berjemaah..

    ReplyDelete
  9. kalau nak bergusti pon cari lah lawan yg sesuai ni bgusti ngan baby....
    klu aku jmpa anjing ni kompom gua bagi smack down kat dia.
    klu x nak jga baby xyah kerja bangang, bodoh, sewel.....
    indog sial puiihhhhh!!!!!!!.....

    ReplyDelete
  10. sial la indon ni kalo aku jumpa aku ikat kat pokok bogelkan pastu letak kerengga sekilo wargh ganasnya aku!

    ReplyDelete
  11. ini bukan WTF admin,,ini sadis,,,T.T

    ReplyDelete
  12. ape salah budak tu ???? adoi ..

    ReplyDelete
  13. sbb tulah pmpuan jgn harap sgt kat pembantu.. tmbh2 agi indon.. percaya sgt. x kesian kat anak ke.. indon x xeda diri.. merempat negara org.. indon sial

    ReplyDelete
  14. aku sgt musykil skrg ni,knpe asik mak die yg ske sgt pkai bonggol unta tu je yg kluor tv,paper mne ayah budak tu kate die tgk kt dlm lptop la ank die kne smackdown 2.akupelik

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri