WTF : (VIDEO) Bibik Indonesia Lambung Dan Campak Bayi

#Bibik ni apa masalah, mental ke?



Video :


{ 22 comments.. read them below or add one }

Iswandy Sedek Iswandy Sedek 18 February, 2013
1st..........indo bodoh....xda perikemanusiaan...
AnonymousAnonymous 18 February, 2013
2nd lgg!!!! Hadiah wg tunai
AnonymousAnonymous 18 February, 2013
dulu aku sangat cintakan die,namun sejak akhir2 ni aku perasaan aku xcinta kan die....ahhhhh babi kenape la bende ni berlaku kt aq,sejak tu kak ton terus ckp xbenti.selang bberape hari kemudian ceritu tu teru keluar wayang syialllll laaa...babi la kt ne nk boleh beli dildo ea??kau babi...hidup pkr
Malong Kuning Malong Kuning 18 February, 2013
tak sedar menumpang negara org cr rezeki tp x bersyukur. Klu indon didera dgn majkan 1 negara sibuk nk ganyang malaysia.. dasar indon bangsat..
AnonymousAnonymous 18 February, 2013
dasar indon x sedar diri dpt kerja kt sini. pergi beramboss kau drpd malaysia!!!
AnonymousAnonymous 18 February, 2013
psyco ni pembantu rumah
AnonymousAnonymous 18 February, 2013
aku jumpa minah indon ni aku lambung2 badan die smpi ke indon!!
AnonymousAnonymous 18 February, 2013
indo? Indonesia, indo mee? -.-
AnonymousAnonymous 18 February, 2013
kalau kau nk merepek jgn kt sini, semak!!!
PEROGOL bertauliahPEROGOL bertauliah 18 February, 2013
Tu la sebab nya amah indon kena dera, sbb amah nya lahanat.. ada video kt youtube amah indon spray aerosol dlm minuman pastu bg majikan dia minum la.. ni kalau jumpa elok diliwat je secara berjemaah..
AnonymousAnonymous 18 February, 2013
kalau nak bergusti pon cari lah lawan yg sesuai ni bgusti ngan baby....
klu aku jmpa anjing ni kompom gua bagi smack down kat dia.
klu x nak jga baby xyah kerja bangang, bodoh, sewel.....
indog sial puiihhhhh!!!!!!!.....
AnonymousAnonymous 18 February, 2013
sial la indon ni kalo aku jumpa aku ikat kat pokok bogelkan pastu letak kerengga sekilo wargh ganasnya aku!
AnonymousAnonymous 19 February, 2013
ini bukan WTF admin,,ini sadis,,,T.T
sky sky 19 February, 2013
Kesian.kt.budak.2...
MOL.fm MOL.fm 19 February, 2013
ape salah budak tu ???? adoi ..
AnonymousAnonymous 21 February, 2013
sbb tulah pmpuan jgn harap sgt kat pembantu.. tmbh2 agi indon.. percaya sgt. x kesian kat anak ke.. indon x xeda diri.. merempat negara org.. indon sial
AnonymousAnonymous 27 February, 2013
aku sgt musykil skrg ni,knpe asik mak die yg ske sgt pkai bonggol unta tu je yg kluor tv,paper mne ayah budak tu kate die tgk kt dlm lptop la ank die kne smackdown 2.akupelik
AnonymousAnonymous 19 November, 2013
SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :


OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?--> WWW.JUSTINZAYN.COM

DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA 2014 (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER 2014 DI MALAYSIA --> WWW.PASSPERCUMA.COM

INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) , IPHONE 5C (RM1000) *TERHAD*--> WWW.IPHONEMSIA.COM










ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri