WTF : [Video] Remaja Tingkatan 1 Ditangkap Khalwat Dengan Gadis 20 Tahun


KUALA LUMPUR: "Duit saya sudah habis, tidak dapat balik rumah, sebab itu terpaksa tidur dengan kakak," kata seorang remaja lelaki mengaku berusia 13 tahun yang dicekup ketika berdua-duaan bersama seorang gadis yang didakwa saudara kandung dalam bilik sebuah hotel bajet di ibu negara, awal pagi tadi.

Bagaimanapun ketika ditanya penguat kuasa, remaja berkenaan menukar pula kenyataannya dengan mengatakan gadis berusia 20 tahun itu adalah teman wanita abangnya dan mereka terpaksa tidur bersama kerana tidak dapat menghubungi keluarga.

Pasangan berkenaan antara 10 yang ditahan dalam operasi cegah maksiat sempena hari kekasih yang dijalankan penguat kuasa Jabatan Agama Wilayah Persekutuan (Jawi) di sekitar ibu kota bermula jam 11 malam semalam sehingga 5 pagi tadi.

Kesemua yang ditahan berusia 13 hingga 50 tahun dan disiasat di bawah Akta Kesalahan Jenayah Syariah 1997 yang membawa hukuman denda dan penjara jika sabit kesalahan.

Selain pemeriksaan hotel bajet, 60 penguat kuasa Jawi turut melakukan rondaan di sekitar Taman Tasik Titiwangsa dan mengeluarkan notis hadir untuk sesi kaunseling kepada tiga pasangan yang didapati berkelakuan tidak sopan di khalayak ramai.

Operasi diketuai Ketua Pegawai Penguatkuasa Jawi, Wan Jaafar Wan Ahmad dan Pegawai Perhubungan Awam Kanan, Tuan Asmawi Tuan Umar.


#Kuat giler nafsu budak ni.

{ 57 comments.. read them below or add one }

indon haramjadah indon haramjadah 15 February, 2013
bese la tuh amatur... tu pasal kantoi sebab xde pengalaman cari pot2
Ayie Nazli Ayie Nazli 15 February, 2013
caya la JAWI teroskan usaha mencegah maksiat dan kemungkaran...:D
Malong Kuning Malong Kuning 15 February, 2013
Jgn abaikan tpt lain gak...
AnonymousAnonymous 15 February, 2013
mazeer hari ni nafsu mcm mna.....
MOL.fm MOL.fm 15 February, 2013
tapi ok lagi la .. kantoi kat hotel bajet .. kot kantoi kat semak, rumah tak siap, tangga .. lagi malu .. hahahahah
AnonymousAnonymous 15 February, 2013
Mazeer nafsu hari ok je sbb mlm td dh dikerjakan lbh dr 5 jam oleh zamri kl... hakktuuihhhh....
Leo Daennyuzairillahi Leo Daennyuzairillahi 15 February, 2013
13 tahun baru nak carik pengalaman tu.. ermm good good
sky sky 15 February, 2013
Giler la bdak xkn skg.. 13thn pon da pandai..
AnonymousAnonymous 15 February, 2013
akak dulu pon penah kantoi..best snagt
AnonymousAnonymous 15 February, 2013
Kantoi pun best???giler ke sewel ko ni di tgh ari jumaat yg berbahagia ni..
AnonymousAnonymous 15 February, 2013
kalau ye pon tgkap khalwat jgn la sampai masuk video. aibkan orang tu.
AnonymousAnonymous 15 February, 2013
Tue dikatakan sebagai pengajaran kepada orang yang nafsu mcm syaitan....!! Kita kena paham.. valentines day atau hari kekasih adalah diharamkan dlam alquran ...paham apa maksud haram.. p buka google.. k peace..
AnonymousAnonymous 15 February, 2013
wahh adik dapat kakak..., abg ni pun xdpat yg kakak2 .... haha..
AnonymousAnonymous 15 February, 2013
xper gagal sekali bukan brmksud gagal selama-lamanya
cuba lagi...
AnonymousAnonymous 15 February, 2013
mazeer tgh mlancap 2..jgn sebut2 nama dia
AnonymousAnonymous 15 February, 2013
mane x femes mazer ni dia kan dlm top 5 most wanted gay kat mesia ni wakaka :p
AnonymousAnonymous 15 February, 2013
aku pun nak gak....asyik tgk porn je x best la.....best sial budak ni.....
AnonymousAnonymous 15 February, 2013
DUIT XDE LA SGT..NI BYR SEWA HOTEL ADER PLAK DUIT...
AnonymousAnonymous 15 February, 2013
lu nafsu kuda la dik....nak tingkatkan nafsu sarakah, makanlah pil kuda..pasti tegang sampai boleh gantung kasut..
AnonymousAnonymous 15 February, 2013
XDE DUIT TAMBANG NK BALIK, DUIT NK CHECK IN ADE PLAK??? adehh..
AnonymousAnonymous 15 February, 2013
bngang abadi...haha..
AnonymousAnonymous 16 February, 2013
Bkn Gay ! TOP 1 Promoter blog x malu .....hahahaha
AnonymousAnonymous 16 February, 2013
Yg pompuan bangang giler... nape yg best ngn budak kecik tu... baik ko main ngn aku, dijamin puashati...
AnonymousAnonymous 16 February, 2013
ntah. ntah ntah pensel sesaje
AnonymousAnonymous 16 February, 2013
Sbnar nye sy la budk lelaki tu...sy mnyesal sgt sbb buat maksiat, kt hotel budget tu..lps ni kalu ade chance sy nak main dgn kkak tu kt rmh jer...
AnonymousAnonymous 16 February, 2013
Ehm hai. Saya mazeer.. Jom maen? Anyone? Laki n pmpuan or pondan smua bleh
AnonymousAnonymous 16 February, 2013
Akak gila. Suka maen jubo
Kraeyzie Khrome'z Kraeyzie Khrome'z 16 February, 2013
tabik spring ahh kat dak 13thn tu, dpt ayat awek umo 20thn n dpt chk in.. aku ketika umo 13thn?? hurrmmmm... hahaha...
AnonymousAnonymous 16 February, 2013
Ape lak pensel.. Btang lidi.
AnonymousAnonymous 16 February, 2013
ko cakap ko nyesal, tapi nak buat lagi..... pelik2
AnonymousAnonymous 16 February, 2013
Sy ckp sy mnyesal sbb buat kt hotel tu...lps nak buat kt rmh je sronok xde gangguan...mcm2 aksi boleh try...yg kt hotel ni bru 3 kali kuar msuk dh kene rush....mnyesal
AnonymousAnonymous 16 February, 2013
rugi kaw bodok...hilang terunamu..,pompuan tu bekas ku hahaha
AnonymousAnonymous 16 February, 2013
kalau lelaki dibawah umur 20an...bole kira kes rogol..pompuan yg didakwa....lelaki tidak..hahaha
Bunny Rahmat Bunny Rahmat 18 February, 2013
Pelik, duit tambang TAK ADA, stay dekat HOTEL BUDGET boleh pulakkkk!!
AnonymousAnonymous 18 February, 2013
PRUTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT....opss..TERKENTY plak..amik sikit sorang...rasai KEHANGATAN, KEGHAIRAHAN, KESEDAPAN . my LOVELY KENTY (KENTUT)...muah :) ;)
AnonymousAnonymous 18 February, 2013
pandaila ko punye alasan.. takde duit tambang nak balik konon... ko chek in boleh plak ade duit.. ape la bongok budak 2 ekor ni paling2 pun klau hotel bajet mau rm60-rm70....
AnonymousAnonymous 18 February, 2013
akak mesto kantoi smbil kolom kote kan kak?
AnonymousAnonymous 18 February, 2013
ape barang main kat hotel. main kat rumah awek dh la...
Tannhayy Tannhayy 22 February, 2013
tumpang promo ye admin

http://tannhayy.blogspot.com/

AnonymousAnonymous 22 February, 2013
aku g satu kedai kecantikan wanita... nak beli collagen tuk awek aku... aku sorg waktu tu sampai kedai tu aku masuk... ade sorang penjaga merangkap tuan kedai umur lewatt 40an... tapi solid terbaik geram aku... aku pun beli la... sambil2 tu aku borak ngan dia... mcm2 borak sampaila dia offer satu barang kat aku.. dia tanye dah kawen ker.. ku ckp dah hehe sj jew.. dia bg satu brg namenyer cincin getah arjuna power kat aku.. aku ckp untuk ape ni... di ckp untuk kepuasan malam pasangan suami isteri.. aku pon haaa kan jer lahh.. aku bukak n ckp kat dia muat kew ni mcm mane nak pakai... dia ckp masuk kan kat anu ko n smpai dekat ngan telo... oooo aku faham... aku pon ckp boleh try x smbil sengih... dia ckp bayar dulu pastu try la kat blakang.... aku pon buat ape dia suruh... aku pakai dah tu x muat masuk... aku panggil dia... dia dtg sambil ckp ish kamu ni kot ye nak panggil pakai la seluar tu... aku ckp alaaa x pe akak tolong la x muat ni... dia pon tolong dan pegang anu aku... ahhh sedapnya... ku dah x tahan terus ckp boleh try alat ni kat akak x... dia yg dah stim ckp ok jer... kami pon main sepuasnya... perghhh sedap... kebetulan dtg lak anak dia kat kedai tu... babi betul laaa... aku stop main dia pakai baju balik... terus ke anaknya sambil berbisik terus anaknya dtg kat aku main ngan aku... perghhh mak ngan anak tibai aku sedap giler... dtg lak nenek dia nak join... mase tu aku terus pukol nenek dia smpai koma n terus sambung main balik... ah sedapnya... tamat
AnonymousAnonymous 13 April, 2013
bru 13 tahun,,hingus pon soh mama buang...da pndai tipu2...??hadoii....
AnonymousAnonymous 13 April, 2013
ala..t da lepas bole wat lagi.. tu pun kalo x kena terajang ngn bapak la kat rumah nnti
AnonymousAnonymous 13 April, 2013
budaya kerajaan BN..
AnonymousAnonymous 13 April, 2013
blah lah jakim ..jakim ni pusat bertopengkan setang ..nak tahu tangkap je ,tapi taknak cegah ..dalam tv,suratkhabar ,cerita ,majalah ddan lain2 di malaysia penuh dengan maksiat ,tapi takde tindakan pulak .JAKIM ni dah busuk di bawah kerajaan .go to hell
AnonymousAnonymous 07 May, 2013
hasil didikan umno ... tengok lah kat semua tv , tak habis habis dgn budaya fitnah sex....puuuuuuuuuuuuuih pergi mampos ko umno
tra vail tra vail 15 February, 2014
Buat Duit Hanya Dengan Menggunakan Handphone"
Syaratnya anda hendaklah menggunakan SIMKAD PREPAID ToneExcel yang dikuasakan oleh TuneTalk.

Pendaftaran Hanya RM80 Dan Anda Akan Mendapat Satu Simkad Prepaid TuneTalk PERCUMA!!!

Anda Diberi Rm30 Airtime PERCUMA!!!

Anda Akan Jadi Agen Kepada Syarikat Besar Iaitu TuneTalk Dan ToneExcel.

KELEBIHAN SIMKAD :
1. Setiap kali anda topup, anda akan mendapat point dan point tersebut boleh dikumpul tanpa tarikh luput. Point-point tersebut boleh ditukarkan dengan TIKET KAPAL TERBANG AIR ASIA. Atau, anda blh tukarkan kpd smart phone.
2. Anda topup sekurang-kurangnya RM30 dalam sebulan secara terkumpul, anda akan dilindungi insurans (PA Insurans) sejumlah RM100 RIBU oleh TUNE INSURANS.
3. Anda juga berpeluang melancong SECARA PERCUMA.
4. Anda boleh menggunakan semula nombor handphone kesayangan anda yang sedia ada (Hanya Tukar Plan Ke TuneTalk).
5. Sekiranya anda bercadang untuk mengambil nombor baru, anda boleh pilih nombor 4 angka terakhir (010-XXX????).
6. Terbuka kepada semua golongan (berumur 12 tahun keatas).

KADAR SIMKAD TONEEXCEL
Call:
1-2minit =28sen
3minit dan seterusnya =26sen
(charging block 60 saat)
(kadar rata kesemua rangkaian)

Sms:
10sen setiap sms
Surf Internet:
10 sen setiap 1mb

Coverage:
Tunetalk menggunakan prasarana (pencawang celcom), dimana ada line celcom, disitu ada line tunetalk.

BAGAIMANA NAK BUAT DUIT DENGAN SIMKAD INI?
*Anda hanya perlu perkenalkan simkad ini kepada ahli keluarga dan rakan-rakan. (Bukan Jual Simkad Dan Juga Bukan Jual Topup)
*Setiap kali anda perkenalkan simkad ini, anda akan dibayar RM20 dan setiap kali orang yang anda perkenalkan buat topup di kedai-kedai reload, anda akan dibayar lagi 6% berdasarkan jumlah yang mereka topup. Contohnya, sekiranya mereka topup RM30, maka anda akan mendapat RM1.80
Orang yang anda perkenalkan tadi kita anggap sebagai level 1, level 1 perkenalkan orang lain, akan jadi level 2 kita. Level 2 perkenalkan kepada orang lain, akan jadi level 3 kita.

"PLAN"
ANDA (Topup RM30 Sebulan)
LEVEL 1 (Anda Dibayar 6%)
LEVEL 2(Anda Dibayar 3%)
LEVEL 3(Anda Dibayar 11%)
sekiranya,
ANDA (Topup RM60 Keatas Sebulan)
LEVEL 1 (Anda Dibayar 10%)
LEVEL 2(Anda Dibayar 3%)
LEVEL 3(Anda Dibayar 13%)

"POTENSI"
*L1, L2 dan L3 adalah infiniti
*Contoh kuasa gandaan 10 orang
*Contoh topup rm30 setiap orang
*Anda boleh tolong kira sendiri
L1-10 orang X rm30(topup) X 10%=_rm30
L2-100 orang X rm30(topup) X 3%=rm90
L3-1000 orang X rm30(topup) X 13%=rm3900___
(JUMLAHKAN L1, L2 dan L3)
*Semua Komisyen akan dimasukkan kedalam akaun bank anda setiap 21hb.
*Syarikat ToneExcel SDN BHD Telah Jalin Kerjasama Dengan LPKPM (Lembaga Pelindung Dan Kebajikan Pengguna Malaysia) Di Bawah Kategori Perkhidmatan Telekomunikasi.
"Suka Atau Tidak, Anda Tetap menggunakan HANDPHONE. Cepat Atau Lambat, Anda Tetap Akan Labur Duit (TOPUP) Ke HANDPHONE"

Persoalannya???
Sampai Bila Anda Nak Labur Sahaja Ke Handphone???
Mari Kita Semua Ubah, Kali Ini Biar Handphone Yang Labur Duit Kepada Kita!!!
Renung-Renungkan.
Setakat Hari Ini Sudah 245 ribu Rakyat Malaysia Menyertai Program Ini. Berdasarkan Statistik, Ada 30 Juta Pengguna Prepaid Di Malaysia. Anda Hendak Jadi Ahli Yang Ke Berapa Dalam Program Ni?
Telah jelas segalanya dan anda bminat...cri sya


Rebut peluang ini.Hanya tukar simkad anda.
JADILAH PENGGUNA YANG LEBIH BIJAK

PM di facebook;
http://on.fb.me/KpWECm

email ;
suzisalim85@gmail.com
010-809 8485 
obat pelangsing terbaik obat pelangsing terbaik 26 April, 2014
modus operasi perzinahan sangat baik

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri