COOL : Ini Bukan Mi Seperti Yang Anda Sangkakan (4 Gambar)
Home » » COOL : Ini Bukan Mi Seperti Yang Anda Sangkakan (4 Gambar)

COOL : Ini Bukan Mi Seperti Yang Anda Sangkakan (4 Gambar)

35 Comments
Mi ini bukan mi yang sebenar tetapi ianya diperbuat daripada aiskrim, jeli, buah epal dan buah ceri.





35 comments:

  1. Replies
    1. wohhohohohpowohononolohobotopopokitototolonopotorelopowesososos...ari ni atok saya nak bagi 50 sen...nak beli mercun pop pop..lagi nak beli aiskrim dengan gula dengan kopok dengan gula..sape nak?
      angkat tangan macam ini..letak dekat dahi


      ....................(''')
      ....................[...]
      ....................[...]
      ................(''')[...](''')
      ............(''')[...][...][...](''')
      ............[__][__][__][__][__]
      ............{:::::::::::::::::::::::}
      .............{:::::::::::::::::::::}
      ..............{:::::::::::::::::::}
      ...............{:::::::::::::::::}
      ................{;;;;;;;;;;;;;;;}

      Delete
  2. Replies
    1. kakakakakaka.. failed!

      Delete
    2. wohhohohohpowohononolohobotopopokitototolonopotorelopowesososos...ari ni atok saya nak bagi 50 sen...nak beli mercun pop pop..lagi nak beli aiskrim dengan gula dengan kopok dengan gula..sape nak?
      angkat tangan macam ini..letak dekat dahi


      ....................(''')
      ....................[...]
      ....................[...]
      ................(''')[...](''')
      ............(''')[...][...][...](''')
      ............[__][__][__][__][__]
      ............{:::::::::::::::::::::::}
      .............{:::::::::::::::::::::}
      ..............{:::::::::::::::::::}
      ...............{:::::::::::::::::}
      ................{;;;;;;;;;;;;;;;}

      Delete
  3. pe hal kipas meja aku ni.
    dah rosak ke
    aduh

    ReplyDelete
    Replies
    1. mari sy kipaskan sultan

      Delete
    2. sultan x iktiraf mmg sng kipas rosak

      Delete
    3. wohhohohohpowohononolohobotopopokitototolonopotorelopowesososos...ari ni atok saya nak bagi 50 sen...nak beli mercun pop pop..lagi nak beli aiskrim dengan gula dengan kopok dengan gula..sape nak?
      angkat tangan macam ini..letak dekat dahi


      ....................(''')
      ....................[...]
      ....................[...]
      ................(''')[...](''')
      ............(''')[...][...][...](''')
      ............[__][__][__][__][__]
      ............{:::::::::::::::::::::::}
      .............{:::::::::::::::::::::}
      ..............{:::::::::::::::::::}
      ...............{:::::::::::::::::}
      ................{;;;;;;;;;;;;;;;}

      Delete
  4. perghhh... dah tgh lapor nengok plok bende gini... damn...

    ReplyDelete
    Replies
    1. wohhohohohpowohononolohobotopopokitototolonopotorelopowesososos...ari ni atok saya nak bagi 50 sen...nak beli mercun pop pop..lagi nak beli aiskrim dengan gula dengan kopok dengan gula..sape nak?
      angkat tangan macam ini..letak dekat dahi


      ....................(''')
      ....................[...]
      ....................[...]
      ................(''')[...](''')
      ............(''')[...][...][...](''')
      ............[__][__][__][__][__]
      ............{:::::::::::::::::::::::}
      .............{:::::::::::::::::::::}
      ..............{:::::::::::::::::::}
      ...............{:::::::::::::::::}
      ................{;;;;;;;;;;;;;;;}

      Delete
  5. Tak perasan ke gambar dia beza2. Penipu la !

    ReplyDelete
    Replies
    1. yg atas ngn pling bwah tu kan sme...yg tgah2 tu len2 resipi la kot..pe la

      Delete
    2. wohhohohohpowohononolohobotopopokitototolonopotorelopowesososos...ari ni atok saya nak bagi 50 sen...nak beli mercun pop pop..lagi nak beli aiskrim dengan gula dengan kopok dengan gula..sape nak?
      angkat tangan macam ini..letak dekat dahi


      ....................(''')
      ....................[...]
      ....................[...]
      ................(''')[...](''')
      ............(''')[...][...][...](''')
      ............[__][__][__][__][__]
      ............{:::::::::::::::::::::::}
      .............{:::::::::::::::::::::}
      ..............{:::::::::::::::::::}
      ...............{:::::::::::::::::}
      ................{;;;;;;;;;;;;;;;}

      Delete
  6. cara2 membuat cekodok
    1. letak tepung 100gram dlam satu mangkuk
    2. gaul kan tepung tdi dgn 100 ml air
    3. campurkan sedikit garam
    4. gaul kan sehingga sebati
    5. panas kan minyak
    6 goreng cekodok sehingga berwarna kekuningan
    7. nikmati cekodok anda

    ReplyDelete
    Replies
    1. weh bodo cekodok ko mst tak sedap kan ???
      Puuiiiihhh !!!

      Delete
    2. terima kasih kasi resipi bro,boleh masak petang nie

      Delete
    3. wohhohohohpowohononolohobotopopokitototolonopotorelopowesososos...ari ni atok saya nak bagi 50 sen...nak beli mercun pop pop..lagi nak beli aiskrim dengan gula dengan kopok dengan gula..sape nak?
      angkat tangan macam ini..letak dekat dahi


      ....................(''')
      ....................[...]
      ....................[...]
      ................(''')[...](''')
      ............(''')[...][...][...](''')
      ............[__][__][__][__][__]
      ............{:::::::::::::::::::::::}
      .............{:::::::::::::::::::::}
      ..............{:::::::::::::::::::}
      ...............{:::::::::::::::::}
      ................{;;;;;;;;;;;;;;;}

      Delete
  7. ape cer ni ? nampak mi tapi eskem . hahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. wohhohohohpowohononolohobotopopokitototolonopotorelopowesososos...ari ni atok saya nak bagi 50 sen...nak beli mercun pop pop..lagi nak beli aiskrim dengan gula dengan kopok dengan gula..sape nak?
      angkat tangan macam ini..letak dekat dahi


      ....................(''')
      ....................[...]
      ....................[...]
      ................(''')[...](''')
      ............(''')[...][...][...](''')
      ............[__][__][__][__][__]
      ............{:::::::::::::::::::::::}
      .............{:::::::::::::::::::::}
      ..............{:::::::::::::::::::}
      ...............{:::::::::::::::::}
      ................{;;;;;;;;;;;;;;;}

      Delete
  8. Hello

    *Zamri KL

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeyeyeye...ari ni atok saya nak bagi 50 sen...nak beli mercun pop pop..lagi nak beli aiskrim dengan gula dengan kopok dengan gula..sape nak?
      angkat tangan macam ini..letak dekat dahi


      ....................(''')
      ....................[...]
      ....................[...]
      ................(''')[...](''')
      ............(''')[...][...][...](''')
      ............[__][__][__][__][__]
      ............{:::::::::::::::::::::::}
      .............{:::::::::::::::::::::}
      ..............{:::::::::::::::::::}
      ...............{:::::::::::::::::}
      ................{;;;;;;;;;;;;;;;}

      yang cutecucu Zamri zamri kl yg cute

      Delete
  9. kenapalah blog babi ni ada folowers setiap hari huh musykil.... o.0
    NO MOTHERFUCKING AND LICKING COCK PHONE

    ReplyDelete
    Replies
    1. MAT YI TAKLING HERE>>>
      YOU ARE SUPPOSE TO TAKE CARE OF YOUR LANGUAGE

      Delete
    2. wohhohohohpowohononolohobotopopokitototolonopotorelopowesososos...ari ni atok saya nak bagi 50 sen...nak beli mercun pop pop..lagi nak beli aiskrim dengan gula dengan kopok dengan gula..sape nak?
      angkat tangan macam ini..letak dekat dahi


      ....................(''')
      ....................[...]
      ....................[...]
      ................(''')[...](''')
      ............(''')[...][...][...](''')
      ............[__][__][__][__][__]
      ............{:::::::::::::::::::::::}
      .............{:::::::::::::::::::::}
      ..............{:::::::::::::::::::}
      ...............{:::::::::::::::::}
      ................{;;;;;;;;;;;;;;;}

      Delete
  10. mari lah kita menjamu SELERA

    ReplyDelete
  11. wohhohohohpowohononolohobotopopokitototolonopotorelopowesososos...ari ni atok saya nak bagi 50 sen...nak beli mercun pop pop..lagi nak beli aiskrim dengan gula dengan kopok dengan gula..sape nak?
    angkat tangan macam ini..letak dekat dahi


    ....................(''')
    ....................[...]
    ....................[...]
    ................(''')[...](''')
    ............(''')[...][...][...](''')
    ............[__][__][__][__][__]
    ............{:::::::::::::::::::::::}
    .............{:::::::::::::::::::::}
    ..............{:::::::::::::::::::}
    ...............{:::::::::::::::::}
    ................{;;;;;;;;;;;;;;;}

    ReplyDelete
  12. ....................(''')
    ....................[...]
    ....................[...]
    ................(''')[...](''')
    ............(''')[...][...][...](''')
    ............[__][__][__][__][__]
    ............{:::::::::::::::::::::::}
    .............{:::::::::::::::::::::}
    ..............{:::::::::::::::::::}
    ...............{:::::::::::::::::}
    ................{;;;;;;;;;;;;;;;}

    ReplyDelete
  13. wah sedapnyer haha

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri