OMG : Budak 8 Tahun Kahwini Nenek Berusia 61 Tahun (5 Gambar)

Seorang budak lelaki berusia lapan tahun mengambil keputusan untuk mengahwini seorang nenek berusia 61 tahun selepas diarahkan berbuat demikian dalam mimpi oleh nenek moyangnya yang telah meninggal dunia.

#Jodoh tidak mengenal umur. LOL





{ 34 comments.. read them below or add one }

Cheida_Mymee Cheida_Mymee 13 March, 2013
Iskh merepek sgtlah.. Budak x matang lg.. Gan nenek?..
AnonymousAnonymous 13 March, 2013
hahahahahha..tu la pasal..
AirHeadRocked Psiko AirHeadRocked Psiko 13 March, 2013
kahkahkah.. horror bile nak tidor....
AnonymousAnonymous 13 March, 2013
bdak ni nak harte nenek ni je
AnonymousAnonymous 13 March, 2013
gaambar ke 5 mne..msti tu gmbr budak ngan nenek tu tengah fap fap fap..hahahaa..hidup Mazeer...
MOL.fm MOL.fm 13 March, 2013
ini baru lah dikatakan pucuk mudaaaaa
AnonymousAnonymous 13 March, 2013
rasenye kote budk tu cukp pjg mcm ni x
................................................_¸„„„„_
........................................„--~*'¯.......'\
..................................... („-~~--„¸_....,/ì'Ì
................................¸„-^"¯ : : : : :¸-¯"¯/'
........................¸„„-^"¯ : : : : : : : '\¸„„,-"
**¯¯¯'^^~-„„„----~^*'"¯ : : : : : : : : : :¸-"
.:.:.:.:.„-^" : : : : : : : : : : : : : : : : :„-"
:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.: : : : : : : : : : ¸„-^¯
.::.:.:.:.:.:.:.:. : : : : : : : ¸„„-^¯
:.' : : '\ : : : : : : : ;¸„„-~"¯
:.:.:: :"-„""***/*'ì¸'¯
:.': : : : :"-„ : : :"\
.:.:.: : : : :" : : : : \,
:.: : : : : : : : : : : : 'Ì
: : : : : : :, : : : : :
"-„_::::_„-*__„„~"
nk masuk kat lubang pepek n jubo nenek tu? hahaahahahahaha kote pn x tumbuh bulu nk kawin haahhaahaha org bawah aku ni ................................................_¸„„„„_
........................................„--~*'¯.......'\
..................................... („-~~--„¸_....,/ì'Ì
................................¸„-^"¯ : : : : :¸-¯"¯/'
........................¸„„-^"¯ : : : : : : : '\¸„„,-"
**¯¯¯'^^~-„„„----~^*'"¯ : : : : : : : : : :¸-"
.:.:.:.:.„-^" : : : : : : : : : : : : : : : : :„-"
:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.: : : : : : : : : : ¸„-^¯
.::.:.:.:.:.:.:.:. : : : : : : : ¸„„-^¯
:.' : : '\ : : : : : : : ;¸„„-~"¯
:.:.:: :"-„""***/*'ì¸'¯
:.': : : : :"-„ : : :"\
.:.:.: : : : :" : : : : \,
:.: : : : : : : : : : : : 'Ì
: : : : : : :, : : : : :
"-„_::::_„-*__„„~"
AnonymousAnonymous 13 March, 2013
arhhh....mne stim konek kecik
AnonymousAnonymous 14 March, 2013
euwwwwww... sian budak tu.. dapat nenek.. siap cemelot lak tu.. ermm.. takperla wahai budak, nanti sebelum tido tiap2 malam nenek tu ajar matematik ye..
AnonymousAnonymous 14 March, 2013
kalau dah negro tu negro jugak!!!..hehe
WawaWawa 14 March, 2013
betul tu.. kecik2 lagi da mata duitan $_$
AnonymousAnonymous 14 March, 2013
kalu laki tua kawin dgn bdak prmpuan dinamakan pedo. tp kalu prmpuan tua kawin dgn bdk laki blh plak ye. kbodohan apakah ini
AnonymousAnonymous 14 March, 2013
DENGAN MODAL RM40 SEKALI SAHAJA. ANDA BERPELUANG MENDAPAT SATU SISTEM YANG MAMPU MEMBERI ANDA PENDAPATAN SAMPINGAN, JIKA ANDA GAGAL MENJALANKAN SISTEM INI ANDA MASIH MENDAPAT PROFIT SHARING SEBANYAK RM146.00 DENGAN MODAL RM40 WALAUPUN ANDA DUDUK DIAM TANPA MEMBUAT APA-APA. BAHKAN ANDA DAPAT RUANG IKLAN UNTUK MENINGKATKAN JUALAN ANDA,BAYANGKANLAH.

http://muhdfarhad.blogspot.com/
mai jenguk2..huhu..
if berminat jom daftar..disini
http://nmgnetwork.com/farhadbisnes
ashy lalova ashy lalova 15 March, 2013
yg bodo nye budak ni ikot je mimpi dy tu . hahahah
AnonymousAnonymous 18 March, 2013
jgnla kamu menghina nenek tu.dia sudah sekian lama nak rasa kote anak ikan tu...LOL
Ibnu Angle Ibnu Angle 18 March, 2013
Yeyeyeye...ari ni atok saya nak bagi 50 sen...nak beli mercun pop pop..lagi nak beli aiskrim dengan gula dengan kopok dengan gula..sape nak?
angkat tangan macam ini..letak dekat dahi


....................(''')
....................[...]
....................[...]
................(''')[...](''')
............(''')[...][...][...](''')
............[__][__][__][__][__]
............{:::::::::::::::::::::::}
.............{:::::::::::::::::::::}
..............{:::::::::::::::::::}
...............{:::::::::::::::::}
................{;;;;;;;;;;;;;;;}

yang cutecucu Zamri dan zamri kl yg cute
Ibnu Angle Ibnu Angle 19 March, 2013
wohhohohohpowohononolohobotopopokitototolonopotorelopowesososos...ari ni atok saya nak bagi 50 sen...nak beli mercun pop pop..lagi nak beli aiskrim dengan gula dengan kopok dengan gula..sape nak?
angkat tangan macam ini..letak dekat dahi


....................(''')
....................[...]
....................[...]
................(''')[...](''')
............(''')[...][...][...](''')
............[__][__][__][__][__]
............{:::::::::::::::::::::::}
.............{:::::::::::::::::::::}
..............{:::::::::::::::::::}
...............{:::::::::::::::::}
................{;;;;;;;;;;;;;;;}
Ibnu Angle Ibnu Angle 19 March, 2013
wohhohohohpowohononolohobotopopokitototolonopotorelopowesososos...ari ni atok saya nak bagi 50 sen...nak beli mercun pop pop..lagi nak beli aiskrim dengan gula dengan kopok dengan gula..sape nak?
angkat tangan macam ini..letak dekat dahi


....................(''')
....................[...]
....................[...]
................(''')[...](''')
............(''')[...][...][...](''')
............[__][__][__][__][__]
............{:::::::::::::::::::::::}
.............{:::::::::::::::::::::}
..............{:::::::::::::::::::}
...............{:::::::::::::::::}
................{;;;;;;;;;;;;;;;}
Ibnu Angle Ibnu Angle 19 March, 2013
wohhohohohpowohononolohobotopopokitototolonopotorelopowesososos...ari ni atok saya nak bagi 50 sen...nak beli mercun pop pop..lagi nak beli aiskrim dengan gula dengan kopok dengan gula..sape nak?
angkat tangan macam ini..letak dekat dahi


....................(''')
....................[...]
....................[...]
................(''')[...](''')
............(''')[...][...][...](''')
............[__][__][__][__][__]
............{:::::::::::::::::::::::}
.............{:::::::::::::::::::::}
..............{:::::::::::::::::::}
...............{:::::::::::::::::}
................{;;;;;;;;;;;;;;;}
Ibnu Angle Ibnu Angle 19 March, 2013
wohhohohohpowohononolohobotopopokitototolonopotorelopowesososos...ari ni atok saya nak bagi 50 sen...nak beli mercun pop pop..lagi nak beli aiskrim dengan gula dengan kopok dengan gula..sape nak?
angkat tangan macam ini..letak dekat dahi


....................(''')
....................[...]
....................[...]
................(''')[...](''')
............(''')[...][...][...](''')
............[__][__][__][__][__]
............{:::::::::::::::::::::::}
.............{:::::::::::::::::::::}
..............{:::::::::::::::::::}
...............{:::::::::::::::::}
................{;;;;;;;;;;;;;;;}
Ibnu Angle Ibnu Angle 19 March, 2013
wohhohohohpowohononolohobotopopokitototolonopotorelopowesososos...ari ni atok saya nak bagi 50 sen...nak beli mercun pop pop..lagi nak beli aiskrim dengan gula dengan kopok dengan gula..sape nak?
angkat tangan macam ini..letak dekat dahi


....................(''')
....................[...]
....................[...]
................(''')[...](''')
............(''')[...][...][...](''')
............[__][__][__][__][__]
............{:::::::::::::::::::::::}
.............{:::::::::::::::::::::}
..............{:::::::::::::::::::}
...............{:::::::::::::::::}
................{;;;;;;;;;;;;;;;}
Ibnu Angle Ibnu Angle 19 March, 2013
wohhohohohpowohononolohobotopopokitototolonopotorelopowesososos...ari ni atok saya nak bagi 50 sen...nak beli mercun pop pop..lagi nak beli aiskrim dengan gula dengan kopok dengan gula..sape nak?
angkat tangan macam ini..letak dekat dahi


....................(''')
....................[...]
....................[...]
................(''')[...](''')
............(''')[...][...][...](''')
............[__][__][__][__][__]
............{:::::::::::::::::::::::}
.............{:::::::::::::::::::::}
..............{:::::::::::::::::::}
...............{:::::::::::::::::}
................{;;;;;;;;;;;;;;;}
Ibnu Angle Ibnu Angle 19 March, 2013
wohhohohohpowohononolohobotopopokitototolonopotorelopowesososos...ari ni atok saya nak bagi 50 sen...nak beli mercun pop pop..lagi nak beli aiskrim dengan gula dengan kopok dengan gula..sape nak?
angkat tangan macam ini..letak dekat dahi


....................(''')
....................[...]
....................[...]
................(''')[...](''')
............(''')[...][...][...](''')
............[__][__][__][__][__]
............{:::::::::::::::::::::::}
.............{:::::::::::::::::::::}
..............{:::::::::::::::::::}
...............{:::::::::::::::::}
................{;;;;;;;;;;;;;;;}
Ibnu Angle Ibnu Angle 19 March, 2013
wohhohohohpowohononolohobotopopokitototolonopotorelopowesososos...ari ni atok saya nak bagi 50 sen...nak beli mercun pop pop..lagi nak beli aiskrim dengan gula dengan kopok dengan gula..sape nak?
angkat tangan macam ini..letak dekat dahi


....................(''')
....................[...]
....................[...]
................(''')[...](''')
............(''')[...][...][...](''')
............[__][__][__][__][__]
............{:::::::::::::::::::::::}
.............{:::::::::::::::::::::}
..............{:::::::::::::::::::}
...............{:::::::::::::::::}
................{;;;;;;;;;;;;;;;}
AnonymousAnonymous 21 March, 2013
ko ni gile ke? nyampah aq tgok wahai IBNU ANGLE la sanggattttt
AnonymousAnonymous 25 March, 2013
ye dan sayalah pedonya itu, I like very much little tiny pussy from a little girl much aahhh nak rogol budak, by the way, I am pedo
tondu tondu 18 April, 2013
ini semua perbuatan yang akan membawa bencana alam...
Siti Nurbaizura@Bye Siti Nurbaizura@Bye 19 April, 2013
korang sume bangsat pk kotor! mak bapak xajar kot...budak tu kecik lg nenek tu plak dh tua mesti dia xwat cmtu...korang yg cakap lucah ni ms kecik2 pnh project ngan nenek sdiri kew pttla tau ptuih!!!
Anan Azri Anan Azri 23 April, 2013
kepala nenek dia berjambul!
AnonymousAnonymous 18 November, 2013
SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :


OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?--> WWW.JUSTINZAYN.COM

DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA 2014 (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER 2014 DI MALAYSIA --> WWW.PASSPERCUMA.COM

INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) , IPHONE 5C (RM1000) *TERHAD*--> WWW.IPHONEMSIA.COM










ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri