OMG : Budak Orang Kaya China Yang Suka Menghabiskan Wang Sebenarnya 'Tomboy' (10 Gambar)
Home » » OMG : Budak Orang Kaya China Yang Suka Menghabiskan Wang Sebenarnya 'Tomboy' (10 Gambar)

OMG : Budak Orang Kaya China Yang Suka Menghabiskan Wang Sebenarnya 'Tomboy' (10 Gambar)

10 Mar 2013 60 Comments
Budak dalam gambar di bawah ini adalah Zang Jiale seorang gadis yang berusia 22 Tahun dan merupakan seorang Tomboy. Dia adalah anak kepada Zhang Jun, seorang peniaga yang sangat kaya di China. Si Tomboy ini kini dikatakan tengah berdating dengan seorang model Vanessa Yang 19 Tahun. (gadis dalam dress biru/hijau adalah Vanessa - gambar terakhir)

#Money talk!













60 comments:

  1. apek kong kong

    ReplyDelete
  2. jijik....agaknya kalau diaorang nak seks, laga buntutjelaaa kut...

    ReplyDelete
    Replies
    1. lagi cipap la...gesek2 kelentik...baru sedap..laga bontot buat apa..anwar bleh la..hahahhaa

      Delete
    2. Woi bangsat. Nak komen fitnah tuh ingat dosa ke tak. Umno mcm ko nih kalau dah lembu lembu jugak. Bangang! Org tuh mahkamah dah kata takbersalah. Bapak si saifool pun kata konspirasi. Ko yg jahil n reti nk jilat bontot umno pulak lebihh..puiii..dasar otak lembu!

      Delete
    3. haha btol2 ko jelez anwar xgay ngn ko ke..bab to tlis ayt cm kimak ko

      Delete
    4. yg marah2 ni mesti anwar.. hahahha...

      Delete
    5. Anwar gay is here!!!!

      Delete
    6. hopeless...

      Delete
    7. hahahah..anwar gayboi..

      Delete
    8. anwar GB(gayboy)

      Delete
    9. anwar babi..

      Delete
    10. anwar gay main ngn mazeer

      Delete
    11. mg 2 babi..

      Delete
    12. kah².. pemuja anwar la juburi marah

      Delete
    13. ahahahah mcm bongok jek aku bc komen korg ni...laga bontot mcm nuar la br rasa kasar2 bulu bontot..hahahaha

      Delete
  3. Replies
    1. KENA KURUS NI...CEPAT SIKIT LAAA!

      NAK DUIT LEBIH TAK? TAK MAU

      AKU PUN GEMUK..TAPI SETELAH.....

      YANG PASTI AKU MAKIN GEMOK

      KENA BERUBAH JADI GEMOK....BARU YAKIN

      DAHULU AKU GEMUK...TAPI SETELAH GUNA,MAKIN GEMOK PLAK,ADOIII......

      "BARANG" MAHAL MESTI BAIK...








      SUPERHERO YANG PALING DISUKAI,ZAHRUL IKHSAN HASSAN

      Delete
    2. wakakkakakakakakakakkakaka


      ngnjing tahap gaban dh nie

      Delete
    3. wtf!!!!!!!hahahhaha........mcm sakai....

      Delete
  4. hebat camne pun...ko tetap ader pepek..x der zakar macam aku...haha...anak jate. bare jatdi kote besar buleh wat anok rmai....bulu siap..pale pink//besar peha...sekali kena mengandung wa cakap luuuuuuuuuuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko punye bukan itam arang ker...

      Delete
    2. hiihihihihihihi...

      Terbaru : Anon memperlihatkan konsep kasut yang boleh bercakap Jawa di SXSW 2013
      Terbaru : Permainan bola baling : Roboanon turut dilancar untuk pengguna android Froyo lapuk

      Delete
  5. Replies
    1. baru tau ker...hihihi...

      Delete
  6. cute but a bit short. HAHAHA

    ReplyDelete
  7. Owang nk sbb die loaded jew...

    ReplyDelete
  8. Ni bukan namanya tomboy la! Tomboy tue perempuan sejati tapi kasar macam lelaki..ni namanyer pengkid..please admin..betolkan ayat anda..Pengkid ngan Tomboy lain..

    ReplyDelete
  9. PEROGOL bertauliah11 March 2013 at 15:06

    hari tu post, tgk pun dah tau, cute tp xde rupa laki,

    ReplyDelete
  10. Awek cun2 kot...tk sia2 dia jd tomboy..

    ReplyDelete
  11. nak JIMAT BIL ELEKTRIK? nak JIMAT PETROL? sukakan BARANG RARE?
    sila lawati --> Perkakas Pintar

    ReplyDelete
  12. sekali kena dengan kote aku.mengandung kembar 3.tomboy ni apa boley buat...main jolok2 pepet tu ea,..ape barang.mau rasa,mai malaysia la rasa yg original punya...FREE OF CHARGE SAJA,,,,,

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha,.. btul3,.. ngan awk lgi best,.. hahaha

      Delete
  13. tp die cute..

    ReplyDelete
  14. 1 je sbb pon .. pasal dia kaya .. tu je

    ReplyDelete
  15. ni bukan tomboy la ngokkkk ni lesb

    ReplyDelete
  16. yo...bukan tmboy la...pengkid tuh

    ReplyDelete
  17. not tomboy la, pengkid.. tomboy tu kasr je tapi msh jiwa perempuan...
    apa yg best nye pompuan n pompuan ni... x da batang

    ReplyDelete
  18. cukup bulan period gk..

    ReplyDelete
  19. bertuah tomboy tuh. aq pn nk gk dikelilingi cmtuh..hahaha.. btw tomboy tu cun gak,kalo rmbut dia pnjg msti cun habis..

    ReplyDelete
  20. cam noharom jer

    ReplyDelete
  21. Kelentit kaler pink

    ReplyDelete
  22. muka mcm bontot..duit bapak boleh la..

    ReplyDelete
  23. kalau dh perempuan tu,perempuan jugak la...tak payak la nk menyerupai lelaki...tgk bwh x mcm lelaki punya kemaluan pon ..bukan bley buat anak pon la..

    ReplyDelete
  24. Ni dah bukan tomboy lagi... ni pengkid bongok!!

    ReplyDelete
  25. coml lak skali pndg tmboy ni...!

    ReplyDelete
  26. Kaki Download Movie? Download Torrent Guna IDM? Mcm mana tu? Semudah ABC!
    Biarkan Server Yang Download Torrent Dengan Lajunya!
    https://www.facebook.com/torrent.seedbox

    ReplyDelete
  27. sikit pon x luak

    ReplyDelete
  28. KALAU BUKA KERANA BAPAK LU...LU X BERDIRI KAT MANA LU BERDIRI SKANG

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri