OMG : Budak Orang Kaya China Yang Suka Menghabiskan Wang Sebenarnya 'Tomboy' (10 Gambar)

Budak dalam gambar di bawah ini adalah Zang Jiale seorang gadis yang berusia 22 Tahun dan merupakan seorang Tomboy. Dia adalah anak kepada Zhang Jun, seorang peniaga yang sangat kaya di China. Si Tomboy ini kini dikatakan tengah berdating dengan seorang model Vanessa Yang 19 Tahun. (gadis dalam dress biru/hijau adalah Vanessa - gambar terakhir)

#Money talk!













{ 60 comments.. read them below or add one }

The man The man 10 March, 2013
jijik....agaknya kalau diaorang nak seks, laga buntutjelaaa kut...
AnonymousAnonymous 10 March, 2013
hebat camne pun...ko tetap ader pepek..x der zakar macam aku...haha...anak jate. bare jatdi kote besar buleh wat anok rmai....bulu siap..pale pink//besar peha...sekali kena mengandung wa cakap luuuuuuuuuuu
Anonymous Anonymous 10 March, 2013
cute but a bit short. HAHAHA
AnonymousAnonymous 10 March, 2013
Owang nk sbb die loaded jew...
AnonymousAnonymous 10 March, 2013
ko punye bukan itam arang ker...
AnonymousAnonymous 10 March, 2013
No mazeer here! ok...
AnonymousAnonymous 11 March, 2013
KENA KURUS NI...CEPAT SIKIT LAAA!

NAK DUIT LEBIH TAK? TAK MAU

AKU PUN GEMUK..TAPI SETELAH.....

YANG PASTI AKU MAKIN GEMOK

KENA BERUBAH JADI GEMOK....BARU YAKIN

DAHULU AKU GEMUK...TAPI SETELAH GUNA,MAKIN GEMOK PLAK,ADOIII......

"BARANG" MAHAL MESTI BAIK...








SUPERHERO YANG PALING DISUKAI,ZAHRUL IKHSAN HASSAN
AnonymousAnonymous 11 March, 2013
hiihihihihihihi...

Terbaru : Anon memperlihatkan konsep kasut yang boleh bercakap Jawa di SXSW 2013
Terbaru : Permainan bola baling : Roboanon turut dilancar untuk pengguna android Froyo lapuk
AnonymousAnonymous 11 March, 2013
wakakkakakakakakakakkakaka


ngnjing tahap gaban dh nie
AnonymousAnonymous 11 March, 2013
Ni bukan namanya tomboy la! Tomboy tue perempuan sejati tapi kasar macam lelaki..ni namanyer pengkid..please admin..betolkan ayat anda..Pengkid ngan Tomboy lain..
PEROGOL bertauliahPEROGOL bertauliah 11 March, 2013
hari tu post, tgk pun dah tau, cute tp xde rupa laki,
AnonymousAnonymous 11 March, 2013
lagi cipap la...gesek2 kelentik...baru sedap..laga bontot buat apa..anwar bleh la..hahahhaa
nojhere nojhere 11 March, 2013
Awek cun2 kot...tk sia2 dia jd tomboy..
Tao line Tao line 11 March, 2013
ADAKAH DIA MMPUYAI KOT*????HHAHAHAA
Barang Baik Barang Baik 11 March, 2013
nak JIMAT BIL ELEKTRIK? nak JIMAT PETROL? sukakan BARANG RARE?
sila lawati --> Perkakas Pintar
Pantat Berbulu Lebat Pantat Berbulu Lebat 11 March, 2013
sekali kena dengan kote aku.mengandung kembar 3.tomboy ni apa boley buat...main jolok2 pepet tu ea,..ape barang.mau rasa,mai malaysia la rasa yg original punya...FREE OF CHARGE SAJA,,,,,
AnonymousAnonymous 12 March, 2013
hahahaha,.. btul3,.. ngan awk lgi best,.. hahaha
MOL.fm MOL.fm 12 March, 2013
1 je sbb pon .. pasal dia kaya .. tu je
AnonymousAnonymous 12 March, 2013
ni bukan tomboy la ngokkkk ni lesb
AnonymousAnonymous 12 March, 2013
yo...bukan tmboy la...pengkid tuh
AnonymousAnonymous 13 March, 2013
Woi bangsat. Nak komen fitnah tuh ingat dosa ke tak. Umno mcm ko nih kalau dah lembu lembu jugak. Bangang! Org tuh mahkamah dah kata takbersalah. Bapak si saifool pun kata konspirasi. Ko yg jahil n reti nk jilat bontot umno pulak lebihh..puiii..dasar otak lembu!
AnonymousAnonymous 13 March, 2013
not tomboy la, pengkid.. tomboy tu kasr je tapi msh jiwa perempuan...
apa yg best nye pompuan n pompuan ni... x da batang
AnonymousAnonymous 13 March, 2013
cukup bulan period gk..
Fadz Lee Fadz Lee 14 March, 2013
bertuah tomboy tuh. aq pn nk gk dikelilingi cmtuh..hahaha.. btw tomboy tu cun gak,kalo rmbut dia pnjg msti cun habis..
AnonymousAnonymous 17 March, 2013
wtf!!!!!!!hahahhaha........mcm sakai....
AnonymousAnonymous 20 March, 2013
haha btol2 ko jelez anwar xgay ngn ko ke..bab to tlis ayt cm kimak ko
AnonymousAnonymous 31 March, 2013
yg marah2 ni mesti anwar.. hahahha...
AnonymousAnonymous 31 March, 2013
baru tau ker...hihihi...
AnonymousAnonymous 31 March, 2013
Anwar gay is here!!!!
AnonymousAnonymous 31 March, 2013
Kelentit kaler pink
AnonymousAnonymous 31 March, 2013
hahahah..anwar gayboi..
AnonymousAnonymous 01 April, 2013
muka mcm bontot..duit bapak boleh la..
AnonymousAnonymous 08 April, 2013
kalau dh perempuan tu,perempuan jugak la...tak payak la nk menyerupai lelaki...tgk bwh x mcm lelaki punya kemaluan pon ..bukan bley buat anak pon la..
Coke Infy Coke Infy 17 April, 2013
tak perlu ade kot*.byk cara
AnonymousAnonymous 22 April, 2013
Ni dah bukan tomboy lagi... ni pengkid bongok!!
AnonymousAnonymous 29 April, 2013
anwar gay main ngn mazeer
AnonymousAnonymous 05 June, 2013
coml lak skali pndg tmboy ni...!
AnonymousAnonymous 01 September, 2013
kah².. pemuja anwar la juburi marah
AnonymousAnonymous 13 September, 2013
Kaki Download Movie? Download Torrent Guna IDM? Mcm mana tu? Semudah ABC!
Biarkan Server Yang Download Torrent Dengan Lajunya!
https://www.facebook.com/torrent.seedbox
AnonymousAnonymous 07 October, 2013
ahahahah mcm bongok jek aku bc komen korg ni...laga bontot mcm nuar la br rasa kasar2 bulu bontot..hahahaha
AnonymousAnonymous 07 October, 2013
KALAU BUKA KERANA BAPAK LU...LU X BERDIRI KAT MANA LU BERDIRI SKANG
ari anaari ana 12 June, 2014
lesbian

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri