OMG : Gambar Panas Anak Perempuan Pelakon Popular Tanah Air Tersebar Luas (4 Gambar)
Home » » OMG : Gambar Panas Anak Perempuan Pelakon Popular Tanah Air Tersebar Luas (4 Gambar)

OMG : Gambar Panas Anak Perempuan Pelakon Popular Tanah Air Tersebar Luas (4 Gambar)

1 Mar 2013 133 Comments
Nama Pelakon Popular ini tidak nyatakan tetapi anda tengoklah sendiri macam mana sosialnya gadis muda ini yang baru berusia 17 tahun. Gadis ini adalah anak kepada seorang pelakon terkenal pada tahun 90-an berkacukan Mat Salleh. Gambar di bawah menunjukkan dia memakai bikini dan bermesra dengan lelaki. Selain itu, dia juga dirakam merokok pada usia yang muda ini.





133 comments:

  1. tetek kecik!

    ReplyDelete
    Replies
    1. tek kcik mknenye tak pernah kena sntuh dgan laki lgi

      Delete
    2. tak semestinya.. tek awek aku kecik je..slalu gak kane ngan aku

      Delete
    3. biar tek2 kecik janji ade lubang....

      Delete
    4. lubang kalau besar meja xguna juga.

      Delete
    5. mohon org atas bertaubat

      Delete
    6. kalau taubat,buat taubat nasuha.Jangan pagi taubat,......tak dan 10 minit dah buat balik.Itu tobat bangang tegar namanya.

      Delete
    7. khas untuk orang atas..Allah tak suruh taubat skali seumur hidup..taubat selagi boleh..tak wujud taubat bangang tegar dalam Al-Quran..sila hormat agama Islam wahai hamba Allah =)

      Delete
    8. (tak semestinya.. tek awek aku kecik je..slalu gak kane ngan aku) hahahahaha.... lawak bonar komen korg...

      Delete
    9. Nauzubillah,..jauhi dari keluarga aku..aminn

      Delete
    10. abam abam atas bahan membahan...

      Delete
    11. kompem lubang kat bawah dah lunyai dgn mat salleh tu... bau busuk kot

      Delete
    12. ahahahahaaaaahhhhhhhhhhhhhh... sedapnya..

      Delete
    13. hahaha,lubang dh boleh treler u turn

      Delete
    14. xminat n xlawa pun minah ni
      dah la kurus kering mcm cicak kubing
      xada selera aku tgok

      Delete
    15. Anak sapa weii..aku tak kira anak sapa janji aku nak balon..tak bagi aku rogon sampai lebam...priittt..prittt..priittt atas tetek

      Delete
    16. oh budak ni selalu aku nampak kat dlm porn main dengan negroto

      Delete
    17. minta sume jngn fikir nk balon jerk..

      Delete
    18. teq2 mazeer

      Delete
    19. kecik2 pn, law dh bogel depan kau. jilat jugk pepek dia.

      Delete
    20. anak sofea jean la woi

      Delete
  2. mazeer are not alowed here.

    ReplyDelete
    Replies
    1. wakakakaka..mazeer xbleh promot blog sini..hahaha..sengal

      Delete
  3. anak sofia jane!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. PEROGOL bertauliah3 March 2013 14:01

      anak sofia ke anak jin?

      Delete
    2. anak sofia hanjing

      Delete
  4. keciknye tetek .. tapi sedap ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saiz budak darjah 4..setuju?

      Delete
  5. tetek kecik pun boleh nyonyot drpd blm tumbuh tetek lg.. hahaha...

    ReplyDelete
  6. tapau tetek kecik 1..ikat tepi.hahha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaah

      Delete
    2. siap bos!

      Delete
    3. bungkus 1 lagi..xcukup..kecik sgt..ikat tepi

      Delete
    4. bodoh..

      Delete
    5. Bagang abadi org ats

      Delete
  7. terok perangai..baru 17...petuihhh

    ReplyDelete
  8. lancau hangpa kecoh apa
    -nasir wahab

    ReplyDelete
    Replies
    1. wehh lek la, jangan la lancau lancau, lancau!
      -nasir bilal khan

      Delete
  9. sangap tetek cmtu r..tah ppe..bodo

    ReplyDelete
  10. Replies
    1. MAZEER TETEK MAK KO HARI TU AKU TGK XDE LA BESA NI KN? TETEK MAK KO SEINGT AKU BESA MEJA.. LUBANG MAK KO XYAH CKP LA BESA APA PLAK KN.. TU YG SENANG AIR MAZI MAK KUAR TUH

      Delete
    2. tek mak kau plak besa mn?besa lori???? ke besa besa guli je??

      Delete
    3. anonymous, semoga Allah mengampunkan dosa kau kata mak mazer mcm tu. benci mazer, benci je lah. tp x yah kot babitkan mak dia. kalau kau x jumpa mak dia, minta maaf, kat akhirat nanti, jalan kau ke syurga akn tertahan kerana dosa menghina ni.

      Delete
    4. ana setuju dengan mujahid,...benar katanya,...dosa yg xterampun di dunia akan dibawa ke akhirat kelak,..fikir2 kan lah mcmna kita nk cari setiap org yg pernah kita hina di dunia ni ms akhirat nnti,..kerana xterbilang ramainya mnusia waktu tu nti,.

      Delete
    5. mohon insaf
      -geleng kepala-

      Delete
  11. http://afalihi.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. aku g satu kedai kecantikan wanita... nak beli collagen tuk awek aku... aku sorg waktu tu sampai kedai tu aku masuk... ade sorang penjaga merangkap tuan kedai umur lewatt 40an... tapi solid terbaik geram aku... aku pun beli la... sambil2 tu aku borak ngan dia... mcm2 borak sampaila dia offer satu barang kat aku.. dia tanye dah kawen ker.. ku ckp dah hehe sj jew.. dia bg satu brg namenyer cincin getah arjuna power kat aku.. aku ckp untuk ape ni... di ckp untuk kepuasan malam pasangan suami isteri.. aku pon haaa kan jer lahh.. aku bukak n ckp kat dia muat kew ni mcm mane nak pakai... dia ckp masuk kan kat anu ko n smpai dekat ngan telo... oooo aku faham... aku pon ckp boleh try x smbil sengih... dia ckp bayar dulu pastu try la kat blakang.... aku pon buat ape dia suruh... aku pakai dah tu x muat masuk... aku panggil dia... dia dtg sambil ckp ish kamu ni kot ye nak panggil pakai la seluar tu... aku ckp alaaa x pe akak tolong la x muat ni... dia pon tolong dan pegang anu aku... ahhh sedapnya... ku dah x tahan terus ckp boleh try alat ni kat akak x... dia yg dah stim ckp ok jer... kami pon main sepuasnya... perghhh sedap... kebetulan dtg lak anak dia kat kedai tu... babi betul laaa... aku stop main dia pakai baju balik... terus ke anaknya sambil berbisik terus anaknya dtg kat aku main ngan aku... perghhh mak ngan anak tibai aku sedap giler... dtg lak nenek dia nak join... mase tu aku terus pukol nenek dia smpai koma n terus sambung main balik... ah sedapnya... tamat

    ReplyDelete
    Replies
    1. nampok beno nipunye.. hahaha..sian

      Delete
    2. PEROGOL bertauliah3 March 2013 14:03

      angan2 forever alone... wahahaha..

      Delete
    3. crite cam lancau

      Delete
    4. This comment has been removed by the author.

      Delete
    5. adoi bodoh giler crite. golek2 ak gelak..

      Delete
    6. ala..babi la..ending xbes lgsung

      Delete
    7. kaki tengok dvd kau ni

      Delete
    8. macam bodoh aku baca...sial laa..

      Delete
    9. mak kau haram jadah

      Delete
  13. tetek kecik arr syok tambah kalau yang kecik tu budak punya mau syok arr tambah cipap takde bulu budak 6 tahun wowowow, comel,by the way, I am pedo

    ReplyDelete
    Replies
    1. pedo tu ape???????????

      Delete
    2. pedo tue org gila..hahaha

      Delete
    3. pedo ni pesalah jenayah sex ke atas underage.. haha

      Delete
    4. pedofelia

      Delete
  14. Vangang the best price for the first time in the UK in a couple of weeks ago by the way you look like a good day for me and the family and friends and family to enjoy the rest is not a problem with the best price you see is that I have been made to the top and I am not a good idea of what is happening at least a couple days of receiving your own virus checks before opening any attachments for viruses and defects and I am a beautiful person who is the most popular

    ReplyDelete
  15. mak die dolu pon bknnye snonoh sgt... jd xkesah lah klu anak nya 2x5 mcm mak die....

    ReplyDelete
  16. GILE PERASAN CANTIK....HUDOH PEREMPUAN NI

    ReplyDelete
  17. pompuan mcm nie...x layak jd kn istri.. -_-
    bertaubat lh..allah meliht segla perbuatn korng semua..smntara masih smpt..

    ReplyDelete
  18. tetek isteri aku lawo lg.. lg mantappp

    ReplyDelete
    Replies
    1. cube try post tetek bini ko kat sini. boleh aku komen

      Delete
  19. dah besar lobang meja snuker ni...

    ReplyDelete
  20. so what?,lantak dye la. bodoh btl la korng nih. at lesat dye lawa muka yg komen sume mcm hanjing tu yg jelous, puiii! ngat korng baik sangat ke? at lesat dye x beromen dalam semak or celah tangga, hudup mazeer n zamri KL!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lawa??? Lawa la SANGAT. Tak beromen dalam semak pon, tapi beromen kat hotel pon tkdk guna jgak wehhhh. Otak ade, lu pikir.

      Delete
    2. Ingat buat duckface lawa la?? Heish2...

      Delete
    3. Lawa ?? Seriously ?? haha , fucking bitchh .

      Delete
  21. tetek zamri bsr skitje..

    ReplyDelete
  22. at lesat??hahaahahaha...

    ReplyDelete
  23. BOLEH TAK SOMEBODY HACKER CEK YANG ANONYMOUS Anonymous2 March 2013 13:09 SAID "IAM A PEDO"..
    DAPATKAN MAKLUMAT...DAN SERAKAN PADA POLIS
    DAH LAH SUKA TGK BDK 6 TAHUN PUNYA...
    NI PEROGOL BUDAK KE APA....BAHAYA
    KURANG AJA NAMANYA

    ReplyDelete
    Replies
    1. btul3...bnafsu ngan budak2...msti dbelik2 dia tu

      Delete
    2. setuju!!!!!!!!!!!!

      Delete
    3. bahaya sgt. takut jadi mcm kes nurin jazlin dulu..

      Delete
    4. boleh cari ke? kalau yg guna nama anonymous ni rasanya x berdaftar..dia boleh on9 d mana2 cth sprti d cc atau komputer kawan2..dats y la dnamakan anon.. it can be anyone..even the prime minister.. or alien..

      Delete
  24. Replies
    1. hi boleh kenal..

      Delete
    2. jantan lahanat..x boleh tgok muke perempuan lawa cket..sibuk je nk knal..

      Delete
    3. BaBy DoLL ApaCHE mst tek besar..

      Delete
  25. xselera lgsong tgk tek kecik sgt

    ReplyDelete
  26. http://www.facebook.com/KadKahwinSempoi

    ReplyDelete
  27. hahahha!! ramai bual tetek2 kat sini !!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahha ketawe lompat2 aq

      Delete
    2. TEK KECIK??HUH! TEK OPAH AK LG BESARR KOTT

      Delete
  28. ketiak dia berbulu. iewwwwwww puii

    ReplyDelete
  29. mcm kenal je hidung tu....kesian mak dia.....bapa dia lagila kesian.....

    ReplyDelete
  30. Anwar Ibrahim7 March 2013 17:16

    bosan saya tgk dada wanita....pedang lelaki pasti mantap!!!!

    ReplyDelete
  31. tak baik mengaibkan orang

    ReplyDelete
  32. SANGAP BTG..PLZ CALL ME 012-6964196

    ReplyDelete
  33. memang la social, dh name pon mixed omputih, xheran ler,

    jeles la sume kn ?

    hahahahahahahhaha

    fucking noob!

    ReplyDelete
    Replies
    1. drpd kau..dok rumah sorg2 mlancap dpn komputer.. nk kate org lain noob..x payah la.. kau pun jeles sbb xde awek agknye

      Delete
  34. KORANG KIRA TEK JAA...HAHAHAH

    ReplyDelete
  35. fap....fap...fap

    ReplyDelete
  36. fuck u all in the ass motherfucker!!

    ReplyDelete
  37. delete bnda nie lagi bagus..rse2nyer x yh lar ltk gmbr nie..
    wat rosak pemikiran jerw..bukn tambh saham..

    ReplyDelete
  38. tak selera aq tengok perempuan ni...eeeeiii berbulu ketiak..hahaha

    ReplyDelete
  39. ZAMRI KL !!! KAH KAH KAH KAH KAH ...

    ReplyDelete
  40. orang komen kt ata aq nie smue bangang....

    ReplyDelete
  41. ANAK SOFIA JANE COMFIRM

    ReplyDelete
    Replies
    1. tgk gambar first tu pun dah tau anak sape.. iras muka mak dia habis!

      Delete
  42. kepada sesiapa yang hendak buat partime
    modal rendah
    jana pendapatan setiap hari

    mula-mula macam x percaya
    tp bila dah start, income setiap hari masuk
    utk lebih lanjut, sila layari
    http://www.myr10.com/?id=azuan2792

    ReplyDelete
  43. In general, agility is defined as "the ability of a [system] to rapidly respond to change by adapting its initial stable configuration".[1]
    Here, agility or nimbleness is the ability to change the body's position efficiently, and requires the integration of isolated movement skills using a combination of balance, coordination, speed, reflexes, strength and endurance. Agility is the ability to change the direction of the body in an efficient and effective manner and to achieve this you require a combination of: balance - the ability to maintain equilibrium when stationary or moving (i.e. not to fall over) through the coordinated actions of our sensory functions (eyes, ears and the proprioceptive organs in our joints); static balance - the ability to retain the centre of mass above the base of support in a stationary position; dynamic balance - the ability to maintain balance with body movement; speed - the ability to move all or part of the body quickly; strength - the ability of a muscle or muscle group to overcome a resistance; and lastly, co-ordination - the ability to control the movement of the body in co-operation with the body's sensory functions (e.g. catching a ball [ball, hand and eye co-ordination]).
    In sports, agility is often defined in terms of an individual sport, due to it being an integration of many components each used differently (specific to all of sorts of different sports). Sheppard and Young (2006) defined agility as "a rapid whole body movement with change of velocity or direction in response to a stimulus." In business and software development, agility means the capability of rapidly and efficiently adapting to changes. Recently, agility has been applied e.g. in the context of agile software development and agile enterprise.

    ReplyDelete
  44. INI KALI LAH! ASYIK KELUAR DUIT..JE JOM SIMPAN DUIT..DUDUK DIAM BOLEH DAPAT DUIT..?? YA DUDUK DIAM BOLEH DAPAT DUIT! XPERCAYA?
    DENGAN MODAL RM40 SEKALI SAHAJA. ANDA BERPELUANG MENDAPAT SATU SISTEM YANG MAMPU MEMBERI ANDA PENDAPATAN SAMPINGAN, JIKA ANDA GAGAL MENJALANKAN SISTEM INI ANDA MASIH MENDAPAT PROFIT SHARING SEBANYAK RM146.00 DENGAN MODAL RM40 WALAUPUN ANDA DUDUK DIAM TANPA MEMBUAT APA-APA. BAHKAN ANDA DAPAT RUANG IKLAN UNTUK MENINGKATKAN JUALAN ANDA,BAYANGKANLAH.

    http://muhdfarhad.blogspot.com/
    mai jenguk2..huhu..
    if berminat jom daftar..disini
    http://nmgnetwork.com/farhadbisnes"

    ReplyDelete
  45. ASTAGHFIRULLAHAZIM , BARTAUBATLAAA SEMUA BAKAL JENAZAH SEKALIAN .. NERAKA MENANTI MU !!

    ReplyDelete
  46. xyah mohon org atas..mohon admin blog nie bertaubat...renung2kan lah..

    ReplyDelete
  47. zamri kl tu zamri kl kan?

    ReplyDelete
  48. Macam vangang perangai .. buat malu mak je .. dok teguk air arak dgn hisap rokoknya .. mesti xde jantan melayu nak kat dia .. tek kecik , dah lobos agaknya ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak...nak...nak...hukkk

      Delete
  49. Lydia Natasha nama awak..

    ReplyDelete
  50. rawrrrrrrrr..miaoww

    ReplyDelete
  51. http://ref.megastoon.com/sms.php?share=58636 link horny taraf global

    ReplyDelete
  52. astaghfirullah ...manusia akhir zaman ...

    ReplyDelete
  53. Wow,umur 17 mcm nie.matang gila..btw,kalau baca komen dekat penpatah nie mesti aku gelak2

    ReplyDelete
  54. Kalau ade yg perasan , gmbr yang dia peluk ngan mat salleh tu ,, ape kat ketiak dia tu , bulu ketiak ke?

    ReplyDelete
  55. mix tp muka melayu jawa je.. erm..perasan mat saleh btol..

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri