OMG : Pemain Bola Sepak Negara Greece Digantung Seumur Hidup Kerana Tabik Nazi Ini (5 Gambar)
Home » » OMG : Pemain Bola Sepak Negara Greece Digantung Seumur Hidup Kerana Tabik Nazi Ini (5 Gambar)

OMG : Pemain Bola Sepak Negara Greece Digantung Seumur Hidup Kerana Tabik Nazi Ini (5 Gambar)

46 Comments
Tabik Nazi ini telah ditunjukkan oleh pemain ini sebagai sambutan selepas menjaringkan gol. Tetapi FA Hellenic telah menjatuhkan hukuman ini ke atas dia kerana tabik ini telah menyinggung ramai pihak. Hukuman ini berkuat kuasa pada hari ini walaupun pemain itu menyatakan dia tak tahu apa maksud sebenar tabik itu. 

Selain itu, dia juga mengaku yang tabik itu hanya untuk menunjuk pada rakan sekelabnya yang tengah menonton perlawanan itu di bangku penonton.





Jika anda suka artikel ini, jangan lupa sertakan kami dengan copy salah satu link di bawah ^_^

Kopi link post yang comel ini ^_^



Kalau nak dalam bentuk HTML, kopi saya lak ^_^

46 comments:

  1. 1ssssssttt...1st time. xD

    ReplyDelete
  2. ituke tabik nazi ??

    ReplyDelete
  3. 1st.. jangan la ada tangga panjang2 , mazeer dan sebagainya
    aku muak la..

    keruai_meja

    ReplyDelete
  4. Tipu la tak tau :p

    ReplyDelete
  5. orang atas ni bajet je ...
    betul tak orang bawah :3

    ReplyDelete
  6. tanda nazi tu tanda budaya iluminati yg berasaskan kepercayaan dajjal/lucifer/malaikat pembawa terang..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tanda nazi tuh geng hitler, yg sembelih yahudi ramai2 tuh

      Delete
    2. Tak tahu main sebut je.
      Nazi anti Yahudi. Freemason,Illuminati tu dari Yahudi.

      Delete
    3. suka hati ko ja nazi tu illuminati bagai.. nazi yg bunuh yahudi tu. yahudi tu yg illuminati.. lol
      Orang atas aku ni betul..

      Delete
    4. nama jiran aku Nazi..
      Dia pemalas..



      :>

      Delete
    5. hang p google cari history tentang Holocaust : Six Million People Die....

      Delete
  7. btol tuh org ats..bajet giler babi...mengelabah burit je..pencabul bersiri agknye..btol z org bwk :3

    ReplyDelete
  8. tu la nama dia 'Sieg Heil'

    korang Anonymous2 babi..
    xtau paper pasal nazi jgn sedap mulut ckp...gi kaji dulu apa tu nazi..
    siapa adolf hitler...noob hai

    ReplyDelete
  9. betol tu org atas,adolf hittlerlah org yg bukan islam tp menentang yahudi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yahudi yg ditentang tu yahudi orthodoks, yahudi skang yahudi zionis. kaji la dulu

      Delete
    2. Apa bezanya?
      Janji Yahudi ~_~
      Faceplam.

      Delete
  10. korang yg islam pon x berani nak menetang yahudi,makin support product yahudi ade lar...

    ReplyDelete
  11. ade ke patut makcik tu biarkn anak dia lintas jln sorang2....

    ReplyDelete
    Replies
    1. iyeerr??
      knp makcik tu x biarkan anak dia mampos?

      Delete
    2. alolo.. kesiannyer..

      Delete
  12. Woi Orang Segala2 Atas.. waaaaaaaa Kita Tibai Depa Ramai2 JOM Orang Bawah

    ReplyDelete
  13. aihh semak2... jom org bawah tayah layan org atas.. kita p mkn ais krim.. :')

    ReplyDelete
  14. makan nasik b'lauk lg sedap.

    ReplyDelete
  15. makan nasi berlauk? sedap macam hitler.

    ReplyDelete
  16. kita menang !

    ReplyDelete
  17. org atas jangan poyo

    ReplyDelete
  18. org atas aku ni gay yahudi hati2....klu ada org bwah aku ni tu pondan yahudi...

    ReplyDelete
  19. takpe la .. org2 belah sane .. mmg banyak gimik

    ReplyDelete
  20. bodoh la, mcm takde kene mengena, aku rasa dia ni dulu skin head white power, kahkahkah

    ReplyDelete
  21. hitler suke makan aiskrim..

    ReplyDelete
  22. anak itik tokwi jatuh dlam kolam

    ReplyDelete
  23. anak lembu tokwi masuk dalam kondo

    ReplyDelete
  24. Kondo abah ko org atas...buat rosak lagu je..ppttuuiiihhh atas muko ko

    ReplyDelete
  25. Komen yg mcm kampang

    ReplyDelete
  26. biar betul korang ni. dia kena saman ngan ban jer la. bila masa plak kena gantung.

    "Hellenic Football Federation voted unanimously to give Katidis a lifetime ban from all Greek national teams and he was fined $50,000"

    fakta biar betul

    ReplyDelete
  27. pakcik pakcik...tolong ada rumah terbakar.

    ReplyDelete
  28. Do you have what it takes????

    Beat the Game!!!

    ~Economic and military strategy game~
    ~Business simulation game~
    ~A game where the virtual currency can be converted in REAL money~

    Join us at http://www.marketglory.com/strategygame/soullieen

    ReplyDelete
  29. Smua tmsuk aku 'BUDUH' sbab komen kt cni hahaha

    ReplyDelete
  30. Eja bodoh bukan macam tu, bodoh!

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri