SADIS : [Video] Kucing Dijadikan Umpan Untuk Memancing Ikan Jerung
Home » » SADIS : [Video] Kucing Dijadikan Umpan Untuk Memancing Ikan Jerung

SADIS : [Video] Kucing Dijadikan Umpan Untuk Memancing Ikan Jerung

19 Comments
#Ini yang buat aku emo lebih ni! Naharommmm!



Jika anda suka artikel ini, jangan lupa sertakan kami dengan copy salah satu link di bawah ^_^

Kopi link post yang comel ini ^_^



Kalau nak dalam bentuk HTML, kopi saya lak ^_^

19 comments:

  1. bodoh anak lelaki bangang org yang gunakan kucing sebagai umpan tu!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :


      OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?--> WWW.JUSTINZAYN.COM

      DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

      TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

      DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA 2014 (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

      TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER 2014 DI MALAYSIA --> WWW.PASSPERCUMA.COM

      INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

      IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) , IPHONE 5C (RM1000) *TERHAD*--> WWW.IPHONEMSIA.COM










      ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

      Delete
  2. bodoh nya.. xda hotak tul la org 2.. sedihnya bila tgk kucing yg comel jd mangsa..

    ReplyDelete
  3. puak2 neraka diaorag ni

    ReplyDelete
  4. wahai admin PenPatah, aku mohon buang video ni.

    ReplyDelete
  5. ini semua yahudi!
    -aamir khan

    ReplyDelete
  6. Barua2 yg buat aniaya kucing nie aku mtk mati dimakan jerung yg dorang pancing. mmg Naharommmm!!!!

    ReplyDelete
  7. cilake .. takde umpan lain dah ke ?

    ReplyDelete

  8. tak sanggup tengok kucing yg masih hidup ni menggigil kesakitan dirobek mata kail,
    moga perilaku kejam dibalas dengan sekejamnya..

    ReplyDelete
  9. kesian kucing tu.. aku tengok kucing tu mengigil.. nk tngkp jerung pon guna la cara lain.. nie nk jadikkan kucing tu sbgai umpan .. apa nk jadik ngn dorang nie..

    ReplyDelete
  10. cilaka mamat ni

    ReplyDelete
  11. gune ah anjing

    ReplyDelete
  12. elok org yg buat kucing 2 di jadikan umpan jerung,, dasar bahalol.. bodoh n xde akal.

    ReplyDelete
  13. bangang betul la sial la org tu . mcm celaka la , memang kene hentak die bila da mati nnti .. huhuhu , kesian gyle ucing tu ,, huhuhu ,, menangis aq tengok kucing tu sejuk macam tu .. :'(

    ReplyDelete
  14. lancau babi puki mak dia sundal celaka lahanat sial bangang bodoh cibai punya orang. punya banyak binatang lain yang bole guna buat umpan ko nk guna anak kucing hidup lak. ikan jerung tu bukan makan kucing je umpan ikan hidup pun boleh guna jugak. celaka punya orang. aq harap dekat akhirat nanti korang kena la balasan lebih teruk dari apa yang korang buat dekat kucing2 ni. korang aniaya kucing ni nanti kucing ni buat balik apa yang korang buat dekat mereka bila akhirat nanti...

    ReplyDelete
  15. bodoh..mcm anjing..bek pkai babi jer..sdih tgk kucing 2

    ReplyDelete
  16. aq dtg nak tgk komen mazeer je

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri