Serius : Lagi Gambar Gadis Melayu Malaysia Mirip SNSD Girls' Generation, Yoona (8 Gambar)

Gadis Melayu, RaBi'atul Afifah kini begitu terkenal di internet. Namun apa yang paling penting adalah sikap terpujinya kerana langsung tak sombong. Di bawah ini adalah koleksi gambar RaBi'atul Afifah . Paling penting ini adalah kecantikkan aslinya. Langsung tak ada kena mengena dengan pembedahan plastik.





{ 145 comments.. read them below or add one }

AnonymousAnonymous 17 March, 2013
Pertama Argh~!!!!!!!!!!
AnonymousAnonymous 17 March, 2013
1st..!!cun gak awek nih..cam awek ak jerk..lol
AnonymousAnonymous 18 March, 2013
kan best jadi awek aku
AnonymousAnonymous 18 March, 2013
cntk cptaan Allsh,,,,
AnonymousAnonymous 18 March, 2013
awek kau kepala bana.
AnonymousAnonymous 18 March, 2013
nak buat side income? senang je, setakat duit sikit2 nk tampung perbelanjaan harian tu takde hal la. jom baca dulu :) http://onlyinmalaysiamah.com/?ref=8990jack
AnonymousAnonymous 18 March, 2013
korea tu muke plastik....awek mlayu baru ori!
AnonymousAnonymous 18 March, 2013
mana mazeer ?? aq rindu .. - gila mazeer
AnonymousAnonymous 18 March, 2013
org atas ak ni handsem .. org bawah aq ni cam taikkk
AnonymousAnonymous 18 March, 2013
mesti awek ni tgh bangga skng ... hoho
AnonymousAnonymous 18 March, 2013
<<---- org ni hensem..org atas lagi la mcm cibai..
AnonymousAnonymous 18 March, 2013
Saya sebagai rakyat malaysia sangat lah berbangga dengan persamaan ini. Semoga persamaan beliau dengan SNSD ini dapat membebaskan Palestin dari bumi Yahudi dan dapat membebaskan bumi Syria dari rezim Al Assad. TAKBIRRRRRRR! ALLAHUAKBAR!
AnonymousAnonymous 18 March, 2013
fap fap fap fap... think positive guysss
AnonymousAnonymous 18 March, 2013
fap fap fap arghhh fapp
AnonymousAnonymous 18 March, 2013
lar..ex aku ni..dah pakai buang dah..sape nak number fon die?
firdaus saifuddin firdaus saifuddin 18 March, 2013
ehh..budak sekolah aq la plak..haha..SMK Hillcrest, taman sri gombak..
AnonymousAnonymous 18 March, 2013
apa kena mngena ? ==''
AnonymousAnonymous 18 March, 2013
yg pakai tudung ori yg korean tu tepung tebal baru cantik
AnonymousAnonymous 18 March, 2013
takkkkk sama langsung ! serious !!!
AnonymousAnonymous 18 March, 2013
Best sangat ke kalau disamakan dengan awek pemakan babi? Awek Korea tu makan babi lah!
AnonymousAnonymous 18 March, 2013
pemkan babi yg tegar
AnonymousAnonymous 18 March, 2013
bodoh yer budak atas..nie bini ak sial!!!
AnonymousAnonymous 18 March, 2013
wahai kpopper lelaki (aku xtau la ada ke tak) tgok lah, gadis melayu ni lebih cantik dr org korea yg plastik mlastik tuh. at least natural :p
AnonymousAnonymous 18 March, 2013
Ape kaitan laa bahlul?! +_+
AnonymousAnonymous 18 March, 2013
mmg la, tgk lu mix blood ke tidak, klu melayu tulen, hitam btekang berbulu pulak tu doe. budak ni mix cina bro.
AnonymousAnonymous 18 March, 2013
ah sembang la kau lahanat
AnonymousAnonymous 18 March, 2013
dpt nie mmg aku fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap !~~~~
AnonymousAnonymous 18 March, 2013
bana punye kepala pon x mcm kau..
lahanat....
AnonymousAnonymous 18 March, 2013
ntaaahhhh.....
lahanat pon x mcm kau....
AnonymousAnonymous 18 March, 2013
fuuhh... nasib baik bola tu kena tiang kn.??
kalu x dah gol tuu....
AnonymousAnonymous 18 March, 2013
perempuan melayu semuanya HODOH
Butter Scotch Butter Scotch 18 March, 2013
jgn d caci mkhluk dr kejadian ALLAH..pd gdis ini...lg elok jika kamu kekal jd muslimah sjati..jgn brtdung smata2 ingin tmpak lg jelita..wnita sjati yg mnjga aurat lg jelita d mta ALLAH..hrgai kejlitaan yg d anugerahkn bkn tok d jd kn tontonan umum..wallahhualam.....tOing!!!
AnonymousAnonymous 18 March, 2013
plastik burger ni..
AnonymousAnonymous 18 March, 2013
orang atas aku bukan orang
AnonymousAnonymous 18 March, 2013
Aku kenal sgt dgn budak ni..dia ni bkn lah melayu tulin..mix blood dgn cina ni..tu lah mcm muka korea...klu melayu tulin kulit x mcm ni..doe..

AnonymousAnonymous 18 March, 2013
hihihi..bau belacan
AnonymousAnonymous 18 March, 2013
skolah mana tu? nk usha sikit
AnonymousAnonymous 18 March, 2013
gf kau ke??cantek laa...untonglaa..
AnonymousAnonymous 18 March, 2013
skolah abah kau.. hahah..
AnonymousAnonymous 18 March, 2013
asal asyik buat mke cenggitu..bajet comel lah tu.asyik bt mcm 2.puihh..hidong kembang
AnonymousAnonymous 18 March, 2013
x same langsung...rabun ke admin nih...
AnonymousAnonymous 18 March, 2013
die tu sama sekolah ngan aku kot...
AnonymousAnonymous 18 March, 2013
Fap! Fap! Fap! Fap! Fap! Fap! Fap! Fap! Fap! Fap! Fap! Fap! AAAARRRRRGGGGHHHHH!!!!!!! akhirnya terpancut jgk air mani aku..perrggghhh!!! walaweyh!!!
AnonymousAnonymous 18 March, 2013
banyaknye anonymous..
AnonymousAnonymous 18 March, 2013
yoona la yg tiru muke bdk nie sbb yoona kn gune plastik..
AnonymousAnonymous 18 March, 2013
aku pn knal.,bdak ni yg x kn kt ko kn.,itu psal ko dngki.,doe
AnonymousAnonymous 18 March, 2013
bak cni aku nk jgak.,,fap! fap ! FAP! fap! fap! fap! aaaarggghhh come on baby.,,Fap! fap! fap! fap! .,pancut kt muke die.,bru sbjik cm yoona.,,perrrrgghh barang mlayuuu.,,sdapppp!!!!
AnonymousAnonymous 18 March, 2013
hmmm....sy pminat yoona...bdak ni just on beberapa angle je sama ngn yoona...cbe tgk gmbar yg dia pgg i got a boy tu...xsama pn..huhuuh...cma side effect camera yg buat dia nmpak sama...
apa2 pn...sungguh indah ciptaan allah...
AnonymousAnonymous 18 March, 2013
sgt2lah ketara awek yg pakai tudung tu lg comel.. :)
Ibnu Angle Ibnu Angle 18 March, 2013
This comment has been removed by the author.
AnonymousAnonymous 18 March, 2013
ad ak kisah ko muka sama ke tak dgn si una tu..bkn boleh bg ak mkn nasi pun
Ibnu Angle Ibnu Angle 18 March, 2013

Yeyeyeye...ari ni atok saya nak bagi 50 sen...nak beli mercun pop pop..lagi nak beli aiskrim dengan gula dengan kopok dengan gula..sape nak?
angkat tangan macam ini..letak dekat dahi


....................(''')
....................[...]
....................[...]
................(''')[...](''')
............(''')[...][...][...](''')
............[__][__][__][__][__]
............{:::::::::::::::::::::::}
.............{:::::::::::::::::::::}
..............{:::::::::::::::::::}
...............{:::::::::::::::::}
................{;;;;;;;;;;;;;;;}

yang cutecucu Zamri
AnonymousAnonymous 18 March, 2013
kau minat paria mmg la. sebab kau pun PARIAPA
AnonymousAnonymous 18 March, 2013
lah kau dah kenapa sakai
AnonymousAnonymous 18 March, 2013
INI KALI LAH! ASYIK KELUAR DUIT..JE JOM SIMPAN DUIT..DUDUK DIAM BOLEH DAPAT DUIT..?? YA DUDUK DIAM BOLEH DAPAT DUIT! XPERCAYA?
DENGAN MODAL RM40 SEKALI SAHAJA. MENDAPAT PROFIT SHARING SEBANYAK RM146.00 WALAUPUN ANDA DUDUK DIAM TANPA MEMBUAT APA-APA. BAHKAN ANDA DAPAT RUANG IKLAN UNTUK MENINGKATKAN JUALAN ANDA,BAYANGKANLAH.

http://muhdfarhad.blogspot.com/
mai jenguk2..huhu..
if berminat jom daftar..disini
http://nmgnetwork.com/farhadbisnes"
Ummar Farouk Ummar Farouk 18 March, 2013
mari r tngok artikel baru kekerapan membaca al-quran yg korang belum ketahui lagi di [sini] untuk santapan rohani korang agar nafsu syahwat korang boleh dikawal dengan baik. Renung2lah. OK.
AnonymousAnonymous 18 March, 2013
hoi yoona x buat pembedahan plastik k,yg kt internet 2 sume awek2 korea yg edit sebab jeles..jgn kutok awek aku la bodooo!!
AnonymousAnonymous 18 March, 2013
awek ko makan babi la,aku nmpak hari 2 la en.anon..btw aku pun anon gak..
AnonymousAnonymous 18 March, 2013
Xmcm pun.. sape yg mate sparow nih?
AnonymousAnonymous 18 March, 2013
comel abadi........
AnonymousAnonymous 18 March, 2013
serius..aku rasa baca komen korang suma lagi best dari tgk gmbr dia...
AnonymousAnonymous 18 March, 2013
wowwwwww. nikmatnyaaa. nyaman oooooooo
AnonymousAnonymous 18 March, 2013
tembam sikit dri yoona :3
AnonymousAnonymous 18 March, 2013
LOL afifah masuk sini. Hahahaha. Dia batch aku. Dulu form 2 satu kelas dengan aku. Aku selalu ejek dia. Wakakakak. Cacat. Sekarang famous. Untunglah.
AnonymousAnonymous 19 March, 2013
perHhh. Nie mesti lebat sbb mix cina.
AirHeadRocked Psiko AirHeadRocked Psiko 19 March, 2013
http://says.com/my/specials/ynot-vote-now
Chandra Pratomo Samiadji Ki Joko Bodo Chandra Pratomo Samiadji Ki Joko Bodo 19 March, 2013
Indonesia hebat dong...kaya maju...ada kereta buatan sendiri....lalalalalalalalaolalalalalalalalaololololo ayoh dong nyayi sama......ayoh goyang in...cepatan

ReplyDelete
AnonymousAnonymous 19 March, 2013
Gila ke? Hahahaha.
chocolate.aholic chocolate.aholic 19 March, 2013
cantiknye adik ni..belaja elok2 orait.. ^^
Nazrol Amin Nazrol Amin 20 March, 2013
WoW
SERIUS CHANTEK LA.....
AnonymousAnonymous 20 March, 2013
wow..gila babi laa buad main sedap ni..wakaka
AnonymousAnonymous 20 March, 2013
goreng pisang nk rm3!!.. nk kerak skali ok
AnonymousAnonymous 20 March, 2013
skolah atok belah nenek ko
AnonymousAnonymous 20 March, 2013
jom main ngan aku !!
AnonymousAnonymous 20 March, 2013
budak sekolah ak ni..batch pon sama..nape dulu x ngorat? ish3
AnonymousAnonymous 20 March, 2013
any or someone, brap umur adik fifah?????????
AnonymousAnonymous 20 March, 2013
any or someone.. brap usia adik fifah??
AnonymousAnonymous 20 March, 2013
tau la ko gay..kepala bana ko lahanat..!!
AnonymousAnonymous 20 March, 2013
ape ko merepek nih setan!!!
AnonymousAnonymous 20 March, 2013
anon nih gay..bagi dia gay tuh cantik..Paria tol
AnonymousAnonymous 20 March, 2013
mohon g tibai batang pkok..
AnonymousAnonymous 20 March, 2013
mohon buat permohonan..lalalala..
maillambong maillambong 21 March, 2013
kau cakap ape ha gilerww..
AnonymousAnonymous 21 March, 2013
senyum cover gigi, gigi jongang ka cik adik
AnonymousAnonymous 21 March, 2013
ade aq kesah.. takde kan ==
AnonymousAnonymous 21 March, 2013
Tak de kena mengena langsung pon.
AnonymousAnonymous 21 March, 2013
Boleh juga. Tpi klau kau tipu, kena kau.
AnonymousAnonymous 21 March, 2013
ehh..yee ade kete sendiri? kerete lembu eh? waaaaa...bangga nya.. mcam nak calit taik hidung je kat mulut kau.. rakyat negara kau cari melantak kat malaysia jugak.. sampah je indonesiall ni.. ptuihh! -apriliciouss-
fatimah saktifatimah sakti 21 March, 2013
pantek kau, nak duit kojo lah. duduk diam mano nak dapek duit. bangang.
AnonymousAnonymous 21 March, 2013
sama gak la. yg malay lg comey kot. yoona tu kurus sgt . however, im sone 4ever <3
AnonymousAnonymous 22 March, 2013
student? nak buat duit sampingan? setakat rm100-200 seminggu tu takde hal la bro. baca sini ------> http://onlyinmalaysiamah.com/?ref=8990jack
AnonymousAnonymous 22 March, 2013
sejuk mata tngok pkai camtu..aku ada sorang kwan prmpuan,dlu slalu pkai sluar jeans,tp skang da start pkai jubah/baju laabuh..aku nk tekel die la..sape bleh tolong???
AnonymousAnonymous 22 March, 2013
wow cun gile die nie...cantik tuannye n cantik pemakaiannye..huh
Ya Allah kurniakanlah aku isteri yg cantik rupany n akhlakny...sejuk mate ak tgk.
kiah kucing kiah kucing 23 March, 2013
halah bukannye die tgk pon ape yg ko tulis 2
AnonymousAnonymous 23 March, 2013
mmg cun... nk dpt cam x lyak. Xpe, dl syurga t Allah bg bkt stakat pe yg kte nk, tp mende yg mate x pnah lihat, tinge x pnah dgr n hati x pnah tlintas.. yg pnting wt psediaan.. idupkan qialmullail, ikut ayariat islam.... insyaallah msuk syurga, jumpe Hurun Ain(bidadari kt sane).. Awek ni cun kn? Kn syurge konfem lg cun....
AnonymousAnonymous 23 March, 2013
abistu hidung ko tuhh jauh 20x lebih kembang..tikus pon leh tinggal dlm lobang hidong ko tuhh..!!puihh..taik tikus..
AnonymousAnonymous 23 March, 2013
Dia lahir tahun 1995 , umur die skang 18 :)
AnonymousAnonymous 23 March, 2013
alamak..budak hillcrest ar plakx..hhuhuuh
AnonymousAnonymous 24 March, 2013
korea mcm taik ayam panas pastu taruk dlm peti ais
AnonymousAnonymous 24 March, 2013
Die perli la bengong. aku sokong!!!
AnonymousAnonymous 24 March, 2013
lol. komen paling badass pilihan aku kali ini
AnonymousAnonymous 25 March, 2013
Tahun ni dia dah 18 Tahun --- Saya tanya kak Effa sendiri
AnonymousAnonymous 25 March, 2013
So? kau ingat Malaysia tak ada? Bangang k bangang -.-
Indonesial Selamanya :P
AnonymousAnonymous 25 March, 2013
Tak baik la..Munkin cara dia senyum memang macamtu
AnonymousAnonymous 25 March, 2013
sekolah atok sebelah saudara ko
AnonymousAnonymous 25 March, 2013
tlong i2 xder hal bro..jnji dpt rase laa.
sh mohamad amir aizat sh othman sh mohamad amir aizat sh othman 09 April, 2013
allah jdikan kte bkan untuk mncarut yg bukan..
nchat sye pd diri saya dan sahabat2 saye sekalian..
Afieyyy Afieyyy 15 April, 2013
Assalamualaikum...knp letak gmbar budak ni? dah mintak izin ka nk share bnda ni? tahu tak.. tuan punya blog.. sbb anda.. terdapat komen2 negatif psl perempuan ni...
AnonymousAnonymous 25 April, 2013
Btl2 muka mcm tu jer. Rs nyer saloma lg cun kot coz ader dayer tarikan sendiri
AnonymousAnonymous 24 May, 2013
x baik ckp babi..cube tukar ngn khinzir kan lebih baik
bodoh betul lah kamu ni
AnonymousAnonymous 24 May, 2013
tetekkkk tetekkkkkk tetekkkkkk :p
AnonymousAnonymous 24 May, 2013
peh..kemain bekap..mcm la ko dpt mantat yoooonaa tuu
AnonymousAnonymous 24 May, 2013
dia cakap bini la bukan awek.bodo punye anon
AnonymousAnonymous 24 May, 2013
berapa banyak mohon daa..
AnonymousAnonymous 16 June, 2013
What the fuck ,With that tudung and whatever bullshit,omfg how the fuck does anyone even fap to this fucking bullshit omg so fucking stupid semua komen di atas sangat sangat tidak munasabah ,tengoklah betapa kotornye orang yang memberi komen di atas.satu perkataan; BODOH..
AnonymousAnonymous 08 July, 2013
Diam lah gay! Fap pap! Kat dahi ko!
AnonymousAnonymous 12 July, 2013
yg korang dua ekor bergaduh asal ?? janda aku tuh dulu. x apew lahh aku dah puas korang ambilah yew
AnonymousAnonymous 04 September, 2013
orang atas aku gilewww tahap cipan
AnonymousAnonymous 05 November, 2013
kenapa perlu buat reaksi muka yang sama pada setiap gambar, nampak sangat takut tak sama dengan yoona. sedikit pon tak heran.
AnonymousAnonymous 18 November, 2013
SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :


OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?--> WWW.JUSTINZAYN.COM

DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA 2014 (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER 2014 DI MALAYSIA --> WWW.PASSPERCUMA.COM

INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) , IPHONE 5C (RM1000) *TERHAD*--> WWW.IPHONEMSIA.COM










ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri