Serius : Lagi Gambar Gadis Melayu Malaysia Mirip SNSD Girls' Generation, Yoona (8 Gambar)
Home » » Serius : Lagi Gambar Gadis Melayu Malaysia Mirip SNSD Girls' Generation, Yoona (8 Gambar)

Serius : Lagi Gambar Gadis Melayu Malaysia Mirip SNSD Girls' Generation, Yoona (8 Gambar)

17 Mar 2013 145 Comments
Gadis Melayu, RaBi'atul Afifah kini begitu terkenal di internet. Namun apa yang paling penting adalah sikap terpujinya kerana langsung tak sombong. Di bawah ini adalah koleksi gambar RaBi'atul Afifah . Paling penting ini adalah kecantikkan aslinya. Langsung tak ada kena mengena dengan pembedahan plastik.





145 comments:

  1. Pertama Argh~!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. fap fap fap fap... think positive guysss

      Delete
    2. mari r tngok artikel baru kekerapan membaca al-quran yg korang belum ketahui lagi di [sini] untuk santapan rohani korang agar nafsu syahwat korang boleh dikawal dengan baik. Renung2lah. OK.

      Delete
    3. SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :


      OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?--> WWW.JUSTINZAYN.COM

      DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

      TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

      DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA 2014 (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

      TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER 2014 DI MALAYSIA --> WWW.PASSPERCUMA.COM

      INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

      IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) , IPHONE 5C (RM1000) *TERHAD*--> WWW.IPHONEMSIA.COM










      ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

      Delete
  2. 1st..!!cun gak awek nih..cam awek ak jerk..lol

    ReplyDelete
  3. kan best jadi awek aku

    ReplyDelete
  4. cntk cptaan Allsh,,,,

    ReplyDelete
  5. nak buat side income? senang je, setakat duit sikit2 nk tampung perbelanjaan harian tu takde hal la. jom baca dulu :) http://onlyinmalaysiamah.com/?ref=8990jack

    ReplyDelete
  6. korea tu muke plastik....awek mlayu baru ori!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hoi yoona x buat pembedahan plastik k,yg kt internet 2 sume awek2 korea yg edit sebab jeles..jgn kutok awek aku la bodooo!!

      Delete
    2. Gila ke? Hahahaha.

      Delete
    3. peh..kemain bekap..mcm la ko dpt mantat yoooonaa tuu

      Delete
  7. mana mazeer ?? aq rindu .. - gila mazeer

    ReplyDelete
  8. org atas ak ni handsem .. org bawah aq ni cam taikkk

    ReplyDelete
  9. mesti awek ni tgh bangga skng ... hoho

    ReplyDelete
  10. <<---- org ni hensem..org atas lagi la mcm cibai..

    ReplyDelete
  11. Saya sebagai rakyat malaysia sangat lah berbangga dengan persamaan ini. Semoga persamaan beliau dengan SNSD ini dapat membebaskan Palestin dari bumi Yahudi dan dapat membebaskan bumi Syria dari rezim Al Assad. TAKBIRRRRRRR! ALLAHUAKBAR!

    ReplyDelete
    Replies
    1. apa kena mngena ? ==''

      Delete
    2. Ape kaitan laa bahlul?! +_+

      Delete
    3. dia perli la...

      Delete
    4. goreng pisang nk rm3!!.. nk kerak skali ok

      Delete
    5. ape ko merepek nih setan!!!

      Delete
    6. Tak de kena mengena langsung pon.

      Delete
    7. Die perli la bengong. aku sokong!!!

      Delete
  12. fap fap fap arghhh fapp

    ReplyDelete
  13. lar..ex aku ni..dah pakai buang dah..sape nak number fon die?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ah sembang la kau lahanat

      Delete
    2. ntaaahhhh.....
      lahanat pon x mcm kau....

      Delete
    3. gatal nye

      Delete
    4. Boleh juga. Tpi klau kau tipu, kena kau.

      Delete
  14. ehh..budak sekolah aq la plak..haha..SMK Hillcrest, taman sri gombak..

    ReplyDelete
  15. yg pakai tudung ori yg korean tu tepung tebal baru cantik

    ReplyDelete
  16. takkkkk sama langsung ! serious !!!

    ReplyDelete
  17. Best sangat ke kalau disamakan dengan awek pemakan babi? Awek Korea tu makan babi lah!

    ReplyDelete
    Replies
    1. awek ko makan babi la,aku nmpak hari 2 la en.anon..btw aku pun anon gak..

      Delete
  18. pemkan babi yg tegar

    ReplyDelete
  19. bodoh yer budak atas..nie bini ak sial!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. gf kau ke??cantek laa...untonglaa..

      Delete
    2. dia cakap bini la bukan awek.bodo punye anon

      Delete
    3. yg korang dua ekor bergaduh asal ?? janda aku tuh dulu. x apew lahh aku dah puas korang ambilah yew

      Delete
  20. wahai kpopper lelaki (aku xtau la ada ke tak) tgok lah, gadis melayu ni lebih cantik dr org korea yg plastik mlastik tuh. at least natural :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg la, tgk lu mix blood ke tidak, klu melayu tulen, hitam btekang berbulu pulak tu doe. budak ni mix cina bro.

      Delete
  21. fuuhh... nasib baik bola tu kena tiang kn.??
    kalu x dah gol tuu....

    ReplyDelete
  22. perempuan melayu semuanya HODOH

    ReplyDelete
    Replies
    1. hang la hodoh..

      Delete
    2. kau minat paria mmg la. sebab kau pun PARIAPA

      Delete
    3. anon nih gay..bagi dia gay tuh cantik..Paria tol

      Delete
  23. jgn d caci mkhluk dr kejadian ALLAH..pd gdis ini...lg elok jika kamu kekal jd muslimah sjati..jgn brtdung smata2 ingin tmpak lg jelita..wnita sjati yg mnjga aurat lg jelita d mta ALLAH..hrgai kejlitaan yg d anugerahkn bkn tok d jd kn tontonan umum..wallahhualam.....tOing!!!

    ReplyDelete
  24. babi la kau...

    ReplyDelete
    Replies
    1. x baik ckp babi..cube tukar ngn khinzir kan lebih baik
      bodoh betul lah kamu ni

      Delete
  25. plastik burger ni..

    ReplyDelete
  26. orang atas aku bukan orang

    ReplyDelete
  27. Aku kenal sgt dgn budak ni..dia ni bkn lah melayu tulin..mix blood dgn cina ni..tu lah mcm muka korea...klu melayu tulin kulit x mcm ni..doe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku pn knal.,bdak ni yg x kn kt ko kn.,itu psal ko dngki.,doe

      Delete
    2. kau cakap ape ha gilerww..

      Delete
  28. hihihi..bau belacan

    ReplyDelete
  29. skolah mana tu? nk usha sikit

    ReplyDelete
  30. skolah abah kau.. hahah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. skola nenek ko

      Delete
    2. skolah atok belah nenek ko

      Delete
    3. sekolah moyang ko

      Delete
    4. sekolah atok sebelah saudara ko

      Delete
    5. tetekkkk tetekkkkkk tetekkkkkk :p

      Delete
    6. orang atas aku gilewww tahap cipan

      Delete
  31. asal asyik buat mke cenggitu..bajet comel lah tu.asyik bt mcm 2.puihh..hidong kembang

    ReplyDelete
    Replies
    1. abistu hidung ko tuhh jauh 20x lebih kembang..tikus pon leh tinggal dlm lobang hidong ko tuhh..!!puihh..taik tikus..

      Delete
    2. Btl2 muka mcm tu jer. Rs nyer saloma lg cun kot coz ader dayer tarikan sendiri

      Delete
  32. x same langsung...rabun ke admin nih...

    ReplyDelete
  33. die tu sama sekolah ngan aku kot...

    ReplyDelete
  34. Fap! Fap! Fap! Fap! Fap! Fap! Fap! Fap! Fap! Fap! Fap! Fap! AAAARRRRRGGGGHHHHH!!!!!!! akhirnya terpancut jgk air mani aku..perrggghhh!!! walaweyh!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. bak cni aku nk jgak.,,fap! fap ! FAP! fap! fap! fap! aaaarggghhh come on baby.,,Fap! fap! fap! fap! .,pancut kt muke die.,bru sbjik cm yoona.,,perrrrgghh barang mlayuuu.,,sdapppp!!!!

      Delete
    2. mohon bertaubat

      Delete
    3. mohon g tibai batang pkok..

      Delete
    4. mohon buat permohonan..lalalala..

      Delete
    5. berapa banyak mohon daa..

      Delete
  35. banyaknye anonymous..

    ReplyDelete
  36. yoona la yg tiru muke bdk nie sbb yoona kn gune plastik..

    ReplyDelete
  37. hmmm....sy pminat yoona...bdak ni just on beberapa angle je sama ngn yoona...cbe tgk gmbar yg dia pgg i got a boy tu...xsama pn..huhuuh...cma side effect camera yg buat dia nmpak sama...
    apa2 pn...sungguh indah ciptaan allah...

    ReplyDelete
  38. sgt2lah ketara awek yg pakai tudung tu lg comel.. :)

    ReplyDelete
  39. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  40. ad ak kisah ko muka sama ke tak dgn si una tu..bkn boleh bg ak mkn nasi pun

    ReplyDelete

  41. Yeyeyeye...ari ni atok saya nak bagi 50 sen...nak beli mercun pop pop..lagi nak beli aiskrim dengan gula dengan kopok dengan gula..sape nak?
    angkat tangan macam ini..letak dekat dahi


    ....................(''')
    ....................[...]
    ....................[...]
    ................(''')[...](''')
    ............(''')[...][...][...](''')
    ............[__][__][__][__][__]
    ............{:::::::::::::::::::::::}
    .............{:::::::::::::::::::::}
    ..............{:::::::::::::::::::}
    ...............{:::::::::::::::::}
    ................{;;;;;;;;;;;;;;;}

    yang cutecucu Zamri

    ReplyDelete
    Replies
    1. lah kau dah kenapa sakai

      Delete
  42. INI KALI LAH! ASYIK KELUAR DUIT..JE JOM SIMPAN DUIT..DUDUK DIAM BOLEH DAPAT DUIT..?? YA DUDUK DIAM BOLEH DAPAT DUIT! XPERCAYA?
    DENGAN MODAL RM40 SEKALI SAHAJA. MENDAPAT PROFIT SHARING SEBANYAK RM146.00 WALAUPUN ANDA DUDUK DIAM TANPA MEMBUAT APA-APA. BAHKAN ANDA DAPAT RUANG IKLAN UNTUK MENINGKATKAN JUALAN ANDA,BAYANGKANLAH.

    http://muhdfarhad.blogspot.com/
    mai jenguk2..huhu..
    if berminat jom daftar..disini
    http://nmgnetwork.com/farhadbisnes"

    ReplyDelete
    Replies
    1. pantek kau, nak duit kojo lah. duduk diam mano nak dapek duit. bangang.

      Delete
  43. Xmcm pun.. sape yg mate sparow nih?

    ReplyDelete
  44. comel abadi........

    ReplyDelete
  45. serius..aku rasa baca komen korang suma lagi best dari tgk gmbr dia...

    ReplyDelete
  46. wowwwwww. nikmatnyaaa. nyaman oooooooo

    ReplyDelete
  47. tembam sikit dri yoona :3

    ReplyDelete
  48. LOL afifah masuk sini. Hahahaha. Dia batch aku. Dulu form 2 satu kelas dengan aku. Aku selalu ejek dia. Wakakakak. Cacat. Sekarang famous. Untunglah.

    ReplyDelete
  49. mcm alya azlin

    ReplyDelete
  50. perHhh. Nie mesti lebat sbb mix cina.

    ReplyDelete
  51. http://says.com/my/specials/ynot-vote-now

    ReplyDelete
  52. Indonesia hebat dong...kaya maju...ada kereta buatan sendiri....lalalalalalalalaolalalalalalalalaololololo ayoh dong nyayi sama......ayoh goyang in...cepatan

    ReplyDelete

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehh..yee ade kete sendiri? kerete lembu eh? waaaaa...bangga nya.. mcam nak calit taik hidung je kat mulut kau.. rakyat negara kau cari melantak kat malaysia jugak.. sampah je indonesiall ni.. ptuihh! -apriliciouss-

      Delete
    2. So? kau ingat Malaysia tak ada? Bangang k bangang -.-
      Indonesial Selamanya :P

      Delete
  53. cantiknye adik ni..belaja elok2 orait.. ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. halah bukannye die tgk pon ape yg ko tulis 2

      Delete
  54. wow..gila babi laa buad main sedap ni..wakaka

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom main ngan aku !!

      Delete
  55. budak sekolah ak ni..batch pon sama..nape dulu x ngorat? ish3

    ReplyDelete
  56. any or someone, brap umur adik fifah?????????

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dia lahir tahun 1995 , umur die skang 18 :)

      Delete
  57. any or someone.. brap usia adik fifah??

    ReplyDelete
    Replies
    1. 10 tahun..knpe ?

      Delete
    2. Tahun ni dia dah 18 Tahun --- Saya tanya kak Effa sendiri

      Delete
  58. senyum cover gigi, gigi jongang ka cik adik

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak baik la..Munkin cara dia senyum memang macamtu

      Delete
  59. ade aq kesah.. takde kan ==

    ReplyDelete
  60. sama gak la. yg malay lg comey kot. yoona tu kurus sgt . however, im sone 4ever <3

    ReplyDelete
  61. student? nak buat duit sampingan? setakat rm100-200 seminggu tu takde hal la bro. baca sini ------> http://onlyinmalaysiamah.com/?ref=8990jack

    ReplyDelete
  62. sejuk mata tngok pkai camtu..aku ada sorang kwan prmpuan,dlu slalu pkai sluar jeans,tp skang da start pkai jubah/baju laabuh..aku nk tekel die la..sape bleh tolong???

    ReplyDelete
    Replies
    1. tlong i2 xder hal bro..jnji dpt rase laa.

      Delete
  63. wow cun gile die nie...cantik tuannye n cantik pemakaiannye..huh
    Ya Allah kurniakanlah aku isteri yg cantik rupany n akhlakny...sejuk mate ak tgk.

    ReplyDelete
  64. mmg cun... nk dpt cam x lyak. Xpe, dl syurga t Allah bg bkt stakat pe yg kte nk, tp mende yg mate x pnah lihat, tinge x pnah dgr n hati x pnah tlintas.. yg pnting wt psediaan.. idupkan qialmullail, ikut ayariat islam.... insyaallah msuk syurga, jumpe Hurun Ain(bidadari kt sane).. Awek ni cun kn? Kn syurge konfem lg cun....

    ReplyDelete
  65. alamak..budak hillcrest ar plakx..hhuhuuh

    ReplyDelete
  66. korea mcm taik ayam panas pastu taruk dlm peti ais

    ReplyDelete
    Replies
    1. lol. komen paling badass pilihan aku kali ini

      Delete
  67. allah jdikan kte bkan untuk mncarut yg bukan..
    nchat sye pd diri saya dan sahabat2 saye sekalian..

    ReplyDelete
  68. Assalamualaikum...knp letak gmbar budak ni? dah mintak izin ka nk share bnda ni? tahu tak.. tuan punya blog.. sbb anda.. terdapat komen2 negatif psl perempuan ni...

    ReplyDelete
  69. What the fuck ,With that tudung and whatever bullshit,omfg how the fuck does anyone even fap to this fucking bullshit omg so fucking stupid semua komen di atas sangat sangat tidak munasabah ,tengoklah betapa kotornye orang yang memberi komen di atas.satu perkataan; BODOH..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Diam lah gay! Fap pap! Kat dahi ko!

      Delete
  70. kenapa perlu buat reaksi muka yang sama pada setiap gambar, nampak sangat takut tak sama dengan yoona. sedikit pon tak heran.

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri