SERIUS : Pengganas Sulu Amal Sihir Kelas Pertama
Home » » SERIUS : Pengganas Sulu Amal Sihir Kelas Pertama

SERIUS : Pengganas Sulu Amal Sihir Kelas Pertama

36 Comments
Tangkal bertulis kalimah al-Quran ditemui pada mayat seorang daripada pengganas dan amat menyedihkan kerana tangkal itu turut dipakai di celah kelangkang.

Menurut sumber, tangkal itu ditemui pada mayat pengganas yang ditembak ketika bertempur dengan pasukan keselamatan negara di Kampung Tanduo, dekat sini, jam 6.45 pagi kelmarin.


“Apabila pemeriksaan dilakukan, anggota pasukan keselamatan terkejut menemui tangkal dengan kalimah al-Quran yang dipakai di celah kelangkang serta di pinggang.


“Kemungkinan pemakaian tangkal itu bertujuan menjadikan mereka kebal, namun terbukti perbuatan itu sebenarnya sekadar amalan syirik kerana dia akhirnya terbunuh akibat terkena tembakan,” katanya.

#Tahukah anda sulu tetap sulu..


36 comments:

  1. JAHANAM PUNYA PENGGANAS SULU,BIAR MAMPOS SEMUA

    ReplyDelete
    Replies
    1. SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :


      OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?--> WWW.JUSTINZAYN.COM

      DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

      TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

      DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA 2014 (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

      TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER 2014 DI MALAYSIA --> WWW.PASSPERCUMA.COM

      INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

      IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) , IPHONE 5C (RM1000) *TERHAD*--> WWW.IPHONEMSIA.COM










      ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

      Delete
  2. Replies
    1. BLAH LA MAZEER JAMALLUL KIRAM III

      18SX:VIDEO TERBARU MAZEER KANTOI BERZINA!
      TERKINI:10,000 BANGSA MAZEER MENUJU KE SABAH BAGI MEMBANTU PENGGANAS MAZEER!
      GEMPAR:SEORANG MAZEERIAN DITUDUH MENJADI PEMBELOT NEGARA MEMBANTU PENGGANAS SULU!
      KEJAM:KEKEJAMAN TENTERA SULU PENGGAL KEPALA DAN LAPAH PARU-PARU MAZEER!

      Delete
  3. sulu mmg terkenal dgn kesyirikan nya di sabah dan pakar pukau bawa lari anak dara tempatan...sampai memburukan org2 sabah yg di katakan pakar guna2 sedangkan yg bersihir ni kebanyakan bangsa yg ni la...sulu tetap dengan sifat sulu tiada adab...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sokong 100%

      Delete
    2. woi..kamu semua ckap baik2 ah..bukan semua sulu..sa org sulu juak..tpi x bgtu..i2 dorg wat kerna dorg miskin gara2 dorg d tlong org politik kerna i2 jak dorg sangup bekorban untuk anak bini dorg d kampung..org sulu nie org susa..bukan mcam kamu..senang semua tngal goyang kaki jak..

      Delete
    3. macai sulu detected

      Delete
  4. Replies
    1. You mean ''Fucking Little Bastard,kill all that Son Of Bitch" mcm tu ke!?

      Delete
  5. bhahahahahaahahahahahahahahahaahahahahahahahahah..bangang abadi..xda lah kebal mana pon..tengok dah mampos pon..kan xpasal2 masuk neraka pecaya sgt dgn amalan yg ntah ape2..

    ReplyDelete
  6. aq benci org sulu ni! gara2 kekejaman sulu nih (mmg azali lg kejam) semua bgsa sulu aq tak suka. biadab!

    ReplyDelete
  7. macam org nak main serulin je mayat tu..rasakan kau kemarahan rakyat Malaysia.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ape la ko.die maen ukelele 2

      Delete
  8. ambik gergaji letak kat celah kangkang die pastu tarik ke atas biar terbelah kangkang dye

    ReplyDelete
  9. Sulu itu hulu

    ReplyDelete
  10. kesian kt mamat2 projek ic mahadir ni... sbr ek macaha from kerala....kang kami yg tembak mahadir sbb bawa masuk bangsa2 sial kt sabah.... kami doakan mahadir selamat masuk neraka!!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. jgn nk salahkan mahadir plak..!! amboi... tnya dulu spa yg buat undang2 tu... sapa yang buat jus soli n krakyatan tu.... kaji sejarah...!! jgn jadi bodoh.... manusia tak tau bersyukur! selidik dulu sejarah pembentukan kita! hidup mahadir.

      Delete
    2. bangsat la lu amno,kaji sejarah apa? mereka ni ada x pertahankan sabah masa zaman perang dunia lawan jepun? manakala kaum2 d malaya yg dpt jus soli tu mcm mna waktu perang dunia 2??

      cai selamanya bebal

      Delete
    3. bes k jus soli 2? perisa ape ek?

      Delete
  11. padan muke ko setan .. ini ke org yg nk mati syahid .. hahahahahahh

    ReplyDelete
  12. pe hal kipas meja aku ni.
    dah rosak ke
    aduh
    panas2

    ReplyDelete
    Replies
    1. yang ko pi melancap atas meja makan sapa suruh?? pastu ko pi pancut dalam kipas plak, ape tak rosak! bangang la ko ni Kiram!

      Delete
  13. makan ko... kebal konon..

    ReplyDelete
  14. ni ni cokelat celup, celup celup..

    ReplyDelete
  15. stlah skian lama , mahathir msih yg terbaik . blum ada yg dpat menandingi pemerintahan beliau . kamu yg kutuk mahathir memang manusia yg tdk pndai brterima kasih . klau bkn krana bliau malaysia da lingkup masa ekonomi merundum terok .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Suruh org yang kutuk itu makan taik...time projek ic tu pun si Anuar Joburi pun masih kat dalam UMNGOK join diaorg

      Delete
  16. x berguna pn ilmu hitam bile da perang dunia ne..jerman x pakai ilmu hitam pn semasa perang dunia ke-2..hahaha..kalo kebal sgat, test kat depan senjata yahudi..hancur dimamah oleh butiran peluru..

    ReplyDelete
  17. kes lahad datu berpunca dari mahathir..kenapa sampai ke hari nie blum ad rundingan?? sbb ape ?? sbb bila adanya rundingan habis segala rahsia bocor...fuck bn dulu kini dan selamanya.

    ReplyDelete
  18. Bila da macai jd keyboard warrior sumanya betul...time tu lar suruh org research bagai..lu macai mmg bangsat !!!!

    ReplyDelete
  19. ni la psal bla nak trus berkuasa smpai sggup buat projek lahanat..naa kmi jg di sabah merana..

    ReplyDelete
  20. comei dak kakton???

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri