SERIUS : Pengganas Sulu Amal Sihir Kelas Pertama

Tangkal bertulis kalimah al-Quran ditemui pada mayat seorang daripada pengganas dan amat menyedihkan kerana tangkal itu turut dipakai di celah kelangkang.

Menurut sumber, tangkal itu ditemui pada mayat pengganas yang ditembak ketika bertempur dengan pasukan keselamatan negara di Kampung Tanduo, dekat sini, jam 6.45 pagi kelmarin.


“Apabila pemeriksaan dilakukan, anggota pasukan keselamatan terkejut menemui tangkal dengan kalimah al-Quran yang dipakai di celah kelangkang serta di pinggang.


“Kemungkinan pemakaian tangkal itu bertujuan menjadikan mereka kebal, namun terbukti perbuatan itu sebenarnya sekadar amalan syirik kerana dia akhirnya terbunuh akibat terkena tembakan,” katanya.

#Tahukah anda sulu tetap sulu..


{ 36 comments.. read them below or add one }

AnonymousAnonymous 09 March, 2013
JAHANAM PUNYA PENGGANAS SULU,BIAR MAMPOS SEMUA
AnonymousAnonymous 09 March, 2013
sulu mmg terkenal dgn kesyirikan nya di sabah dan pakar pukau bawa lari anak dara tempatan...sampai memburukan org2 sabah yg di katakan pakar guna2 sedangkan yg bersihir ni kebanyakan bangsa yg ni la...sulu tetap dengan sifat sulu tiada adab...
AnonymousAnonymous 09 March, 2013
bhahahahahaahahahahahahahahahaahahahahahahahahah..bangang abadi..xda lah kebal mana pon..tengok dah mampos pon..kan xpasal2 masuk neraka pecaya sgt dgn amalan yg ntah ape2..
AnonymousAnonymous 09 March, 2013
aq benci org sulu ni! gara2 kekejaman sulu nih (mmg azali lg kejam) semua bgsa sulu aq tak suka. biadab!
AnonymousAnonymous 10 March, 2013
macam org nak main serulin je mayat tu..rasakan kau kemarahan rakyat Malaysia.
AnonymousAnonymous 10 March, 2013
ambik gergaji letak kat celah kangkang die pastu tarik ke atas biar terbelah kangkang dye
AnonymousAnonymous 10 March, 2013
You mean ''Fucking Little Bastard,kill all that Son Of Bitch" mcm tu ke!?
AnonymousAnonymous 10 March, 2013
kesian kt mamat2 projek ic mahadir ni... sbr ek macaha from kerala....kang kami yg tembak mahadir sbb bawa masuk bangsa2 sial kt sabah.... kami doakan mahadir selamat masuk neraka!!!!!
AnonymousAnonymous 11 March, 2013
BLAH LA MAZEER JAMALLUL KIRAM III

18SX:VIDEO TERBARU MAZEER KANTOI BERZINA!
TERKINI:10,000 BANGSA MAZEER MENUJU KE SABAH BAGI MEMBANTU PENGGANAS MAZEER!
GEMPAR:SEORANG MAZEERIAN DITUDUH MENJADI PEMBELOT NEGARA MEMBANTU PENGGANAS SULU!
KEJAM:KEKEJAMAN TENTERA SULU PENGGAL KEPALA DAN LAPAH PARU-PARU MAZEER!
MOL.fm MOL.fm 12 March, 2013
padan muke ko setan .. ini ke org yg nk mati syahid .. hahahahahahh
sultan kiram sultan kiram 13 March, 2013
pe hal kipas meja aku ni.
dah rosak ke
aduh
panas2
AnonymousAnonymous 13 March, 2013
jgn nk salahkan mahadir plak..!! amboi... tnya dulu spa yg buat undang2 tu... sapa yang buat jus soli n krakyatan tu.... kaji sejarah...!! jgn jadi bodoh.... manusia tak tau bersyukur! selidik dulu sejarah pembentukan kita! hidup mahadir.
AnonymousAnonymous 13 March, 2013
makan ko... kebal konon..
AnonymousAnonymous 14 March, 2013
ni ni cokelat celup, celup celup..
AnonymousAnonymous 14 March, 2013
bangsat la lu amno,kaji sejarah apa? mereka ni ada x pertahankan sabah masa zaman perang dunia lawan jepun? manakala kaum2 d malaya yg dpt jus soli tu mcm mna waktu perang dunia 2??

cai selamanya bebal
AnonymousAnonymous 14 March, 2013
stlah skian lama , mahathir msih yg terbaik . blum ada yg dpat menandingi pemerintahan beliau . kamu yg kutuk mahathir memang manusia yg tdk pndai brterima kasih . klau bkn krana bliau malaysia da lingkup masa ekonomi merundum terok .
AnonymousAnonymous 14 March, 2013
x berguna pn ilmu hitam bile da perang dunia ne..jerman x pakai ilmu hitam pn semasa perang dunia ke-2..hahaha..kalo kebal sgat, test kat depan senjata yahudi..hancur dimamah oleh butiran peluru..
AnonymousAnonymous 14 March, 2013
ape la ko.die maen ukelele 2
AnonymousAnonymous 14 March, 2013
bes k jus soli 2? perisa ape ek?
eriq88 eriq88 14 March, 2013
kes lahad datu berpunca dari mahathir..kenapa sampai ke hari nie blum ad rundingan?? sbb ape ?? sbb bila adanya rundingan habis segala rahsia bocor...fuck bn dulu kini dan selamanya.
eriq88 eriq88 14 March, 2013
Bila da macai jd keyboard warrior sumanya betul...time tu lar suruh org research bagai..lu macai mmg bangsat !!!!
AnonymousAnonymous 14 March, 2013
ni la psal bla nak trus berkuasa smpai sggup buat projek lahanat..naa kmi jg di sabah merana..
pro haikal pro haikal 15 March, 2013
woi..kamu semua ckap baik2 ah..bukan semua sulu..sa org sulu juak..tpi x bgtu..i2 dorg wat kerna dorg miskin gara2 dorg d tlong org politik kerna i2 jak dorg sangup bekorban untuk anak bini dorg d kampung..org sulu nie org susa..bukan mcam kamu..senang semua tngal goyang kaki jak..
AnonymousAnonymous 16 March, 2013
comei dak kakton???
AnonymousAnonymous 18 March, 2013
Suruh org yang kutuk itu makan taik...time projek ic tu pun si Anuar Joburi pun masih kat dalam UMNGOK join diaorg
AnonymousAnonymous 21 April, 2013
yang ko pi melancap atas meja makan sapa suruh?? pastu ko pi pancut dalam kipas plak, ape tak rosak! bangang la ko ni Kiram!
AnonymousAnonymous 18 November, 2013
SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :


OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?--> WWW.JUSTINZAYN.COM

DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA 2014 (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER 2014 DI MALAYSIA --> WWW.PASSPERCUMA.COM

INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) , IPHONE 5C (RM1000) *TERHAD*--> WWW.IPHONEMSIA.COM










ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri