SEXY : Cuba Anda Teka Umur Si Gadis Ayu Bawah Ini (6 Gambar)
Home » » SEXY : Cuba Anda Teka Umur Si Gadis Ayu Bawah Ini (6 Gambar)

SEXY : Cuba Anda Teka Umur Si Gadis Ayu Bawah Ini (6 Gambar)

26 Comments
#Ok, mari kita buat ujian ketangkasan mata. Soalan senang, berapa umur gadis SEXY ini?







Gadis ini adalah Yasmin Le Bon, Model terbaru dalam Monsoon's Spring Summer 2013. Model kelahiran Iran-British ini telah mengambil gambar bersama anaknya, Amber (23 Tahun). Yasmin sendiri adalah 48 Tahun dan telah menceburi dunia model sejak 30 tahun yang lalu. Yasmin menyatakan dia kurang menggunakan alat solek serta hanya menggunakan sedikit krim.

Jika anda suka artikel ini, jangan lupa sertakan kami dengan copy salah satu link di bawah ^_^

Kopi link post yang comel ini ^_^



Kalau nak dalam bentuk HTML, kopi saya lak ^_^

26 comments:

  1. 1st...
    cantekk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mestila sedap ke?


      Terbaru : IGP: Jeneral Anonymous, 31 yang lain terbunuh
      Terbaru : Sultan Anon mohon gencatan senjata
      Terbaru : Anon Air dapat pembiayaan beli 27 pesawat

      Delete
    2. SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :

      OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?-> WWW.JUSTINZAYN.COM

      DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

      TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

      DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA 2014 (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

      TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER 2014 DI MALAYSIA --> WWW.PASSPERCUMA.COM

      INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

      IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) . IPHONE 5C (RM1000) *TERHAD* --> WWW.IPHONEMSIA.COM




















      ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

      Delete
  2. fap ! fap! fap! fap! fap! fap ! fap ! fap ! fap! fap!
    fap ! fap! fap! fap! fap! fap ! fap ! fap ! fap! fap!
    fap ! fap! fap! fap! fap! fap ! fap ! fap ! fap! fap!
    fap ! fap! fap! fap! fap! fap ! fap ! fap ! fap! fap!
    fap ! fap! fap! fap! fap! fap ! fap ! fap ! fap! fap!
    fap ! fap! fap! fap! fap! fap ! fap ! fap ! fap! fap!
    fap ! fap! fap! fap! 2nd

    ReplyDelete
    Replies
    1. ah! ah! ah! ah! ah! ah! ah! ah! ah! ah! ah! ah!
      ah! ah! ah! ah! ah! ah! ah! ah! ah! ah! ah! ah!

      Delete
    2. sssszzzuuppppppppppppppppppp!!!

      da kuar -.-

      Delete
  3. Replies
    1. ko pun nk kene hack mcm mazeer bingai tu ke?,jgn nk menyemak kt sini!!....HIDUP ANON!!!

      Delete
    2. Sedang saya menikmati Tutti Frutti saya.., tiba2 datang seorg kanak2 lelaki Melayu dlm lingkungan umur 8 tahun. Duduk disebelah meja saya & berkata: Pakcik., mahal tak ice-cream tu? Dia ada jual sikit2 tak?

      Saya jawab: Kalau adik ambil banyak, kena la bayar lebih.

      Beliau terus mengajukan soalan demi soalan, tapi saya mendiamkan diri. Mungkin anda anggap saya sombong atau angkuh. Mungkin ada yg berkata: Ala ice-cream mcm tu pun nak berkira., belikan la aje kat budak tu."

      Sebenarnya rakan saya ada yang dah terkena. Beliau didatangi oleh budak seperti ini, & beliau belanja dia Tutti Frutti. Duduk berbual dgn budak tu, dlm masa 5 minit 2 lelaki berusia approach dia dan berkata "Awak culik anak saya ye"...budak tu pun berkata: Ayah ni la pakcik yg suruh saya naik kereta dia.

      Pendekkan cerita, rakan saya diugut supaya bayar RM1,000 kalu tak hendak perkara itu dilaporkan pd polis. "Ayah" budak tu siap tunjuk laporan polis yg dibuat yg mengatakan anak dia hilang & diculik. Utk tidak kecoh rakan saya ke ATM machine & bayar Ayah budak tu. Mereka hilang setelah mendapat RM1k.

      Cara baru warga kota cari duit di KL ketika musim cuti sekolah ini. Oleh itu., saya berhati2 & tidak layan budak itu. Bukan saya kedekut tapi mengapa budak 8 tahun jalan seorg diri & datang tanya kat saya pasal ice-cream?

      Delete
    3. cun wakluuu...


      Jom ke sini :

      Mewah : Rumah ISs ferrari dan koleksi kereta rebannya
      Bestt : Jim ISs dengan kaki yang besar
      Update : Keretapi Ferrari ISs Yang Phail
      Menarik : Kapal Lanun Termewah ISs
      Popular : Senibina ISs Menggempar Dunia Hobbit
      Fuyoo : Kapal Laut MEwah Gila Macam ISs
      Seram : Lubang Menyimpan Kereta ISs
      Confius : Tasik Najis Warna-warni
      Meletup : Rakit Penumpang ISs Terbesar Dunia
      Meriah : Hotel ISs di tengah ladang sawit
      Ngeri : Telapak Tangan ISs Berkudis

      Delete
  4. Sedang saya menikmati Tutti Frutti saya.., tiba2 datang seorg kanak2 lelaki Melayu dlm lingkungan umur 8 tahun. Duduk disebelah meja saya & berkata: Pakcik., mahal tak ice-cream tu? Dia ada jual sikit2 tak?

    Saya jawab: Kalau adik ambil banyak, kena la bayar lebih.

    Beliau terus mengajukan soalan demi soalan, tapi saya mendiamkan diri. Mungkin anda anggap saya sombong atau angkuh. Mungkin ada yg berkata: Ala ice-cream mcm tu pun nak berkira., belikan la aje kat budak tu."

    Sebenarnya rakan saya ada yang dah terkena. Beliau didatangi oleh budak seperti ini, & beliau belanja dia Tutti Frutti. Duduk berbual dgn budak tu, dlm masa 5 minit 2 lelaki berusia approach dia dan berkata "Awak culik anak saya ye"...budak tu pun berkata: Ayah ni la pakcik yg suruh saya naik kereta dia.

    Pendekkan cerita, rakan saya diugut supaya bayar RM1,000 kalu tak hendak perkara itu dilaporkan pd polis. "Ayah" budak tu siap tunjuk laporan polis yg dibuat yg mengatakan anak dia hilang & diculik. Utk tidak kecoh rakan saya ke ATM machine & bayar Ayah budak tu. Mereka hilang setelah mendapat RM1k.

    Cara baru warga kota cari duit di KL ketika musim cuti sekolah ini. Oleh itu., saya berhati2 & tidak layan budak itu. Bukan saya kedekut tapi mengapa budak 8 tahun jalan seorg diri & datang tanya kat saya pasal ice-cream?

    ReplyDelete
  5. ini kes vampire ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kaki tgok DVD budak ni

      Delete
  6. Replies

    1. KENA KURUS NI...CEPAT LA ZAHRUL IKHSAN HASSAN

      NAK DUIT LEBIH TAK? KLIK KAT HIDUNG ZAHRUL IKHSAN HASSAN

      ZAHRUL IKHSAN HASSAN PUN GEMUK..TAPI SETELAH.....

      YANG PASTI ZAHRUL IKHSAN HASSAN MASIH LAGI GEMUK

      KENA BERUBAH JADI GEMUK....BARU YAKIN

      DAHULU AKU LAGI GEMUK...TAPI SETELAH GUNA.....

      "BARANG" MAHAL MESTI BAIK...








      SUPERHERO YANG PALING DISUKAI,ZAHRUL IKHSAN HASSAN,MUAH!

      Delete
  7. http://afalihi.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. dgn photoshop sumenya boleh blah~mazeer not is allowed

    ReplyDelete
  9. umur .. oOK .. sedap woooo

    ReplyDelete
  10. NK FAP2?? CALL I OK.. 012-6964196 (BABY)

    ReplyDelete
  11. watta fff*****k??...

    ReplyDelete
  12. Baru 48 thn..pttlh msh sweet. Kwn2 aku ramai yg bkerjaya umur camtu, malah lbh lg, lg cantik dr tu pon ada. Yg penting taw jaga penampilan diri. Tulislh mase umur dia 58 thn atau 68 thn kerrr....hahaha...sakai admin nie. Artis2 kita pon umur camnie ramai yg cun melecun lg. Msh laku lg..... Sakai lh punyer admin.

    ReplyDelete
  13. org lain pkai mekap tebal utk tutup cela dan garis penuaan org ats oii.cucuk sini sane.tp model ats tu natural je mekap pun nipis2.nmpak x beza dia??

    ReplyDelete
  14. cerr google gambar dia, nampak tua laa...tapi tak setua umur 48, cam umuq 42 cenggitu

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri