SEXY : Seni Fesyen Yang Sangat Seksi Dan Badass Di Afrika (8 Gambar)
Home » » SEXY : Seni Fesyen Yang Sangat Seksi Dan Badass Di Afrika (8 Gambar)

SEXY : Seni Fesyen Yang Sangat Seksi Dan Badass Di Afrika (8 Gambar)

16 Comments
Pakaian ini telah diperagakan dalam satu festival tahunan di bandar Ouidah untuk menyambut hari keagamaan mereka yang dikenali sebagai Benin's mysterious voodoo.Setiap tahun perayaan ini akan berlangsung selama seminggu dengan penglibatan penduduk dari seluruh Benin serta Togo dan Nigeria.

Festival yang bermula pada tahun 1997 ini akan dimulakan dengan upacara penyembelihan seekor kambing untuk dipersembahkan kepada 'Roh' mengikut kepercayaan mereka, manakala pengikut yang lain akan berkumpul sambil menyanyikan lagu keagamaan mereka beramai-ramai.

#Tajuk macam gampang, ini lah kuasa menarik perhatian.








Jika anda suka artikel ini, jangan lupa sertakan kami dengan copy salah satu link di bawah ^_^

Kopi link post yang comel ini ^_^



Kalau nak dalam bentuk HTML, kopi saya lak ^_^

16 comments:

  1. ini baru hantu bungkus....kahkahkah

    ReplyDelete
  2. fesyen kepala otak pa cmni..tp elok gak ttp aurat

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAHAHAAAAAAAAAAA....lawak komen kau!

      Delete
  3. Gambo atas skali gak bagus...

    ReplyDelete
  4. tutup semua skali .. tak rimas ke pakai tu?

    ReplyDelete
  5. he he he ..mampu tersenyum je .. (n_n)

    ReplyDelete
  6. tak suka pun hormatlah agama dan budaya org...

    ReplyDelete
  7. kene gemok mcm zahrul ikhsan hassan ni

    nak konek zahrul ikhsan hassan x?meh sini

    aku pon gemok..tapi stelah makan produk ni aku mkin gemok

    buat apa kurus-kurus.kene gemok mcm aku bru yakin
    dahulu aku gemok tp skrg mkin gemok btambah gemok gemok gemok

    ReplyDelete
  8. APE LA!!mne seksinyer???

    ReplyDelete
  9. Diorang ni bila jalan nmpak tak??

    ReplyDelete
  10. seksi sial...sgt sgt sekssssa :P

    ReplyDelete
  11. pompuan2 yg xnk pkai tudung tp nk tutup aurat.. bolehla mempraktikkan pkaian cenggini.. jgn risau..mula2 mmg dipndang pelik..tp lama kelamaan pasti akan diterima masayarakat..sesuai untuk gadis2 gedik yg perasan hotchick dan hotstuff kononnya.. walaupun x secantik mana..

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri