SEXY : Wanita Iran Sebelum Revolusi Islam 1979 (14 Gambar)
Home » » SEXY : Wanita Iran Sebelum Revolusi Islam 1979 (14 Gambar)

SEXY : Wanita Iran Sebelum Revolusi Islam 1979 (14 Gambar)

38 Comments
Berikut merupakan gaya dan pemakaian wanita Iran seblum Iranian Revolution/Islamic Revolution yang dicetuskan oleh Ayatollah Ruhollah Khomeini pada tahun 1979. Khomeni telah menjatuhkan kekuasaan dinasti Pahlavi dibawah Shah Mohammad Reza Pahlavi,yang disokong oleh US dan UK. Lihatlah perbezaan Iran dulu dan sekarang. 















Jika anda suka artikel ini, jangan lupa sertakan kami dengan copy salah satu link di bawah ^_^

Kopi link post yang comel ini ^_^



Kalau nak dalam bentuk HTML, kopi saya lak ^_^

38 comments:

  1. Replies
    1. 1. [Terkini] Korang suka tweet tak? kalau korang tak suka tweet, bila masuk laman ini, korang akan jatuh cinta dengan tweet. Tak percaya?? cubalah dulu tengok!!!

      2. Sokongan anda diperlukan dalam 600,000 rakyat Malaysia untuk mencegah...???

      3. Kalau korang ada penyakit sosial sekarang ni, hahh.. ini makannya

      4. iphone, ipad mini dan kamera yg anda idamkan boleh jadi hak milik anda, phuuiii!!! (sarcasm)

      5. 3G dengan simcard memang tak dapat nak dipisahkan, lebih2 lagi line internetnya stabil pulak tu selaju Ironman. Harga antara RM50-RM60 permonth unlimited!

      6. Pelik betul! Mercedes Benz A-Class pun nak dijadikan contest? Bukan orang2 biasa boleh buat contest gini. Sekaya-kaya Syed Mokhtar Bukhari pun, masih lagi tak mampu nak buat contest mahal sebegini. Join pulak tu FREE! Huhu.

      7. Awas! Kalo Microsoft lancar produk ni, konfem korang akan terliur dan jeles dengan Bill Gates!

      8. Dengor kabo, Mizz Nina dan DJ Ben nak buat show dalam pelancaran produk baru dari Microsoft. Nak tahu lebih lanjut? Klik sini.

      9. OMG, Game ni sangat cute kalo anda main. Korang rajin gosok gigi tak? Korang akan jumpa perkara korang tak sangka2 nanti!

      10. Korang tahu tak apa tu fungsi macam facebook chatting tapi dalam bentuk suara. Jom tengok video "behind the scenes" kat youtube bersama artis terkenal yg cuba promote fungsi chatting baru ni. Meme seronok dan mantap! Klik sini anda akan disambungkan terus ke video youtube.

      11. Korang nak join parti makan kat restoran ala jepun yg tengah famous sekarang ni tak? Kalo dh ramai yg berkenan, mesti ada promosi harga! Nak tahu lebih lanjut, leh klik sini.

      12. Kepada Sesiapa peminat lagu video klip mat saleh neh bolehlah ke sini sebab ada lagu baru yg sedang hangat dilayan. Aku dah dengar lagu baru dia, rasanya bolehlah tahan.

      Delete
    2. SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :


      OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?--> WWW.JUSTINZAYN.COM

      DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

      TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

      DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA 2014 (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

      TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER 2014 DI MALAYSIA --> WWW.PASSPERCUMA.COM

      INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

      IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) , IPHONE 5C (RM1000) *TERHAD*--> WWW.IPHONEMSIA.COM










      ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

      Delete
  2. UMNO teurs mara... untuk rakyat malaysia~

    PAS isap kote.....kote rakyat malaysia~

    ReplyDelete
    Replies
    1. macai porno detected!!!

      Delete
    2. Warning..macai has been detected..

      Delete
    3. org umno suke tgok porn

      Delete
    4. Umno babi,anak haram.

      Delete
    5. umno terus mara buat video liwat!!!!!!!!!!!! najib liwat madey..madey liwat big mama!!!

      Delete
    6. pusing anuar gk slmt.. sbb dh bli pak saiful dan mahkamah.. bila nk masuk forbes ntah

      Delete
    7. macai...macai..

      Delete
    8. Umno terus mara.. kencing rakyat malaysia.. kami rakyat singapore.. akan trus gelakan malaysia yang ada PM pompuan.. haha

      Delete
  3. Macai Sakai..org umno mmg suke mencarot

    ReplyDelete
  4. Malaysia need revolusi jugak kut...UMNO asyik anjur majlis maksiat je, baru2ni keluar pekeliling kementerian pelajaran yang melarang memaksa pelajar islam bertudung....plus kenyataan Kak Najibah ynang menolak hudud dan tidak membela Islam bila Chua Soi Lek menghina Hukum Allah amat menyedihkan, agaknya kalau abg Rosman tak bagi arahan suruh defence, dia tak buat apa2kut,...Malaysia diperintah oleh Wanita actually....kesian!

    ReplyDelete
    Replies
    1. bab pekeliling tu, hg tau la bila masuk skolah... pekeliling xleh paksa ak xtau... tp skolah ak ramai ja anak murid murtad + bapak dtg sekolah haramkan ank dorg ambk pendidikan islam

      Delete
    2. malaysia masih muda utk revolusi..anuar bkn individu yg berjiwa revolusi..die sekular..die bkn mcm kwn khomeini yg memangkin revolusi beliau iaitu ali shariati

      Delete
  5. Melampaulaa orang atas ni

    ReplyDelete
  6. hati2.. jgn lupa dgn nurul izzah dan murtad..

    ReplyDelete
  7. weh hgpa smua, lau anda masuk U yg ada rmai penuntut Iran, anda sedar cmna cara mereka. lakonan ja.. macai2, buka mata ambik degree dlu

    ReplyDelete
  8. syiah.........

    ReplyDelete
    Replies
    1. Btl tu.. syiah nie.. haha

      Delete
  9. heheheh ..mmg terbaik .. putih mulus paha masing2 .. hahaha

    ReplyDelete
  10. semua bodoh.
    komen takde kena mengena ngan tajuk post ni.
    kalau nak emo pasal politik, pegi main jauh2 la weeiii...
    menyemak jer.

    ReplyDelete
    Replies
    1. btol tu...nak kecoh politik pi buat blog khas tuk kaki politik... abis cerita...

      Delete
    2. Mmg r. Dlm ni je berani nk ckp maki2. Sbb org tatau dia sape. Tu namenye pengecut..

      Delete
  11. same je ngan pompuan malaysia sekarang ni..=='

    ReplyDelete
  12. anuar ibrahim sial...

    ReplyDelete
  13. komen macam mintak revolusi ke arah kebaikan....tapi tulis komen xde langsung unsur hikmah.... fikirkan

    ReplyDelete
  14. cucu cicit nabi Adam a.s & kaum nabi Muhammad s.a.w23 March 2013 21:34

    sama je sume...politik semua xbetul...baik pas,baik dap,baik pkr,baik barisan...
    awat bngang tahap abadi korang neh?
    menda neh pun wat sesame melayu gaduh?
    biler melayu nak bersatu?
    sebab politik demokrasi lah jd cam neh...
    demokrasi sape yg bawak???
    barat kan??
    sebb sistem kafir lakhnat neh lah umat islam berpecah..
    india,cina,& lain2 kaum minoriti sume dah naik tocang...semua mahu jd ULTRA KIASU,..
    abis punah ranah kerajaan khalifah,..di sebbkan agenda kafir neh..
    tak payah nak tksub politik sangat lah..

    ReplyDelete
  15. pencacai anwar al jubori ....pencacai anwar al jubori everywhere

    ReplyDelete
  16. butoh umngok..
    butoh macai umngok...
    ABU...

    ReplyDelete
  17. sume orang atas, GO FUCK URself..

    ReplyDelete
  18. Syiah Islam paling benar. Sunni sesat suka bomb orang, suka langgar menara, suka buat kacau dan pengganas. Ini antara bukti Syiah lagi baik daripada Sunni. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hotak kau..kau mencaci para sahabat,,keluarga nabi..kau halalkn nikah mutaah,liwat,cium sama jantina..kau taksub dan agung2kan ali hasan husin seolah2 mereka tuhan..kau tangiskn pemergian mereka smpai cederakn bdn sendiri..apa ko xleh pkir ke

      Delete
    2. Sunni suka ikut bontot US.. Apa kau tak boleh fikir ke?

      Delete
    3. Syiah yg ikut bontot US. Bodoh ke apa

      Delete
  19. syiah laknatullah

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri