SEXY : Wanita Iran Sebelum Revolusi Islam 1979 (14 Gambar)

Berikut merupakan gaya dan pemakaian wanita Iran seblum Iranian Revolution/Islamic Revolution yang dicetuskan oleh Ayatollah Ruhollah Khomeini pada tahun 1979. Khomeni telah menjatuhkan kekuasaan dinasti Pahlavi dibawah Shah Mohammad Reza Pahlavi,yang disokong oleh US dan UK. Lihatlah perbezaan Iran dulu dan sekarang. 















{ 38 comments.. read them below or add one }

AnonymousAnonymous 22 March, 2013
UMNO teurs mara... untuk rakyat malaysia~

PAS isap kote.....kote rakyat malaysia~
AnonymousAnonymous 22 March, 2013
macai porno detected!!!
AnonymousAnonymous 22 March, 2013
Macai Sakai..org umno mmg suke mencarot
AnonymousAnonymous 22 March, 2013
Warning..macai has been detected..
Satr Raynok Satr Raynok 22 March, 2013
1st non-anon !! yeahh!!!
AnonymousAnonymous 22 March, 2013
org umno suke tgok porn
AnonymousAnonymous 22 March, 2013
Malaysia need revolusi jugak kut...UMNO asyik anjur majlis maksiat je, baru2ni keluar pekeliling kementerian pelajaran yang melarang memaksa pelajar islam bertudung....plus kenyataan Kak Najibah ynang menolak hudud dan tidak membela Islam bila Chua Soi Lek menghina Hukum Allah amat menyedihkan, agaknya kalau abg Rosman tak bagi arahan suruh defence, dia tak buat apa2kut,...Malaysia diperintah oleh Wanita actually....kesian!
AnonymousAnonymous 22 March, 2013
Melampaulaa orang atas ni
AnonymousAnonymous 22 March, 2013
Umno babi,anak haram.
AnonymousAnonymous 22 March, 2013
umno terus mara buat video liwat!!!!!!!!!!!! najib liwat madey..madey liwat big mama!!!
AnonymousAnonymous 22 March, 2013
hati2.. jgn lupa dgn nurul izzah dan murtad..
AnonymousAnonymous 23 March, 2013
pusing anuar gk slmt.. sbb dh bli pak saiful dan mahkamah.. bila nk masuk forbes ntah
AnonymousAnonymous 23 March, 2013
bab pekeliling tu, hg tau la bila masuk skolah... pekeliling xleh paksa ak xtau... tp skolah ak ramai ja anak murid murtad + bapak dtg sekolah haramkan ank dorg ambk pendidikan islam
AnonymousAnonymous 23 March, 2013
weh hgpa smua, lau anda masuk U yg ada rmai penuntut Iran, anda sedar cmna cara mereka. lakonan ja.. macai2, buka mata ambik degree dlu
MOL.fm MOL.fm 23 March, 2013
heheheh ..mmg terbaik .. putih mulus paha masing2 .. hahaha
Kulihat Hijau Kulihat Hijau 23 March, 2013
malaysia masih muda utk revolusi..anuar bkn individu yg berjiwa revolusi..die sekular..die bkn mcm kwn khomeini yg memangkin revolusi beliau iaitu ali shariati
AnonymousAnonymous 23 March, 2013
semua bodoh.
komen takde kena mengena ngan tajuk post ni.
kalau nak emo pasal politik, pegi main jauh2 la weeiii...
menyemak jer.
AnonymousAnonymous 23 March, 2013
btol tu...nak kecoh politik pi buat blog khas tuk kaki politik... abis cerita...
AnonymousAnonymous 23 March, 2013
same je ngan pompuan malaysia sekarang ni..=='
AnonymousAnonymous 23 March, 2013
anuar ibrahim sial...
Charmime Charmime 23 March, 2013
komen macam mintak revolusi ke arah kebaikan....tapi tulis komen xde langsung unsur hikmah.... fikirkan
cucu cicit nabi Adam a.s & kaum nabi Muhammad s.a.wcucu cicit nabi Adam a.s & kaum nabi Muhammad s.a.w 23 March, 2013
sama je sume...politik semua xbetul...baik pas,baik dap,baik pkr,baik barisan...
awat bngang tahap abadi korang neh?
menda neh pun wat sesame melayu gaduh?
biler melayu nak bersatu?
sebab politik demokrasi lah jd cam neh...
demokrasi sape yg bawak???
barat kan??
sebb sistem kafir lakhnat neh lah umat islam berpecah..
india,cina,& lain2 kaum minoriti sume dah naik tocang...semua mahu jd ULTRA KIASU,..
abis punah ranah kerajaan khalifah,..di sebbkan agenda kafir neh..
tak payah nak tksub politik sangat lah..

AnonymousAnonymous 24 March, 2013
pencacai anwar al jubori ....pencacai anwar al jubori everywhere
Aidel Adam Aidel Adam 24 March, 2013
Umno terus mara.. kencing rakyat malaysia.. kami rakyat singapore.. akan trus gelakan malaysia yang ada PM pompuan.. haha
AnonymousAnonymous 28 March, 2013
butoh umngok..
butoh macai umngok...
ABU...
AnonymousAnonymous 28 April, 2013
1. [Terkini] Korang suka tweet tak? kalau korang tak suka tweet, bila masuk laman ini, korang akan jatuh cinta dengan tweet. Tak percaya?? cubalah dulu tengok!!!

2. Sokongan anda diperlukan dalam 600,000 rakyat Malaysia untuk mencegah...???

3. Kalau korang ada penyakit sosial sekarang ni, hahh.. ini makannya

4. iphone, ipad mini dan kamera yg anda idamkan boleh jadi hak milik anda, phuuiii!!! (sarcasm)

5. 3G dengan simcard memang tak dapat nak dipisahkan, lebih2 lagi line internetnya stabil pulak tu selaju Ironman. Harga antara RM50-RM60 permonth unlimited!

6. Pelik betul! Mercedes Benz A-Class pun nak dijadikan contest? Bukan orang2 biasa boleh buat contest gini. Sekaya-kaya Syed Mokhtar Bukhari pun, masih lagi tak mampu nak buat contest mahal sebegini. Join pulak tu FREE! Huhu.

7. Awas! Kalo Microsoft lancar produk ni, konfem korang akan terliur dan jeles dengan Bill Gates!

8. Dengor kabo, Mizz Nina dan DJ Ben nak buat show dalam pelancaran produk baru dari Microsoft. Nak tahu lebih lanjut? Klik sini.

9. OMG, Game ni sangat cute kalo anda main. Korang rajin gosok gigi tak? Korang akan jumpa perkara korang tak sangka2 nanti!

10. Korang tahu tak apa tu fungsi macam facebook chatting tapi dalam bentuk suara. Jom tengok video "behind the scenes" kat youtube bersama artis terkenal yg cuba promote fungsi chatting baru ni. Meme seronok dan mantap! Klik sini anda akan disambungkan terus ke video youtube.

11. Korang nak join parti makan kat restoran ala jepun yg tengah famous sekarang ni tak? Kalo dh ramai yg berkenan, mesti ada promosi harga! Nak tahu lebih lanjut, leh klik sini.

12. Kepada Sesiapa peminat lagu video klip mat saleh neh bolehlah ke sini sebab ada lagu baru yg sedang hangat dilayan. Aku dah dengar lagu baru dia, rasanya bolehlah tahan.
AnonymousAnonymous 28 April, 2013
Mmg r. Dlm ni je berani nk ckp maki2. Sbb org tatau dia sape. Tu namenye pengecut..
AnonymousAnonymous 22 June, 2013
sume orang atas, GO FUCK URself..
AnonymousAnonymous 11 October, 2013
Btl tu.. syiah nie.. haha
AnonymousAnonymous 11 October, 2013
Syiah Islam paling benar. Sunni sesat suka bomb orang, suka langgar menara, suka buat kacau dan pengganas. Ini antara bukti Syiah lagi baik daripada Sunni. hehe
AnonymousAnonymous 11 October, 2013
hotak kau..kau mencaci para sahabat,,keluarga nabi..kau halalkn nikah mutaah,liwat,cium sama jantina..kau taksub dan agung2kan ali hasan husin seolah2 mereka tuhan..kau tangiskn pemergian mereka smpai cederakn bdn sendiri..apa ko xleh pkir ke
AnonymousAnonymous 11 October, 2013
Sunni suka ikut bontot US.. Apa kau tak boleh fikir ke?
AnonymousAnonymous 11 October, 2013
Syiah yg ikut bontot US. Bodoh ke apa
AnonymousAnonymous 17 November, 2013
SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :


OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?--> WWW.JUSTINZAYN.COM

DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA 2014 (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER 2014 DI MALAYSIA --> WWW.PASSPERCUMA.COM

INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) , IPHONE 5C (RM1000) *TERHAD*--> WWW.IPHONEMSIA.COM










ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri