WTF : 21 Kegagalan Photoshop Paling Fail Dan Badass
Home » » WTF : 21 Kegagalan Photoshop Paling Fail Dan Badass

WTF : 21 Kegagalan Photoshop Paling Fail Dan Badass

23 Comments
Photohop merupakan antara software paling awesome untuk mengedit gambar.

Di sini ditampilkan 20 kegagalan photoshop paling fail yang kadang-kadang nampak lawak dan ada juga mengerikan.


Tangan hantu?

Gila menakutkan pinggang dia

Satu-satunya bijirin yang akan membuatkan anda menjadi putih

Syarikat games multimillionaire yang kedekut hidung taik masin nak membeli stock photo

Diet secrets terhebat; anda bukan sahaja dapat mengurangkan berat malah kehilangan kaki

Tangan hantu lagi?

Child's Play? Gila seram

Dia pegang tangan siapa penpatah?

Bad hand job

Website Microsoft Poland. Gila racist.

High School Musical mungkin mengupah budak sekolah untuk kerja photoshop penpatah

Macam mana dia pusing kepala sampai macam tu sekali doh?

Invisible handbag

Bayi mutan dengan tujuh jari

Crowd copy paste. Aguero kan tu?

Ada orang bersembunyi, cuma tangan yang kelihatan.

Pak cik ni baru lepas makan orang dan sedang memperdaya anda dengan bunga dan muka pedo untuk menjadikan anda mangsa seterusnya.

Anak Brad Pitt ada evil twin.

The real skinny.

4 jari? The Simpsons? penpatah

Tangan sotong.


Sumber dari Abduzeedo, Odee dan Hongkiat

Jika anda suka artikel ini, jangan lupa sertakan kami dengan copy salah satu link di bawah ^_^

Kopi link post yang comel ini ^_^



Kalau nak dalam bentuk HTML, kopi saya lak ^_^

23 comments:

  1. bawah aq nie gay!!

    ReplyDelete
  2. bpk kau gay ! ckp 1st la bodoh ! tak sekolah pnye orang.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ape yg lwk sangat 1st tu hah?x gune punya org

      Delete
  3. skrng nie aku nsem..

    ReplyDelete
  4. aku lg hensem . kn org bawah ?

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. fuker u mazeer

      Delete
    2. jahjahjahjah!!rmai jgk org benci Mazeer nie ye?bunuh diri je la mazeer OII!!

      Delete
    3. bunuh diri tuh dosa besar..masuk neraka.....maki hamun pun dosa gak..kan nnti masuk neraka jgak......insaf lah

      Delete
  7. hahahaha .. pasal tangan susah nk edit ..

    ReplyDelete
  8. pe hal kipas meja aku ni.
    dah rosak ke
    aduh
    panas2

    ReplyDelete
  9. noob sultan kiram . see u in hell

    ReplyDelete
  10. betul ke sultan brunei ade 700 bijik keta?

    ReplyDelete
  11. kadang 2 je ada .. kan2 ?

    ReplyDelete
  12. Hello, all is going nicely here and ofcourse every one is sharing data, that's truly excellent, keep up writing.

    Also visit my web site; Batman Games Online

    ReplyDelete
  13. Hello, i think that i saw you visited my weblog thus
    i came to “return the favor”.I'm trying to find things to improve my web site!I suppose its ok to use a few of your ideas!!

    my web site; Batman Games Online

    ReplyDelete
  14. kalau kat amerika ... memang dia buat cam tu sebab nak orang ingat kat produk dia dan akan cakap sebarkan bende nie ...tu teknik ler

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri