WTF : 21 Kegagalan Photoshop Paling Fail Dan Badass

Photohop merupakan antara software paling awesome untuk mengedit gambar.

Di sini ditampilkan 20 kegagalan photoshop paling fail yang kadang-kadang nampak lawak dan ada juga mengerikan.


Tangan hantu?

Gila menakutkan pinggang dia

Satu-satunya bijirin yang akan membuatkan anda menjadi putih

Syarikat games multimillionaire yang kedekut hidung taik masin nak membeli stock photo

Diet secrets terhebat; anda bukan sahaja dapat mengurangkan berat malah kehilangan kaki

Tangan hantu lagi?

Child's Play? Gila seram

Dia pegang tangan siapa penpatah?

Bad hand job

Website Microsoft Poland. Gila racist.

High School Musical mungkin mengupah budak sekolah untuk kerja photoshop penpatah

Macam mana dia pusing kepala sampai macam tu sekali doh?

Invisible handbag

Bayi mutan dengan tujuh jari

Crowd copy paste. Aguero kan tu?

Ada orang bersembunyi, cuma tangan yang kelihatan.

Pak cik ni baru lepas makan orang dan sedang memperdaya anda dengan bunga dan muka pedo untuk menjadikan anda mangsa seterusnya.

Anak Brad Pitt ada evil twin.

The real skinny.

4 jari? The Simpsons? penpatah

Tangan sotong.


Sumber dari Abduzeedo, Odee dan Hongkiat

{ 23 comments.. read them below or add one }

AnonymousAnonymous 12 March, 2013
bpk kau gay ! ckp 1st la bodoh ! tak sekolah pnye orang.
AnonymousAnonymous 12 March, 2013
skrng nie aku nsem..
AnonymousAnonymous 12 March, 2013
aku lg hensem . kn org bawah ?
MeorinZelinAizamin MeorinZelinAizamin 12 March, 2013
This comment has been removed by the author.
MOL.fm MOL.fm 12 March, 2013
hahahaha .. pasal tangan susah nk edit ..
Arash Flash Arash Flash 12 March, 2013
ape yg lwk sangat 1st tu hah?x gune punya org
AnonymousAnonymous 12 March, 2013
jahjahjahjah!!rmai jgk org benci Mazeer nie ye?bunuh diri je la mazeer OII!!
sultan kiram sultan kiram 13 March, 2013
pe hal kipas meja aku ni.
dah rosak ke
aduh
panas2
Lee Yaa Sarang Lee Yaa Sarang 13 March, 2013
noob sultan kiram . see u in hell
AnonymousAnonymous 13 March, 2013
betul ke sultan brunei ade 700 bijik keta?
AnonymousAnonymous 14 March, 2013
bunuh diri tuh dosa besar..masuk neraka.....maki hamun pun dosa gak..kan nnti masuk neraka jgak......insaf lah
AnonymousAnonymous 31 March, 2013
kadang 2 je ada .. kan2 ?
AnonymousAnonymous 31 March, 2013
labu ku labu mu jua..
AnonymousAnonymous 18 May, 2013
Hello, all is going nicely here and ofcourse every one is sharing data, that's truly excellent, keep up writing.

Also visit my web site; Batman Games Online
AnonymousAnonymous 19 May, 2013
Hello, i think that i saw you visited my weblog thus
i came to “return the favor”.I'm trying to find things to improve my web site!I suppose its ok to use a few of your ideas!!

my web site; Batman Games Online
AnonymousAnonymous 06 June, 2013
kalau kat amerika ... memang dia buat cam tu sebab nak orang ingat kat produk dia dan akan cakap sebarkan bende nie ...tu teknik ler
wsc biolo wsc biolo 18 March, 2014
editnya lagi ngantuk tuh

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri