WTF : Barangan Percuma Di Naikkan Kepada RM 2.79 Di Giant Malaysia (2 Gambar)
Home » » WTF : Barangan Percuma Di Naikkan Kepada RM 2.79 Di Giant Malaysia (2 Gambar)

WTF : Barangan Percuma Di Naikkan Kepada RM 2.79 Di Giant Malaysia (2 Gambar)

10 Mar 2013 42 Comments
Tertera di situ Normal Price RM0.00 tetapi barangan ini dijual pada harga RM2.79. Ini semua agenda fremasom!

42 comments:

  1. ini semua konspirasi umno...hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. konspirasi BN=
      BudakNajib

      Delete
    2. Bodoh org atas aku ni semua nak politik. ngaper ko tak g tanya anwar jer.

      Delete
    3. bodoh pnya pkr.. x reti bersyukur dgn apa yg ada.. HIDUP UMNO...HIDUP UMNO...HIDUP UMNO...HIDUP UMNO...HIDUP UMNO...HIDUP UMNO...HIDUP UMNO...HIDUP UMNO...HIDUP UMNO...HIDUP UMNO...HIDUP UMNO...HIDUP UMNO...HIDUP UMNO...HIDUP UMNO...HIDUP UMNO...HIDUP UMNO...HIDUP UMNO...HIDUP UMNO...HIDUP UMNO...HIDUP UMNO...HIDUP UMNO...HIDUP UMNO...HIDUP UMNO...HIDUP UMNO...HIDUP UMNO...HIDUP UMNO...HIDUP UMNO...HIDUP UMNO...HIDUP UMNO...HIDUP UMNO...HIDUP UMNO...HIDUP UMNO...

      Delete
    4. betul sya skg 2...km pun prnh kna,hrga kat jualn bgni,pas da scan hrga jd len plak

      Delete
    5. hahahaha.. ni salah najib!! puiii...

      Delete
  2. Sengal xhabis??

    ReplyDelete
  3. hye everybody

    ReplyDelete
  4. bodo2 sekalian.... mana ada giant jual brg free.. cuba bapak ko punya kedai jual brg free. untong ke x untong? x yah nk tuduh mana2 pihak la. ko nk sedap brg free bukak kdai sendiri la

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mak ko pon bodo sbb bg bpk ko main free

      Delete
    2. hahaha mak ko lg ksian main ngn babi. tu dpt ank babi mcm ko. sdap2 nk ckp bpak org tu men free

      Delete
    3. Erkk...nk kawen kn byor beb.....igt pree ka

      Delete
  5. we are anonymous...
    we are legion...
    we do not forgive...
    we do not forget...
    expect us...

    ReplyDelete
  6. we are anonymous...
    we are legion...
    we do not forgive...
    we do not forget...
    expect us...

    ReplyDelete
    Replies
    1. PEROGOL bertauliah11 March 2013 15:08

      u is a bitch... huhu

      Delete
    2. Bangang jgk no...is singular...YOU plural...bangan abadi..

      Delete
    3. PEROGOL bertauliah12 March 2013 07:46

      tonggeng jubo ko.. aku nk jolok

      Delete
  7. blog paling BODO dan BEBAL penah aq baca... pikir beyond la... system error la tu... nnti buat tajuk WTF:Blog aku Blog BEBAL
    conform ramai like (Y)

    ReplyDelete
    Replies
    1. KO LG BODOH.. SERIUS NGN LAWAK PN XDPT BEZA.. BONGOK PNYA ORG ATS !!!

      Delete
    2. Anonymous atas ni ngak bersekolah agaknya... diatas tidak ditulis lawak atau serius... ditulisnya WTF...

      jadi KAMULAH YANG PALING BADASSSSS ngek.... haish... manusia2 otak macam lancau semua...

      Delete
  8. ini semua salah Anuar....hahahah...

    lepasni ada org mati dekat hospital perlis pun salah Anuar

    ReplyDelete
  9. we are anonymous...
    we are legion...
    we do not forgive...
    we do not forget...
    expect us...

    ReplyDelete
  10. B ---> Bismillahirrahmannirrahim
    I ---> InsyaAllah
    S ---> SubhanaAllah
    M ---> MasyaAllah
    I ---> Innalillahi wainnalillahirojiun
    L ---> Lahawlawallaku wataillahbillah
    L ---> Laillahailallah
    A ---> Alhamdulillah
    H ---> Hari-hari amalkan..

    ReplyDelete
  11. we are anonymous...
    we are legion...
    we do not forgive...
    we do not forget...
    expect us...
    we respect u...

    ReplyDelete
  12. kalaulah aku diberi peluang untuk tembak kepala2 yg komen dekat atas memang aku nk...sebab otak letak kt lutut... benda kecik sampai nak gaduh... mana orang lua nak pandang melayu ni 1st class people in the world KORANG MEMALUKAN MELAYU
    #serius

    ReplyDelete
    Replies
    1. sokong kau... otak tak BERTAMADUN BETUL diorang ni... :D

      Delete
    2. melayu mmg otak lembbuuuuu... tulah sokong amno baru lagi

      Delete
    3. lu punya mulut macam puki mak kau kan...sedap ckp org lembu.....sekarang kau rasa sedap x?

      Delete
  13. BENDE KECIK DIBESARKAN.....KECOHHHHH AR!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Air je pon....inilah bodoh xleh diajar...

      Delete
  14. kalau giant ada jual brg free, comfom 5 saat dh abis, hahaha. mana da giant jual brg free. kalau buy one free one adalah hahaha.

    ReplyDelete
  15. PNP tu bukan ke barangan purchase with purchase? dah sebelum tu klu beli barang yg dlm listed dgn barang PNP tu mmg la free kekdahnye.

    ReplyDelete
  16. Aritu aku beli speaker tulis rege 148 tetibe g kaunter 200+.naseb aku xterkencing kat situ gak

    ReplyDelete
  17. lol..ni pun jadi isu..TYPO lah der..tu pun susah ker..x ada benda dlm dunia nie free..

    ReplyDelete
  18. nak JIMAT BIL ELEKTRIK? nak JIMAT PETROL? sukakan BARANG RARE?
    sila lawati --> Perkakas Pintar

    ReplyDelete
  19. ini sume anwar pnye keje ni.kuat bena menjubo.btol x org bwh aku?

    ReplyDelete
  20. semua nak harap gomen nolong....kita bakorr...

    ReplyDelete
  21. harga terendah eh .. hehehe

    ReplyDelete
  22. KASIAN KO ORANG... HIDUP DLM HUTAN SEMUA FREE...JGN PRGI SUPERMARKET...MENYEMAK SJA... KLAU BENDA FREE, ORG X JUAL LA....

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri