WTF : Cara Gamers Memanaskan Badan Sebelum Bertanding Yang Badass Dan Lucah
Home » » WTF : Cara Gamers Memanaskan Badan Sebelum Bertanding Yang Badass Dan Lucah

WTF : Cara Gamers Memanaskan Badan Sebelum Bertanding Yang Badass Dan Lucah

37 Comments
#Ini memang cara pro main eh?


Jika anda suka artikel ini, jangan lupa sertakan kami dengan copy salah satu link di bawah ^_^

Kopi link post yang comel ini ^_^



Kalau nak dalam bentuk HTML, kopi saya lak ^_^

37 comments:

  1. hahahaha...lucas

    ReplyDelete
    Replies
    1. WOWOWO MY POOP! WOWOWO MY POOP!

      YEAH! YEAH!

      FUYOH:ANON DIATAS GAGAL BERSETUBUH KERANA ZAKAR TERLALU HALUS!
      18SX:ANAK GADIS ANON DIATAS KALAU BEGADUH!
      ALAMAK:VIDEO TERBARU ANON DIATAS KANTOI BERZINA!

      Delete
    2. wohhohohohpowohononolohobotopopokitototolonopotorelopowesososos...ari ni atok saya nak bagi 50 sen...nak beli mercun pop pop..lagi nak beli aiskrim dengan gula dengan kopok dengan gula..sape nak?
      angkat tangan macam ini..letak dekat dahi


      ....................(''')
      ....................[...]
      ....................[...]
      ................(''')[...](''')
      ............(''')[...][...][...](''')
      ............[__][__][__][__][__]
      ............{:::::::::::::::::::::::}
      .............{:::::::::::::::::::::}
      ..............{:::::::::::::::::::}
      ...............{:::::::::::::::::}
      ................{;;;;;;;;;;;;;;;}

      Delete
    3. Teringin nak jadi Director/Pengarah filem?Klik link ni untuk register dan reka plot movie yang anda inginkan. Mana tahu anda terpilih, dan nama anda akan diletakkan sebagai DIRECTOR/ PENGARAH! Believe it!
      Daftar dan rancang plot filem!Nama anda akan dicredit sebagai Pengarah Filem.

      Delete
    4. SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :


      OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?--> WWW.JUSTINZAYN.COM

      DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

      TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

      DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA 2014 (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

      TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER 2014 DI MALAYSIA --> WWW.PASSPERCUMA.COM

      INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

      IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) , IPHONE 5C (RM1000) *TERHAD*--> WWW.IPHONEMSIA.COM










      ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

      Delete
  2. pe hal kipas meja aku ni
    dah rosak ke
    aduh

    ReplyDelete
    Replies
    1. wohhohohohpowohononolohobotopopokitototolonopotorelopowesososos...ari ni atok saya nak bagi 50 sen...nak beli mercun pop pop..lagi nak beli aiskrim dengan gula dengan kopok dengan gula..sape nak?
      angkat tangan macam ini..letak dekat dahi


      ....................(''')
      ....................[...]
      ....................[...]
      ................(''')[...](''')
      ............(''')[...][...][...](''')
      ............[__][__][__][__][__]
      ............{:::::::::::::::::::::::}
      .............{:::::::::::::::::::::}
      ..............{:::::::::::::::::::}
      ...............{:::::::::::::::::}
      ................{;;;;;;;;;;;;;;;}

      Delete
  3. dye maen starcraft tuh kalo nk maen starcraft tgn kene laju sbb tuh warm up dye mcm fapping lol.

    ReplyDelete
    Replies
    1. wohhohohohpowohononolohobotopopokitototolonopotorelopowesososos...ari ni atok saya nak bagi 50 sen...nak beli mercun pop pop..lagi nak beli aiskrim dengan gula dengan kopok dengan gula..sape nak?
      angkat tangan macam ini..letak dekat dahi


      ....................(''')
      ....................[...]
      ....................[...]
      ................(''')[...](''')
      ............(''')[...][...][...](''')
      ............[__][__][__][__][__]
      ............{:::::::::::::::::::::::}
      .............{:::::::::::::::::::::}
      ..............{:::::::::::::::::::}
      ...............{:::::::::::::::::}
      ................{;;;;;;;;;;;;;;;}

      Delete
  4. admin otak kuning.. mmg slalu pk bukan2...

    ReplyDelete
    Replies
    1. wohhohohohpowohononolohobotopopokitototolonopotorelopowesososos...ari ni atok saya nak bagi 50 sen...nak beli mercun pop pop..lagi nak beli aiskrim dengan gula dengan kopok dengan gula..sape nak?
      angkat tangan macam ini..letak dekat dahi


      ....................(''')
      ....................[...]
      ....................[...]
      ................(''')[...](''')
      ............(''')[...][...][...](''')
      ............[__][__][__][__][__]
      ............{:::::::::::::::::::::::}
      .............{:::::::::::::::::::::}
      ..............{:::::::::::::::::::}
      ...............{:::::::::::::::::}
      ................{;;;;;;;;;;;;;;;}

      Delete
  5. ini betul aksi lancap scara live nie..ahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. wohhohohohpowohononolohobotopopokitototolonopotorelopowesososos...ari ni atok saya nak bagi 50 sen...nak beli mercun pop pop..lagi nak beli aiskrim dengan gula dengan kopok dengan gula..sape nak?
      angkat tangan macam ini..letak dekat dahi


      ....................(''')
      ....................[...]
      ....................[...]
      ................(''')[...](''')
      ............(''')[...][...][...](''')
      ............[__][__][__][__][__]
      ............{:::::::::::::::::::::::}
      .............{:::::::::::::::::::::}
      ..............{:::::::::::::::::::}
      ...............{:::::::::::::::::}
      ................{;;;;;;;;;;;;;;;}

      Delete
  6. Replies
    1. wohhohohohpowohononolohobotopopokitototolonopotorelopowesososos...ari ni atok saya nak bagi 50 sen...nak beli mercun pop pop..lagi nak beli aiskrim dengan gula dengan kopok dengan gula..sape nak?
      angkat tangan macam ini..letak dekat dahi


      ....................(''')
      ....................[...]
      ....................[...]
      ................(''')[...](''')
      ............(''')[...][...][...](''')
      ............[__][__][__][__][__]
      ............{:::::::::::::::::::::::}
      .............{:::::::::::::::::::::}
      ..............{:::::::::::::::::::}
      ...............{:::::::::::::::::}
      ................{;;;;;;;;;;;;;;;}

      Delete
  7. Learn 'More' with Sam from Bunkface! http://bit.ly/16qpLgc

    ReplyDelete
    Replies
    1. wohhohohohpowohononolohobotopopokitototolonopotorelopowesososos...ari ni atok saya nak bagi 50 sen...nak beli mercun pop pop..lagi nak beli aiskrim dengan gula dengan kopok dengan gula..sape nak?
      angkat tangan macam ini..letak dekat dahi


      ....................(''')
      ....................[...]
      ....................[...]
      ................(''')[...](''')
      ............(''')[...][...][...](''')
      ............[__][__][__][__][__]
      ............{:::::::::::::::::::::::}
      .............{:::::::::::::::::::::}
      ..............{:::::::::::::::::::}
      ...............{:::::::::::::::::}
      ................{;;;;;;;;;;;;;;;}

      Delete
  8. fuck bn!!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bahasa biasa puak pas..pkr..

      Delete
    2. najib penakut .

      Delete
    3. puak PAKATAN RAKYAT mcm samseng! tiada budi bahasa

      Delete
    4. why dont you just fuck your mom,dude.!! asshole.!! fuck bn ape dpt? fuck mak lu dpt gak adik br..

      Delete
    5. wohhohohohpowohononolohobotopopokitototolonopotorelopowesososos...ari ni atok saya nak bagi 50 sen...nak beli mercun pop pop..lagi nak beli aiskrim dengan gula dengan kopok dengan gula..sape nak?
      angkat tangan macam ini..letak dekat dahi


      ....................(''')
      ....................[...]
      ....................[...]
      ................(''')[...](''')
      ............(''')[...][...][...](''')
      ............[__][__][__][__][__]
      ............{:::::::::::::::::::::::}
      .............{:::::::::::::::::::::}
      ..............{:::::::::::::::::::}
      ...............{:::::::::::::::::}
      ................{;;;;;;;;;;;;;;;}

      Delete
  9. muke nerd abis siak

    ReplyDelete
    Replies
    1. wohhohohohpowohononolohobotopopokitototolonopotorelopowesososos...ari ni atok saya nak bagi 50 sen...nak beli mercun pop pop..lagi nak beli aiskrim dengan gula dengan kopok dengan gula..sape nak?
      angkat tangan macam ini..letak dekat dahi


      ....................(''')
      ....................[...]
      ....................[...]
      ................(''')[...](''')
      ............(''')[...][...][...](''')
      ............[__][__][__][__][__]
      ............{:::::::::::::::::::::::}
      .............{:::::::::::::::::::::}
      ..............{:::::::::::::::::::}
      ...............{:::::::::::::::::}
      ................{;;;;;;;;;;;;;;;}

      Delete
  10. muke jenis mcm ni mmg power gamer .. ghaahhahaha .. tangan stok biasa melancap .. hahahahaha .. enjoy the game..

    ReplyDelete
    Replies
    1. wohhohohohpowohononolohobotopopokitototolonopotorelopowesososos...ari ni atok saya nak bagi 50 sen...nak beli mercun pop pop..lagi nak beli aiskrim dengan gula dengan kopok dengan gula..sape nak?
      angkat tangan macam ini..letak dekat dahi


      ....................(''')
      ....................[...]
      ....................[...]
      ................(''')[...](''')
      ............(''')[...][...][...](''')
      ............[__][__][__][__][__]
      ............{:::::::::::::::::::::::}
      .............{:::::::::::::::::::::}
      ..............{:::::::::::::::::::}
      ...............{:::::::::::::::::}
      ................{;;;;;;;;;;;;;;;}

      Delete
  11. fap fap fap

    ReplyDelete
    Replies
    1. wohhohohohpowohononolohobotopopokitototolonopotorelopowesososos...ari ni atok saya nak bagi 50 sen...nak beli mercun pop pop..lagi nak beli aiskrim dengan gula dengan kopok dengan gula..sape nak?
      angkat tangan macam ini..letak dekat dahi


      ....................(''')
      ....................[...]
      ....................[...]
      ................(''')[...](''')
      ............(''')[...][...][...](''')
      ............[__][__][__][__][__]
      ............{:::::::::::::::::::::::}
      .............{:::::::::::::::::::::}
      ..............{:::::::::::::::::::}
      ...............{:::::::::::::::::}
      ................{;;;;;;;;;;;;;;;}

      Delete
  12. normal larh ni pro gamers. tak tahu ke?

    ReplyDelete
  13. tak nampak ke benda dia pegang tu? benda biasa la ni for gamer

    ReplyDelete
    Replies
    1. wohhohohohpowohononolohobotopopokitototolonopotorelopowesososos...ari ni atok saya nak bagi 50 sen...nak beli mercun pop pop..lagi nak beli aiskrim dengan gula dengan kopok dengan gula..sape nak?
      angkat tangan macam ini..letak dekat dahi


      ....................(''')
      ....................[...]
      ....................[...]
      ................(''')[...](''')
      ............(''')[...][...][...](''')
      ............[__][__][__][__][__]
      ............{:::::::::::::::::::::::}
      .............{:::::::::::::::::::::}
      ..............{:::::::::::::::::::}
      ...............{:::::::::::::::::}
      ................{;;;;;;;;;;;;;;;}

      Delete
  14. student?nak buat side income?senang je, baca kat =) sini http://onlyinmalaysiamah.com/?ref=8990jack

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri