WTF : Empat Pemuda Malaysia Yang Lebih Hebat Dari ATM Dan PDRM (2 Gambar)
Home » » WTF : Empat Pemuda Malaysia Yang Lebih Hebat Dari ATM Dan PDRM (2 Gambar)

WTF : Empat Pemuda Malaysia Yang Lebih Hebat Dari ATM Dan PDRM (2 Gambar)

128 Comments
#Bila biji kelentit jadi pedoman, bila batang mula bercakap ini lah hasilnya. Kapala bana hang




128 comments:

  1. anjing2 bingai yang bercakap ikut lubang pungkoq...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Orang sekarang sibuk bercakap pasal isu di Lahad Datu, tapi kita tak pernah tahu sedikit pun isu di Bumi Syria iaitu puak minoriti (sedikit) syiah nusairi yg memegang tampuk kerajaan pemerintahan secara diktator dengan menggunakan rejim tentera menindas rakyat yang majoritinya (sebahagian besar) dalam negara itu adalah puak ahlussunahwaljamaah iaitu saudara seislam dengan kita.

      Kezalimannya terhadap wanita dan kanak-kanak juga terlalu dahsyat melebihi Israel.

      Ingatlah Saudaraku, Nabi SAW bersabda yang bermaksud: "Barangsiapa yang tidak mengambil tahu hal orang Islam yang lain, maka bukan dari kalangan KAMI". Dan ingatlah selalu akan tempat kembali bagi mereka yang zalim.

      Kalau anda tidak keberatan, bolehlah singgah untuk mengenali sejarah kronologi kehidupan di Syria:

      1. Kronologi Mengenai Kezaliman Yang Berlaku Di Syria
      2. Ketahui Komplot Rampasan Kuasa Jawatan Presiden Di Syria
      3. Adakah Mesir Dan Syria Pernah Disatukan Pada Masa Dahulu?
      4. Permulaan Titik Hitam Di Bumi Syria Yang Anda Belum Ketahui
      5. Kenali Bumi Syria Maka Akan Mengenali Para Ulama' dan Para Sahabat Di Syria
      6. Kenali Peradaban Syria Pada Zaman Moden
      7. Kenali Peradaban Syria Pada Zaman Sebelum Masihi
      8. Kenali Lokasi Muka Bumi Di Syria

      Delete
    2. masalahnye sedara, negara kita tgh kucar kacir skrg, takkan nak tgk negara org. haihhh. pelik2

      Delete
    3. Kalau anda tidak keberatan, bolehlah singgah untuk mengenali sejarah kronologi kehidupan di Syria:

      1. Kronologi Mengenai Kezaliman Yang Berlaku Di Negara Ummar Farouk
      2. Ketahui Komplot Ummar Farouk dan Rampasan Kuasa Jawatan Presiden Di Syria
      3. Adakah Mesir Dan Syria Pernah Disatukan Oleh Ummar Farouk Pada Masa Dahulu?
      4. Permulaan Titik Hitam Di Bumi Syria Yang Dimulakan Oleh Ummar Farouk
      5. Kenali Bumi Syria Maka Akan Mengenali Ummar Farouk dan Para Anonymous Di Syria
      6. Kenali Peradaban Ummar Farouk Pada Zaman Moden
      7. Kenali Peradaban Ummar Farouk Pada Zaman Ais
      8. Kenali Lokasi Tahi Lalat Di Wajah Anda

      Delete
    4. KENA KURUS NI...CEPAT ZAHRUL IKHSAN HASSAN

      NAK DUIT LEBIH TAK? KLIK SINI KAT HIDUNG ZAHRUL IKHSAN HASSAN

      AKU PUN GEMUK..TAPI SETELAH.....

      YANG PASTI AKU MAKIN GEMOK

      KENA BERUBAH JADI GEMOK....BARU YAKIN

      DAHULU AKU GEMUK...TAPI SETELAH GUNA,MAKIN GEMOK JADINYE....

      "BARANG" MAHAL MESTI BAIK...

      HACK ME PLEASEE!






      SUPERHERO YANG PALING DISUKAI,ZAHRUL IKHSAN HASSANKU..

      Delete
    5. Jom ke laut :

      Mewah : Jamban pemilik Ferrari dan koleksi dildonya
      Bestt : Jim ISs dengan kaki yang besar
      Update : Keretapi Stim Dahulukala
      Menarik : Kuda Laut Terstailo
      Popular : Senibina Menggempar Dunia Hobbit
      Fuyoo : Kapal Lanun Sulu MEwah Gilababihutan
      Seram : Lubuk Menyimpan Kereta
      Confius : Tasik Garam Warna-warni macam Spender ISs
      Meletup : Tongkang Penumpang Terbesar Dunia
      Meriah : Hotel ISs di tengah lebuhraya AKLEH
      Ngeri : Telapak Tangan ISs Putus Dikekah Kera


      Dan Banyak lagi di Green Lifeboat..

      Delete
    6. AKU SOKONG HAMPA SUMA

      Delete
    7. alamak, x nampak la post Jonathan Lin tu

      Delete
    8. SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :

      OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?-> WWW.JUSTINZAYN.COM

      DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

      TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

      DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA 2014 (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

      TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER 2014 DI MALAYSIA --> WWW.PASSPERCUMA.COM

      INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

      IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) . IPHONE 5C (RM1000) *TERHAD* --> WWW.IPHONEMSIA.COM




















      ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

      Delete
  2. ni spesis haiwan yg idup celah2 juboq babi...apa kata org bwh?

    ReplyDelete
  3. ni lah jenis2 org yg xde otak.. x tau pucuk pangkal, men hentam je.. mcm lah dorg 4 ekor tu bagus sgt.. hampeh punye org...

    ReplyDelete
  4. kepada admin.... sila jangan mencarut (menyebut kemaluan lelaki atau ppuan) utk luahkan rasa xpuas hati.. saya pun marah jgk dgn diorg2 ni... rasa tak syok bila baca your description.. i hope u can adjust it. TQ

    ReplyDelete
    Replies
    1. x ske jgn lawat dah page ni

      Delete
    2. ade die ckp x suke ke?bodoh punye binatang...

      Delete
    3. orang atas jubur bernanah

      Delete
    4. Bangang punya page

      Delete
  5. jantan sial ini semua. kene adik beradik mak bapak ko baru ko na sedar langit tinggi rendah !!! pukimak betul!!! kalau hebat sangat ko g lah selamatkan org2 kat sabah sana bodoh!!! masuk polis masuk atm taknak!!! tp mengutuk polis atm no 1. ke masa ko na tmuduga masuk polis and atm dlu dorg suh ko balik amik spm semula???nilah pemikiran org2 bodoh!!!!! yg sorg tu belaja je kt u. tp otak serupa buntut yg diliwat!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ALA KO PUN APA KURANGNYE.. MNGADAP KOMPUTER JE KN.. ABIS KOMEN NI BLAH BUKA FB... BLA...BLA.. PORN...USHA AWEK... KO PUN SAMA SAMPAH.. ANJING LG BAIK DR MAK KO

      Delete
    2. hoho..x pyh lh nk main mak2 segala...cbe klu kau yg kene...ORANG KUTUK MAK KAU..MARAH X??...

      Delete
    3. betul2.. kau takda hak nak hina orang itu tengok porn sedangkan kau tak nampak pun.. show some respect bro...

      Delete
    4. asal plak nak libatkan mak... takde modal lain ke??? gune plak name anonymous...
      atleast we respect our country...

      org yg tak reti nak respect badan pertahanan negara tu la yg anjing....

      Delete
    5. ermm...sembang saja tak guna jugak,buktikan la..walau ad keja lain..join wataniah,,baru tahu sapa hero sapa cibai...

      Delete
  6. ................................................_¸„„„„_
    ........................................„--~*'¯.......'\
    ..................................... („-~~--„¸_....,/ì'Ì
    ................................¸„-^"¯ : : : : :¸-¯"¯/'
    ........................¸„„-^"¯ : : : : : : : '\¸„„,-"
    **¯¯¯'^^~-„„„----~^*'"¯ : : : : : : : : : :¸-"
    .:.:.:.:.„-^" : : : : : : : : : : : : : : : : :„-"
    :.:.:.:.:.:.:.:.:.:.: : : : : : : : : : ¸„-^¯
    .::.:.:.:.:.:.:.:. : : : : : : : ¸„„-^¯
    :.' : : '\ : : : : : : : ;¸„„-~"¯
    :.:.:: :"-„""***/*'ì¸'¯
    :.': : : : :"-„ : : :"\
    .:.:.: : : : :" : : : : \,
    :.: : : : : : : : : : : : 'Ì
    : : : : : : :, : : : : :
    "-„_::::_„-*__„„~"

    atm mcm sial x puas ati meh call aku 0122434487.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yg ni lg la bodo. Tunjuk kote bpak dia plak. Siap bg no mak dia pulak tu. Nk cr bpak baru ke?

      Delete
    2. Org yg kote kecil mmg selalu belagak mcm ni..phuiiii

      Delete
    3. This comment has been removed by the author.

      Delete
    4. satu perkataan untuk kau : BODOH !

      Delete
    5. klw atm sial,kau manusia jahanam yg xtau bersyukur..kalau kau non-muslim,xpe..tp klw kau islam,aku doakan allah lembutkan hati kau yg keras tu..kau lah si bodoh yg tunjuk pandai..aku kesian sgt dgn kau...aku lg kesian dgn anak bini mak bpk kau.sekian...

      Delete
    6. sttment ko ni mcm org bangsat sama gak mcm MAK BAPAK ko gak le ye... tk pkai otak n akal dh mcm LEMBU binatang yg de OTAK tp tk de AKAL...

      Delete
    7. nak conex... nk conexxx nk conexxxxxxxxxxxxxxxxxxx

      Delete
    8. cube laa ko g lahad datu sane ! phhuuuiiihhh ! ta puas aty ? kol aq , 999..free je

      Delete
    9. kecik xnak mampos,besr2 sushkan org jer.....mesti mak kau pnas perut msa pregnnt kat animal seko ni....

      Delete
    10. ni jenis anak kena buang la ni, mak bapak tak ajar dari kecik, tak pun mak bapak dsh ajar elok2 dah, tapi babel jugak. kau cakap kat sini boleh la mat oi, kau ni mmg keyboard warrior je lahhh. aku cabar kau pergi lahad datu tu kalau kau betul jantan ! tunjuk gamba tu megah sangat. mcm ni lah org uneducated dapat masuk internet. mende2 bodoh je tau buat.

      Delete
    11. tak yah la gaduh gaduh,,,,kita wait and see

      Delete
    12. Sah ler mcm babi ko nih..

      Delete
  7. ni lah sjenis mamalia ank haram....

    ReplyDelete
  8. kesian aku pd org yg bfikiran otak sempit.mngkin dh d ajar jgn bfkr byk,pakat malas nk guna otak bezakn kbenaran ngan kpalsuan.
    mngkin dh trasa tlalu 'ok' dhkot...
    stupid,idi0t n m0r0n.

    ReplyDelete
  9. dorg ni ckp brni lh..cbe suh dorg p sana jaga kwsn pntai sna n bperang..nak ke tak dorg ni bjuang utk ngra..ntah3 awal3 lg dh cbut lari... org doa kn lh perajurit tanah air tu smlt..ni dok kutok3 pasai apa...p sana lh lau brni..ko ingat org nk ke mati katak..klu ko kuat sgt ko g lh offer diri g mati sana... jgn ckp ko rkyt mlysia lh klu ko tau ckp tp xda apa...korg tu ptt hntar p hutan belentara yg penuh ngn hewan buas tu bg knyng hewan buas tu..xguna3 jd org mlysia...

    ReplyDelete
  10. nie la org kata bodoh tak bertempat..

    ReplyDelete
  11. gmbar atas skali.. pengaruh CS tu... bangang abadi

    ReplyDelete
  12. well.. dah namanya indon barua.. agaknya dia dari indon,x ke gitu org bawah?
    v
    v
    v

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya btul... Indon mmg bgsat. Nyusahkan Malaysia dr dlu smpai skrg...

      Delete
  13. ckp berapi - api, kutuk sna sini. stakat jdi warrior keyboard je, baik tak pyah laa.. cer suh anjing2 nie pi pegang snapang brperang kt sabah. klau x trkencing trberak dlm sluar dlm 2 saja sgt laa. The point is klau butuh/puki 2 kecut, toksah nk tnjuk hero prasan diri bgus knon. PUIIIIHHH!!!

    ReplyDelete
  14. bajet good good sial....org dah mati pown nak dok kutok kutok.....ayt mcm diri dah smpurna sgt jer....cube ko pegi sane duk barisan depan ngn atm....kecot telo....bajet giler nk mampos....org mcm nie mmg jenis liat nk brsyukor kowt...kalo kene bale baru ko tau beza lngit bumi...

    ReplyDelete
  15. juara2 keyboard ni Rukunegara confirm x hafal!!!

    ReplyDelete
  16. bodoh blog penpataah...xder kerja....

    ReplyDelete
  17. yg second pic...dia snap pic dlam cable car..asal la x jatuh jer cable car tu??
    p/s:kalo bini sebelah dia kena rogol,bunuh,ragut or etc cari siapa?tok bomoh?ic hilang pun report polis...

    ReplyDelete
  18. admin.. mohon anda malu skt dgn pembaca2.. mancarut kemain.. mcm xde maruah.. npak gaya mcm ko lgi teruk je dri dieowg, bhsa melambangkan bngsa.. peacee :)

    ReplyDelete
  19. no 2 tu laki ngn pompuan senyum terkluar gigi,meyh sini ak tembak gigi ko tu...

    ReplyDelete
  20. 0122434487...
    bapok jawab call..hahahaaa...

    xdak teloq pnya oqang...

    ReplyDelete
  21. MOHON JEJAKA-2 YANG BERLAGAK BAGUS DIATAS UNTUK PERTAHANKAN NEGARA .. TENGOK HEBAT MANA KORANG !

    ReplyDelete
  22. klo jumpa 4 lelaki ni bantai cukup2

    ReplyDelete
  23. Aku kenal bro si azamthecrow nie..

    ReplyDelete
  24. yg paling atas tu asl kelantan..xpelik la..dorg mmg taksub ngn pas..igt sanjung tok guru,amalkan nilai2 murni..tp sanjung kosong jek..bwt malu UTM je...puihh..yg lain semua sama je...cakap masing2 nk tunjuk die la terhebat,die la yg paling pandai,tp xsedar,dah menunjukkan kebodohan sendiri..sgt3 bodoh..kesian...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kau apa hal nak cakap bodoh. kau pun sedang menunjukkan kepandaian kau tahu tak!!

      Delete
  25. yang mamat atas tu...belajar tinggi2 akai tak da jugak....
    ni lah jenis2 orang yang sebelum cakap tak pikir apa....

    ReplyDelete
  26. report je FB die...

    ReplyDelete
  27. haha kote kecik

    ReplyDelete
  28. Sedangkan masa 11/9 amerika semua bersatu.. tak kira fahaman politik... Kita yang di malaysia ni... Penuh tatasusila... Tapi bila bab politik, semua tolak tepi... Nyawa manusia bukan kira pakai kilo... Macam ikan masin dipasar...bersatulah malaysia... Dimana bumi di pijak, disitu langit dijunjung... Kalau bukan kita, siapa lagi...sedih...

    ReplyDelete
  29. Sedangkan masa 11/9 amerika semua bersatu.. tak kira fahaman politik... Kita yang di malaysia ni... Penuh tatasusila... Tapi bila bab politik, semua tolak tepi... Nyawa manusia bukan kira pakai kilo... Macam ikan masin dipasar...bersatulah malaysia... Dimana bumi di pijak, disitu langit dijunjung... Kalau bukan kita, siapa lagi...sedih...

    ReplyDelete
  30. orang yg jnis mcm ni de lah bangsat.., bodoh.., makan taik punya org sama ngan mak bapak dia gak... puuuuiiiii... BANGSAT PUNYA OLANGGG...

    ReplyDelete
  31. 0122434487.....SAPA PUNYA NO HPON NI ORANG YG PALING BANGSAT.., SAMA NGAN MAK BAPAK FMLY N DIA NYA KETURUNAN... NI JNIS MAK BAPAK NPN KURANG AJAR... BABI BANGSATTT...

    ReplyDelete
  32. Memang bodoh siot mamat2 ni

    ReplyDelete
  33. cam mazeer kuat sex

    ReplyDelete
  34. astaghfirullah.. sedih melihat orang2 malaysia macam ni.. negara dalam kesusahan, 4 manusia kat atas ni sesedap rasa mengutuk askar, polis, kerajaan.. kita sepatutnya bersatu.. ini yang musuh nak sebenarnya.. negara kita yang amat damai.. penuh kedaulatan.. berpecah belah.. sedarlah korang semua ni, negara kita bukan saje dijajah, tapi mentaliti dan fahaman pun turut dijajah. jangan sampai tragedi 13 mei berulang lagi.. sayangilah keharmonian negara kita.. di mata negara luar, malaysia negara yang sangat harmoni walaupun berbilang kaum.. tapi sebenarnya sesama bangsa.. sesama melayu mengutuk sana sini. melayu.. semestinya beragama islam.. macam ni ke contoh orang islam????

    ReplyDelete
    Replies
    1. AKU SOKONG ORG ATAS

      Delete
    2. pans tul blog nie...
      Allah yg akan bls sume 2..
      moga yg trlalu mrh 2 g la amek wudhuk..
      api kan akan padam ngn air,,
      maaf just mncrut n x wat pape pn x gne jgak..
      lagi ksian kt sdara kte d palestin 2,,,
      maaf mnympuk tp rnung2 kan la ye sdara2 skalian..:D
      sy insan yg x lpas dri dosa nk mngingtkan shj..
      peace..:D

      Delete
  35. Buka minda dan akal... Korang tak tau taktik peperangan...jgn suke2 melulu. Tu lah, org suruh ikut latihan ketenteraan tak nak.. Pengecut nak masuk. Sekarang dah main tuduh2 dan menuding jari. Ramai pengomen nak sangat polis atm menyerang penceroboh. Korang tak fikir, NYAWA!! Yang berjuang tu bukan suami korang atau adik bradik korg, sebaliknya orang lain. Korang ingat ni game computer ke boleh restart kalau kalah? Keputusan mesti tepat... Persiapan mesti rapi. Klu nak serang terus, akan menyebabkan lebih ramai yang terkorban. . Please la pengomen.. Kalau xda basic please shut up...apa yg di rancang oleh PM,ATM & Polis tu adalah strategi yg trbaik untuk negara... Jangan nak tuduh sana sini... Fikir guna otak,akal...bukan mcm LEMBU..!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul sangat kata KIKKY LOZA.. peristiwa kt LD ni dh jd isu antarabangsa bkn bole main hentam je..ATM & PDRM tu cuma manusia biasa bkn superhero..jadi kena la guna otak dan akal fikiran utk atur strategi bkn ikut hati.. Ramai yg ada pelajaran tinggi2 ni tp tak reti nk fikir dgn cara logik..kalau nak jadi Pemimpin suatu hari nanti memang lingkup Malaysia.. bak kata org..jgn la jadi pak pandir atau mat jenin.. Cuba kita renung dan bandingkan Negara kita dgn negara Ghana yg sama tahun merdeka dgn Malaysia.. Malaysia cuma kalah satu je dgn Ghana..ranking Bolasepak ghana (rank 30 lebih, Malaysia 150 lebih) tetapi dr segi ekonomi dan lain2 Malaysia mengatasi lebih 4 kali ganda dr ghana.. ini adalah disebabkan d ghana berlaku peperangan sesama sendiri, hasad dengki dan tidak bersyukur dgn apa yg dimiliki..

      Delete
  36. Rasanya ada salah paham pada gambar no.2. diorang yg dalam gambar tu tak salah. si pengomen castello nezy tu yang salah,harap maklum. Apapun,ADMIN TIDAK PATUT MENCARUT, PLEASE WATCH YOUR MOUTH.

    ReplyDelete
  37. dorg hanya berani di laman sosial ke..keyboard warrior la katakan..sembang je lebih..wat x berani pun..

    ReplyDelete
  38. sy setuju dgn kata2 kikky loza.....korang ingat blh main terjah je ke..mcm org dam aji...klu korang main je tanpa ada strategi yg bagus sure la korang klh...begitu la juga atm dan polis dorang pun mesti ada perancangan dorang tersendri untuk nk menyelamatkan nyawa mereka dan org awm kat sana disamping memastikan misi dorang berjaya...sepatutnya kita kena sama2 doakan dorang ni supaya selamat dan berjaya dlm misi yg dijalankan...bkn kutuk dorang

    ReplyDelete
  39. aku x tahan tul la bca komen mamat bodoh yg no2 tu....rsa cam nk bantai je kepala mamat ni...blh dy persendakan org yg dah meninggal....huhhh. ..x thn aku...ko rsa hidup ko dah ckup bagus ke...

    ReplyDelete
  40. Manusia cmtu tak layak duk kt malaysia ni..
    dorg ckp je lbh, bodo... blajar tggi tp pmikiran ttp bodo.

    ReplyDelete
  41. Otak letak kat Kote...mmg mcm ni la jadi nye..muke Masing2 Mintak kne ludah..Puihhh!!!

    ReplyDelete
  42. org yg cakap tu x ade otak..anggota polis tu kene bom.sbab tu terkorban.lau pakai baju kalis peluru ngan kevlar pun x ade guna.paham???

    ReplyDelete
  43. ................................................_¸„„„„_
    ........................................„--~*'¯.......'\
    ..................................... („-~~--„¸_....,/ì'Ì
    ................................¸„-^"¯ : : : : :¸-¯"¯/'
    ........................¸„„-^"¯ : : : : : : : '\¸„„,-"
    **¯¯¯'^^~-„„„----~^*'"¯ : : : : : : : : : :¸-"
    .:.:.:.:.„-^" : : : : : : : : : : : : : : : : :„-"
    :.:.:.:.:.:.:.:.:.:.: : : : : : : : : : ¸„-^¯
    .::.:.:.:.:.:.:.:. : : : : : : : ¸„„-^¯
    :.' : : '\ : : : : : : : ;¸„„-~"¯
    :.:.:: :"-„""***/*'ì¸'¯
    :.': : : : :"-„ : : :"\
    .:.:.: : : : :" : : : : \,
    :.: : : : : : : : : : : : 'Ì
    : : : : : : :, : : : : :
    "-„_::::_„-*__„„~"

    ReplyDelete
  44. Allah melihat dan menyaksikan segala yang kamu semua ucap dan zahirkan.. walaupun..... manusia xbertuhankan Allah.

    ReplyDelete
  45. manusia mana nak mati sia-sia. Nabi Muhammad SAW pun beperang dan dia pun taknak terkorban semasa perang dan mintak pertolongan Allah. para sahabat dan isteri2 pun doakan semoga nabi dan para sahabat selamat dalam medan petempuran. Orang yang mengutuk sepatutnya berbuat seperti itu. mana kamu tahu nabi pakai baju besi n topi besi?...kalau buta mata boleh gak pakai jangan buta hati...ok. tiada siapa mahu mati sia2. sapa punya angkara kita tak tahu.tapi yg pasti pewira kita tengah mempertahankan negara please support mereka. Allahuakbar

    ReplyDelete
  46. admin ni mst bn kn...ko xleh brt sblh. ak bnci blog psl politik tw x.

    ReplyDelete
    Replies
    1. apesal kau nak cakap dia BN. terang terang orang yg kat atas tu kutuk polis dgn ATM.. padahal polis dgn atm dah berjuang selamatkan negara. tuptup kata jasa dorang tak bernilai. memanglah hati aku panas.. aku yang tak undi sesiapa pun boleh fikir. cuba kalau bapak meninggal masa berjuang pastu orang kata kau nak kerja pangkat je? apa perasaan kau? fikir weyh fikir. bukan semua benda politik tapi kemanusiaan.

      Delete
  47. x abis2 ngn kote die..da la sombong bodoh plak tu..haishh org cmni idup die x ke mn pun..owg pminta sdekah pn tau brsyukur..trlampau mkn semut 2 yg benak n bebal sgt..

    ReplyDelete
  48. doakan jela tentera kita selamat...walaupun tak kenal,tp diorang berjuang untuk kita..sape yang nak mati kat hujung senjata...yang masih boleh sombong tu,biarkan dye...sesombong2 dye,takde orang doakan dye...sebodoh2 ATM ngan POLIS kita,hidup matinye dilimpahi doa..setakat sorang dua yang sombong gitu,tak terjejas pun dengan doa kita yang berjuta nie..

    ReplyDelete
  49. ................................................_¸„„„„_
    ........................................„--~*'¯.......'\
    ..................................... („-~~--„¸_....,/ì'Ì
    ................................¸„-^"¯ : : : : :¸-¯"¯/'
    ........................¸„„-^"¯ : : : : : : : '\¸„„,-"
    **¯¯¯'^^~-„„„----~^*'"¯ : : : : : : : : : :¸-"
    .:.:.:.:.„-^" : : : : : : : : : : : : : : : : :„-"
    :.:.:.:.:.:.:.:.:.:.: : : : : : : : : : ¸„-^¯
    .::.:.:.:.:.:.:.:. : : : : : : : ¸„„-^¯
    :.' : : '\ : : : : : : : ;¸„„-~"¯
    :.:.:: :"-„""***/*'ì¸'¯
    :.': : : : :"-„ : : :"\
    .:.:.: : : : :" : : : : \,
    :.: : : : : : : : : : : : 'Ì
    : : : : : : :, : : : : :
    "-„_::::_„-*__„„~"

    asyik asyik asyik

    ReplyDelete
  50. ................................................_¸„„„„_
    ........................................„--~*'¯.......'\
    ..................................... („-~~--„¸_....,/ì'Ì
    ................................¸„-^"¯ : : : : :¸-¯"¯/'
    ........................¸„„-^"¯ : : : : : : : '\¸„„,-"
    **¯¯¯'^^~-„„„----~^*'"¯ : : : : : : : : : :¸-"
    .:.:.:.:.„-^" : : : : : : : : : : : : : : : : :„-"
    :.:.:.:.:.:.:.:.:.:.: : : : : : : : : : ¸„-^¯
    .::.:.:.:.:.:.:.:. : : : : : : : ¸„„-^¯
    :.' : : '\ : : : : : : : ;¸„„-~"¯
    :.:.:: :"-„""***/*'ì¸'¯
    :.': : : : :"-„ : : :"\
    .:.:.: : : : :" : : : : \,
    :.: : : : : : : : : : : : 'Ì
    : : : : : : :, : : : : :
    "-„_::::_„-*__„„~"

    ReplyDelete
  51. rahsia ini...telah lama aku pendam kan

    ................................................_¸„„„„_
    ........................................„--~*'¯.......'\
    ..................................... („-~~--„¸_....,/ì'Ì
    ................................¸„-^"¯ : : : : :¸-¯"¯/'
    ........................¸„„-^"¯ : : : : : : : '\¸„„,-"
    **¯¯¯'^^~-„„„----~^*'"¯ : : : : : : : : : :¸-"
    .:.:.:.:.„-^" : : : : : : : : : : : : : : : : :„-"
    :.:.:.:.:.:.:.:.:.:.: : : : : : : : : : ¸„-^¯
    .::.:.:.:.:.:.:.:. : : : : : : : ¸„„-^¯
    :.' : : '\ : : : : : : : ;¸„„-~"¯
    :.:.:: :"-„""***/*'ì¸'¯
    :.': : : : :"-„ : : :"\
    .:.:.: : : : :" : : : : \,
    :.: : : : : : : : : : : : 'Ì
    : : : : : : :, : : : : :
    "-„_::::_„-*__„„~"

    ReplyDelete
  52. Bersyukurlah dgn apa yg Malaysia mampu lakukan utk tangani masalah di Sabah tanpa campur tangan pihak luar. Kita semua patut berterima kasih kpd PDRM dan ATM yg bertungkus lumus untuk mengamankan kes di Lahad Datu.

    ReplyDelete
  53. wajah2 yg inginkan populariti yg cepat .. hahahahaah

    ReplyDelete
  54. Pantek Berlubang

    ReplyDelete
  55. ala, serah ja budak2 ni kat kem2 askar,,,tnjuk komen diaorang,,,jdi lauk la

    ReplyDelete
  56. 4 org tu ckp je lbh... cbe bg diorg printah m'sia... mau lgkup m'sia... ckp kjaan wt kptusan xbtul... klau brani g join ATM pnye traininng... PLKN pn blum tntu die sgup... mak bpak diorg bukn beks ATM or PDRM,,, blh la diorg ckp mcm tu... cbe diorg ad fmly yg join ATM ataupn PDRM,,, bru diorg tau mcm mne rse k'hilgn... bru diorg tau mcm mne nk b'doa utk k'slmtn sdare mara diorg... yg ckp lbh ni sume tksub politik... p'bangkang shit... pngikut pas pn dh songsang... nabi xprnh ajr umatnya utk b'doa agr sorg tu jtuh... tp nabi ajr utk b'doa agr sorg tu lmbut hati dn b'ubh... b'taubat la bg pngkut p'bangkang...

    ReplyDelete
  57. Stim pulak aku tengok mamat2 kt ats ni..aaauuuuwwww!!!

    ..............................................._¸„„„„_
    ........................................„--~*'¯.......'\
    ..................................... („-~~--„¸_....,/ì'Ì
    ................................¸„-^"¯ : : : : :¸-¯"¯/'
    ........................¸„„-^"¯ : : : : : : : '\¸„„,-"
    **¯¯¯'^^~-„„„----~^*'"¯ : : : : : : : : : :¸-"
    .:.:.:.:.„-^" : : : : : : : : : : : : : : : : :„-"
    :.:.:.:.:.:.:.:.:.:.: : : : : : : : : : ¸„-^¯
    .::.:.:.:.:.:.:.:. : : : : : : : ¸„„-^¯
    :.' : : '\ : : : : : : : ;¸„„-~"¯
    :.:.:: :"-„""***/*'ì¸'¯
    :.': : : : :"-„ : : :"\
    .:.:.: : : : :" : : : : \,
    :.: : : : : : : : : : : : 'Ì
    : : : : : : :, : : : : :
    "-„_::::_„-*__„„~"

    ReplyDelete
  58. gigi mereka berdua sama. sebijik wkakakka

    ReplyDelete
  59. Mereka semua buat komen macam orang bodoh bila ketua diaorang cakap ini semua sandiwara. Tapi sekarang, bila ketuanya dah buat U turn, tinggal la diaorang yang nampak BODOH LAGI BENGONG. Yang ketua dah boleh salahkan media. Diaorang ni...nak salahkan siapa? Melainkan KEBODOHAN SENDIRI...

    ReplyDelete
  60. gigi diorg sma oii. wkakakkakaka. gigi sama oiii. gigi jongang. wkakakkaka. oi gigi sama. dah muka begitu, jangan la nak tunjuk perangai mcm gigi tu, wkakkakakaka.

    ReplyDelete
  61. GIGI SAMA. kahkah. dua dua pasangan mcm tu. kahkahkahh..

    ReplyDelete
  62. hmm, msok akal. media massa, pengaruh, kuasa. ade jer 3 tuh, everything is impossible. we shape you like we wanted.

    ReplyDelete
  63. eh barua barua umno semua, tuan kamu semua sibuk menyeleweng duit Rakyat, buat sandiwara ini supaya dapat melengah lengahkan pilihanraya pasal umno bn anjing semua dah tahu akan kalah....
    engkorang pula nak membodek tak tentu pasal?
    piirah mabuk semua, bodoh! anjing! lakhanat!
    memang polis kat sana mati tak berguna, sia sia aje mati kerana sandiwara umno!

    ReplyDelete
    Replies
    1. umno tak umno belakang kira. kau ingat kalau tukar kerajaan pun takkan takda polis dan atm. kalau takda langsung polis atau atm masa pembangkang ambil alih. lingkuplah negara. dah pembangkang benci sangat undang-undang.. kalau orang yang hidup takda undang-undang ini ibarat binatang bahkan lagi teruk dari binatang sebab manusia ada akal tapi tak boleh fikir maruah nak pertahankan negara dari musuh. tengoklah balasan yang kau dapat atas kata kata kotor kau tu.

      Delete
  64. ape lar...stakat tunjuk brani kat laman sosial watpe??
    walhal xbrani nk buat pape..hahaha...kalau xde ATM ngan pasukan polis kat negara nie camne kita nk hadapi pencerobohan tu?
    patutnye kite sokong mereka yg sanggup tinggalkan anak bini kat umah untuk mmpertahankan negara..
    bukan diaowg nk kejar pangkat pn..tapi dah menjadi tugas depa untuk lindungi tanah air nie..
    ish3x.......

    ReplyDelete
  65. Lupakan je entry yang merapu, jangan di layan biar dia nak kata apapun, insaflah semua, kita telah dikurniakan Allah di tanah air yang aman dan damai. Kenapa nak sosakkan semua ni. Kalau tak nak kedamaian Allah boleh turunkan bila-bila masa sahaja. Adakah itu yang dimahukan. Dah dapat negara yang aman jangan lah di porak purandakan. Hiduplah dengan damai sambil tolong menolong. Jangan sampai sendiri susah kerana sikap sendiri yang menjadikannya susah.
    Janganlah kita mengkhianati negara kita sendiri, mengkhianati pemerintah kita sendiri. Apa yang dapat????? Hanya kemusnahan sahaja yang akan berlaku. Negara lain tepuk tangan....Bersyukurlah apa yang ada dan perbaikinya secara rasional, diplomasi dan jangan membelakangkan kehendak AGAMA. Hapuskan anasir yang jahat wahai penduduk MALAYSIA.Sematkanlah semangat bersatu, rukun, tolong menolong sesama kita. Itu pun kalau saudara2 inginkan keamanan dan tidak mahu terpinggir di negara sendiri. Wassallam

    ReplyDelete
  66. Elehhh ckp besar.. Kalu umah masuk pencuri, kene ragut, eksiden, kene tibai, sume yg org yg ckp serupa cam xberotak tu akan cari polis. Kalau mak bapak adik akak abang anak kene bunuh kene rogol, sebok plak cari polis. Time tu klu disuruh mkn taik polis pon dorg akan sanggup buat sbb dah terkene kt btg idong sdri. Tlg hormat jasa & pengorbanan anggota keselamatan yg menjaga keamanan negara. Sohai!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. sokong commentor di atas.. like ;)

      Delete
  67. kalo mak kau kena rogol jgn lapor kat polis k...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ..............................................._¸„„„„_
      ........................................„--~*'¯.......'\
      ..................................... („-~~--„¸_....,/ì'Ì
      ................................¸„-^"¯ : : : : :¸-¯"¯/'
      ........................¸„„-^"¯ : : : : : : : '\¸„„,-"
      **¯¯¯'^^~-„„„----~^*'"¯ : : : : : : : : : :¸-"
      .:.:.:.:.„-^" : : : : : : : : : : : : : : : : :„-"
      :.:.:.:.:.:.:.:.:.:.: : : : : : : : : : ¸„-^¯
      .::.:.:.:.:.:.:.:. : : : : : : : ¸„„-^¯
      :.' : : '\ : : : : : : : ;¸„„-~"¯
      :.:.:: :"-„""***/*'ì¸'¯
      :.': : : : :"-„ : : :"\
      .:.:.: : : : :" : : : : \,
      :.: : : : : : : : : : : : 'Ì
      : : : : : : :, : : : : :
      "-„_::::_„-*__„„~"

      mak sapa cepat2

      Reply

      Delete
  68. bodoh dia orang ni.bila kene ragut,barang hilang polis juga dia cari .nak f**k polis sampai bila2 ayat macm budak x sekolah ,bukan semua polis tu jahat .kerana nila setitik rosak susu sebelanga

    ReplyDelete
  69. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  70. Maaf cakaplah... Saya pernah borak ngam seorang bekas polis bahagian risikan.. Pekara ini kita tak boleh tengok apa yang dah atau sedang terjadi... Sesuatu yg berlaku ada sebab dan penyebabnya... Ini semua terjadi juga melibatkan cara kerja polis... Dgn kata kasarnya, tak keja betul betul, risikan permantauan kita lemah... Hinggakan benda besar macam nie terjadi...

    ReplyDelete
  71. http://tannhayy.blogspot.com/

    follow saya ya ;)

    ReplyDelete
  72. saya ada belajar sejarah islam,Orang arab pada zaman nabi berperang tidak memakai baju besi or helmet besi, mereka cuma memakai jubah putih dan cuma itu. Ramai dikalangan orang Malaysia zaman sekarang tidak bercakap mengunakan ilmu,sedangkn diri sendiri lagi 10 kali ganda lebih teruk.

    ReplyDelete
  73. Serius Nabi Perang gune baju n topi besi???
    ko biar betul? berdosa klu menipu....

    subhannallah.....

    ReplyDelete
  74. pabila babi berkata2.. haishhhhh

    ReplyDelete
  75. dah nama pun kelantan

    ReplyDelete
  76. yg mamat no 2 tu klu ade pape kes samun, rompak, ragut ke yg melibatkan diri beliau harap jgn cari polis.. lu selesaikan sendiri yek.. belagak sgt..

    ReplyDelete
  77. niew semua GENG PKR LAH GAN DAP....

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku agak mcm 2 gak kot

      Delete
  78. atm kite tak kerah skuad commando g.i yg pergi polis la..tp 4 ekor tu comment tu mmg mangkuk kalis peluru?kai kevlar??bdo ke ko??ko tau sejata ape dorang gune??dorang gune peluru tembus bdo media malaysia banyak tak tunjuk orang2 sana je tau tu sbb jenazah2 polis semua dlm kotak...sbb tak leh tunjuk ada yg kepale barai ada tgn hancur kaki..kalo tak tau jgn pandai2 comment bro memeber2 aku kat tentera kat sana.lg 1 jgn la tunjuk kan kebodohan korang orang berjuang tuk korang gak korang jgn la ckp sia2 mati bdo kalo berani asl ko tak pergi aritu?ckp dlm internet lebih boleh la masuk medan perang tgk ko ingat ni cso??haha leh respawn2 bengong.

    ReplyDelete
  79. "Bila biji kelentit jadi pedoman, bila batang mula bercakap ini lah hasilnya. Kapala bana hang"

    ayat ko ni tak sesuai ler, sebab aku pedoman bukan berasal dari biji kelentit, tapi aku nak biji kelentit budak.. hm batang mula bercakap tak tapi batang mula mengeras dan menusuk ke dalam biji kelentit budak ada la.. by the way, I am pedo

    ReplyDelete
  80. jap mak. tayar basikal ni pancit. nanti dh tukar tiub, abang bli gula tu. abang pegi dulu. assalamualaikum mak

    ReplyDelete
  81. yang admin mencarut apa hal ..

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri