WTF : Gambar Yoona SNSD Di Bangku Sekolah Tersebar Luas, Ada Perubahan? (5 Gambar)
Home » » WTF : Gambar Yoona SNSD Di Bangku Sekolah Tersebar Luas, Ada Perubahan? (5 Gambar)

WTF : Gambar Yoona SNSD Di Bangku Sekolah Tersebar Luas, Ada Perubahan? (5 Gambar)

65 Comments
Yoona memang sangat dikenali dalam SNSD sebagai seorang gadis yang cantik menawan. Kalau tak silap yoona pernah join running man episode 62-63. Come siak.
#Ada beza tak? Kalau kulit boleh buat vitamin..


65 comments:

  1. Muka plastik sampah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sakai..ni time sekolah la bodoh ..dorang belum debut pon lg ..sakai sungguh manusia sakai mcm ko ni ..dia tu ciptaan tuhan jugak..ko kutuk dia sama dgn ko kutuk ciptaan tuhan sakai

      Delete
    2. dia nk habaq mai bahawa mereka buat pembedahan plastik. korea ni terkenal dgn bedah plastik. jesteru, mereka merubah ciptaan Allah. mmg patut pun kena kutuk boh.

      Delete
    3. muka plastik xpa asal ada tetek n lubang aum2

      Delete
    4. orang atas hobi dye melancap :3

      Delete
    5. org korea...tp bkan semua..bdoh lar..jd klw nda ada bkti tu nda pyh ckp...............

      Delete
    6. xyah nk bela sgat lah kpork tuh..muka x asli..babi

      Delete
    7. yg kaw ambil kisah sgt dia smpai kutuk2 ni knpa? tau lah cmburu kn....

      Delete
    8. SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :

      OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?-> WWW.JUSTINZAYN.COM

      DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

      TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

      DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA 2014 (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

      TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER 2014 DI MALAYSIA --> WWW.PASSPERCUMA.COM

      INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

      IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) . IPHONE 5C (RM1000) *TERHAD* --> WWW.IPHONEMSIA.COM




















      ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

      Delete
    9. banyak jugak yang dier tukar,mata,hidung,dagu,bibir,dahi

      Delete
  2. AMARAN!!
    Sapa2 yang duk gatai nak promot2 blog aka menyemak
    Akan di hack
    Sekian.. Wa kencing punya
    Lu mau try.Meh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. takut sangat , ( tangan di bahu , mata di atas )

      Delete
  3. K-POP = TAHI WAKAKAKAKAKAKA!!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. fuck youuu !!! kalau jelez ckp jelez !!!!!

      Delete
    2. typical malay..nmpk sgt ..x yah nk kutuk kpop sgt la ..x dek kpop pon anak haram berlambak jugak kt malaysa ni ..islam,melayu plak tu

      Delete
  4. hidung, bawah mata, dagu... arghhh......
    fatamorgana duniaaaa! haha

    ReplyDelete
  5. jom komen bodo bodo... wakaka

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. PLASTIKK MACAM ISs....


      Jom ke sini :

      Mewah : Jamban pemilik Ferrari dan koleksi dildonya
      Bestt : Jim ISs dengan kaki yang besar
      Update : Keretapi Stim Dahulukala
      Menarik : Kuda Laut Terstailo
      Popular : Senibina Menggempar Dunia Hobbit
      Fuyoo : Kapal Lanun Sulu MEwah Gilababihutan
      Seram : Lubuk Menyimpan Kereta
      Confius : Tasik Garam Warna-warni macam Spender ISs
      Meletup : Tongkang Penumpang Terbesar Dunia
      Meriah : Hotel ISs di tengah lebuhraya AKLEH
      Ngeri : Telapak Tangan ISs Putus Dikekah Kera


      Dan Banyak lagi di Green Lifeboat..

      Delete
  7. ni muka x dewasa. dan kalau guna mekap mestilah cntik. dan buat aku yoona x cntik.

    ReplyDelete
    Replies
    1. mak kau lagi cntik

      Delete
    2. aku sokong sangat . cantik tang mne ntahhh ..

      Delete
  8. soo young kt tepi tuh...mmg huduh tnpa make up

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan soo young la . tuh seohyun .

      Delete
    2. bodohnya la ..adoiii ..x kenal ada hati nk sebut nama perempuan sebelah yoon a tu ..sakai sungguh

      Delete
    3. Awek/pakwe hang lawa ke yg hang dok slmbe je kutuk dia??

      Delete
  9. macam muka cina yang bersepah kat tepi jalan je tengok

    ReplyDelete
    Replies
    1. muka ko pon termasuk yg sepah tepi jalan gak ..jealous ..puiii

      Delete
    2. sama la mcam ko tu..

      Delete
  10. Replies
    1. mcm la taik ko tu cntk sgt ...tah2 berak x cuci ..

      Delete
  11. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
    Replies
    1. prasan stelah komen diremove?-anti snsd sbb lagu diorg sume xsdap

      Delete
  12. lol gila lain-.- mcm mana korang tau tu yoona?

    ReplyDelete
    Replies
    1. dh muka pon sjibik apa ar ko nih!!!!

      Delete
    2. ni mst backup tegar kumpulan kepop ni

      Delete
  13. die dtg running man bukan ep 62-63 tpi ep 63-64..ade lgi stu ep lgi die datg ep 39....die memang cantik tpi yoona malaysia lgi cntik nama eh RABIATUL AFIFAH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  14. Haha.. kesian die kne hine...
    Nk wt cmne... dh tuhan bg die mke cmtu... korg kate2 la die hodoh ke Pe..
    Klo die operate pon.. tu hal die ngan tuhan... ape pangkat korg nk kte muke yg tuhan cipta tu hodoh...

    ReplyDelete
  15. Tngok, die cantik bukan semulajadi, ini semua palsu!! gadis melayu lagi cantik!

    ReplyDelete
  16. saya mmg peminat K-pop .. perlu ke post isu2 plastik sergury nie semua .?? plastik surgery mmg perkara normal kat korea .. jelez ckp jelez !!

    ReplyDelete
  17. bkn nak jelez pon...btw as an idol,one should have and shows a good character as an example to their fans...there is no need for you to undergo plastic surgery just pleased your fan...just be yourself...people will love you if you have that kind of quality....
    *aku pon peminat kpop...choose wisely n dont act like stupid...

    ReplyDelete
  18. korang duk hina muka plastik la .. apa la .. korang tak sedar ke siapa pencipta kita ? aku bukannya nak tunjuk baik .. nak back-up K-Pop .. nak bagi peringatan je .. sekian .

    ReplyDelete
  19. orang yg muke plastik ni kite bako je kt insinerator..

    ReplyDelete
  20. biarlah dia nk buat apa ngan muka dia..dia x mintak duit korang pon ..yg sibuk jaga tepi kain org tu knp ?? muka dia,dia yg rasa sakit ..bukan dia korbankan korang pon ..dasar typical malay ..fkiran cetek ..patutlah masyrakat x maju2 ..negara dorang pernah tersenarai dlm negara termiskin di dunia dulu ..skg ,tgk kt mne tempat dorang ?? korang patut amik iktibar ,bukan mengutuk org ..malaysia x pernah jd termiskin di dunia tp masih kalah pada korea...kenapa ?? sbb masyarakat yg mcm nila..sekolah setakat spm,,ckp mcm pemerintah negara..blah la..

    ReplyDelete
    Replies
    1. xpe2 undilah BARISAN NASIONAL..ko tak undi memang ko sial wahahaha.tapi aq sokong pas.

      Delete
  21. INI SEMUA SALAH PAS BERUUUUKKKKK!!!!!!!

    ReplyDelete
  22. ini semua salah zamri kl sial..klau dia jadi wakil rakyat mesti dah maju/

    ReplyDelete
  23. http://www.youtube.com/watch?v=_fZE6_8w_As&feature=youtu.be

    tolong like video nih..

    ReplyDelete
  24. Jom ke sini :

    Mewah : Jamban pemilik Ferrari dan koleksi dildonya
    Bestt : Jim ISs dengan kaki yang besar
    Update : Keretapi Stim Dahulukala
    Menarik : Kuda Laut Terstailo
    Popular : Senibina Menggempar Dunia Hobbit
    Fuyoo : Kapal Lanun Sulu MEwah Gilababihutan
    Seram : Lubuk Menyimpan Kereta
    Confius : Tasik Garam Warna-warni macam Spender ISs
    Meletup : Tongkang Penumpang Terbesar Dunia
    Meriah : Hotel ISs di tengah lebuhraya AKLEH
    Ngeri : Telapak Tangan ISs Putus Dikekah Kera


    Dan Banyak lagi di Green Lifeboat..
    g mam

    ReplyDelete
  25. jauh benar beza...yg si bodoh banggang ske ckp ni sblum debut mmg laen tu mmg banggang..bodoh cm babi...da plastic2 la...nak ckp lg sblum debut...ape kne mngena debut tu?debut tu ade magic ley cntik kan muke ko yg hodoh?dah tntu la plastic yg bole cntikkan muke diorng...banggang nak mampus ko ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. nmpk sgt ko x tau debut tu apa kan?? blah taik kucing babut lah kau!

      Delete
    2. memang..blajr la dlu wey sblum nk ngutuk..sedap hti je ckp ngutuk bagai tak pkai akal..:p

      Delete
    3. ahahaha bodoh

      Delete
  26. bongok btul korang ni ini pun boleh gaduh...

    ReplyDelete
  27. Dorang berdua memang terkenal sebagai artis korea yg natural beauty !

    ReplyDelete
  28. baik minat kpop drpda minat kporn

    ReplyDelete
  29. Diorang kafir so lantak diorang lah nak plastik kepe. Orang lain yang sebuk mengutuk ni.. tanggung dosa diorang ka?. Islam zaman sekarang yang terikut plastik jugak tu apa cerita! Cakap tak serupa bikin masing-masing. Meroneh bah! Wkakak!

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri