WTF : Gambar Yoona SNSD Di Bangku Sekolah Tersebar Luas, Ada Perubahan? (5 Gambar)

Yoona memang sangat dikenali dalam SNSD sebagai seorang gadis yang cantik menawan. Kalau tak silap yoona pernah join running man episode 62-63. Come siak.
#Ada beza tak? Kalau kulit boleh buat vitamin..


{ 65 comments.. read them below or add one }

AnonymousAnonymous 07 March, 2013
Muka plastik sampah.
AnonymousAnonymous 07 March, 2013
AMARAN!!
Sapa2 yang duk gatai nak promot2 blog aka menyemak
Akan di hack
Sekian.. Wa kencing punya
Lu mau try.Meh.
AnonymousAnonymous 07 March, 2013
K-POP = TAHI WAKAKAKAKAKAKA!!!!!
AnonymousAnonymous 07 March, 2013
hidung, bawah mata, dagu... arghhh......
fatamorgana duniaaaa! haha
AnonymousAnonymous 07 March, 2013
jom komen bodo bodo... wakaka
AnonymousAnonymous 07 March, 2013
ni muka x dewasa. dan kalau guna mekap mestilah cntik. dan buat aku yoona x cntik.
AnonymousAnonymous 07 March, 2013
aku sokong sangat . cantik tang mne ntahhh ..
AnonymousAnonymous 07 March, 2013
soo young kt tepi tuh...mmg huduh tnpa make up
fiza fiza 07 March, 2013
macam muka cina yang bersepah kat tepi jalan je tengok
AnonymousAnonymous 07 March, 2013
bukan soo young la . tuh seohyun .
Fazreena Eleena Fazreena Eleena 07 March, 2013
This comment has been removed by the author.
AnonymousAnonymous 07 March, 2013
lol gila lain-.- mcm mana korang tau tu yoona?
AnonymousAnonymous 07 March, 2013
dh muka pon sjibik apa ar ko nih!!!!
AnonymousAnonymous 07 March, 2013
die dtg running man bukan ep 62-63 tpi ep 63-64..ade lgi stu ep lgi die datg ep 39....die memang cantik tpi yoona malaysia lgi cntik nama eh RABIATUL AFIFAH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
AnonymousAnonymous 07 March, 2013
Haha.. kesian die kne hine...
Nk wt cmne... dh tuhan bg die mke cmtu... korg kate2 la die hodoh ke Pe..
Klo die operate pon.. tu hal die ngan tuhan... ape pangkat korg nk kte muke yg tuhan cipta tu hodoh...
AnonymousAnonymous 08 March, 2013
prasan stelah komen diremove?-anti snsd sbb lagu diorg sume xsdap
AnonymousAnonymous 08 March, 2013
ni mst backup tegar kumpulan kepop ni
AnonymousAnonymous 08 March, 2013
PLASTIKK MACAM ISs....


Jom ke sini :

Mewah : Jamban pemilik Ferrari dan koleksi dildonya
Bestt : Jim ISs dengan kaki yang besar
Update : Keretapi Stim Dahulukala
Menarik : Kuda Laut Terstailo
Popular : Senibina Menggempar Dunia Hobbit
Fuyoo : Kapal Lanun Sulu MEwah Gilababihutan
Seram : Lubuk Menyimpan Kereta
Confius : Tasik Garam Warna-warni macam Spender ISs
Meletup : Tongkang Penumpang Terbesar Dunia
Meriah : Hotel ISs di tengah lebuhraya AKLEH
Ngeri : Telapak Tangan ISs Putus Dikekah Kera


Dan Banyak lagi di Green Lifeboat..
AnonymousAnonymous 08 March, 2013
Tngok, die cantik bukan semulajadi, ini semua palsu!! gadis melayu lagi cantik!
AnonymousAnonymous 10 March, 2013
fuck youuu !!! kalau jelez ckp jelez !!!!!
AnonymousAnonymous 10 March, 2013
saya mmg peminat K-pop .. perlu ke post isu2 plastik sergury nie semua .?? plastik surgery mmg perkara normal kat korea .. jelez ckp jelez !!
AnonymousAnonymous 13 March, 2013
bkn nak jelez pon...btw as an idol,one should have and shows a good character as an example to their fans...there is no need for you to undergo plastic surgery just pleased your fan...just be yourself...people will love you if you have that kind of quality....
*aku pon peminat kpop...choose wisely n dont act like stupid...
AnonymousAnonymous 15 March, 2013
korang duk hina muka plastik la .. apa la .. korang tak sedar ke siapa pencipta kita ? aku bukannya nak tunjuk baik .. nak back-up K-Pop .. nak bagi peringatan je .. sekian .
AnonymousAnonymous 15 March, 2013
orang yg muke plastik ni kite bako je kt insinerator..
AnonymousAnonymous 19 March, 2013
sakai..ni time sekolah la bodoh ..dorang belum debut pon lg ..sakai sungguh manusia sakai mcm ko ni ..dia tu ciptaan tuhan jugak..ko kutuk dia sama dgn ko kutuk ciptaan tuhan sakai
AnonymousAnonymous 20 March, 2013
typical malay..nmpk sgt ..x yah nk kutuk kpop sgt la ..x dek kpop pon anak haram berlambak jugak kt malaysa ni ..islam,melayu plak tu
AnonymousAnonymous 20 March, 2013
bodohnya la ..adoiii ..x kenal ada hati nk sebut nama perempuan sebelah yoon a tu ..sakai sungguh
AnonymousAnonymous 20 March, 2013
muka ko pon termasuk yg sepah tepi jalan gak ..jealous ..puiii
AnonymousAnonymous 20 March, 2013
mcm la taik ko tu cntk sgt ...tah2 berak x cuci ..
AnonymousAnonymous 20 March, 2013
biarlah dia nk buat apa ngan muka dia..dia x mintak duit korang pon ..yg sibuk jaga tepi kain org tu knp ?? muka dia,dia yg rasa sakit ..bukan dia korbankan korang pon ..dasar typical malay ..fkiran cetek ..patutlah masyrakat x maju2 ..negara dorang pernah tersenarai dlm negara termiskin di dunia dulu ..skg ,tgk kt mne tempat dorang ?? korang patut amik iktibar ,bukan mengutuk org ..malaysia x pernah jd termiskin di dunia tp masih kalah pada korea...kenapa ?? sbb masyarakat yg mcm nila..sekolah setakat spm,,ckp mcm pemerintah negara..blah la..
UstazUstaz 29 March, 2013
dia nk habaq mai bahawa mereka buat pembedahan plastik. korea ni terkenal dgn bedah plastik. jesteru, mereka merubah ciptaan Allah. mmg patut pun kena kutuk boh.
AnonymousAnonymous 29 March, 2013
muka plastik xpa asal ada tetek n lubang aum2
AnonymousAnonymous 29 March, 2013
INI SEMUA SALAH PAS BERUUUUKKKKK!!!!!!!
AnonymousAnonymous 29 March, 2013
orang atas hobi dye melancap :3
AnonymousAnonymous 29 March, 2013
xpe2 undilah BARISAN NASIONAL..ko tak undi memang ko sial wahahaha.tapi aq sokong pas.
AnonymousAnonymous 29 March, 2013
ini semua salah zamri kl sial..klau dia jadi wakil rakyat mesti dah maju/
Shafiq Shafiq 20 April, 2013
http://www.youtube.com/watch?v=_fZE6_8w_As&feature=youtu.be

tolong like video nih..
AnonymousAnonymous 20 April, 2013
Jom ke sini :

Mewah : Jamban pemilik Ferrari dan koleksi dildonya
Bestt : Jim ISs dengan kaki yang besar
Update : Keretapi Stim Dahulukala
Menarik : Kuda Laut Terstailo
Popular : Senibina Menggempar Dunia Hobbit
Fuyoo : Kapal Lanun Sulu MEwah Gilababihutan
Seram : Lubuk Menyimpan Kereta
Confius : Tasik Garam Warna-warni macam Spender ISs
Meletup : Tongkang Penumpang Terbesar Dunia
Meriah : Hotel ISs di tengah lebuhraya AKLEH
Ngeri : Telapak Tangan ISs Putus Dikekah Kera


Dan Banyak lagi di Green Lifeboat..
g mam
AnonymousAnonymous 20 April, 2013
jauh benar beza...yg si bodoh banggang ske ckp ni sblum debut mmg laen tu mmg banggang..bodoh cm babi...da plastic2 la...nak ckp lg sblum debut...ape kne mngena debut tu?debut tu ade magic ley cntik kan muke ko yg hodoh?dah tntu la plastic yg bole cntikkan muke diorng...banggang nak mampus ko ni
AnonymousAnonymous 20 April, 2013
org korea...tp bkan semua..bdoh lar..jd klw nda ada bkti tu nda pyh ckp...............
AnonymousAnonymous 20 April, 2013
bongok btul korang ni ini pun boleh gaduh...
AnonymousAnonymous 20 April, 2013
sama la mcam ko tu..
AnonymousAnonymous 20 April, 2013
xyah nk bela sgat lah kpork tuh..muka x asli..babi
AnonymousAnonymous 02 May, 2013
yg kaw ambil kisah sgt dia smpai kutuk2 ni knpa? tau lah cmburu kn....
AnonymousAnonymous 15 June, 2013
Dorang berdua memang terkenal sebagai artis korea yg natural beauty !
AnonymousAnonymous 23 June, 2013
takut sangat , ( tangan di bahu , mata di atas )
AnonymousAnonymous 27 June, 2013
Awek/pakwe hang lawa ke yg hang dok slmbe je kutuk dia??
AnonymousAnonymous 09 September, 2013
nmpk sgt ko x tau debut tu apa kan?? blah taik kucing babut lah kau!
AnonymousAnonymous 10 September, 2013
memang..blajr la dlu wey sblum nk ngutuk..sedap hti je ckp ngutuk bagai tak pkai akal..:p
AnonymousAnonymous 14 November, 2013
baik minat kpop drpda minat kporn
AnonymousAnonymous 18 November, 2013
SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :

OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?-> WWW.JUSTINZAYN.COM

DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA 2014 (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER 2014 DI MALAYSIA --> WWW.PASSPERCUMA.COM

INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) . IPHONE 5C (RM1000) *TERHAD* --> WWW.IPHONEMSIA.COM




















ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)
rusyaidi rusyaidi 20 February, 2014
banyak jugak yang dier tukar,mata,hidung,dagu,bibir,dahi
AnonymousAnonymous 23 June, 2014
Diorang kafir so lantak diorang lah nak plastik kepe. Orang lain yang sebuk mengutuk ni.. tanggung dosa diorang ka?. Islam zaman sekarang yang terikut plastik jugak tu apa cerita! Cakap tak serupa bikin masing-masing. Meroneh bah! Wkakak!

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri