WTF : Isu Ketiak Neelofa Hangat Di Instagram (3 Gambar)
Home » » WTF : Isu Ketiak Neelofa Hangat Di Instagram (3 Gambar)

WTF : Isu Ketiak Neelofa Hangat Di Instagram (3 Gambar)

85 Comments
Salah satu gambar yang hangat didebatkan dalam Instagram Neelofa adalah gambar beliau sedang disolek oleh seorang makeup artis lelaki untuk satu sesi photoshoot.

Sesi bergambar berkenaan dipercayai adalah untuk pakaian pengantin berdasar hastag yang ditulis oleh beliau. Sudut gambar tersebut diambil pula menampakkan pelipat lengan Neelofa dan bukanlah ketiak beliau.

Dari situ, maka gambar tersebut dihujani dengan pelbagai komen dari peminatnya, ada yang ketawa, ada yang mengutuk dan ada juga yang cuba memberi kesedaran.


85 comments:

  1. ahhaahah..ketiak pun jadi isu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu yg aku pelik tu. huhu.

      Kalau anda tidak keberatan, bolehlah singgah untuk melihat entri terbaru mengenai pendedahan status luar biasa bagi diri anda. Entri ini masih baru lagi, dan belum ada yang 'copy paste' ke blog lain:

      1. Bagaimana hendak memperbaharui pengalaman?
      2. Bagaimana hendak mengkaji dalam sesuatu latihan?
      3. Apakah beza tabiat orang yang peramah berbanding dengan orang yang suka bersendirian?
      4. Ke manakah masa kita menghilang?
      5. Pentingnya masa walaupun sedikit?
      6. Anda cenderung dalam personaliti yang mana? (aktif atau pasif)
      7. Proses pembentukan status luar biasa?
      8. Kajian mengenai status luar biasa bagi diri anda?

      Mari tengok tutorial cara nak buat isi kandungan blog posting (sitemap cool) yang boleh senang dirujuk kalau pengunjung blog nak cari entri-entri dalam blog anda yang dah lepas... Klik [sini]

      Delete
    2. blueeekkkk x nk!!!!!!!!!
      =P
      wahahaha

      Delete
    3. kabo tiga gmbr.. dua je tu..

      Delete
    4. Orang sekarang sibuk dengan mencari kesalahan orang lain, tapi kita tak pernah tahu sedikit pun isu di Bumi Syria iaitu puak minoriti (sedikit) syiah nusairi yg memegang tampuk kerajaan pemerintahan secara diktator dengan menggunakan rejim tentera menindas rakyat yang majoritinya (sebahagian besar) dalam negara itu adalah puak ahlussunahwaljamaah iaitu saudara seislam dengan kita.

      Kezalimannya terhadap wanita dan kanak-kanak juga terlalu dahsyat melebihi Israel.

      Ingatlah Saudaraku, Nabi SAW bersabda yang bermaksud: "Barangsiapa yang tidak mengambil tahu hal orang Islam yang lain, maka bukan dari kalangan KAMI". Dan ingatlah selalu akan tempat kembali bagi mereka yang zalim.

      Kalau anda tidak keberatan, bolehlah singgah untuk mengetahui lebih lanjut berkenaan dengan kehidupan di Syria secara ringkasan (sebab kita semua malas nak baca):

      1. Kronologi Mengenai Kezaliman Yang Berlaku Di Syria
      2. Ketahui Komplot Rampasan Kuasa Jawatan Presiden Di Syria
      3. Adakah Mesir Dan Syria Pernah Disatukan Pada Masa Dahulu?
      4. Permulaan Titik Hitam Di Bumi Syria Yang Anda Belum Ketahui
      5. Kenali Bumi Syria Maka Akan Mengenali Para Ulama' dan Para Sahabat Di Syria
      6. Kenali Peradaban Syria Pada Zaman Moden
      7. Kenali Peradaban Syria Pada Zaman Sebelum Masihi
      8. Kenali Lokasi Muka Bumi Di Syria

      Delete
    5. Kalau anda tidak keberatan, bolehlah singgah ke pasar untuk melihat sayur terbaru yang sesuai dengan diri anda. Entri ini masih baru lagi, dan belum ada yang 'copy paste' ke blog lain:

      1. Bagaimana hendak memperbaharui lesen berniaga?
      2. Bagaimana hendak mengkaji tubuh teman wanita anda?
      3. Apakah beza tabiat orang yang peramah berbanding dengan orang yang suka beronani?
      4. Ke manakah akal kita menghilang?
      5. Pentingnya masa untuk berjimak walaupun sedikit?
      6. Anda cenderung dalam personaliti yang mana? (gay atau lesbian)
      7. Proses pembesaran zakar luar biasa?
      8. Kajian mengenai status kerakyatan Sulu bagi diri anda?
      9.Nak hack blog Ummar Farouk?

      Mari tengok tutorial cara nak buat isi kandungan isteri anda(sitemap cool) yang boleh senang dirujuk kalau pengunjung blog nak cari entri-entri dalam blog anda yang dah lepas... Klik [sini]

      Delete
    6. SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :

      OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?-> WWW.JUSTINZAYN.COM

      DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

      TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

      DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA 2014 (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

      TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER 2014 DI MALAYSIA --> WWW.PASSPERCUMA.COM

      INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

      IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) . IPHONE 5C (RM1000) *TERHAD* --> WWW.IPHONEMSIA.COM




















      ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

      Delete
  2. Replies
    1. Rasa nak cium jerr!

      Jom ke laut :

      Mewah : Kilang Karipap Mak Jemah
      Bestt : Pemadam Api Terbesar Dunia
      Update : Keretapi Ferrero Rocher
      Menarik : Kecantikan Paling Hodoh
      Popular : Senibina Menggempar Dunia Kewartawanan
      Fuyoo : Kapal Lanun MEwah Gila
      Seram : Gambar Hantu ISs tertangkap secara tidak sengaja pulak
      Confius : Tasik Garam Warna-warni Macam Spender ISs
      Meletup : Kapal Bawa Sayur Terbesar Dunia
      Meriah : Hotel ISs di tengah ladang Nenas
      Ngeri : Telapak Tangan ISs Putus Dibaham Tokek

      Delete
  3. aku jadi no.2 lak...

    ReplyDelete
  4. ketiak ok lagi ... janji puting pink .. hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. what the,,,?

      Delete
    2. the what???

      Delete
  5. isu ketiak neelopa ke parlimen..

    ReplyDelete
  6. ketiak dia mcm pussy,,ahhaahah

    ReplyDelete
  7. tubuh suruhanjaya di raja siasat sapa dalang edar pic neelofa nih..memalukan betul nampak ketiak dia..

    ReplyDelete
  8. salah Anwar Ibrahim (sarcasm)

    ReplyDelete
  9. yg kutuk ketiak dia tu confirm dengki...saje cari kurang org...puiii...

    ReplyDelete
  10. ketiak die pon aku sangup jilat,,

    ReplyDelete
    Replies
    1. sangap ngat la tu

      Delete
    2. ketiak basah!!

      Delete
    3. kalo puting kopek xtau la cmne jadinye..

      Delete
    4. BAGUS ANDA!! NAPSU SEXS BIAWAK DHOB ANDA SMAKIN MAJU

      Delete
  11. mohon KDn siasat..kerana ketiak nie malaysia huru hara...psssssst klu nk tgok camne yg kt bawah kangkang beliau tgoklah pelipat ketiak beliau begitulah rupanya

    ReplyDelete
  12. gile pengotor org atas aku ni

    ReplyDelete
  13. Isu sgt ke?

    ReplyDelete
  14. nilopak mcm gampang!

    ReplyDelete
  15. kan bagus klau tutup aurat :) ....x de sape nmpak keburukan fizikal kite :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Komen terbaik setakat ni. Simple n makan dalam.

      Delete
  16. Alu rasa pisang dah masak lah mak teh..mari kita buat pisang goreng...pastu kite buat air teh...mesti sedapkan mak teh? Bersambung..

    ReplyDelete
  17. ktiak neelofa itam yey yeyyy... :D

    ReplyDelete
  18. hitamnya ketiak...haha

    ReplyDelete
  19. Replies
    1. hihihihi

      Rahsia Dapat Body Kerempeng Macam Luke Skywalker

      Delete
  20. http://jutawanklik.com/#310591

    ReplyDelete
  21. ketiak goreng

    ReplyDelete
  22. haha..bau doran

    iklan : IRIS RANIA, IRISS SANTIANA, IRISH
    IRISYA, PRINCESSiRIS, TSIN, MAGNAR , IRIS
    IRIS DAN IRISNASYA MACWILSON (pondan fb,tertipu aku)

    ReplyDelete
  23. Hitam mcm buntut kuali ke? Hu..hu..huu

    ReplyDelete
  24. Tutup aurat atau tidak sama saj didunia moden skg ni,,

    ReplyDelete
  25. http://tannhayy.blogspot.com/

    follow saya please!! ;)

    ReplyDelete
  26. berkerak ketiak muke npk cantik ketiak itam kelengkang die tah macamana lak...... tak tawu malu... tuh lah suro tutup aurat xnak.... kan dah kene cela.... bodo punya betina wat malu jer...

    ReplyDelete
  27. mcm pondan muke neelopa... hihihi ketiak tak bole tahan.... itam.....

    ReplyDelete
  28. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  29. http://budakkelantan1987.blogspot.com/2013/03/super-sadis-kemusnahan-akibat-taufan.html
    http://budakkelantan1987.blogspot.com/2013/02/super-sadis-mangsa-mangsa-perang-kartel.html
    http://budakkelantan1987.blogspot.com/2013/03/super-18sx-gangguan-seksual-di-jepun.html
    http://budakkelantan1987.blogspot.com/2013/02/18sx-kartun-yang-seksi.html
    http://budakkelantan1987.blogspot.com/2013/02/super-love-ikatan-perkahwinan-sepasang.html
    http://budakkelantan1987.blogspot.com/2013/02/super-car-super-taxi.html

    ReplyDelete
  30. kalau dia bogel pun mst korg jilat gak pantat dia..ahahahaha
    ketiak xpandang dah klu dia bogel..ekekekek

    ReplyDelete
  31. Ketiak nailopar pon nak dijadikan isu ke? wtf.

    Kalau anda tidak keberatan, bolehlah singgah untuk melihat entri terbaru mengenai pendedahan status luar biasa bagi diri anda. Entri ini masih baru lagi, dan belum ada yang 'copy paste' ke blog lain:

    1. Bagaimana hendak memperbaharui pengalaman?
    2. Bagaimana hendak mengkaji dalam sesuatu latihan?
    3. Apakah beza tabiat orang yang peramah berbanding dengan orang yang suka bersendirian?
    4. Ke manakah masa kita menghilang?
    5. Pentingnya masa walaupun sedikit?
    6. Anda cenderung dalam personaliti yang mana? (aktif atau pasif)
    7. Proses pembentukan status luar biasa?
    8. Kajian mengenai status luar biasa bagi diri anda?

    Mari tengok tutorial cara nak buat isi kandungan blog posting (sitemap cool) yang boleh senang dirujuk kalau pengunjung blog nak cari entri-entri dalam blog anda yang dah lepas... Klik [sini]

    ReplyDelete
  32. Mcm tu la bntuk cipap dia... stim aku tgk...

    ReplyDelete
  33. bdoh sape ckp kotor

    ReplyDelete
  34. ape nih x abis2 ngn ketiak lofa..org bwh pernah cium ke ketiak lofa??ape kate org bwh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. pernah... sedap jugak rasa dia... rasa macam coklat..hahaha

      Delete
    2. betul ke macam coklat..... nak jilat juga boleh.....

      Delete
    3. makhluk jijik korng ni

      Delete
  35. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  36. ketiakk ponn jdk hal ke??? xde otak kaa???

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni mesti neelofa kan?? hahaha... bodoh! jd hal pasal neelofap tuh public figure!!! haha

      Delete
    2. neelofa ditected

      Delete
  37. puki neelofa lagi best,,

    ReplyDelete
  38. puki neelofa lagi best,,

    ReplyDelete
  39. Cermin diri sndri dlu la..smua org pn tda yg perfect la bodo..pdi ckp org..sdri 2x5...

    ReplyDelete
    Replies
    1. neelofa ditected

      Delete
    2. memang sah ni neelofa.... neelofa ko kawen je lah dgn aku... habis cerita..senang , tak payah ko cari jantan lain..ngehngehngeh

      Delete
  40. dapat jilat ketiap lopa sedap gak..sluurpppp

    ReplyDelete
    Replies
    1. jilat tiak mak lu dulu . rasa sedap tak sedap. hahaha

      Delete
  41. ape blue pale otak budak atas ni
    aku gila sex
    aku gila sex
    aku gila sex
    aku gila sex
    aku gila sex
    aku gila sex
    aku gila sex
    aku gila sex

    ReplyDelete
  42. tulah bajet cantik sangat. ni makan dia ~,~ wkwkwkwkw. cer ketiak tuh simpan bg laki jeh tgk. takdalah kene cerca cenginih.

    ReplyDelete
  43. apa yg pelik ttg ketiak dia?aku tgk ok je













































    /

    ReplyDelete
  44. yey!! dpt ketiak nelopa... nyum4

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko letak je kote ko kt celah ketiak neelofa tu

      Delete
  45. http://www.facebook.com/KadKahwinSempoi

    ReplyDelete
  46. muka berbedak ketiak bertaik

    ReplyDelete
  47. NK FAP2?? CALL I 012-6964196

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko ni gay atau perempuan... kalau gay pergi mampos

      Delete
  48. http://www.mazeermohamad.com/semutdirogolkucing

    ReplyDelete
  49. neelofa ni bekas aku jer.. aku da puas da...

    ReplyDelete
  50. bile pulak aku ni bekas kau?

    ReplyDelete
  51. ketiak bebulu je kot.. dah kecoh.. lain la kalau ketiak die klua bunge..

    ReplyDelete
  52. ketiak pun nak kecoh?? apa daaaaaaa....

    ReplyDelete
  53. selalu nye kalau ketiak hitam...cipap pun mesti hitam...2-3 org awek aku memang macam tu....

    ReplyDelete
    Replies
    1. x pndai cri awek..puii..

      Delete
  54. xpe burit yer sedap....itam2 pom korang tibai jgk kalu bg free...kan?

    ReplyDelete
  55. Mcm la ktiak korang putih sgt.. Hahah.tp yg pasti ktoak ak putih akit la dr dye

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri