WTF : Kedai Ramen Wanita Versi Payu Dara Yang Badass Pilihan Kami Hari Ini (6 Gambar)
Home » » WTF : Kedai Ramen Wanita Versi Payu Dara Yang Badass Pilihan Kami Hari Ini (6 Gambar)

WTF : Kedai Ramen Wanita Versi Payu Dara Yang Badass Pilihan Kami Hari Ini (6 Gambar)

58 Comments
Kedai Ramen milik Takako Hayakawa atau dikenali sebagai RAmen Bar. Snack Izakaya adalah sebuah kedai tumpuan ramai lelaki kerana boombs yang comel. Well, kalau lelaki nak tunjuk apa eh?








58 comments:

  1. Replies
    1. ko pon same mazeer. pura2 jd anon.

      Delete
    2. SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :


      OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?--> WWW.JUSTINZAYN.COM

      DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

      TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

      DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA 2014 (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

      TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER 2014 DI MALAYSIA --> WWW.PASSPERCUMA.COM

      INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

      IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) , IPHONE 5C (RM1000) *TERHAD*--> WWW.IPHONEMSIA.COM










      ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

      Delete
  2. tetek!!! besarnya!!! wow!!!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. 1. [Terkini] Korang suka tweet tak? kalau korang tak suka tweet, bila masuk laman ini, korang akan jatuh cinta dengan tweet. Tak percaya?? cubalah dulu tengok!!!

      2. Sokongan anda diperlukan dalam 600,000 rakyat Malaysia untuk mencegah...???

      3. Kalau korang ada penyakit sosial sekarang ni, hahh.. ini makannya

      4. iphone, ipad mini dan kamera yg anda idamkan boleh jadi hak milik anda, phuuiii!!! (sarcasm)

      5. 3G dengan simcard memang tak dapat nak dipisahkan, lebih2 lagi line internetnya stabil pulak tu selaju Ironman. Harga antara RM50-RM60 permonth unlimited!

      6. Pelik betul! Mercedes Benz A-Class pun nak dijadikan contest? Bukan orang2 biasa boleh buat contest gini. Sekaya-kaya Syed Mokhtar Bukhari pun, masih lagi tak mampu nak buat contest mahal sebegini. Join pulak tu FREE! Huhu.

      7. Awas! Kalo Microsoft lancar produk ni, konfem korang akan terliur dan jeles dengan Bill Gates!

      8. Dengor kabo, Mizz Nina dan DJ Ben nak buat show dalam pelancaran produk baru dari Microsoft. Nak tahu lebih lanjut? Klik sini.

      9. OMG, Game ni sangat cute kalo anda main. Korang rajin gosok gigi tak? Korang akan jumpa perkara korang tak sangka2 nanti!

      10. Korang tahu tak apa tu fungsi macam facebook chatting tapi dalam bentuk suara. Jom tengok video "behind the scenes" kat youtube bersama artis terkenal yg cuba promote fungsi chatting baru ni. Meme seronok dan mantap! Klik sini anda akan disambungkan terus ke video youtube.

      11. Korang nak join parti makan kat restoran ala jepun yg tengah famous sekarang ni tak? Kalo dh ramai yg berkenan, mesti ada promosi harga! Nak tahu lebih lanjut, leh klik sini.

      12. Kepada Sesiapa peminat lagu video klip mat saleh neh bolehlah ke sini sebab ada lagu baru yg sedang hangat dilayan. Aku dah dengar lagu baru dia, rasanya bolehlah tahan.

      Delete
  3. melancap ahh!!! ~ air keluar.. nimatnyyaaaa....
    isap poen pempuan

    ReplyDelete
  4. mende per kat tetek dia kiri kanan tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu vibrator utk tetek berbentuk pen. dia akan rasa geli2 kat tetek sepanjang buat ramen. selain tu, ianya juga boleh digunakan utuk mengambil order

      Delete
    2. ko mcm pernah pergi jerrrr...ntah2 ko nie zambri kl

      Delete
    3. zamri lah.. zambri tu adik dia..tp mereka sama2 gila seks

      Delete
    4. tu la rokok elektrik yg pak dia selalu isap.. xkan tu pon dya nak bgtaw hang.. letak kat tetek baru isap sedap sikit.. boobs flavour.

      Delete
  5. wow...marvelous~!!! ape kate org bwh.??adakah anda terpesona??

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah jdi mcm ni da
      ................................................_¸„„„„_
      ........................................„--~*'¯.......'\
      ..................................... („-~~--„¸_....,/ì'Ì
      ................................¸„-^"¯ : : : : :¸-¯"¯/'
      ........................¸„„-^"¯ : : : : : : : '\¸„„,-"
      **¯¯¯'^^~-„„„----~^*'"¯ : : : : : : : : : :¸-"
      .:.:.:.:.„-^" : : : : : : : : : : : : : : : : :„-"
      :.:.:.:.:.:.:.:.:.:.: : : : : : : : : : ¸„-^¯
      .::.:.:.:.:.:.:.:. : : : : : : : ¸„„-^¯
      :.' : : '\ : : : : : : : ;¸„„-~"¯
      :.:.:: :"-„""***/*'ì¸'¯
      :.': : : : :"-„ : : :"\
      .:.:.: : : : :" : : : : \,
      :.: : : : : : : : : : : : 'Ì
      : : : : : : :, : : : : :
      "-„_::::_„-*__„„~"

      td bru lepas fap fap fap ni dah naek ...org bawah leh tlg fap fap fap x?

      Delete
    2. KENAPA LELAKI SUKA TUNJUK BENDA ALAH NI? ingt cool ke? benci la! setiap kali nak komen kat blog pen patah asek nampak menatang ni je. :(

      Delete
    3. suka la tuh...pastu wat2 xmnat..nyampah...hahaha

      Delete
    4. PEROGOL bertauliah9 March 2013 20:50

      nyampah nye... ah ah ah...

      Delete
    5. eleh suke la tue.... hahhaha... tah2 mengidam kote ye x.. hahaha.. emosi nie lame x kene batang...haha

      Delete
  6. perempuan suke tgk benda ni kan..

    ReplyDelete
  7. die tulis die menyampah...tp sebenrnye die nak sgt2 bende ni
    ................................................_¸„„„„_
    ........................................„--~*'¯.......'\
    ..................................... („-~~--„¸_....,/ì'Ì
    ................................¸„-^"¯ : : : : :¸-¯"¯/'
    ........................¸„„-^"¯ : : : : : : : '\¸„„,-"
    **¯¯¯'^^~-„„„----~^*'"¯ : : : : : : : : : :¸-"
    .:.:.:.:.„-^" : : : : : : : : : : : : : : : : :„-"
    :.:.:.:.:.:.:.:.:.:.: : : : : : : : : : ¸„-^¯
    .::.:.:.:.:.:.:.:. : : : : : : : ¸„„-^¯
    :.' : : '\ : : : : : : : ;¸„„-~"¯
    :.:.:: :"-„""***/*'ì¸'¯
    :.': : : : :"-„ : : :"\
    .:.:.: : : : :" : : : : \,
    :.: : : : : : : : : : : : 'Ì
    : : : : : : :, : : : : :
    "-„_::::_„-*__„„~"

    skali dah dpt hari2 mau...... x dpt meroyan....pompuan2 kaum laki ni cukp memahami anda.... so anon 15:47 leh tolong fap fap fap ke? ke mau isap? ke mau ................................................_¸„„„„_
    ........................................„--~*'¯.......'\
    ..................................... („-~~--„¸_....,/ì'Ì
    ................................¸„-^"¯ : : : : :¸-¯"¯/'
    ........................¸„„-^"¯ : : : : : : : '\¸„„,-"
    **¯¯¯'^^~-„„„----~^*'"¯ : : : : : : : : : :¸-"
    .:.:.:.:.„-^" : : : : : : : : : : : : : : : : :„-"
    :.:.:.:.:.:.:.:.:.:.: : : : : : : : : : ¸„-^¯
    .::.:.:.:.:.:.:.:. : : : : : : : ¸„„-^¯
    :.' : : '\ : : : : : : : ;¸„„-~"¯
    :.:.:: :"-„""***/*'ì¸'¯
    :.': : : : :"-„ : : :"\
    .:.:.: : : : :" : : : : \,
    :.: : : : : : : : : : : : 'Ì
    : : : : : : :, : : : : :
    "-„_::::_„-*__„„~"
    ni masuk dalam lubang pepek mu? ke mau masuk lubang jubor? pilih2 i'm ready bebeh fap fap fap!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak kolom nak kolom. ah bestnyeeee.

      Delete
    2. tumpang lalu seandainya terasa maafkan saya
      Allah jadikan kaum lelaki untuk melindungi kaum hawa
      Allah jadikan adam sebagai khalifah bumi
      Allah jadikan hawa sebagai peneman hidup adam
      nabi kita pon kawin 4 sebab nak didik dan bawak bini dia masuk syurga
      kita sebagai kaum adam ada banyak tugas perlu digalas
      kaum adam ingatlah sekiranya seluruh wanita ini hilang kecantikannya dan juga kehormatannya kamu semua akan digelar dayus mungkin bukan disini ...
      mungkin post saya sangat panjang sekurang2nya boleh mmbuka mata hati anonymous 16:48 tuhh insaf
      salam dari saya
      assalamualaikum

      Delete
    3. klo pic pepek gonew lak..hihi

      Delete
  8. ................................................_¸„„„„_
    ........................................„--~*'¯.......'\
    ..................................... („-~~--„¸_....,/ì'Ì
    ................................¸„-^"¯ : : : : :¸-¯"¯/'
    ........................¸„„-^"¯ : : : : : : : '\¸„„,-"
    **¯¯¯'^^~-„„„----~^*'"¯ : : : : : : : : : :¸-"
    .:.:.:.:.„-^" : : : : : : : : : : : : : : : : :„-"
    :.:.:.:.:.:.:.:.:.:.: : : : : : : : : : ¸„-^¯
    .::.:.:.:.:.:.:.:. : : : : : : : ¸„„-^¯
    :.' : : '\ : : : : : : : ;¸„„-~"¯
    :.:.:: :"-„""***/*'ì¸'¯
    :.': : : : :"-„ : : :"\
    .:.:.: : : : :" : : : : \,
    :.: : : : : : : : : : : : 'Ì
    : : : : : : :, : : : : :
    "-„_::::_„-*__„„~"
    wow nice booby.. imagine sticking ur cock in tht soft spot.. ahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. anda gila seks.. sila pegi berubat dengan segera

      Delete
    2. setan dan banyak sangat. tu pasal jd macam tu. nanti dapat bini pun kaki post benda2 macam ni. baru padan

      Delete
    3. nak nak...ah ah ah

      Delete
    4. anon 16.48 tu macai bn..kaki porno..bodoh...

      Delete
  9. wow..tapau ramen plus tetek 2..ikat tepi..

    ReplyDelete
  10. hahaha ! comment plg Top.

    ReplyDelete
  11. PEROGOL bertauliah9 March 2013 20:51

    dapat ramas2 ni sedap ni... auummmmm

    ReplyDelete
  12. eii!
    bodo lh anon semua nie!
    nk komen semua psl bnde alah nie.

    ReplyDelete
  13. alang2 terus buka jak serve customer xpayah pakai baju xpayah pakai bra bogel jer terus...alang2 nang bodo ompuan kedak tok..pelacur ka apa??? nang antap.....teruk....neydak org rami dtg...nya jual drik...bukan jual ramen..p jual dirik!

    ReplyDelete
    Replies
    1. aok arr,mun masuk siak sik payah beli ramen la,beli tetek jak eh haha

      Delete
  14. patut la laris .. hahahahaah

    ReplyDelete
  15. ZINA ada dimana mana...Ya Allah ya karim, tolonglah kami dengan fitnah dunia

    ReplyDelete
  16. wadapap u all

    ReplyDelete
  17. owh....fap fap fap...

    ReplyDelete
  18. lagu mano aku bley msuk dale blog ney pom xtw

    ReplyDelete
  19. Aku nak isap tetek orang atas mesti tetek dia mantap..nak isap ramas2 ja..

    ReplyDelete
  20. ................................................_¸„„„„_
    ........................................„--~*'¯.......'\
    ..................................... („-~~--„¸_....,/ì'Ì
    ................................¸„-^"¯ : : : : :¸-¯"¯/'
    ........................¸„„-^"¯ : : : : : : : '\¸„„,-"
    **¯¯¯'^^~-„„„----~^*'"¯ : : : : : : : : : :¸-"
    .:.:.:.:.„-^" : : : : : : : : : : : : : : : : :„-"
    :.:.:.:.:.:.:.:.:.:.: : : : : : : : : : ¸„-^¯
    .::.:.:.:.:.:.:.:. : : : : : : : ¸„„-^¯
    :.' : : '\ : : : : : : : ;¸„„-~"¯
    :.:.:: :"-„""***/*'ì¸'¯
    :.': : : : :"-„ : : :"\
    .:.:.: : : : :" : : : : \,
    :.: : : : : : : : : : : : 'Ì
    : : : : : : :, : : : : :
    "-„_::::_„-*__„„~"

    ReplyDelete
    Replies
    1. btg ko besar ni je?? pastu nk dok tunjuk kt orang ramai..heh.. buang masa je la ko ni.. kalo besar negro tu nk jugak aku kagum

      Delete
    2. konek zamri KL ke ni? mane zamri lame x nampak konek zamri

      Delete
  21. hahaha babi

    ReplyDelete
  22. ................................................_¸„„„„_
    ........................................„--~*'¯.......'\
    ..................................... („-~~--„¸_....,/ì'Ì
    ................................¸„-^"¯ : : : : :¸-¯"¯/'
    ........................¸„„-^"¯ : : : : : : : '\¸„„,-"
    **¯¯¯'^^~-„„„----~^*'"¯ : : : : : : : : : :¸-"
    .:.:.:.:.„-^" : : : : : : : : : : : : : : : : :„-"
    :.:.:.:.:.:.:.:.:.:.: : : : : : : : : : ¸„-^¯
    .::.:.:.:.:.:.:.:. : : : : : : : ¸„„-^¯
    :.' : : '\ : : : : : : : ;¸„„-~"¯
    :.:.:: :"-„""***/*'ì¸'¯
    :.': : : : :"-„ : : :"\
    .:.:.: : : : :" : : : : \,
    :.: : : : : : : : : : : : 'Ì
    : : : : : : :, : : : : :
    "-„_::::_„-*__„„~"

    abg zambri kl kembali... hahahaha

    ReplyDelete
  23. www.seksiwife.blogspot.com

    ReplyDelete
  24. mnmbah dose je y pos mnde ngarot2 eh

    ReplyDelete
  25. bengong la seko2 yg post bodo2 tu .

    ReplyDelete
  26. melayukalau pasal sex laju jer..., kerja pemalas buat anak je tahu

    ReplyDelete
    Replies
    1. sokong...

      Delete
    2. Terutama zamri kl..legend of tuttt..ni klau zamri kl order ni kene rogol terus hahaha

      Delete
  27. Astaghfirullah..
    Kenapa admin blog ni nk post benda2 mcm ni? nak naikkan trafik ka? 1 kali org tengok, admin blog ni jugak yg dpt dosa.. Blog ni dh ramai viewers! Lebih 50,000! Paling2 org yg baca and tengok mesti lebih 1000.. Masyaallah..

    Postlah benda2 yg bermanfaat utk semua org.. Kalau benda bermanfaat, satu view dpt pahala, kalau 1000++ view lagi banyak pahala. Jadikanlah blog ini satu ladang pahala utk kamu. Tanamlah benih2 pahala dan jangan biarkan blog ini menjadi racun kehidupan. Jadilah seperti lebah yg mengambil benda yg baik dan memberi benda yg baik kepada org lain.

    Ingat, orang keladak hatinya keladak, orang jernih hatinya bersih. Sama2 muhasabah diri dan kawal nafsu. Orang negatif fikirannya negatif dan orang yg negatif takkn berjaya fil akhirah! Tepuk dada tanya iman bukan tanya nafsu ye~

    Assalamualaikum!

    ReplyDelete
  28. Berhenti post gambar kemaluan korang yang kecik tu atau.....
    ...........
    ..............................
    ..................................
    .....................................
    ............................
    ........................¸
    **¯¯¯'^^~-„„„--- ~~~________
    .:.:.:.:.„-^" : : : : : : : : : : : : : \
    :.:.:.:.:.:.:.:.:.:.: : : : : : : : : : \
    .::.:.:.:.:.:.:.:. : : : : : : : \
    :.' : : '\ : : : : : : : ;¸\------
    :.:.:: :"-„""***/*'ì¸'-----
    :.': : : : :"-„ : : :"\
    .:.:.: : : : :" : : : : \,
    :.: : : : : : : : : : : : 'Ì
    : : : : : : :, : : : : :
    "-„_::::_„-*__„„~"


    Aku doakan korang sumer jadi takut bini macam matyo tersebut...

    ReplyDelete
  29. aku punya tetek lagi beso oi. sape nak email aku. lubang pon sempit lagiii. ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ~ email aku. malam nih aku datang.
    ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh (melancap) (.)(.)

    ReplyDelete
  30. Hell yeah!!!!

    ReplyDelete
  31. ermm,,,suka membaca..sila like page ni..https://www.facebook.com/pages/Candy-E-book/167627816760262?ref=br_tf

    ReplyDelete
  32. ..........................................................................._¸„„„„_
    ...................................................................„--~*'¯.......'\
    ............................................................... („-~~--„¸_....,/ì'Ì
    ...........................................................¸„-^"¯ : : : : :¸-¯"¯/'
    ....................................................¸„„-^"¯ : : : : : : : '\¸„„,-"
    ............................................,-' -^"¯. . . . . . . . . . . . . ,/
    **¯¯¯'^^~-„„„,,,,,,....--------~^*'"¯ . . . . . . : : : : : : : : : :¸-"
    .:.:.:.:.„-^" : : : : . . . . . : : :. . . . . . . . : : : : : : : : : :„-"
    :.:.:.:.:.:.:.:.:.:.: . . . . . . . . : : : : : . . . . . : : : : ¸„-^¯
    .::.:.:.:.. . . . . .:.:. .. . . . . . . .:.:. : : : : : : : ¸„„-^¯
    :.' : : '\ : : : : : . . . . . . . . . . . . . .: : ;¸„„-~"¯
    . . . . ,,\ . . . . . . . ., , . , . , _,,-*^""``
    :. . . . . .\ ..:.:: :"-„""***/*'¸'¯
    :.': : : : :"-„ : : :"\
    .:.:.: : : : :" : : : : \,
    :.: : : : : : : : : : : : 'Ì
    : : : : : : :, : : : : :
    "-„_::::_„-*__„„~"

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri