WTF : Makanan Yang Menyakitkan Hati Ramai Wanita
Home » » WTF : Makanan Yang Menyakitkan Hati Ramai Wanita

WTF : Makanan Yang Menyakitkan Hati Ramai Wanita

107 Comments
#Sila teka apakah nama menatang nih.



Ini adalah sebungkus roti straberri di Jepun bernama "The Bachelor"

Jika anda suka artikel ini, jangan lupa sertakan kami dengan copy salah satu link di bawah ^_^

Kopi link post yang comel ini ^_^



Kalau nak dalam bentuk HTML, kopi saya lak ^_^

107 comments:

  1. Replies
    1. puki pehal lu

      Delete
    2. tgk pown xdew slere

      Delete
    3. i see a pussyyyyyyyyyyyyyyyyy

      Delete
    4. Rosmah Rambut Lebat21 March 2013 03:04

      warna dia pink macam saya punya, abang Najib hari2 jilat

      Delete
    5. Alahai ko rosmah...ahahaha...
      Ayt xbole blah..

      Delete
    6. SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :


      OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?--> WWW.JUSTINZAYN.COM

      DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

      TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

      DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA 2014 (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

      TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER 2014 DI MALAYSIA --> WWW.PASSPERCUMA.COM

      INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

      IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) , IPHONE 5C (RM1000) *TERHAD*--> WWW.IPHONEMSIA.COM










      ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

      Delete
  2. Replies
    1. hahahaa..first lah sgt.."hidup anon..2nd"

      Delete
    2. almk bru psn 2nd.... cume lmbt bp saat

      Delete
    3. pukimak kau menipu akuuuu 2

      Delete
  3. mcm pepek jerr..bak jilat skali

    ReplyDelete
    Replies
    1. paul rodriguez8 October 2013 22:16

      jilat mak kau punye lahhh..lagi elok nenek kau punye laahhh

      Delete
  4. hidup anon!!!

    ReplyDelete
  5. nak pepet 1!!!!ini sedap jilat ni...keluar air nanti..haha.terangsang awek aku kalau bagi mende alah ni.silap2 terus main dengan awek aku lepas main ni.jolok terus r.apa lagi...ahhhhH!!!!!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. men ngn aq lh
      pepet aq mnanti butoh awk..

      Delete
    2. woii... jubur aku pon nak gak

      Delete
    3. bak jubor mak ang..mai ak kitai..dah la hitam kekuningan..

      Delete
    4. pukimak....
      meh sni nok tlog awek mu 2....
      kemungkinn xde pe yg blaku....

      pm me
      #facebook: barak obama

      Delete
    5. ini beli terus letak kat kote jelah melancap terus ghahahah

      Delete
  6. jepun mmg ar....

    ReplyDelete
  7. pelik betul laa roti nie....,

    ReplyDelete
  8. kepala kuning toll la...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kuning la...klu tak kan lu dtg sini tgok ,komen.....nak FAP....FAP.....FAP roti ni ler tuee....

      Delete
  9. carik pasal btol dah x de bende lain mau reka kah hmph poyoo

    ReplyDelete
  10. FAP..FAP..FAP..ROTI PUN JADILA

    ReplyDelete
    Replies
    1. FAP FAP FAP roti kuar mayonis

      Delete
  11. Apsal roti ni cam cibai?.
    Hahaha..

    ReplyDelete
  12. Kuih cipap...uih..sedap ni...kalau ade yg kelentik lg best...leh picit-picit gentel..hahahhaa

    ReplyDelete
  13. org atas aku bengap abadi....

    ReplyDelete
  14. otak kuning mmg la.klau minda bebas lucah nmpk cm roti strawberri jaa.

    ReplyDelete
  15. roki + puki = roki

    close enough....

    ReplyDelete
    Replies
    1. roti + pepet = ropet

      Delete
    2. roti + cipap = ropap

      Delete
    3. roti + pantat = rotat

      Delete
    4. roti + burit = rorit

      ada lagi?

      Delete
    5. hahahahahaha...


      roti+kote+rote

      Delete
    6. roti+kote=rote

      Delete
  16. mcm burit org bawah je?

    ReplyDelete
  17. kalo burit aku pun cantik je rupe cmtu..tembam..comel..putih.. bf aku pun lagi suke jilat drpd jolok.. cute sgt burit ak ni katanye..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ad bulu x??

      Delete
    2. cukur la comel la. togel je

      Delete
    3. bf kau citer die xnak jolok sbb kalau jolok kau jerit mcm lahanat.. 1 flat dengar..

      Delete
    4. hahahhaha..,mcm cibai perangai ko an...

      Delete
  18. Awesome gila !

    ReplyDelete
  19. Gila punya rekaan

    ReplyDelete
  20. 1st mcm babi and bapak ko anjing!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. mcm je,,,yg babi tu ko

      Delete
    2. kau lagi babi anjing........!!!

      Delete
    3. ko yg ckp 2 la babi + anjing..bodooo.!!!

      Delete
  21. Jepun... x heran pon, dah negara die mcm tuh

    ReplyDelete
  22. mazeer sama Zamri KL sika makan ni...hahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. mazeer sama Zamri KL suka makan ni...

      Delete
    2. bagus kalo si zamri@ Mazeer makan..tp kalo dicucuk pakai konek..wadooh..apala rasanya???haha

      Delete
    3. lepas ni nak import satu lori kuih mcm ni di sini hahaha

      Delete
  23. wakakakakakaka.......lawak bace komen2 korang ni.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la. terkekeh2 aku baca komen2 diorang ni.

      Delete
  24. admin sdp kuih nie??klu sdp nk order lar

    ReplyDelete
  25. bodo gile pepek

    ReplyDelete
  26. maksud bahasa jepun tu Strawberry Cream Bun..

    ReplyDelete
  27. Kalo xdpt puki..kueh puki ni pun boleh gak nk jolok..aku dah x tahan ni..

    ReplyDelete
  28. agak2nye pe rase tuh

    ReplyDelete
  29. Rase Strawbery la..aduiiiiii..

    ReplyDelete
  30. pengomen sini bnyk yg otak kuning , lol

    ReplyDelete
    Replies
    1. pehal pulak kuning? roti pepek tu kaler strawberi la dohh..
      bute warna betul!

      Delete
  31. korang ni pikir negatif tol laa...itu roti je roootiiiiii.....

    ReplyDelete
  32. INI SEMUA SALAH PAS BERUUUUUUKKKKK!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ape bende main politik plak ni...sakit tol...

      Delete
  33. CIPAP.. BANYAKNYA CIPAP~

    ReplyDelete
  34. nie semua poyo !!!

    ReplyDelete
  35. follow saya,please!!!!!

    http://tannhayy.blogspot.com

    ReplyDelete
  36. Follow org ats nie hoi...kasi kuih ni skali!

    ReplyDelete
  37. orgg bwhh budusss!!! hahaha

    ReplyDelete
  38. nak buat duit sampingan?rm100-200 dlm beberapa hari tu takde problem laa. jom baca dulu, mana tau rezeki =) -----> http://onlyinmalaysiamah.com/?ref=8990jack

    ReplyDelete
  39. Ini salah pemerintahan kerajaan BARISAN NASIONAL. Yang kononnya membela melayu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ape ka mgarut ni bangsat

      Delete
    2. Euw.Kau ni dh kenapa

      Delete
  40. ai.. kuih karipapkan ada...?
    kenapa pulak kau letak kuih cipap nih..?
    adoi...
    marangkerapukepundenparangsekeper...

    ReplyDelete
  41. ni mazer @zamri kl jolok ngn batang dia lps 2 mkn... siap ngn mayonis ag 2.. mmg gila sex la beruk 2 eko 2.. hahaha.. admin pn gila sex...

    ReplyDelete
  42. bhahaahaha bdoh2 je komen korg ni

    ReplyDelete
  43. x payah la nak import roti ni, ni ha cipap aq ader. bf aq ckp cntik tw.

    ReplyDelete
  44. wow... nampak sangat lazat.. kalau dpat mesti best ni..wo

    ReplyDelete
  45. owg jepon kaya raye jual roti tu, koang bebal nauzubillah ilang akhlak ckp yg bkn2

    ReplyDelete
  46. berdosa wehh korang mencela makanan...
    benda wat makan pun nak imagine yg bukan2..
    apadaaaa...

    ReplyDelete
  47. klu beli memang tak makan... wat masuk2 jer hahahaha

    ReplyDelete
  48. kamu semua boodoooo

    ReplyDelete
  49. admin gile seks

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri