WTF : Punca Sebenar Tentera Sulu Ceroboh SABAH Yang BADASS
Home » » WTF : Punca Sebenar Tentera Sulu Ceroboh SABAH Yang BADASS

WTF : Punca Sebenar Tentera Sulu Ceroboh SABAH Yang BADASS

49 Comments
#Sabah bah....


Jika anda suka artikel ini, jangan lupa sertakan kami dengan copy salah satu link di bawah ^_^

Kopi link post yang comel ini ^_^



Kalau nak dalam bentuk HTML, kopi saya lak ^_^

49 comments:

  1. Replies
    1. Rosmah Mansor10 March 2013 17:05

      Power la abg Jibby. Boleh dapat 1st. Mah suka sangat2.

      Delete
    2. manew fulus aq jibby, nie dh lebih nie..
      xkan xde alternatif plan kot, aq dh xtaw nk kelentong ape lagi nie jibby...

      kang terpaksa aq lari ke mexico kang, malu nya pasal..
      lagipon aq teruna lagi, nk jugak merasa mlm pertama kot

      Delete
    3. Aii epul kan abg dah bg you duit blnja tak cukup lagi ke... kalo nak lagi kena la... ... .... ehem...

      Delete
    4. OOOO ,,abg ni ..x puas ke dgn ajijah..kenape bang..katakan..katakan,,katakanlanlah ,dengarkanlah, percayalah,jiwa raga ku hanya untuk abg sorunk oo oo oo...

      Delete
    5. Bini aku bergetah tidak jga wa bising....

      Delete
    6. pembuat video politik tu!!!11 March 2013 21:29

      menteri!!!
      ya???
      rileeekk aje le...
      eh tak boleh..
      kite mesti bincang tentang politik wang...

      Delete
    7. Aku bom kamu semua!!!

      Delete
    8. semua diam

      Delete
    9. Pengantin Sulu16 March 2013 11:46

      Ni semua poyo

      Delete
    10. Akulah raja segala blog -PAPA GOMO-

      Delete
    11. SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :


      OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?--> WWW.JUSTINZAYN.COM

      DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

      TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

      DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA 2014 (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

      TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER 2014 DI MALAYSIA --> WWW.PASSPERCUMA.COM

      INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

      IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) , IPHONE 5C (RM1000) *TERHAD*--> WWW.IPHONEMSIA.COM










      ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

      Delete
  2. Replies
    1. nak biskutttt..

      PANAS:GAMBAR MAK ANON DIATAS DICIUM !
      18SX:VIDEO TERBARU ANON DIATAS KANTOI BERZINA!
      PENGAJARAN:ANON DIATAS GAGAL MASUK KE TANAH SUCI AKIBAT GEMAR TONTON VIDEO LUCAH!

      Delete
  3. orang bawah aku semua gile sex

    ReplyDelete
    Replies
    1. xyah gitau la, suma orang dh tau, bonggok bahlool, bengong...
      jgn cita ko xgile sex,aq tau la ko mati pucuk plak gila...

      Delete
  4. endakanlah isu ni pun mau dimain-mainkan juga. sampai negara sendiri kena serang pun mau main2.

    ReplyDelete
  5. pergghh, tajuk dh BADASS dh, tapi gambar xbadass, apecer admin

    ReplyDelete
  6. bodoh pnye admin..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hang la bodo...klau tak suka jangan g blog ni..hakpui!

      Delete
  7. hahahahaha baru aku tahu nape :P

    ReplyDelete
  8. x baik betul la admin ni...ni bukan bahan untuk orang nak buat gelak

    ReplyDelete
  9. suka artikel ni...hahahahahhaha........

    ReplyDelete
  10. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  11. saya akan lancarkan bantuan seks 1 malaysia (BS1M) kepada golongan2 gila seks yang kurang berkemampuan. sokong BN!!!

    ReplyDelete
  12. Saya akan lancarkan bantuan seks di luar tabii... Ini manifesto saya bukan janji tau!! ehem dan saya juga akan memansuhkan segala akta dan undang2 yang melarang pernikahan sesama jenis. Sokong PR!!!

    ReplyDelete
  13. Saya pula akan meliwat Anwar Ibrahim, ponggong nya nampak sedap di jilat... slurrrppppp.. ahhhhhhhh... permaisuri british yakni ratu elizabeth akan menandatangani piagam komanwel yang menyokong kaum hubungan kaum sejenis, yang melarang mendrimikasi/ menganinaya kaum2 pondan dan pengkid, homoseksual, liwat jubo babun dan macam2 lagi.. di sebab kan kita juga salah satu negara komanwel, jom kita buat pesta tonggeng jubo 1malaysia.. ahhh ahhh ahhh slurrrpppp

    ReplyDelete
  14. Ini pic aku yg edit , tak sangka plak ramai yg copy pic ni wat harte sendiri,.. Famous plak tu,..

    ReplyDelete
  15. siti nurhaliza11 March 2013 16:38

    awwww..puak2 sulu p blik dulu..nanti siti pegi sane ek??jgn kecoh2 kat sini..

    ReplyDelete
  16. ini laa bodoh yang kekal abadi.

    ReplyDelete
  17. dlu kni n salamanye bodo

    ReplyDelete
  18. Admin yg badass sbnrnye..

    ReplyDelete
  19. hahahahahah .... padan la nk sangat dok kat sabah .. hahahaaha

    ReplyDelete
  20. Ini semua haram jadah. Mintak la kat Datuk K kalau nak sangat Siti tu. Dengan Anwar pun aku bagi...

    ReplyDelete
  21. yg penting kita enjoyyyyyy!!

    ReplyDelete
  22. http://tannhayy.blogspot.com/

    ReplyDelete
  23. hai suma...sy najib bin razak...sy suka jilat cipap tembam..enak gituuuuuuuuuu.....sy suka tgk porno anal....bez siot porno anal.....sape2 nak kena doggy ngn sy hntr surat kt sy k... tk pmpuan ke llki....sy najib snagap pa2 je ..

    ReplyDelete
  24. hahaha..sies lawak kot..hahhaa..terbaik

    ReplyDelete
  25. Anda di atas memang ada bakat jadi Maharaja Lawak Porno

    ReplyDelete
  26. kpala anjing admin . mcmm cb

    ReplyDelete
  27. Kecoh2 ni pehal?? tak baik persang sesama muslim, dua2 masuk neraka, bagi jelah balik hak diaorang yang dah kita rampas! Diaorang pun nah hidup gak!

    ReplyDelete
  28. org atas ngan bawah smua bodoh..

    ReplyDelete
  29. sya orang sbah

    ReplyDelete
  30. benda mcm ni pun boleh buat main .. mmg lahh sbb bukan malaysia yg rasa semua tu kan -.- stupid admin

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri