WTF : Video Paling BABI Pilihan Kami Hari Ini
Home » » WTF : Video Paling BABI Pilihan Kami Hari Ini

WTF : Video Paling BABI Pilihan Kami Hari Ini

53 Comments
#Pitching lari. Pertukaran dari low note ke high notes nampak tak smooth dan sangat teruk. Expresi muka tak tunjukkan yang awak happy. Tak suka ngan persembahan youtube awak ni. Hanjing pun pandai terbang sebab hati awak macam babi. Sekian~



Jika anda suka artikel ini, jangan lupa sertakan kami dengan copy salah satu link di bawah ^_^

Kopi link post yang comel ini ^_^



Kalau nak dalam bentuk HTML, kopi saya lak ^_^

53 comments:

  1. Replies
    1. Fack u! 2nd

      Delete
    2. 3rd naharom babi. Ini semua salah anuar aku lambat

      Delete
    3. no 2 mcm BABiiiii.haha

      Delete
    4. No 2 padan la muka ko!! Hah3..puuiihhh

      Delete
    5. lancau lu...nak haram nya indon!!!dah la muka cam pelaq gi...tak sedaq diri...aq cari ang sampai lubang cacing!!!! lu ingat lu bleh terlepas!! dasar Dajjal punya orang!!! (`▭´)ノ

      Delete
    6. Puuiihhh! !!!

      Delete
    7. CUBA KAWAL EMOSI ANDA SIKIT, walaupon aku tau aku xbpe nk baik, btw aku tetap dpt no 8nd.kat bawah aku semua suka jilat cipap babi!!! ngan cipap Keling Paria!!!

      Delete
    8. muka ku cam babi...muka cam babi...muka ku cam,muka ku cam taik anjing

      Delete
    9. cik anon kutuk indon ke atau kutuk diri sendri? kompius2

      Delete
    10. SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :


      OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?--> WWW.JUSTINZAYN.COM

      DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

      TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

      DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA 2014 (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

      TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER 2014 DI MALAYSIA --> WWW.PASSPERCUMA.COM

      INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

      IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) , IPHONE 5C (RM1000) *TERHAD*--> WWW.IPHONEMSIA.COM










      ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

      Delete
  2. lihat lah duniaaaaa.!!! walupan 2nd. ku tetap di atasss. betape bangge nye akuu.... !!! bwh aku smue babi

    ReplyDelete
  3. bnde paling lwk ak prnh tgk... ak rase b*b* yg die cpk bkn malaysia tp sbnrnye muke die...seyes muke die sme cm natang haram tu.. haha XD

    ReplyDelete
  4. Muka pn dh mcm babi..lg nk membabi..

    ReplyDelete
  5. yg ckp 2nd tu , ak rase bdk dlm vid tu.. sbb die suke ckp babi

    ReplyDelete
  6. komen y pling bodo... 1st 2nd ... mcmg tukimak ja

    ReplyDelete
  7. mane video nye?

    ReplyDelete
  8. Hahaha...bodoh xbertempat,bangang bertingkat..bercakap serupa hebat,skali muka sndiri da mcm lahanat..~!!~~!!

    ReplyDelete
  9. *tunjuk tangan*
    uhm boleh la dik...boleh
    boleh masuk institut kesihatan mental sbg pesakit...

    p/s: oi mazeer oi oi oi oi oi

    ReplyDelete
  10. Pekat betul die sebut ANJING tu... Hahahaha...

    ReplyDelete
  11. dia tu yg taik..lalat dok hurung kepala dia x sedar diri...

    ReplyDelete
  12. adoila.. ko ni dah kenapa wahai budak.. hanjing babi smua kluar. takde ke binatang lain nak sebut, hamster ke.. rabbit ke.. ingat usaha ko nak sakitkan hati rakyat malaysia dgn kepekatan indon ko tu berjaya ke?? kitorang ni smua rakyat malaysia yang professional, takkan nak meroyan dengan lagu bodoh ko tu.. cuba lagi ye.. balik praktis nyanyi lagi.. this time cuba kaitkan dgn binatang lain yang lebih sopan.

    ReplyDelete
  13. Hi saya zambri kl lama suda tidak update sni.. U all can suck ur own ass ~

    ReplyDelete
  14. muke mcm indognesial...

    ReplyDelete
  15. haha..mari lah datang Malaysia adik,,,kita sama2 tengok adik duduk dalam kandang babi ke kandang anjing,,,,sayang adik,,muaahhh

    ReplyDelete
  16. Org indon mmg semua xde otak...

    ReplyDelete
  17. lalat dok huqung pala sebab dia tu busuk taik babi dengan anjing !! sialan punye idon lahanat. busuk babi punya indon.

    ReplyDelete
  18. haha..ak lwk tol muke dia..muke cam cap buntut anjing jerk...??hahaha..

    ReplyDelete
  19. who cares... one's worthless crap video wouldnt mark a tiny scratch on us
    tetap dihatiku HARIMAU MALAYA

    ReplyDelete
  20. Replies
    1. PEROGOL bertauliah9 March 2013 21:13

      kitorg lagi la, ngeri tgk nick ko mazeer...

      Delete
  21. aku hantar nurfirdaus je balas lagu ko budak -_-

    ReplyDelete
  22. waktu dia ckp taik babi tu ada lalat lalu atas kepala dia...dah sah2 lalat suka hinggap kat taik...hahaha taik..

    ReplyDelete
  23. INDON SAKAI NK MAMPOS......

    ReplyDelete
  24. itu saja la kemampuan indon kat malaysia ni......

    ReplyDelete
  25. dia x sdar muka dia cm babi.. hahaha.. kalkor2

    ReplyDelete
  26. camera mcm taik... muka macam babi.. rumah macam anjing.. suara macam anak babi!!!

    ReplyDelete
  27. patut tulis video paling ngeri ......

    ReplyDelete
  28. 2 je la tahap kepintaran indon... mehhh toksah layan~

    ReplyDelete
  29. budak nie tak pernah makan nasi lemak hahaha??

    ReplyDelete
  30. muka cm haram...sial pnya endon...

    ReplyDelete
  31. :v hahahaha!!muka da mcm babi perangai cm anjing..mental punya org...buruk la bilik ko cm kandang babi je aku tgok xD

    ReplyDelete
  32. xsedar diri punya manusia...sakit mental,bagus masuk p tanjung rambutan...sial

    ReplyDelete
  33. when im drunk im still can sing tis song with my head geleng2 like tot

    ReplyDelete
  34. Jangan komen memBABI buta disini!

    ReplyDelete
  35. bajet2 je yg 1st tu....
    mcm buto!!!
    hanjing!!!!

    ReplyDelete
  36. sedap nada lagu budak neh...
    leh bawak ketengah..

    ReplyDelete
  37. wahhhhh. lagu baru wali band ke?? sedap bangat.
    hahahahaha. muka lu mcm tahi la mamat.
    jumpa budak indon cibai ne mmg aku kasi mampos la.
    fuck indonsial.

    ReplyDelete
  38. apa tajuk video ni?TOLONG JAWAB..PLEASE.

    ReplyDelete
  39. hahahah...mana indon2 lahanat yang selalu komen membangga diri ni.. gua nak tengok diorang backup budak taik ni.. hahahaha.. cukup sorang je indon masuk kompem lunyai kena bubuh dengan anon.. hahahahahahaha... lancau lu indon

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri