Cool : Tatu Pada Tangan Seorang Anak Mithali (2 Gambar)
Home » » Cool : Tatu Pada Tangan Seorang Anak Mithali (2 Gambar)

Cool : Tatu Pada Tangan Seorang Anak Mithali (2 Gambar)

18 Comments
Seorang ibu telah meninggalkan sepucuk surat pendek kepada anaknya pada malam sebelum dia meninggal dunia. For the sake of love, anak ini kemudiannya telah menjadikan surat itu sebagai tatu pada lengannya kerana kasih sayang terhadap ibu yang tak terhingga. 



18 comments:

  1. 1st. mmg tatu tu haram tp yg elok kat situ, dia syg mak dia.

    ReplyDelete
  2. mcm mn pun,,haram tetap haram...

    ReplyDelete
  3. bengong abadi apakah ini?org islam kalau syg kepada maknya,,,selalu bacakan ayat al-quran dan bersedekah atas nama maknya..kalau non-muslim..apa lagi nk dikato

    ReplyDelete
    Replies
    1. der...ni kisah bkn org islam ler...lantak dia ler nak bertatu....moral dia kt sini...mak dia syg dia..dia syg mak dia....duhhh...

      Delete
    2. norlie bodoh oi..thats not da point..pointnya,np admin ni guna perkataan mithali???ko pham x perkataan 2 maksud nyer ape???diri sendri yg daif,jgn nak duh2 sgt la..zzz..ko ngan admin same jer,kurang didikan agama,leh join UMNgOk,jd kapir laknat!!!

      Delete
    3. org atas jgn menyibok sgt tolol

      Delete
    4. Skit2 umngok skit2 umngok wakakakaka....tanya mak pak ang tu mana? Wakakaka...kira mak pak ang pun umngok la bongok wkwkwkwkwkwk kedengoih tahap tahi...

      Delete
  4. Layan LOL seround luh...

    ReplyDelete
  5. salah orang jgn tanya..tanya diri dlu dew..dia yg nak jadi ultraman lantak dia la

    ReplyDelete
  6. Ni bukan mithali la bodoh..

    ReplyDelete
  7. mithali kepala hotak admin ni..kapir 2..baik mcmne pon ngan mak,msuk neraka gak..bodo pny admin,msuk UMNgOk jd kapir..kne lakhnat la ko ngan pengikut2 ko,dasar org2 x blajar agama!!!

    ReplyDelete
  8. Aku gay umno..tlg jolok bontot aku.aku bg duit rm500 klo korg jolok bontot aku.0133802256.

    ReplyDelete
  9. sedih aku tengok gambar ni :( gua faham halal haram.. dlm cerita ni dia org kafir.. tapi anak mana tak sayang mak.. orang yang tak pernah rasa kasih syg mak pun boleh bayangkan kalau ada mak..

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri