SERIUS - JIHAD TANPA BAJU FEMEN DIDEPAN MASJID (9 GAMBAR)
Home » » SERIUS - JIHAD TANPA BAJU FEMEN DIDEPAN MASJID (9 GAMBAR)

SERIUS - JIHAD TANPA BAJU FEMEN DIDEPAN MASJID (9 GAMBAR)

5 Apr 2013 45 Comments
Semalam adalah Hari Jihad Tanpa Baju Sedunia yang dianjurkan oleh kumpulan demo jalanan FEMEN. Di serata Eropah demo tanpa baju dianjurkan di hadapan kedutaan Tunisia dan masjid bagi membantah hukuman yang akan dijatuhkan keatas warga Tunisia Amina Tyler kerana memuat naik gambar beliau tidak berbaju ke internet. Amina Tyler memuat naik gambar topless beliau sebagai tanda protes terhadap polis moral yang mahukan mengawal apa yang harus dipakai oleh wanita Tunisia. Warga Islam Tunisia rata-rata terkejut dan malu dengan tindakan beliau dan mahu beliau dihukum dengan berat. FEMEN yang terkenal dengan protes tanpa baju mereka bangkit menyokong apa yang dilakukan Amina Tyler.




Laporan asal TempsReel

45 comments:

  1. ok..kafirr..

    ReplyDelete
    Replies
    1. INI ISLAM... BEST NYE... NAMPAK TETEK LG TU...

      Delete
    2. pale otak ko pompuan tu islam..

      Delete
    3. SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :


      OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?--> WWW.JUSTINZAYN.COM

      DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

      TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

      DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA 2014 (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

      TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER 2014 DI MALAYSIA --> WWW.PASSPERCUMA.COM

      INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

      IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) , IPHONE 5C (RM1000) *TERHAD*--> WWW.IPHONEMSIA.COM










      ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

      Delete
  2. semoga mereka semua memperoleh hidayah. amin

    ReplyDelete
    Replies
    1. amin ya Allah... mohon sgt dikabulkan

      Delete
  3. Replies
    1. erm..ko?

      Delete
    2. dowang sesat, koe yahudi mazer.....

      Delete
  4. ...... kalau nak bebas, pergilah negara lain yang membenarkannya jangan nak buat kecoh pulak di negara sendiri, buat malu sahaja, ada pegangan agama tapi x diamalkan , sama sahaja seperti menghumbankan diri sendiri ke dalam api neraka.....yang kaum lelaki tue pulak jangan sekadar tengok dan enjoy tapi hentikannya , macam dalam gambar tue sorang pakcik tua yang berperangai seperti syaitan membakar bacaan suci

    ReplyDelete
    Replies
    1. mana awk tau pakcik tu bakar bacaan suci tu? mungkin pakcik tu nak ambil bacaan tu daripada diorang? think positif kat pakcik tu. yg pompuan-2 tu takpa. haha. peace ^^v

      Delete
  5. kejap jer nnti die kene....bende yg die xsuke akn jadi....seeeeessssssaaaaaaaattttt

    ReplyDelete
  6. eee... ko tau ke tidak bendera ape yg ko bakar tu?? kafir laknatullah!! mak ko asl nye jntn sbb tu die against islamism.. tros xde mood nk promote website yg compare harga brg tesco, giant n carrefour.. walopon menyenangkan korg, mak2, n awek2 korg utk jimat.. click je la nama sy!

    ReplyDelete
  7. ada a few pictures kat atas ni yang kat paris. diorang bakar kalimah allah depan masjid.. kat negara2 europe ni rakyat dia mmg suka tunjuk perasaan.. aktivis sgt kuat.. sebenarnya mesej diorang ni tak sampai pun, nampak macam nak cari glamer je. ntah hape hape.. yang si amina tu mmg la patut dapat hukuman pun, pompuan tu pun mak bapak dia dah hantar pergi psikiatrist.. yg diorang ni nak bertopless bagai apa ke jadahnya.. bodohkan???

    ReplyDelete
    Replies
    1. atau pegi amerika... diorang tak kesah sgt pompuan kt sana bogel ke ape.... psl dh takda moral lagi.... tu la diorang biar je...

      Delete
  8. kenapa dikaburkan..hohohohohohoh

    ReplyDelete
  9. suma perut boroi...

    ReplyDelete
  10. inilah org arab.....org arab xkesah la yg islam or bkan islam same je prangai....yg kafir or yg muslim same2 mnentang islam..bodoh arab!!!!!

    ReplyDelete
  11. KOrang ni cakap2 kafir, artis2 barat korang sembah jugak!

    ReplyDelete
  12. To Admin ,

    jihad noun (Concise Encyclopedia)

    In Islam, the central doctrine that calls on believers to combat the enemies of their religion. According to the Qur'an and the Hadith, jihad is a duty that may be fulfilled in four ways: by the heart, the tongue, the hand, or the sword. The first way (known in Sufism as the “greater jihad”) involves struggling against evil desires. The ways of the tongue and hand call for verbal defense and right actions. The jihad of the sword involves waging war against enemies of Islam. Believers contend that those who die in combat become martyrs and are guaranteed a place in paradise. In the 20th and 21st centuries the concept of jihad has sometimes been used as an ideological weapon in the effort to combat Western influences and secular governments and to establish an ideal Islamic society.

    ReplyDelete
  13. kredit

    http://blogserius.blogspot.com/2013/04/serius-jihad-tanpa-baju-femen-didepan.html

    ReplyDelete
  14. sakit hati pulak rase tengok diorang bakar kalimah lailahaillallah muhammada rasulullah

    ReplyDelete
  15. depan mata aku memang mampos aku bunuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Camni la.....
      Bagus-Bagus...
      semangat jihat tu Ada....

      Delete
    2. buto klu ko bunuh....ko melancap adalah...xpun ajak pompuan2 ni main...

      Delete
    3. hahaha..yang tu aku setuju sangat2

      Delete
  16. minda yang berjaya dijajah....jauhkan la aku dari fitnah dajal ya ALLAH.. amin

    ReplyDelete
  17. tampak tetek satgi kut

    ReplyDelete
  18. aku doakan dorg sume ni kena sambar petir...

    ReplyDelete
  19. fuck kw punya free la..esok bila masuk neraka,bila nk 'free' pulak?tayang dada kt Allah?blahla oi..Allah maha kuasa!

    ReplyDelete
  20. haha kesian mereka, takde hidayah. Mereka tak tau apa yng mereka perjuangkan tu sbnrnya akan memakan diri sendiri, moga diberi hidayah

    ReplyDelete
  21. korang nak tgk yg unsensored x ?? apa kebodoh sgt, google jelah, nampak semua, HAHAHA, org bawah, try google jap~

    ReplyDelete
  22. perempuan ~!@#$%^&*()_

    ReplyDelete
  23. semoga mereka mendapat balasan yang setimpal...agama mana yang ajar untuk menghina agama lain? xda kan...ni orang xlayak tinggal kt dunia ni,,,g mampuih la manggkukk....nak tunjuk perasaan tu xyah la nk kepoh2 weyyhhh...sembelih skali kang baru tau tentang penyesalan...lahanat punya orang...

    ReplyDelete
  24. jihad abah ko...ini bukan jihad...ini haram jadah

    ReplyDelete
  25. Ni kafir ni..diaorg ni berpura2 atas nama Islam...saje nk bagi Islam malu...

    ReplyDelete
  26. Wow Wow .. Cuba la buka smua kasi orang tngk .. tu half naked je ,,.

    ReplyDelete
  27. diorng x de baju ke nak pakai =,=

    ReplyDelete
  28. cian kt dyorng..miskin..xd baju..sobs3 :'(

    ReplyDelete
  29. this is what we suppose to call terrorist!

    ReplyDelete
  30. bangang btul kafir ni....sma mcm yahudi

    ReplyDelete
  31. MENANTAN NERAKA

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri