SERIUS : Tweet Johan Raja Lawak Mengenai PRU 13 (2 Gambar)
Home » » SERIUS : Tweet Johan Raja Lawak Mengenai PRU 13 (2 Gambar)

SERIUS : Tweet Johan Raja Lawak Mengenai PRU 13 (2 Gambar)

117 Comments
Sekarang tengah panas dengan isu kenyataan Norman KRU dalam twitter mengenai PRU13. Jom kita baca pula kenyataan Johan Raja Lawak. Artis yang kuat pengaruhnya. Tapi masing-masing mesti ada pendirian.



Jika anda suka artikel ini, jangan lupa sertakan kami dengan copy salah satu link di bawah ^_^

Kopi link post yang comel ini ^_^



Kalau nak dalam bentuk HTML, kopi saya lak ^_^

117 comments:

  1. terbaik johan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. 1. [Terkini] Korang suka tweet tak? kalau korang tak suka tweet, bila masuk laman ini, korang akan jatuh cinta dengan tweet. Tak percaya?? cubalah dulu tengok!!!

      2. Sokongan anda diperlukan dalam 600,000 rakyat Malaysia untuk mencegah...???

      3. Kalau korang ada penyakit sosial sekarang ni, hahh.. ini makannya

      4. iphone, ipad mini dan kamera yg anda idamkan boleh jadi hak milik anda, phuuiii!!! (sarcasm)

      5. 3G dengan simcard memang tak dapat nak dipisahkan, lebih2 lagi line internetnya stabil pulak tu selaju Ironman. Harga antara RM50-RM60 permonth unlimited!

      6. Pelik betul! Mercedes Benz A-Class pun nak dijadikan contest? Bukan orang2 biasa boleh buat contest gini. Sekaya-kaya Syed Mokhtar Bukhari pun, masih lagi tak mampu nak buat contest mahal sebegini. Join pulak tu FREE! Huhu.

      7. Awas! Kalo Microsoft lancar produk ni, konfem korang akan terliur dan jeles dengan Bill Gates!

      8. Dengor kabo, Mizz Nina dan DJ Ben nak buat show dalam pelancaran produk baru dari Microsoft. Nak tahu lebih lanjut? Klik sini.

      9. OMG, Game ni sangat cute kalo anda main. Korang rajin gosok gigi tak? Korang akan jumpa perkara korang tak sangka2 nanti!

      10. Korang tahu tak apa tu fungsi macam facebook chatting tapi dalam bentuk suara. Jom tengok video "behind the scenes" kat youtube bersama artis terkenal yg cuba promote fungsi chatting baru ni. Meme seronok dan mantap! Klik sini anda akan disambungkan terus ke video youtube.

      11. Korang nak join parti makan kat restoran ala jepun yg tengah famous sekarang ni tak? Kalo dh ramai yg berkenan, mesti ada promosi harga! Nak tahu lebih lanjut, leh klik sini.

      12. Kepada Sesiapa peminat lagu video klip mat saleh neh bolehlah ke sini sebab ada lagu baru yg sedang hangat dilayan. Aku dah dengar lagu baru dia, rasanya bolehlah tahan.

      Delete
    2. Hazika : Jap ye..
      Hazik : SEKARANG!

      Hazika : Ala, jap lagi arrr..
      Hazik : Nak sekarang!!

      Hazika : Jap lagi, sikittt je lagi..
      Hazik : NAK SEKARANG! NAK SEKARANG!

      Hazika : Sikittttttttttttttt je lagi Abg..
      Hazik : Takde! NAK SKANG! NAK SKANG! NAK JUGAK! NAK SKANG!!!!

      Hazika : Jom, abang?
      Hazik : aummm aummm!

      Hazika : eeeeeeee

      18SX:GAGAL BERSETUBUH KERANA ZAKAR TERLALU BESAR!
      LAWAK:BUKTI NYATA CINTA ITU MEMANG BUTA!
      SERAM:APABILA TIMUN MENJADI MANGSA KEKEJAMAN MANUSIA!

      Delete
    3. Stedy johan,, jgn jd mcm ebi adabi dah ler,,

      Delete
    4. Ni kerja macai pembangkang la ni. Twitter official johan ada satu je @Johanera. Cukup2 la tu memfitnah. Kalau ye pun tedesak nak menang jangan la sampai memfitnah. Besar dosanya. Astarghfirullah

      Delete
    5. bila masa pula johan buat twitter lah braderrr -_-

      Delete
    6. Nampak sangat kuno . johan ader twitter lah brader

      Delete
    7. johan ada twitter tpi bukan ini laa. admin pon bkn nk siasat dulu. ini baru twitter official dia >> @JohERAJohERA <<
      HARAP MAKLUM

      Delete
    8. ini mesti kerja macaiPEMBANGKANG yg buat publisiti murahan, guna nama johan pulak tuuu.. :TAIK:

      Delete
    9. macai lu la macai bn
      You Selfish MotherFucker bn

      Delete
    10. Bodoh la lu org atas..Anon 05:34..Macai pr

      Delete
    11. SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :

      OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?--> WWW.JUSTINZAYN.COM

      DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

      TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

      DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA 2014 (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

      TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER 2014 DI MALAYSIA --> WWW.PASSPERCUMA.COM

      INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

      IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) . IPHONE 5C (RM1000) *TERHAD* --> WWW.IPHONEMSIA.COM
















      ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

      Delete
    12. cey wah macai bn pandai guna perkataan macai plak, keja tiru je. Puih org pangil macai bn, dia org pun nk guna macai jgk puahahaha. Gelintir biji altantuya la

      Delete
  2. bodo ak yg 1st

    ReplyDelete
  3. steady johan... jgn jd macai mcm nabil..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Macai ialah Pakatan la bodoh..

      M:mempercayai
      A:apa
      C:cakap
      A:anwar
      I:ibrahim

      Hidup Bn

      Delete
    2. Percaya cakap ok la... percaya cakap najib... samalah percaya cakap rosmah....

      Delete
    3. lau artis sokong pr "terbaik" bgus, lau sokong Bn "boikot"....dah la buat fake akaun..sah2 admin himpunan cerita lawak ni tgh buat fitnah..haha

      Delete
    4. dah artis yg sokong pr semua bela agama islam......depa pon start pkai tudung dah.........bkan mcm artis yg skong bn x faham agama tapi belagak mcm org alim

      Delete
    5. sokong2...peerkataan macai utk penyokong BN yg sokong membabi buta sahaja...macai anon 22:33 sila la cari perkataan lain,,

      Delete
    6. sebut macai org tau dh kompem BN. xpernah lg aku dgr macai utk pakatan.

      Delete
  4. terbaikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk...... SOKONG 100%

    ReplyDelete
  5. fake account lah...
    twitter johan yg betulnyer >> @JohERAJohERA

    ReplyDelete
    Replies
    1. sokong...hari2 dia cakap twitter acc dia seperti diatas

      Delete
    2. Ntah, dsar PR la dah wat salah depan mata tak nak mgaku...Hidup Stopa, Hidup ANwar & Dato' Siva..Eh, siapa Dato Siva?Tanya sama Anwar haahh...

      Delete
  6. Memang Media Tak Adil, Nak wat cam mana.

    ReplyDelete
  7. FAKE ACCOUNT YE, TWITTER JOHAN RAJALAWAK HANYA >JOHERAJOHERA SAHAJA

    ReplyDelete
  8. Itu akaun palsu, yg dgr era tau lah akaun twitter era apa. Ini akaun twitter yg sebenarnye Johan ERA@JohERAJohERA. Puiii media! Fitnah xhabis2!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau tak betul akaun tu pun tak apa.... apa yg dicakapkan mmg betul....

      Delete
  9. ni bukan twitter johan...

    ReplyDelete
  10. fake account tu.

    ReplyDelete
  11. Walaupun Fake Account ,Media Malaysia Mmg berat sebelah pun.

    ReplyDelete
  12. jom fucking...fake acc mcm sial.....fucking shit...let eat your ass dude!!!!

    ReplyDelete
  13. haha..ini kalilah!! hidup johan!!!

    ReplyDelete
  14. kalau fake pon ape salahnye dh mmg itu kenyataan

    ReplyDelete
  15. Korng duk selak bergaduh dlm nie..org yg korg pertahan kn tue ade ke nk pertahan kn korg bile ade masaalah..ptuihhh..yg islam sesama islam sibuk bergaduh..malukn bangsa sndri je..esok cine dh dpt jajah malaysia merasa la kmelayu t mkn sisa cine..babi pn dh blh bebas berjalan cm aym kt kampung..mase tue bru sibuk nk mntak tlong sesama sendri balik

    ReplyDelete
    Replies
    1. btol3x.... org atas leh sembang2 minum kopi semeja... org bawahan yg lbeh2 nak gaduh2.... melayu ngn melayu lak tu.... sengal orng melayu bawahan skng nie....

      Delete
    2. tetiba je cine yg kena

      Delete
    3. Melayu la kuat menipu melayu, puih melayu konon...lagi jahat pada israel

      Delete
  16. Terbaik la Johan!!

    ReplyDelete
  17. Good statement Johan..wa sokong lu..

    ReplyDelete
  18. fake or authentic is not a matter but the truth is clear

    ReplyDelete
  19. fake account.. PR = penipu rakyat

    ReplyDelete
    Replies
    1. lantak la fake pn..jnji betul..

      Delete
  20. BN= BABI NEGARA!!

    ReplyDelete
  21. klu cmtu pakat2 la buang dap mca mic tu sume..nampak sngat buta..org bgtau pasal media berat sebelah dlm menyiarkan sesuatu bahan politik smpai org tk boleh menilai sesuatu dengan betul.kt tv asyik menceritakan kebaikan sebelah parti shaja sedangkan kebaikan seblah disembunyikan malah diburukkan lg..adil ke kerajaan bg syarat media tuk tontonan rakyat.adil la sikit..

    ReplyDelete
    Replies
    1. agree... terutama tv1 2 3 n seankatannya tk mnyiarkan sesuatu dengan betul..orang sekarang pandai menilai orang yg buta hati jer tk dpat nak faham lagi pasal politik sekarang.. tu masih ade lg dok ckap kaum la nak berbalah.media harakah kata macam ni utusan macam ni sinar harian macam ni new straits time lgi la..klu yang pandai n fham politik dia tkkn buta2 jer nk tngok tv shaja..klu betul nk politik fahami dulu pasal2 parti2 pilihan kita n nilai sebetul2nyer. sekarang intenet ade n aku rase pembankang cme boleh pertahankan melalui media jalur lebar n sesetengah media suratkhabar..klu nk masuk tv3 tv2 tv ke pepe susah atau mngkin mustahil. bn sekarang pegang kerajaan ni sbb dipimpin oleh najib.rmai juga yg burukkn najib sbb kurang itu la ini la..memang la isteri dia tk cukup syarat tutup aurat tp bukan bemakna dia tk boleh pimpin negara..dia boleh pimpin tp dri segi kemajuan ekonomi sahaja..dari segi agama mngkin ade yg tk sempurna lgi..yg ni kata pas dap yg sane kata bn mca mic..ini adalah kata2 dri yg tk tau pasal politik.klu nk pilih calon yg mengikut kehendak anda..anda mengundi la nnti..itu jer.n fikirkan juga setengah rakyat malaysia tk buta dengan wang ringgit konsert maksiat hiburan janji tu sume..n yg sebetul2 nk pilih calon yg betul layak memimpin dari segi agama bangsa n negara.n dia la contoh segalanya. jdikan nabi muhammad sebagai inspirasi bukan nyer obama yg kita ikut.insyallah klu najib sedar atau anwar ke lim kit siang ke sedar..munkin kita akan paham maksud calon untuk memimpin..bagi itu bagi ini janji itu janji ini nak kaburkan rakyat..ingat tugas utama pemimpin contoh kepada rakyat anda dri segala sume aspek..klu bruk skit memang akan dipertikaikan. aku harap yang masih tk paham n buta dok sokng politik tu..kaji la dulu dri sume aspek n jgn kaji satu parti je..kaji politik bn ape kebaikannye..pas pe kebaikannyer..pkr pe kebaikan..dap ke mca ke mic ke..umno ke..n kelemahan diaorg pun kaji juga n kemudian bandingkan..mana yg sepatutnyer kita pilih..aku nk korang tau dulu sape BBMB assistant general manager Jalil Ibrahim..disini la korang tau kelemahan negara kita..n banyak lagi yg tk trungkap..nak tak nak jer terpulang jer kt hati kite nak menilainyer..sekian dari saya penganalysis politik.

      Delete
    2. malas nak baca panjang2 . kau ni pun acah2 tau je.. shit you ! haha kbye

      Delete
  22. sebesar kuman ape bende nya....kebanyakan pas/pkr n dap banyak memburukkan BN....inilah manusia bodoh....

    ReplyDelete
    Replies
    1. abs tu BN xprnh burukkn pr ke??tu blum lg dgn fitnah2 lain. BN burukkn pr secara terang2an di dalam media tp pr xprnh nk di beri peluang utk back up n tnjuk bukti di dlm media.Kalau negara lain ahli politik xkira sama ada kerajaan atau pembangkang di beri sama rata utk mnunjukkn kebolehan parti masing2 tp di malaysia kroni BN yg pegang media. Lagu Yakini BN ari2 di putarkn di radio2 n tv..adilkan itu???

      Delete
    2. tebek bro!!!

      Delete
    3. Rabiatuladawiyah, name sedap...tp syg, awk bute hati, mate, jiwa..byk sgt ditaburkan dgn cite kt tv3..semoga awk diberikan hidayah ketenangan dan kelapangan minda utk berfikir.

      Delete
    4. bodo..BN la yg byk burukkan PAS/PKR...kt media kt tv sume psl burukkn pas n pkr..bodo btul la...bangang tak nampak2 ag..

      Delete
  23. x baik mengata...sama2 dpt dosa nnt, kita ckp yg benar je, x payah salahkan org lain, sebagai org Islam kita ingatkan yg benar, kalau xnak dengar n ikut, jawablah di Akhirat, sebagai org Islam wajib menyokong Perlaksanaan cara hidup Islam yg terkandung dalam Al-quran dan Sunnah...

    ReplyDelete
  24. klu knyataan ulama pon diowg boleh putar belit apa tah lg hal agamA..

    ReplyDelete
  25. sbb PAS mempergunaakan agama untuk politik sempitnya saja...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bro, cakap jgan sebarang cakap. Kalau ada, bleh sebutkan bukti tak?Tentang penggunaan kalimah Allah ke? Perkara tu dah lama dah selesai. Cuma media arus perdana tak abes2 nak momokkan lagi. tue baru satu. belum lagi kenyataan TGNA yg diputarbelit. Baik ko refer dari kedua2 media kerajaan n pmbangkang. Jgan dok refer kt tv je 24jam.

      Delete
    2. ape ke bodo sgt ko ni,,,kalo nk memimpin kne la gune agama...kalo xde agama nk ikut mane...? otak tak pkai ke..letak kt bontot??ptut la ssh sgt nk terima PAS..takut sgt la tu pas jd pemimpin..takut tak leh wat maksiat? takut xde pub? takut xdpt arak? takut PAS sekat ko pny aktiviti sbb berlandaskan agama ISLAM n hukum hudud? hahahhaa.kesian...

      Delete
  26. walaupun aku penyokong kuat BN tapi betol la apa yg dia kata tu . Semua benda harus seimbang .

    ReplyDelete
  27. tweet muhung ni.... palsu

    ReplyDelete
  28. Ni kerja macai pembangkang la ni. Twitter official johan ada satu je @JohERAJohERA. Cukup2 la tu memfitnah. Kalau ye pun tedesak nak menang jangan la sampai memfitnah. Besar dosanya. Admin pun berdosa sebab menyebarkan fitnah. Astarghfirullah

    ReplyDelete
    Replies
    1. ini kali PEMBANGKAN CONFIRM MENANG!!!

      Delete
  29. Itulah kebenarannya. Tanpa Parti Pembangkang,BN tidak akan menjalankan tugas punya. Bayangkan negara kita tanpa ada parti pembangkang,pasti rasuah merata-rata tempat malah mungkin ada juga yang hanya berpeluk tubuh sahaja untuk mendapatkan duit rakyat.

    ReplyDelete
  30. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  31. sebenarnye media mne2 pun berat sebelah....mne2 stesion tv mmg kne pro kerajaan nk buat mcm mne...kalau pr jadi kerajaan..tgk laa media akan jdi pro pr jgk...

    ReplyDelete
  32. bising2 kat blog pn bukan nye najib atau anwar nak tolong korang..sape usaha lebih dapat rezeki lebih..mak bapak korang idup susah,sakit nak pegi hospital ada pemimpin parti tu nak kesah??sikit pn dorang tak heran..ni baru ujian dunia,belum kat akhirat nanti!!

    ReplyDelete
  33. sy sokong BN = Buang Najib............

    ReplyDelete
  34. itu bkn johan sebenar,,,ini yg sbr... https://twitter.com/JohERAJohERA

    ReplyDelete
  35. org yg BODOH saje yg percaye .. MACAI Perosak Rakyat

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko la BODOH sbb percayekn BN - BARISAN NERAKA ...hahahaha

      Delete
  36. SAMA ADA BETOL ATAW TIDAK MENGENAI AKUAN ITU...TAPI CUBE BACE FAKTA YG DI KELUARKAN ORG ITU.....BETUL...BACA PKAI MATA.PK PKAI OTAK....BUKAN PKAI MULUT NAK MAKI SESUKA HATI.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kebaikan bn sebesar gayah ko pulak x nampak ke....???

      Delete
    2. Amboi. besar gayah?? gayah mana ni HAHA

      Delete
  37. ni sah-sah sokong pkr/pas....ni mesti melayu mudah lupa.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni bkn melayu BN.. ni melayu ISLAM..tak mudah lupa mcm melayu BN yg mudah lupa agama...hahaha

      Delete
  38. johan punya twitter kan johanera ... jangan lah fitnah johan macam nie ...

    ReplyDelete
  39. PFFT e_____e
    SEKURANG KURANGNYE
    BN
    TAK
    FITNAH
    MCAM NIK AZIZ
    KATA
    SOLAT
    ORG
    UMNO
    TAK SAH
    banyak lagila yg pembangkang fitnah BN lol
    melalut lalut

    NIK AZIZ NYANYOK
    KASI GUNA NAMA ALLAH DLM BIBLE

    NIK
    AZIZ
    NYANYOK

    ANWAR BISEXUAL

    DAP nk chinese take over malaysia
    nnt sumeeee tanah2 transfer kt chinese
    TAK
    BOLEH
    AZAN
    AND BYK LAGI
    ha padan muke melayu -_-

    nk harapkan pas selamatkan islam
    uh HEY HEY ORG2 YG TAKSUB DAN LURUS BENDUL SEKALIAN
    igt sapa yg ksi gune nama allah dlm bible utk sesatkan manusia

    JGN MENYESAL TAU LELAKI LELAKI YG KNE ROGOL NGAN ANWAR KLO DIE JD PM 8D

    serious.
    bodoh gile org yg sokong pembangkang

    oh boleh sapa2 cerita sikit ape slh yg BN pernah buat
    and apende yg bsr mcm kuman tu?
    (AT LEAST DRG TAK MELALUT JANJI BNDE YG X BOLEH BUAT OH AND MANIFESTO BUKAN JANJI?)
    WADEHEQ MAN?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Penggunaan kalimah 'Allah' di seluruh gereja2 Sabah & Serawak yg bertahun2 ni, sape yg luluskan...? org melayu yg nk tuka agama hanya perlu bawak surat sokongan gereja ke mahkamah...mahkamah bawah kuasa siape? Siapa pula yg meluluskan Persatuan Melayu Kristian, atas tiket NGO...? Semua maklumat ni anda bleh dpt dgn mudah kalu anda buar research. Org2 PAS & PKR rata2 dok halang gereja guna dari dl lg...Mana bukti? Buat la research! Aku bukan jenis org mcm hangpa yg dok trima brita TV3 bulat2, nganga dpn TV malas nk cari maklumat..!! Da malas, pastu tabur plak fitnah merata2. Lg 1, sokong pembangkang ka, kerajaan ka, tu hak individu. Dok kata org haram tu haram ni, hang tu bodoh2 kan org tu pa crita..?

      Delete
    2. anon 18:24
      ko kata Nik Aziz gtau solat org umno tak diterima kan? ko ada refer kat sumber lain tak slain dari media arus perdana.biar ak terang betul2. Nik Aziz cakap " kalau org umno tolak islam, solat org umno tak diterima. kalau org pas tolak islam, solat org pas tak diterima". kan simple tu. nape tetibe kuar tv,kenyataan Nik Aziz kata solat org umno tak diterima? umno tolak islam ke?

      Delete
    3. Jumpa pelacur ngn pelanggan pelacur...normal org akan hina PELACUR lebih dari org YG MELAGGAN (melainkan hangpa de skandal ngn pelacur tu, tk kata apa laaa...kan..). Ok, skang amik point hang kata ANWAR LIWAT SAIFUL. Tiada saksi semasa kejadian melainkan Allah, jadi kita assume clear-->Anwar melanggan (berdasarkan point hangpa yg kata), Saiful dilanggan (berdasarkan fakta mahkamah Saiful tanpa baju berseluar lagging di tempat kejadian...apa motif berbogel kalu tk rela kan..?). Anwar-->kena penjara, kena pukul, kena hina sampai sekarang (lg2 time mengundi nih, tu la jd bahan kempen). Saiful?-->sampai laani penyokong2 hangpa dok junjung2, mulia2 kan dia, lg2 time nk bekempen...siap panggil bg ceramah lg. Mulia sungguh beliau! KESIMPULAN (KAITKAN ANTARA PELACUR-PELANGGAN): TRADISI@BUDAYA BARU/BAHARU (dok tuka2, budak2 skolah pun naik penin nk pakai mana 1) ORG MALAYSIA ZAMAN SEKARANG KE MENGAGUNG2KAN PELACUR? Politik punya hal, org Malaysia da mula naik meroyan la kot...

      Delete
    4. dlm bible dh lame ade 'ALLAH' ...ape ke benak sgt org BN ni...ni mzt xblaja agame...bodo..tuhan itu 1,,,mksud ny bible tu tau tuhan 1 tu ALLAH... bodoh lah dorg ni.

      Delete
    5. die tau nama tuhan die allah, still buakan jaran islam. nuff said

      Delete
    6. DAP guna name Allah SWT untok apa????bukan untok islam,untok politik,untok cina ,BUTOOO ORG DI ATAS

      Delete
    7. ni mesti budak bawah umur ataupun atas umur tapi akal mcam budak bawah umur. sebabtu jadi macai M.A.C.A.I. kaji lah sejarah. tapi jgn sejarah kat buku teks tu menipu nak mampusss. sikit je fakta. kau pergi percaya bulat2 tv3 suku dgn utusan mabuk tu buat apaaaaaaaaaa.. adooii macaaaiii maaccaai

      Delete
  40. ni lagi satu fitnah pembangkang 8O!
    dhla PAS gadai islam sbb nk jaga hati DAP
    WHAHAHAHA
    BUTANYA
    BUTANYA PENYOKONG FUCKATAN RAKYAT

    NANTI KENA ROGOL MALU BESAR KORANG

    ReplyDelete
    Replies
    1. mane ko tau dia gadai islam sbb DAP?? ko tau dr mane..?tu la..pencacai BN ni...pcaye ng fitnah BN...bodoh

      Delete
    2. isu nama allah. nuff said

      Delete
  41. that is a fake account. this is the only johan's twitter account --> @JohERAJohERA . That means, johan never say those thing

    ReplyDelete
  42. fuck la macai PKR...g mampus...kalau anwar nk take over negara ni aku rela pindah indon

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hang tu pun ntah2kan memang mat Endon...saja nak bg org2 kat sini blaga-laga. Pakai status pun 'Anon' bleh la hang ckp nk pindah Amerika pun...sapa tau ye tak. Sok nk amik bantuan PR bg pun, bkn org tau hang yg melalak maki org PR ye tak. Just pesan aku kalu hang Endon: JAUHKAN DIRI DARI PETI UNDI MALAYSIA. MATA2 AKAN SETIAP MASA MEMERHATI DI SETIAP KAWASAN PETI UNDI. KALU JUMPA, SENDIRI MAU INGT NASIB HANGPA!

      Delete
    2. kalo ko pndah indon, ko rs indon govenmnt nk amik ko ke..ntah dorg pn taknak kot..tmbh rakyat mlysia yg dh memaki hamun rkyat dorg..kompem kne kick out dr indon...hahahah..bodo pny BN-ian nih

      Delete
    3. tgk2 bibik2 indon yg kerje kt amlaysia pon dh xde keje sbb malaysians dh miskin. pas2 kita yg kne ekrje kt tmpt die ngan gaji yg lbih murah dri yg dulu kita kasi kt die ahah

      Delete
  43. Ni PR punye keje lah... ni fake account johan.. johan bertwitter dibawah nama @JohERAJohERA

    ReplyDelete
  44. Ini baru betuiii...

    Kucing Besar Gaduh Dengan Budak..suka dengar budak tu gelak COMELLLL sangat!!

    ---> KLIK SINI

    ReplyDelete
  45. fake rupenye... ape nak jadi la...

    ReplyDelete
  46. beeeeeeeeeeeee end....full stopppp

    ReplyDelete
    Replies
    1. let BN be end...haha

      Delete
  47. mohamad ali3 May 2013 11:18

    seperti ini baru bagus. tidak perlu menjadi kafir menyokong UMNO. kerajaan sungguh racist dan being double standard. marila kita tukar. apa mau tunggu lagi. lets fight for our right, lets fight for equality

    ReplyDelete
  48. baru tadi dalam gelanggang raja lawak 7 dia bagtau twitter dia cuma @JohEra JohEra.. ni salah satu keje PR yg nak burukkan nama artis la ni.. tak habis2 PR nk memfitnah.. cuba la kalo nk brkempen jgn fitnah org lain.. selamanya UMNO dan BN!

    ReplyDelete
  49. hahaha...pe2 pon igt allah tu sentiase d sisi org yg BENAR....walaupon sudah terang lag bersuloh sesebuah pihak tu bersalah,tp igt pemerintah yg adil akan disanjung dan d nek kan martabat oleh ALLAH S.W.T...sesungguh nye janji ALLAH itu (PASTI)..... TAKBIR ALLAHUAKBARx3

    ReplyDelete
  50. YUP FAKE. ORG PKR SUKA FITNAH SBB X DPT TRIMA KENYATAAN ANWAR MMG MACAI, GAY.
    kesian johan.. -_- x psl2 peminat die berkurang
    bertaubatlah org2 yg taksub dgn anwar

    ReplyDelete
  51. yes itu bukn johan, tpi itulah kenyataannya.. b-end menguasai media.. b-end macai.

    ReplyDelete
  52. Aku lah johan. Korang semua kalah. 1st!

    ReplyDelete
  53. GST 6% telah bermula sekarang dan harga petrol akan naik dlm masa seminggu/sebulan/setahun.. BN pi mampuh mu!

    ReplyDelete
  54. najib duit banyak....pegi haji pun tak...

    ReplyDelete
  55. kalau bab politik, orang yang dulu sejarah dapat 'F' dlm SPM pon tiba2 jadi pandai...
    dan kerana politik juga ahli falsafah, ahli arkeologi, ahli sejarah, cendekiawan, ustaz, ustazah, dan pelbagai ahli lagi telah wujud dgn secara tiba2... Itulah kehebatan rakyat Malaysia...!!

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri