SEXY : Cosplay Lara Croft Yang SUPER BOOBS (36 Gambar)
Home » » SEXY : Cosplay Lara Croft Yang SUPER BOOBS (36 Gambar)

SEXY : Cosplay Lara Croft Yang SUPER BOOBS (36 Gambar)

52 Comments

Mother nature. Ok². It's all about the boobs. 






































52 comments:

  1. cibai,nmpk puting shiall..stim aku!!

    ReplyDelete
  2. ................................................_¸„„„„_
    ........................................„--~*'¯.......'\
    ..................................... („-~~--„¸_....,/ì'Ì
    ................................¸„-^"¯ : : : : :¸-¯"¯/'
    ........................¸„„-^"¯ : : : : : : : '\¸„„,-"
    **¯¯¯'^^~-„„„----~^*'"¯ : : : : : : : : : :"
    .:.:.:.:.„-^" : : : : : : : : : : : : : : : : :„"
    :.:.:.:.:.:.:.:.:.:.: : : : : : : : : : ¸„-^¯
    .::.:.:.:.:.:.:.:. : : : : : : : ¸„„-^¯
    :.' : : '\ : : : : : : : ;¸„„-~"¯
    :.:.:: :"-„""***/*'ì¸'¯
    :.': : : : :"-„ : : :"\
    .:.:.: : : : :" : : : : \,
    :.: : : : : : : : : : : : 'Ì
    : : : : : : :, : : : : :
    "-„_::::_„-*__„„~"

    ReplyDelete
    Replies
    1. kreatif habiss hahaha

      Delete
    2. kote hg kcik ja..xyah nk brangan

      Delete
  3. puting,,,,Fap 3

    ReplyDelete
  4. hebat la admin. byk dosa org kau tanggug dgn benda mcm ni je.

    ReplyDelete
    Replies
    1. *tanggung bro :D

      Delete
    2. ko yg tgk ni tak dosa?

      Delete
    3. Aku dtg tgk ni sb nk berdakwah pd semua org. Jd aku dikecualikan dr dosa. Undi pas pasti dijamin masuk syurga. Itu janji ulamak besar tau! Semua gmbr ni adalah mainan umno untuk lekakan korg semua..

      Delete
    4. kepala otak koundi pas jamin masuk syurga, agama ko fail kan? nampak benar ko bodoh ilmu agama, bongok tahap macai pakatan

      Delete
    5. bodohh giler pecaye politik bole msok syurga...mazhab mne ajar woi!badigol nyer budak..kne laknat ngn tuhan pdn muke ko!puih!

      Delete
    6. dia sendiri ckap dia dikecualikan dari dosa.. macam dia tau2 je dia dikecualikan dari dosa.. ap dia keja jadi kerani dosa pahala tu ke.. hrmmm... aku teringin nk tengok muka c pengomen mamat yg penyokong pas ni.. dia ingat agama ni main2.. siap bole kata undi pas masuk syurga.. kalo macam tu penyokong pas semua bebas la nk beromen..main pelacur semua.. da komfem masuk syurga kn

      Delete
    7. ap kejadahnye masuk bab umno pas pulak ni!! tu gambar minah saleh tu kn.. kenapa kepala hotak hang bodoh nk mampos.. kenapa hang x mampos je dari kecik.. besar2 cmni menyusahkn orang nk marah2 kt hang..

      Delete
  5. Gempak gile

    ReplyDelete
  6. aku memang suka tetek..kau ade masalah? haha..

    ReplyDelete
  7. aduyaii..asal niee..rse len mcm

    ReplyDelete
  8. seriously, silikon lebih -,-

    ReplyDelete
    Replies
    1. silikon pun silikon la janji barang baik...ssh nak dpt tetek besar tegang mcm nie ada pun besar tp kendur..

      Delete
  9. Let's FAP guys ! Bro-mode !

    ReplyDelete
    Replies
    1. to the fapmobile!

      Delete
  10. nie lau admin dapat mesti tercabut puting die hisap..tak gitu katanya org atas?

    ReplyDelete
  11. agak-agak brapa ramai yg xbleh tahan nafsu dh tgk mende nie ? xtakut ke dosa ? post pic pompuan je tau ~~ -_-

    ReplyDelete
  12. ................................................_¸„„„„_
    ........................................„--~*'¯.......'\
    ..................................... („-~~--„¸_....,/ì'Ì
    ................................¸„-^"¯ : : : : :¸-¯"¯/'
    ........................¸„„-^"¯ : : : : : : : '\¸„„,-"
    **¯¯¯'^^~-„„„----~^*'"¯ : : : : : : : : : :"
    .:.:.:.:.„-^" : : : : : : : : : : : : : : : : :„"
    :.:.:.:.:.:.:.:.:.:.: : : : : : : : : : ¸„-^¯
    .::.:.:.:.:.:.:.:. : : : : : : : ¸„„-^¯
    :.' : : '\ : : : : : : : ;¸„„-~"¯
    :.:.:: :"-„""***/*'ì¸'¯
    :.': : : : :"-„ : : :"\
    .:.:.: : : : :" : : : : \,
    :.: : : : : : : : : : : : 'Ì
    : : : : : : :, : : : : :
    "-„_::::_„-*__„„~"



    Fap Fap Fap

    ReplyDelete
  13. baju hijau tetek sungguh menyelerakan... auummmmm... fap! fap! fap!

    ReplyDelete
  14. setiap malam aku bawa tidur
    cnfrm puas

    ReplyDelete
  15. ni la post yg paling seronok.! to the fapmobile! vroom2..~~

    ReplyDelete
  16. besarnye tetek.. macam tembikai.. ni yg stim nih

    ReplyDelete
  17. SALAM, SAYA ADA MENJUAL ALAT "SIGNAL KING" YANG BERUPAYA CONNECT WIFI MAMAK,MCD,KFC DAN OPEN WIFI DI SEKITAR ANDA SEJAUH 2KM*{OPEN AREA},
    IANYA JUGA MAMPU CONNECT WIFI YANG MEMPUNYAI PASSWORD...
    ANDA TIDAK PERLU LAGI UTK BYR BIL INTERNET SETIAP BLN...
    DAN NIKMATI PELBAGAI PILIHAN WIFI MENGIKUT KESUKAAN ANDA...
    BERMINAT BOLEH TEMPAH SECARA ONLINE MELALUI SAYA DENGAN MENGHUBUNGI 012-6634454 [NIZAM] UTK ORDER...
    SILA LAYARI BLOG SAYA UNTUK MAKLUMAT LEBIH LANJUT...
    NIZAMSK.BLOGSPOT.COM..

    ReplyDelete
  18. NENEN SORANG TU BESA SEBELAH...POTONG STIM

    ReplyDelete
  19. kencang pala butoh pakcik cam ginih..

    ReplyDelete
  20. semua tetek pulun aihh

    ReplyDelete
  21. berdarah idung!!!!!..
    aha
    apa kata org bwh ak??

    ReplyDelete
  22. Percuma mendapat dosa

    ReplyDelete
  23. kencang kote pak cik tengok lelame gamba nie...

    ReplyDelete
  24. pok cik sanggup amik pil kuat 24 jam tuk men ngan die je..sedap wooo...

    ReplyDelete
  25. www.seksiwife.blogspot.com

    ReplyDelete
  26. Ni bukan tomb rider, ni porn rider...

    ReplyDelete
  27. its all about boobies. me gusta!

    ReplyDelete
  28. fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap

    ReplyDelete
  29. aku cabar semua awek2 melayu di malaysia , aku nak tengok semua awek2 di malaysia ada tetek besar macam dalam gambar yg first tu, kalau tak , aku tak respect dgn awek melayu....

    ReplyDelete
  30. sumpah....kalau dapat bini tetek besar macam ni ... kawen satu pon dah cukup tak payah kawen 4... tapi kalau aku jutawan aku sanggup kawen 4 , empat empat bini aku semuanya tetek besar macam dalam gambar ni.....fuuuuuh puas , hari2 kenyang minum susu,,,yummy

    ReplyDelete
  31. Keluar darah kote aku lpas fap fap fap

    ReplyDelete
  32. aku rasa tetek dia punya berat je dh 10kg

    ReplyDelete
  33. mana boleh beli pistol 2...cool sial..

    ReplyDelete
  34. Pasti semua anon2 yg komen pasal tetek x pernah tengok porn...kesian...meh bagi aku bagi link korang tengok la puas2...

    http://xvideos.com
    http://redtube.com
    http://xhamster.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. booooooo...semua org tau la link tu... nmpk sgt ko ni budak2 baru belaja tgok blue

      Delete
  35. tetek awek aku lagi sedap lah sial. lembut gebu hohoho

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri