SEXY : Inilah Wanita Paling Popular Di Arab Saudi (3 Gambar)

Puteri Saudi, Amira al-Taweel menjadi wanita paling popular di laman Twitter. Hal itu dilihat dari jumlah follower Amira yang telah menembusi angka 662,170, seperti dilaporkan surat khabar Saudi, Asharq al-Awsat. Jumlah tersebut membuatkan Puteri Amira memiliki jumlah follower terbanyak di negaranya.

Dalam laporannya, surat khabar Asharq al-Awsat juga menyebut Puteri Amira berada di senarai 19 di antara tokoh-tokoh Saudi paling berpengaruh di Twitter. Kembali ke wanita paling popular di Twitter, posisi kedua adalah aktres popular Saudi, Rim Abdullah. Dia memiliki follower sebanyak 404,078 dan penyampai tv Lujain Omran berada di tempat ketiga dengan jumlah 195,264 follower.

Awal tahun ini, Putera Mahkota Saudi, Salman bin Abdul-Aziz mengumumkan akaun Twitter rasmi miliknya. Sejak diumumkan, Salman bin Abdul-Aziz telah memiliki lebih dari 200,000 follower. Arab Saudi memiliki tiga juta pengguna Twitter, lebih dari negara mana pun di Timur Tengah, dengan tingkat pertumbuhan 300 peratus tahun-ke-tahun, menurut laporan terbaru oleh Klinik Sosial yang beribu pejabat di Jeddah.-Al-Arabiya



{ 14 comments.. read them below or add one }

Satr Raynok Satr Raynok 10 April, 2013
ohh cik ainon .. janda muda .. cukup lawaa~
AnonymousAnonymous 10 April, 2013
Bangang nya Arab! Orang biasa kena tutup aurat, kerabat diraja boleh buka aurat!
AnonymousAnonymous 10 April, 2013
Hairan jugak bila pertama kali tengok gambar ni. Boleh ke seorang putri Arab mendedahkan auratnya? Ingatkan mereka sgt tegas, pakai purdah lagi bila keluar rumah.
AnonymousAnonymous 10 April, 2013
oke arr drpd artis mlaysia. mcm ta ckup duit na bli kain
AnonymousAnonymous 16 April, 2013
www.seksiwife.blogspot.com
AnonymousAnonymous 25 April, 2013
orang diatas semua bangang
mohamed lukmanul hakeem mohamed lukmanul hakeem 28 April, 2013
Compare with Kim Kardashian...
AnonymousAnonymous 23 May, 2013
Deyy... Negara di timur tengah and negara-negara dekat dengan India adalah berjiran. Sebab itu muka diorang hampir nak sama. Tapi gambar tu memang betul orang Arab.

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri