WTF : Apa Yang Pelik Dengan Kapal Selam UB-110 Ini? (4 Gambar)
Home » » WTF : Apa Yang Pelik Dengan Kapal Selam UB-110 Ini? (4 Gambar)

WTF : Apa Yang Pelik Dengan Kapal Selam UB-110 Ini? (4 Gambar)

9 Apr 2013 19 Comments
Kapal selam ini dibina pada tahun 1918, jadi apa yang pelik dengan kapal selam ini? Dapatkah anda teka?




19 comments:

  1. Replies
    1. mazeer burik mok!!isap pale pele bapok ye!!

      Delete
  2. xyah mnyamar jdi anon la mazeerr..!!

    ReplyDelete
  3. nate gilo apekah yg pelik nye orng bawah?

    ReplyDelete
  4. byk sgt hac ngn gear nye...=.=

    ReplyDelete
  5. byk sgt roda tu kot.. compare harga ladies toiletries kt tesco, giant n carrefour (aeon).. senang tgok je kt mane murah.. leh soh awek2 korg jimat skit.. click je nama sy..

    ReplyDelete
  6. Ade muka hantu!

    ReplyDelete
  7. kepala paip byk sgt..kikiki

    ReplyDelete
  8. Masih lg 100% mekanikal..zaman ni bkn ada eletronik lg...elektrik pn bru nk reti buat zaman ni...

    ReplyDelete
  9. pelik btl.. cmne dorg leh pikir nk wat sume ni...

    ReplyDelete
  10. hurmm hac tu berlonggok ..

    ReplyDelete
  11. hac tu satu je la...yg lain tu handle valve/coke

    ReplyDelete
  12. takde lantai lar!! sbb tu gmbar dekat nmpak mcm ade lantai pastu bila zoom out tgk2 takda lantai

    ReplyDelete
  13. ni musti otak bergeliga mcm komputer nak ingat semua valve tu... maner yg nak naik.turun lagi, kiri,kanan, kedepan, belakang, nak aim torpedo lagi, aper lancau lagi leh giler... ni klu masa perang kalang kabut ni

    ReplyDelete
  14. Mazeer skang dh mnyamar jadi anon ke?? Pehal lak ni??

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri