WTF : Dewi Persik Mengaku Selalu Onani Ketika Kesunyian Paling BADASS (3 Gambar)
Home » » WTF : Dewi Persik Mengaku Selalu Onani Ketika Kesunyian Paling BADASS (3 Gambar)

WTF : Dewi Persik Mengaku Selalu Onani Ketika Kesunyian Paling BADASS (3 Gambar)

50 Comments
Berbeza dengan wanita-wanita lain, Dewi Perssik sudah terbiasa menonton filem porno atau filem lucah. Beliau juga berkata, adalah biasa manusia memiliki nafsu. Dek kerana itu, keperluan seks harus dipenuhi.

Namun begitu, oleh kerana beliau tidak mempunyai pasangan untuk tujuan itu, maka beliau memilih untuk beronani.

"Saya suka menonton filem porno, dan saya suka 'main' sendiri. Itu satu keperluan, saya tidak berbohong, saya akan terus beronani dan adakalanya saya merakamkan ia melalui web cam. Buka yang couple ya, single sahaja," kata Depe seperti mana yang dilaporkan Tabloid Bintang.

Jika perasaan ghairah itu datang, aksi nakalnya akan lebih hebat. Dengan diiringi muzik, dia akan membuka bajunya satu persatu sambil bergelek.

Bagi keperluan seks, Depe mengakui keinginannya amat kuat. Dia juga mengaku setiap satu kali 'main', boleh bertahan hingga tiga jam, non-stop!


#Kaum lelaki sila malu, main 10 minit dah pancit. Sila contohi dewi persik, main non stop 3jam,


Jika anda suka artikel ini, jangan lupa sertakan kami dengan copy salah satu link di bawah ^_^

Kopi link post yang comel ini ^_^



Kalau nak dalam bentuk HTML, kopi saya lak ^_^

50 comments:

  1. boleh geng dgn zamri KL ni

    ReplyDelete
  2. tempik kulit biawak ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. ar........... <a href="http://www.onesantanblogs.com/2013/04/ritual-pantang-larang-yang-pelik.html>Ritual pantang larang yang pelik</a>

      Delete
  3. untunglah leh onani

    ReplyDelete
    Replies
    1. untung ler...senirik bikin maaa...

      Delete
  4. bahaya onani ni.kalau pangkah BARISAN NASIONAL tak bahaya.

    ReplyDelete
  5. fab..fab..fab....! mai sini, nah..amik penangan konek aq ....dah tiga thn da aq save tuk ko..ar..ar..sedp nyer...! pasni kita buat 69 plak..owh..owh....! ketat tul la pepek ko nie...arhhh..arhhh..!
    tengkiu mudah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko ni dah apa kna sorg2..pening ka....??

      Delete
    2. bengong..fab tu admin kat page kelapa hotak kamu....

      Delete
    3. aku suka guna sabun jenama fab...salah ke??haram ke?

      Delete
    4. Selamanya Banggang Abadi

      Delete
    5. Lah eja bangang pun salah.

      Delete
    6. nokharom betoi ~ pehal laa sesat nama fab KHK lak kat sini ~ -_-

      Delete
  6. JODOH ZAMRI KL

    ReplyDelete
  7. Idola ummat Islam Indonesia!

    ReplyDelete
  8. barai ko konon..macam power sngat zamri KL ke sape ker...

    ReplyDelete
  9. WEB NI GAK YG BEST... ---> www.gaymaletube.com
    huhuhu

    ReplyDelete
  10. ni kes xsunat ni....hahahaha

    ReplyDelete
  11. Klu dia bt dpn...fuhhhh..iman yg mmg tipis ni...mmg barai let..3 jm x 3 jm...klu 10 mnt pun aku gnakn sbaiknya

    ReplyDelete
  12. camne la agknye kalo dia bogel..msti ramping... slrrppp.!

    ReplyDelete
  13. mohn ZAMRI KL buat bini..bole lick pussy dia seminggu tanpa henti...

    ReplyDelete
  14. xmalu betul la....

    ReplyDelete
  15. bodo pnye indon

    ReplyDelete
  16. paling lama aku boleh bertahan ialah 45 minutes. lari buah pinggang.

    ReplyDelete
  17. butooo boleh main 3 jam....brp org die main? kimak jee indon ni...

    ReplyDelete
  18. aku set masa pun dpat dlm 45 minit kalo men ngn awek..

    ReplyDelete
  19. ok la tu mengaku.. perempuan pun ada nafsu... mmg btl pun, klu nafsu terangsang n x da partner, onani je la... dulu selalu la buat, skrg jarang da sbb ada boy dah.. tp dia dah jauh, so nak cari yg baru... lama x dpt batang, sakit kepala

    ReplyDelete
    Replies
    1. meh nk bg btg..

      Delete
    2. mnyamar ppuan lak org atas ne..nk lwan pedang la tu

      Delete
    3. bbodo piang camtu la pukimak

      Delete
  20. www.seksiwife.blogspot.com

    ReplyDelete
  21. mantap gan infonya ... sukses terussssssssss?

    ReplyDelete
  22. nie betina indon tak dpat peler...cara lakonan dia pn mcm mau peler aja..dia nie kan pelacur tak tahu ker

    ReplyDelete
  23. kadang kadang macam tak percaya plak wajah lawa tapi kuat onani kan

    http://aiskosong.com

    ReplyDelete
  24. main sndiri ja?meh cni..abg awi ada barang baik...3 jam main sndiri..kna ngan abg awi, siap knci bilik 3 ari 3 mlm...

    ReplyDelete
  25. semua sampah . aku je hensem. kau ADO ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha yang atas ni ^^ meroyan perasan sensorang

      Delete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri