WTF : Kenapa Lelaki Obses Terhadap Payudara Wanita?
Home » » WTF : Kenapa Lelaki Obses Terhadap Payudara Wanita?

WTF : Kenapa Lelaki Obses Terhadap Payudara Wanita?

29 Apr 2013 60 Comments
Ini adalah fakta yang benar buat kaum lelaki. Jika anda (lelaki) menidakkan fakta ini, sila pergi ke penjuru dinding dan menyesali atas apa yang berlaku kepada anda. 


Kenapa kaum lelaki obses dengan payudara wanita? Apa yang membuatkan ia menarik? Baca fakta dibawah.

60 comments:

  1. Replies
    1. org 1st gila tetek

      Delete
    2. Hazika : Jap ye..
      Hazik : SEKARANG!

      Hazika : Ala, jap lagi arrr..
      Hazik : Nak sekarang!!

      Hazika : Jap lagi, sikittt je lagi..
      Hazik : NAK SEKARANG! NAK SEKARANG!

      Hazika : Sikittttttttttttttt je lagi Abg..
      Hazik : Takde! NAK SKANG! NAK SKANG! NAK JUGAK! NAK SKANG!!!!

      Hazika : Jom, abang?
      Hazik : aummm aummm!

      Hazika : eeeeeeee

      18SX:GAGAL BERSETUBUH KERANA ZAKAR TERLALU BESAR!
      LAWAK:BUKTI NYATA CINTA ITU MEMANG BUTA!
      SERAM:APABILA TIMUN MENJADI MANGSA KEKEJAMAN MANUSIA!

      Delete
    3. SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :

      OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?--> WWW.JUSTINZAYN.COM

      DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

      TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

      DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA 2014 (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

      TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER 2014 DI MALAYSIA --> WWW.PASSPERCUMA.COM

      INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

      IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) . IPHONE 5C (RM1000) *TERHAD* --> WWW.IPHONEMSIA.COM
















      ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

      Delete
  2. Replies
    1. ................................................_¸„„„„_
      ........................................„--~*'¯.......'\
      ..................................... („-~~--„¸_....,/ì'Ì
      ................................¸„-^"¯ : : : : :¸-¯"¯/'
      ........................¸„„-^"¯ : : : : : : : '\¸„„,-"
      **¯¯¯'^^~-„„„----~^*'"¯ : : : : : : : : : :¸-"
      .:.:.:.:.„-^" : : : : : : : : : : : : : : : : :„-"
      :.:.:.:.:.:.:.:.:.:.: : : : : : : : : : ¸„-^¯
      .::.:.:.:.:.:.:.:. : : : : : : : ¸„„-^¯
      :.' : : '\ : : : : : : : ;¸„„-~"¯
      :.:.:: :"-„""***/*'ì¸'¯
      :.': : : : :"-„ : : :"\
      .:.:.: : : : :" : : : : \,
      :.: : : : : : : : : : : : 'Ì
      : : : : : : :, : : : : :
      "-„_::::_„-*__„„~"

      Delete
  3. ko ni fast first fast first...aku lempang seko2 karang...aku nak tengok tetek pun tak dah tak teransang...ishh ko ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko xtransang sbb ko gay.hahahaha

      Delete
    2. yup gay.. main bontot jer dia ni..

      Delete
    3. astaghfirullahalazim... ape la korang ni -_-

      Delete
    4. inilah yang dinamakan BANGANG ABADI

      Delete
  4. tahniah!! sebagai hadiah ak akan bg ko pantat ak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ko ni mesti pekerja di jabatan hal ehwal pantat memantat

      Delete
    2. nak pantat .. saya nak jilat pantat awak boleh

      Delete
    3. Dia mana ada pantat.. Konek ada la..

      Delete
    4. Pondan bdk ni

      Delete
  5. fahaman sigmund freud.. yahudi punya kajian nih..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sigmunt freud banyak jasanya kepada dunia psychology dan perubatan juga.

      Delete
    2. elehh... kau tu x suka main ngan payudara ke??? PENIPU TOL

      Delete
  6. wow besarnya tetek... nak nyonyot tetek yg besar boleh ?

    ReplyDelete
  7. klau ikutkan teori sigmnd freud nie, mmg x bleh pkai spenuhnyas..
    bg dia, manusia di lhirkan dgn sikap kebinatangan..
    ALLAH dh jdkn hamba NYA sebaik2 kjadian.. subhanallah..
    adam~

    ReplyDelete
  8. kepit onek ngn tetek fuhhh sedap

    ReplyDelete
  9. dafuq??sape ade tetek..nk noneng noneng ni..fap fap fap

    ReplyDelete
  10. Kisah remaja lari dari rumah ikut kekasih akhirnya menjadi artis terkenal, siapakah dia? sila ------->>>> Dunia-Memang-gila-gila

    ReplyDelete
  11. astagfirullah

    ReplyDelete
  12. tetek rosmah mansur besar...

    ReplyDelete
  13. erm btul jgak mnatang sgmnd ni kte tpi sstengah part 2 mcm mlmpau je..

    ReplyDelete
  14. ini kalilah aku jadi non-anon lagi !!

    ReplyDelete
  15. weii !!! tetek aku lg besar ... ko nak ke? call je number nie ... 0123456789 .. :P

    ReplyDelete
  16. admin kaki fuck

    ReplyDelete
  17. Free handphone...klink sini https://www.facebook.com/kedaigadjetmurah03

    ReplyDelete
  18. saya setuju......

    ReplyDelete
  19. ................................................_¸„„„„_
    ........................................„--~*'¯.......'\
    ..................................... („-~~--„¸_....,/ì'Ì
    ................................¸„-^"¯ : : : : :¸-¯"¯/'
    ........................¸„„-^"¯ : : : : : : : '\¸„„,-"
    **¯¯¯'^^~-„„„----~^*'"¯ : : : : : : : : : :¸-"
    .:.:.:.:.„-^" : : : : : : : : : : : : : : : : :„-"
    :.:.:.:.:.:.:.:.:.:.: : : : : : : : : : ¸„-^¯
    .::.:.:.:.:.:.:.:. : : : : : : : ¸„„-^¯
    :.' : : '\ : : : : : : : ;¸„„-~"¯
    :.:.:: :"-„""***/*'ì¸'¯
    :.': : : : :"-„ : : :"\
    .:.:.: : : : :" : : : : \,
    :.: : : : : : : : : : : : 'Ì
    : : : : : : :, : : : : :
    "-„_::::_„-*__„„~"

    arhhh arhhh

    ReplyDelete
  20. meh belajar ilmu kat sini singabiru46.blogspot.com

    ReplyDelete
  21. Ini lagi besar!!hahahaha

    Kucing Besar Gaduh Dengan Budak..suka dengar budak tu gelak COMELLLL sangat!!

    ---> KLIK SINI

    ReplyDelete
  22. Husni : Ayang cemburu ke?
    Husna : Tak.
    Husni : Ayang macam cemburu jer abang tengok.
    Husna : Tak.
    Husni : Muka ayang masam jer, mesti ayang cemburu nie.
    Husna : Takkk.
    Husni : Betul ker ayang tak cemburu?
    Husna : TAKKK.
    Husni : Abang tak percaya. Ayang nie mesti cemburu nie.
    Husna : BERAPA KALI AYANG NAK CAKAP, TAK!! TAK LAH!!!
    Husni : Kalau macam tu boleh tak ayang bagi ciuman kat abang.
    Husna : KENAPA MINTAK KAT AYANG PULAK?!!! PEGILAH MINTAK KAT PEREMPUAN2 YANG 'LIKE' STATUS ABANG KAT FACEBOOK TU!!!!!
    Husni : Haaa, tengok tu, cemburu la tu..!
    Husna : Tak. -.-'

    ReplyDelete
  23. Aku suka tgok tetek gebu. Hehe. kpd yg suka tgok tetek gak tu, ini bukti kita yg kita bukan gay! Haha

    ReplyDelete
  24. bru nengok tetek jer..blum puting nyer....klu x , dah lama aq rogol smua prmpuan yg tetek besar d sunia nie...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sembang. konek kecik. sampah dia ni .

      Delete
    2. Ko pon smph gak.. kote ak paling bsarr

      Delete
    3. lawak la dua org gay ni...hahaha

      Delete
  25. nak tetek ke? add laa ym i.... babyendawina .... muackkssss !!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye2 je ko nie..
      entah2 mamat bangla..puuiihh..

      Delete
  26. itu kalau lelaki tengok tetek perempuan selama 10 minit dapat memanjangkan umur 5 atau 6 tahun .... kalau perempuan pulak tengok batang dgn telur lelaki selama 10 minit dapat memanjangkan umur perempuan 7 atau 8 tahun..hahahahaha butoh betol , tak nak kalah pompuan..lady first lah katakan..

    ReplyDelete
  27. setuju dgn diatas, kajian di jepun mendapati..tgk batang & telur lelaki bukan setakat memanjangkan usia perempuan tetapi dapat juga memanjangkan batang lelaki naik 1-2cm setahun: tetakluk kepada terma & syarat yang ditetapkan...

    ReplyDelete
  28. x de bnda yg lebih berfaedah ke admin ???

    ReplyDelete
  29. tetek I lg besar dari yg atas tu..maklum la I rajin minum susu dutch lady..bg perempuan papan kat luar sana rajin2 la minum susu dutch lady utk mendapatkan tetek besar yg mantap mcm saya..ppe pn roger saya utk tempahan selori susu dutch lady..0173959193

    ReplyDelete
  30. zamri kl sudah mai..hahaha

    ReplyDelete
  31. sape x syok tgk tetek dia gay!

    ReplyDelete
  32. Aku paling benci kalau tetek kecik....!!!!

    ReplyDelete
  33. Admin perangai cm babi . Tros trg aku ckp . Series sebiji cm babi . Setahun sejak aku like page . Benda lucah jaa aku nmpk . Lama dh nk tgor . Lama2 mmg la hilang sabar . Kau ni bersubahat ngn bapak setan ke admin ? Asyik2 post benda lucah , kotor . Post la psl agama , fakta sains . Lawak yg xLUCAH dan sensitif . Ni x , LUCAH , LUCAH , LUCAH . Allah suruh ikut al-quran . Lelaki dilarang merenung , mendekati , memegang wanita ajnabi . Bukannya ikut kajian org yg xpahapa . Allahurabbi , admin , dh la page ni ramai org like . Lagi ramai lelaki ikut fakta bodoh ni , lagi bertambah saham dosa admin . Fikir la . Tuhan bagi otak suruh fikir , bukan ltk kt kaki . Dunia dh nk kiamat , semua ni tipu helah dajjal laknatullah . Dajjal laknatullah yg bkl menyeret kita ke neraka jika ingkar perintah Allah . Saya bukan usatazah , cuma insan yg tidak putus2 melakukan kesalahan dan ingin berubah .

    ReplyDelete
    Replies
    1. tul tu,
      astagfirullah

      Delete
  34. Kalo y betina duk sibuk pakai baju sendat mendat bonjol sne sni mne aku xmerenung tgk

    ReplyDelete
  35. ini sekadar info, cume org yg membacanya yg fikir lucah n blue sume.. kalu rase info ni lucah, blue gay whatsoever, xyah la baca blog ni. akal fikiran ad, gune sebaiknye..hmm.. human nowadays

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri