WTF : Lelaki Diusir Kerana Terlalu Handsome Di Arab Saudi (10 Gambar)
Home » » WTF : Lelaki Diusir Kerana Terlalu Handsome Di Arab Saudi (10 Gambar)

WTF : Lelaki Diusir Kerana Terlalu Handsome Di Arab Saudi (10 Gambar)

120 Comments

Menurut sumber terdapat tiga orang dari Arab Saudi telah diusir dari satu majlis di Arab Saudi kerana terlalu kacak dan menawan. Salah seorang daripadanya adalah Omar Borkan Al Gala. Dia adalah jurugambar fesyen, pelakon serta poet dari Dubai. Dia telah dikeluarkan dari majlis itu kerana suami di Arab Saudi khuatir isteri mereka akan jatuh cinta dengan si Omar ini sekiranya dia terus tinggal di negara itu. 

#Apa kata korang? 



120 comments:

  1. macho nya...skew la dpt laki gni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. bila la Malaysia nak usir aku yang terlalu hensem nih.. haha!

      Hazika : Jap ye..
      Hazik : SEKARANG!

      Hazika : Ala, jap lagi arrr..
      Hazik : Nak sekarang!!

      Hazika : Jap lagi, sikittt je lagi..
      Hazik : NAK SEKARANG! NAK SEKARANG!

      Hazika : Sikittttttttttttttt je lagi Abg..
      Hazik : Takde! NAK SKANG! NAK SKANG! NAK JUGAK! NAK SKANG!!!!

      Hazika : Jom, abang?
      Hazik : aummm aummm!

      Hazika : eeeeeeee

      18SX:GAGAL BERSETUBUH KERANA ZAKAR TERLALU BESAR!
      LAWAK:BUKTI NYATA CINTA ITU MEMANG BUTA!
      SERAM:APABILA TIMUN MENJADI MANGSA KEKEJAMAN MANUSIA!

      Delete
    2. ini laki , belom lagi korang tengok awek arab.... peeeerh awek arab lagi cun... awek melayu tak cun kikiki

      Delete
    3. 1. [Terkini] Korang suka tweet tak? kalau korang tak suka tweet, bila masuk laman ini, korang akan jatuh cinta dengan tweet. Tak percaya?? cubalah dulu tengok!!!

      2. Sokongan anda diperlukan dalam 600,000 rakyat Malaysia untuk mencegah...???

      3. Kalau korang ada penyakit sosial sekarang ni, hahh.. ini makannya

      4. iphone, ipad mini dan kamera yg anda idamkan boleh jadi hak milik anda, phuuiii!!! (sarcasm)

      5. 3G dengan simcard memang tak dapat nak dipisahkan, lebih2 lagi line internetnya stabil pulak tu selaju Ironman. Harga antara RM50-RM60 permonth unlimited!

      6. Pelik betul! Mercedes Benz A-Class pun nak dijadikan contest? Bukan orang2 biasa boleh buat contest gini. Sekaya-kaya Syed Mokhtar Bukhari pun, masih lagi tak mampu nak buat contest mahal sebegini. Join pulak tu FREE! Huhu.

      7. Awas! Kalo Microsoft lancar produk ni, konfem korang akan terliur dan jeles dengan Bill Gates!

      8. Dengor kabo, Mizz Nina dan DJ Ben nak buat show dalam pelancaran produk baru dari Microsoft. Nak tahu lebih lanjut? Klik sini.

      9. OMG, Game ni sangat cute kalo anda main. Korang rajin gosok gigi tak? Korang akan jumpa perkara korang tak sangka2 nanti!

      10. Korang tahu tak apa tu fungsi macam facebook chatting tapi dalam bentuk suara. Jom tengok video "behind the scenes" kat youtube bersama artis terkenal yg cuba promote fungsi chatting baru ni. Meme seronok dan mantap! Klik sini anda akan disambungkan terus ke video youtube.

      11. Korang nak join parti makan kat restoran ala jepun yg tengah famous sekarang ni tak? Kalo dh ramai yg berkenan, mesti ada promosi harga! Nak tahu lebih lanjut, leh klik sini.

      12. Kepada Sesiapa peminat lagu video klip mat saleh neh bolehlah ke sini sebab ada lagu baru yg sedang hangat dilayan. Aku dah dengar lagu baru dia, rasanya bolehlah tahan.

      Delete
    4. sama mcm aku

      Delete
    5. Tengok seimbas memang hansem.. Tapi cuma perhatikan betul2.. BULU HIDUNG DIA SAMBUNG DENGAN MISAI..UWEKKK.. GELI

      Delete
    6. den kan ado tasa ha

      Delete
    7. Hazika : abg..ayang nak..
      Hazik : xde mood la..huh

      Hazika : Ala, ayang kulum ye..
      Hazik : hurmmm..nanti² la!!

      Hazika : alaa..ayang jilat² kepala dia..mesti abg suka kn..
      Hazik : ish..sabar² la..tgh takde mood ni!

      Hazika : ayang hisap jgk..slurp..slurp..
      Hazik : ayang..sedapnya.. jilat telur dia pulak!!!!

      Hazika : abg dah nak pancut ke?
      Hazik : ye ayang.. ohh..yes..!

      Hazika : hehehe..sedap sangat dapat air abg..pekat dn berlemak..

      Delete
    8. phuiiiiiiiiiiiiii

      Delete

    9. SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :

      OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?-> WWW.JUSTINZAYN.COM

      DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

      TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

      DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA 2014 (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

      TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER 2014 DI MALAYSIA --> WWW.PASSPERCUMA.COM

      INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

      IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) . IPHONE 5C (RM1000) *TERHAD* --> WWW.IPHONEMSIA.COM




















      ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

      Delete
  2. hensem lagi aku.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ko hensem? blah la woiii... haha, kelakar pulak rasanya... sorry, terhina la pulak... ayat ko la punya pasal...

      Delete
    2. jan prasan la bro.. ko hnsem ka sma jua tai ko bau.. baik ko ukur baju d badan sndiri.. puik..

      Delete
  3. sib bek mlysia x cm ni.... klo x mmg aku x thu nk g duk mner.... dubai mmg sah2 x bley dh....

    ReplyDelete
    Replies
    1. kau dari dulu pun ptut buang negara , nyemak je , shuh2

      Delete
  4. boleh la....ptt pn kne halau

    ReplyDelete
    Replies
    1. tapi kan...sehensem hensem laki ni...lagi hensem nabi yusof :D macammane lah muka nabi eh?

      Delete
    2. Sampai terpotong jari sendiri kot mak2 datin time tu tengok Nabi Yusof A.S ...

      Delete
    3. memang hensem giler,,naseb la arab..kalau melayu confirm la makan habis semua prmpuan..yg muka pecah longkang pun perosak tahap gaban

      Delete
  5. Aku rasa baik aku ambil langkah berjaga2 pakai topeng ke pudah ke,takut nanti malaysia halau aku la haha..

    AKU X TAU LAH APA YANG HEBAT SANGAT DGN AKU NI ... wakakakkakak

    ReplyDelete
    Replies
    1. butuh hang!

      Delete
    2. kepala hang muke macaam selipar jamban nak bajet

      Delete
    3. longkang

      Delete
  6. tergugat iman aku. handsome siott!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko ni mesti gay kan... babi puye gay.. pergi mampos lah gay

      Delete
    2. kimak gayyy

      Delete
    3. bodoh dua ekor ni -,-

      Delete
    4. hahaha...dia girl kot.!

      Delete
    5. gay!..fuck off laa kau gay...

      Delete
  7. haduh hansome sgt ni..tapi bukan taste aku.. taste aku yg macho .mcm KJ

    ReplyDelete
    Replies
    1. fucking gay ! faggot !

      Delete
  8. ceh.. Najib Razak lg hensem.. ngan bibir merah besar tu... Yakini 1 .. i love Najib.. :)

    ReplyDelete
  9. fap fap fap fap

    -nama saya mazeerah

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko mazeer babi -_-'

      Delete
    2. lol kalau yg jntan komen mcm ni tak pe plak..
      heheh
      patutla..
      memang hensem pun..iman kena kuat sebab yng tak hensem iman xkuat pun perosak

      Delete
  10. hrmmm..baru teringin nk g arab saudi.. bole ad kes orang emsem kena halau plak..kalo pelancong hemsem cam aku ni dtg sane agak2 kena pukul kot..ermmm..g london je la

    ReplyDelete
  11. mmg hensem!

    ReplyDelete
  12. arhh...cmne aq nk kje kt arab saudi nti....aq lg hnsem dari mamat nie..

    ReplyDelete
  13. ni keturunan nabi yusuf a.s kot.sungguh trbuka iman melihat renungan matanya.

    ReplyDelete
  14. kepada pompuan2 yg baru lepas baca post blog yg ni.. aku tau korang tengah melancap..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko ingat nafsu pompuan mcm lelaki yang trgila-gila sgt nk melancap bile nampak pompuan cun..huh

      Delete
    2. jgn la marah dia.. kalo btol melancap pun ap salahnya.. cme jgn la smpai org nmpk

      Delete
    3. Dh mmng pmpuan ska mlancap...nk wat cm mane???

      Delete
    4. hahahaha.... Tengok pic buat modal lancap...hahaha

      Delete
    5. bodoh xde otak!

      mne ade pmpn suke lancap/onani,

      itu lelaki jela...

      ikut tekak ko jek nk tulis...

      ko pk pmpn cmtu ka?

      Delete
    6. org jntn ni nafsu 1 je....akal 9...tp rs nyer mcm yg 1 tu je yg diorg duk gne pakai...giler sex sungguh

      Delete
    7. bg pompuan tu jgn pura-pura xmengaku la..! nama juga manusia bknnya malaikat...realitinya nafsu pompuan mmg kuat dan hebat sekali..!!hahaha..pemalu konon..bini aku time perawan mengaku suka melancap tp malu2 mengaku..haha kantoi

      Delete
    8. mesti bini ko da xdara lg mse kawen dgn ko kan anon 04:16...mesti dye da bg lobang sne sni sal xtahan xpuas dgn melancap je o.O nak tale bini ko pnye pantat bole?slurp~

      Delete
    9. fuck your mama

      Delete
    10. mmg xdara lg,dia cantik..terunaku diambil olehnya.. :(

      Delete
  15. tak handsome pon... macam pundek je aku tengok

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko lagi mcm pundek. hahahaha

      Delete
    2. mcm kau handsome sgt la woii..

      Delete
    3. memang lah aku handsome , korang semua dengki dgn aku.. haha

      Delete
    4. kentuuttttt la kau

      Delete
    5. babi kau perasan nk mampuss.. alaa bodoh la kau nie . puiihhhh

      Delete
  16. muke camni la ari2 aku nmpk kt dlm cermin

    ReplyDelete
  17. LAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

    ReplyDelete
  18. Eh? Macam muka aku je ni?

    ReplyDelete
  19. bulu lebat gila kat tangan dia

    ReplyDelete
  20. oh. aku pun pernah dihalau. mungkin aku hensem.

    ReplyDelete
  21. saya awek gersang

    ReplyDelete
    Replies
    1. GILA.... POMPUAN NIH MESTI PRINT PIC LAKI TU.. BUAT MODAL LANCAP...
      FAP.. FAP... FAP..

      Delete
  22. aku ni langsung takde kawan ...aku rasa kawan2 yg sebaya aku tak berkawan dgn aku sbb aku ni lagi hensem dari diaorang lah kot... diaorang jealous dgn kehendsomeman aku wakahkahkah

    ReplyDelete
  23. hensemla bongokk

    ReplyDelete
  24. aku sokong pompuan suka melancap!

    ReplyDelete
    Replies
    1. aik..?bkn ko gay ke??

      Delete
  25. sangat hensem..

    ReplyDelete
  26. indahnya ciptaan Allah..tp, alhamdulillah jugak dengan diri aku..kerana aku tau setiap kelebihan akan ada kekurangan..setiap yang kurang akan ada lebihnya.

    ReplyDelete
  27. Ooo... Baru aku tau sekarang kenapa aku kene halau masa kat Arab tempoh hari..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama lah kita.. hahaha

      Delete
    2. samalah kita aku siap kene terajang lagi mungkin aku lagi hensem dgn macho kot

      Delete
    3. aku lgi la..g mner2 jerk mesti kne halau...hensem sngt ke ape aku nih??

      Delete
    4. Ko kena halau sebab curik slipa diaorang

      Delete
  28. subhanaallah..keturunan nabi yusuf ke nie...indahnya ciptaan ALLAH s.w.t

    ReplyDelete
  29. hensem~~
    tapi kenapa ya org arab saudi ni byk bulu

    ReplyDelete
  30. hensem siot...

    ReplyDelete
  31. masing2 cakap diri hensem~ haih~

    ReplyDelete
  32. saya gersang

    ReplyDelete
  33. semenjak dhlau skrg aq mntp at kmpk

    ReplyDelete
  34. Korang semua ni memang nak kene halau hensom sangat .....
    Habis nanti bini-bini aku tinggal aku..

    ReplyDelete
  35. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hang jelita tang mana... tetek kecik nasi lemak 50 sen ade lee..

      Delete
    2. This comment has been removed by the author.

      Delete
  36. hensem nabi yusuff baru je separuh dari hensem nabi Muhammad.. PBUH.. :) umat nabi Muhammad mmg hensem2 belaka.. hehhehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. sesuai dgn nabinya yg hensem :)

      Delete
  37. takde hensem mana pon..taspi mate dia cantekkk..

    ReplyDelete
  38. Atuk aku lg ensem..

    ReplyDelete
  39. macam gay boy jeee...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hang jeles tang mana?

      Delete
  40. patut la aku kena halau dri rumah mak bapa, adik bradik pon halau..ingatkn pasal suka skodeng dan lancap..rupanya aku hensem..=_= ermm

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ko kena halau sebab ko terlalu hodoh, diaorang nak makan pun susah, sik nak termuntah je

      Delete
    2. Hahahahahahahah..Kuang ajo lah jwpn...

      Delete
    3. haha...bangang punya respon. tapi aku setuju

      Delete
  41. tringat kisah nabi yusuf~sbhanallah

    ReplyDelete
  42. AI????? sape bagi masuk gambar aq kat blog nie??..alamak....kena halau pulak dari Malaysia lepas nie..

    ReplyDelete
  43. Seriusly, aku baca comment2 ni semua, lebih lawak dari Maharaja Lawak... terbaik la ~ .... haha2, korang semua terbaik

    -A@-

    ReplyDelete
  44. Indahnya ciptaan Allah..... X layak aku dpt mcm ni

    ReplyDelete
  45. tak perlulah letak 'WTF', tindakan ni dibuat selari dgn ajaran islam.. tindakan ni pernah dilakukan kepada para sahabat bagi mengelakkn fitnah..

    ReplyDelete
  46. Salam maaf ganggu..saya hanya nak tolong kawan2 dan diri sendiri..tiada penipuan disini. sesiapa nk buat duit lebih hanya bermodal RM20 boleh join saya di http://bit.ly/Y8Ns9p

    ReplyDelete
  47. Perghh, lawa la siot die nye misai, janggut. aku nk buat ahh.

    ReplyDelete
  48. sampai macam tu ke curiga kat isteri sendiri orang2 arab nie :P

    ReplyDelete
  49. aku rasa budak2 yg di halau dari rumah olh mak dorg mesti handsome kot..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok ni memang sumpah lawak!

      Delete
  50. PENIPU PUNYA CERITA! HOAX JE LEBIH

    ReplyDelete
  51. aku tunggu je bila turn aku nak kena buang negara lak. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. nanti aku hantar surat kat agong bia dia buang ko dari malaysia ni..meh bak nama penuh n no.i/c ko..hehe

      Delete
  52. Hmmm...wat aperlah suami2 nak takut..isteri yang solehah takkan jatuh cinta dengan mana2 lelaki walaupun hensem sejuta kali dari suami dia pun kecuali hanya suami dia je...tak minat la arab sbb banyak jambang..ensem pun jambang tu akan spoilkan penampilan ehehe

    ReplyDelete
  53. lagi hensem aku

    ReplyDelete
  54. hemsem2 pun kalau ngah berak mesti kurang hemsem kat situ.. tengah meneran taik sembelit lak..mmg muke ngah perit r

    ReplyDelete
  55. Yeahh tentera dajal da berjaya mempengaruhi umat manusia untuk bergaduh, mencarut, berpecah belah antara sesama islam, sedara dan keluarga.. cuba ucap Subhanallah.. habis cerita

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri