WTF : Lelaki Diusir Kerana Terlalu Handsome Di Arab Saudi (10 Gambar)


Menurut sumber terdapat tiga orang dari Arab Saudi telah diusir dari satu majlis di Arab Saudi kerana terlalu kacak dan menawan. Salah seorang daripadanya adalah Omar Borkan Al Gala. Dia adalah jurugambar fesyen, pelakon serta poet dari Dubai. Dia telah dikeluarkan dari majlis itu kerana suami di Arab Saudi khuatir isteri mereka akan jatuh cinta dengan si Omar ini sekiranya dia terus tinggal di negara itu. 

#Apa kata korang? 



{ 120 comments.. read them below or add one }

tashatasha 24 April, 2013
macho nya...skew la dpt laki gni...
AnonymousAnonymous 25 April, 2013
bila la Malaysia nak usir aku yang terlalu hensem nih.. haha!

Hazika : Jap ye..
Hazik : SEKARANG!

Hazika : Ala, jap lagi arrr..
Hazik : Nak sekarang!!

Hazika : Jap lagi, sikittt je lagi..
Hazik : NAK SEKARANG! NAK SEKARANG!

Hazika : Sikittttttttttttttt je lagi Abg..
Hazik : Takde! NAK SKANG! NAK SKANG! NAK JUGAK! NAK SKANG!!!!

Hazika : Jom, abang?
Hazik : aummm aummm!

Hazika : eeeeeeee

18SX:GAGAL BERSETUBUH KERANA ZAKAR TERLALU BESAR!
LAWAK:BUKTI NYATA CINTA ITU MEMANG BUTA!
SERAM:APABILA TIMUN MENJADI MANGSA KEKEJAMAN MANUSIA!
AnonymousAnonymous 25 April, 2013
ini laki , belom lagi korang tengok awek arab.... peeeerh awek arab lagi cun... awek melayu tak cun kikiki
AnonymousAnonymous 25 April, 2013
Ko hensem? blah la woiii... haha, kelakar pulak rasanya... sorry, terhina la pulak... ayat ko la punya pasal...
AnonymousAnonymous 25 April, 2013
sib bek mlysia x cm ni.... klo x mmg aku x thu nk g duk mner.... dubai mmg sah2 x bley dh....
AnonymousAnonymous 25 April, 2013
boleh la....ptt pn kne halau
AnonymousAnonymous 25 April, 2013
Aku rasa baik aku ambil langkah berjaga2 pakai topeng ke pudah ke,takut nanti malaysia halau aku la haha..

AKU X TAU LAH APA YANG HEBAT SANGAT DGN AKU NI ... wakakakkakak
AnonymousAnonymous 25 April, 2013
tergugat iman aku. handsome siott!
AnonymousAnonymous 25 April, 2013
haduh hansome sgt ni..tapi bukan taste aku.. taste aku yg macho .mcm KJ
AnonymousAnonymous 25 April, 2013
ceh.. Najib Razak lg hensem.. ngan bibir merah besar tu... Yakini 1 .. i love Najib.. :)
AnonymousAnonymous 25 April, 2013
fap fap fap fap

-nama saya mazeerah
AnonymousAnonymous 25 April, 2013
hrmmm..baru teringin nk g arab saudi.. bole ad kes orang emsem kena halau plak..kalo pelancong hemsem cam aku ni dtg sane agak2 kena pukul kot..ermmm..g london je la
bengang23 bengang23 25 April, 2013
arhh...cmne aq nk kje kt arab saudi nti....aq lg hnsem dari mamat nie..
AnonymousAnonymous 25 April, 2013
ni keturunan nabi yusuf a.s kot.sungguh trbuka iman melihat renungan matanya.
AnonymousAnonymous 25 April, 2013
kepada pompuan2 yg baru lepas baca post blog yg ni.. aku tau korang tengah melancap..
AnonymousAnonymous 25 April, 2013
ko ni mesti gay kan... babi puye gay.. pergi mampos lah gay
AnonymousAnonymous 25 April, 2013
tak handsome pon... macam pundek je aku tengok
AnonymousAnonymous 25 April, 2013
ko ingat nafsu pompuan mcm lelaki yang trgila-gila sgt nk melancap bile nampak pompuan cun..huh
AnonymousAnonymous 25 April, 2013
jgn la marah dia.. kalo btol melancap pun ap salahnya.. cme jgn la smpai org nmpk
AnonymousAnonymous 25 April, 2013
muke camni la ari2 aku nmpk kt dlm cermin
AnonymousAnonymous 25 April, 2013
LAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AnonymousAnonymous 25 April, 2013
Eh? Macam muka aku je ni?
AnonymousAnonymous 25 April, 2013
bulu lebat gila kat tangan dia
muhammad imran muhammad imran 25 April, 2013
oh. aku pun pernah dihalau. mungkin aku hensem.
AnonymousAnonymous 25 April, 2013
aku ni langsung takde kawan ...aku rasa kawan2 yg sebaya aku tak berkawan dgn aku sbb aku ni lagi hensem dari diaorang lah kot... diaorang jealous dgn kehendsomeman aku wakahkahkah
AnonymousAnonymous 26 April, 2013
1. [Terkini] Korang suka tweet tak? kalau korang tak suka tweet, bila masuk laman ini, korang akan jatuh cinta dengan tweet. Tak percaya?? cubalah dulu tengok!!!

2. Sokongan anda diperlukan dalam 600,000 rakyat Malaysia untuk mencegah...???

3. Kalau korang ada penyakit sosial sekarang ni, hahh.. ini makannya

4. iphone, ipad mini dan kamera yg anda idamkan boleh jadi hak milik anda, phuuiii!!! (sarcasm)

5. 3G dengan simcard memang tak dapat nak dipisahkan, lebih2 lagi line internetnya stabil pulak tu selaju Ironman. Harga antara RM50-RM60 permonth unlimited!

6. Pelik betul! Mercedes Benz A-Class pun nak dijadikan contest? Bukan orang2 biasa boleh buat contest gini. Sekaya-kaya Syed Mokhtar Bukhari pun, masih lagi tak mampu nak buat contest mahal sebegini. Join pulak tu FREE! Huhu.

7. Awas! Kalo Microsoft lancar produk ni, konfem korang akan terliur dan jeles dengan Bill Gates!

8. Dengor kabo, Mizz Nina dan DJ Ben nak buat show dalam pelancaran produk baru dari Microsoft. Nak tahu lebih lanjut? Klik sini.

9. OMG, Game ni sangat cute kalo anda main. Korang rajin gosok gigi tak? Korang akan jumpa perkara korang tak sangka2 nanti!

10. Korang tahu tak apa tu fungsi macam facebook chatting tapi dalam bentuk suara. Jom tengok video "behind the scenes" kat youtube bersama artis terkenal yg cuba promote fungsi chatting baru ni. Meme seronok dan mantap! Klik sini anda akan disambungkan terus ke video youtube.

11. Korang nak join parti makan kat restoran ala jepun yg tengah famous sekarang ni tak? Kalo dh ramai yg berkenan, mesti ada promosi harga! Nak tahu lebih lanjut, leh klik sini.

12. Kepada Sesiapa peminat lagu video klip mat saleh neh bolehlah ke sini sebab ada lagu baru yg sedang hangat dilayan. Aku dah dengar lagu baru dia, rasanya bolehlah tahan.
AnonymousAnonymous 26 April, 2013
Dh mmng pmpuan ska mlancap...nk wat cm mane???
AnonymousAnonymous 26 April, 2013
GILA.... POMPUAN NIH MESTI PRINT PIC LAKI TU.. BUAT MODAL LANCAP...
FAP.. FAP... FAP..
AnonymousAnonymous 26 April, 2013
hahahaha.... Tengok pic buat modal lancap...hahaha
AnonymousAnonymous 26 April, 2013
aku sokong pompuan suka melancap!
AnonymousAnonymous 26 April, 2013
tapi kan...sehensem hensem laki ni...lagi hensem nabi yusof :D macammane lah muka nabi eh?
AnonymousAnonymous 26 April, 2013
indahnya ciptaan Allah..tp, alhamdulillah jugak dengan diri aku..kerana aku tau setiap kelebihan akan ada kekurangan..setiap yang kurang akan ada lebihnya.
AnonymousAnonymous 26 April, 2013
Ooo... Baru aku tau sekarang kenapa aku kene halau masa kat Arab tempoh hari..
AnonymousAnonymous 26 April, 2013
sama lah kita.. hahaha
Jude Juanis Jude Juanis 26 April, 2013
subhanaallah..keturunan nabi yusuf ke nie...indahnya ciptaan ALLAH s.w.t
AnonymousAnonymous 26 April, 2013
Tengok seimbas memang hansem.. Tapi cuma perhatikan betul2.. BULU HIDUNG DIA SAMBUNG DENGAN MISAI..UWEKKK.. GELI
AnonymousAnonymous 26 April, 2013
hensem~~
tapi kenapa ya org arab saudi ni byk bulu
AnonymousAnonymous 26 April, 2013
masing2 cakap diri hensem~ haih~
AnonymousAnonymous 27 April, 2013
bodoh dua ekor ni -,-
AnonymousAnonymous 27 April, 2013
Sampai terpotong jari sendiri kot mak2 datin time tu tengok Nabi Yusof A.S ...
AnonymousAnonymous 27 April, 2013
kepala hang muke macaam selipar jamban nak bajet
AnonymousAnonymous 27 April, 2013
samalah kita aku siap kene terajang lagi mungkin aku lagi hensem dgn macho kot
AnonymousAnonymous 27 April, 2013
semenjak dhlau skrg aq mntp at kmpk
AnonymousAnonymous 27 April, 2013
bodoh xde otak!

mne ade pmpn suke lancap/onani,

itu lelaki jela...

ikut tekak ko jek nk tulis...

ko pk pmpn cmtu ka?
AnonymousAnonymous 27 April, 2013
Korang semua ni memang nak kene halau hensom sangat .....
Habis nanti bini-bini aku tinggal aku..
AnonymousAnonymous 27 April, 2013
den kan ado tasa ha
AnonymousAnonymous 27 April, 2013
hahaha...dia girl kot.!
AnonymousAnonymous 27 April, 2013
aik..?bkn ko gay ke??
AnonymousAnonymous 27 April, 2013
aku lgi la..g mner2 jerk mesti kne halau...hensem sngt ke ape aku nih??
AnonymousAnonymous 27 April, 2013
ko lagi mcm pundek. hahahaha
lolalita lolalita 27 April, 2013
This comment has been removed by the author.
AnonymousAnonymous 27 April, 2013
ko mazeer babi -_-'
AnonymousAnonymous 27 April, 2013
hang jelita tang mana... tetek kecik nasi lemak 50 sen ade lee..
AnonymousAnonymous 27 April, 2013
hensem nabi yusuff baru je separuh dari hensem nabi Muhammad.. PBUH.. :) umat nabi Muhammad mmg hensem2 belaka.. hehhehe
AnonymousAnonymous 27 April, 2013
sesuai dgn nabinya yg hensem :)
AnonymousAnonymous 28 April, 2013
takde hensem mana pon..taspi mate dia cantekkk..
AnonymousAnonymous 28 April, 2013
Atuk aku lg ensem..
AnonymousAnonymous 28 April, 2013
mcm kau handsome sgt la woii..
AnonymousAnonymous 28 April, 2013
macam gay boy jeee...
AnonymousAnonymous 28 April, 2013
memang hensem giler,,naseb la arab..kalau melayu confirm la makan habis semua prmpuan..yg muka pecah longkang pun perosak tahap gaban
AnonymousAnonymous 28 April, 2013
lol kalau yg jntan komen mcm ni tak pe plak..
heheh
patutla..
memang hensem pun..iman kena kuat sebab yng tak hensem iman xkuat pun perosak
AnonymousAnonymous 28 April, 2013
patut la aku kena halau dri rumah mak bapa, adik bradik pon halau..ingatkn pasal suka skodeng dan lancap..rupanya aku hensem..=_= ermm
lolalita lolalita 28 April, 2013
This comment has been removed by the author.
AnonymousAnonymous 28 April, 2013
gay!..fuck off laa kau gay...
AnonymousAnonymous 28 April, 2013
Hazika : abg..ayang nak..
Hazik : xde mood la..huh

Hazika : Ala, ayang kulum ye..
Hazik : hurmmm..nanti² la!!

Hazika : alaa..ayang jilat² kepala dia..mesti abg suka kn..
Hazik : ish..sabar² la..tgh takde mood ni!

Hazika : ayang hisap jgk..slurp..slurp..
Hazik : ayang..sedapnya.. jilat telur dia pulak!!!!

Hazika : abg dah nak pancut ke?
Hazik : ye ayang.. ohh..yes..!

Hazika : hehehe..sedap sangat dapat air abg..pekat dn berlemak..
AnonymousAnonymous 29 April, 2013
org jntn ni nafsu 1 je....akal 9...tp rs nyer mcm yg 1 tu je yg diorg duk gne pakai...giler sex sungguh
AnonymousAnonymous 29 April, 2013
Ko kena halau sebab curik slipa diaorang
AnonymousAnonymous 29 April, 2013
Ko kena halau sebab ko terlalu hodoh, diaorang nak makan pun susah, sik nak termuntah je
AnonymousAnonymous 29 April, 2013
bg pompuan tu jgn pura-pura xmengaku la..! nama juga manusia bknnya malaikat...realitinya nafsu pompuan mmg kuat dan hebat sekali..!!hahaha..pemalu konon..bini aku time perawan mengaku suka melancap tp malu2 mengaku..haha kantoi
AnonymousAnonymous 29 April, 2013
tringat kisah nabi yusuf~sbhanallah
AnonymousAnonymous 29 April, 2013
AI????? sape bagi masuk gambar aq kat blog nie??..alamak....kena halau pulak dari Malaysia lepas nie..
AnonymousAnonymous 29 April, 2013
Hahahahahahahah..Kuang ajo lah jwpn...
AnonymousAnonymous 30 April, 2013
memang lah aku handsome , korang semua dengki dgn aku.. haha
AnonymousAnonymous 30 April, 2013
mesti bini ko da xdara lg mse kawen dgn ko kan anon 04:16...mesti dye da bg lobang sne sni sal xtahan xpuas dgn melancap je o.O nak tale bini ko pnye pantat bole?slurp~
AnonymousAnonymous 30 April, 2013
Seriusly, aku baca comment2 ni semua, lebih lawak dari Maharaja Lawak... terbaik la ~ .... haha2, korang semua terbaik

-A@-
AnonymousAnonymous 30 April, 2013
Indahnya ciptaan Allah..... X layak aku dpt mcm ni
AnonymousAnonymous 30 April, 2013
tak perlulah letak 'WTF', tindakan ni dibuat selari dgn ajaran islam.. tindakan ni pernah dilakukan kepada para sahabat bagi mengelakkn fitnah..
AnonymousAnonymous 30 April, 2013
Hang jeles tang mana?
zhafrizuhail zhafrizuhail 30 April, 2013
Salam maaf ganggu..saya hanya nak tolong kawan2 dan diri sendiri..tiada penipuan disini. sesiapa nk buat duit lebih hanya bermodal RM20 boleh join saya di http://bit.ly/Y8Ns9p
AnonymousAnonymous 01 May, 2013
kau dari dulu pun ptut buang negara , nyemak je , shuh2
Bob Delacroix Bob Delacroix 01 May, 2013
Perghh, lawa la siot die nye misai, janggut. aku nk buat ahh.
AnonymousAnonymous 01 May, 2013
kentuuttttt la kau
Zaiton Rockkapak Zaiton Rockkapak 01 May, 2013
sampai macam tu ke curiga kat isteri sendiri orang2 arab nie :P
AnonymousAnonymous 02 May, 2013
mmg xdara lg,dia cantik..terunaku diambil olehnya.. :(
AnonymousAnonymous 02 May, 2013
aku rasa budak2 yg di halau dari rumah olh mak dorg mesti handsome kot..
AnonymousAnonymous 09 May, 2013
PENIPU PUNYA CERITA! HOAX JE LEBIH
AnonymousAnonymous 09 May, 2013
haha...bangang punya respon. tapi aku setuju
AnonymousAnonymous 09 May, 2013
aku tunggu je bila turn aku nak kena buang negara lak. hehehe
AnonymousAnonymous 13 May, 2013
ok ni memang sumpah lawak!
AnonymousAnonymous 13 May, 2013
nanti aku hantar surat kat agong bia dia buang ko dari malaysia ni..meh bak nama penuh n no.i/c ko..hehe
AnonymousAnonymous 08 June, 2013
jan prasan la bro.. ko hnsem ka sma jua tai ko bau.. baik ko ukur baju d badan sndiri.. puik..
AnonymousAnonymous 08 June, 2013
Hmmm...wat aperlah suami2 nak takut..isteri yang solehah takkan jatuh cinta dengan mana2 lelaki walaupun hensem sejuta kali dari suami dia pun kecuali hanya suami dia je...tak minat la arab sbb banyak jambang..ensem pun jambang tu akan spoilkan penampilan ehehe
AnonymousAnonymous 29 June, 2013
hemsem2 pun kalau ngah berak mesti kurang hemsem kat situ.. tengah meneran taik sembelit lak..mmg muke ngah perit r
AnonymousAnonymous 06 September, 2013
fucking gay ! faggot !
AnonymousAnonymous 13 September, 2013
babi kau perasan nk mampuss.. alaa bodoh la kau nie . puiihhhh
AnonymousAnonymous 21 October, 2013
Yeahh tentera dajal da berjaya mempengaruhi umat manusia untuk bergaduh, mencarut, berpecah belah antara sesama islam, sedara dan keluarga.. cuba ucap Subhanallah.. habis cerita
AnonymousAnonymous 14 November, 2013

SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :

OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?-> WWW.JUSTINZAYN.COM

DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA 2014 (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER 2014 DI MALAYSIA --> WWW.PASSPERCUMA.COM

INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) . IPHONE 5C (RM1000) *TERHAD* --> WWW.IPHONEMSIA.COM




















ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri