COOL - JAM MEWAH EDISI FERRARI (12 GAMBAR)
Home » » COOL - JAM MEWAH EDISI FERRARI (12 GAMBAR)

COOL - JAM MEWAH EDISI FERRARI (12 GAMBAR)

8 Comments
Hublot ialah jenama jam yang sinonim dengan kemewahan. Ferrari pula sinonim dengan kenderaan mewah berprestasi tinggi. Apabila dua syarikat ini bergabung terhasillah Hublot LaFerraria. Kasis jam diperbuat dari titanium dan nilam digunakan sebagai kaca hadapan. Jam ini juga memegang rekod sebagai jam yang mempunyai kuasa simpanan paling lama di dunia iaitu 50 hari. Hari 50 jam edisi terhad ini akan dihasilkan dan setiap satunya dijual pada harga USD 300 000 (RM 900 000). 



Laporan asal BornRich

Jika anda suka artikel ini, jangan lupa sertakan kami dengan copy salah satu link di bawah ^_^

Kopi link post yang comel ini ^_^



Kalau nak dalam bentuk HTML, kopi saya lak ^_^

8 comments:

  1. Replies
    1. Hazika : Jap ye..
      Hazik : SEKARANG!

      Hazika : Ala, jap lagi arrr..
      Hazik : Nak sekarang!!

      Hazika : Jap lagi, sikittt je lagi..
      Hazik : NAK SEKARANG! NAK SEKARANG!

      Hazika : Sikittttttttttttttt je lagi Abg..
      Hazik : Takde! NAK SKANG! NAK SKANG! NAK JUGAK! NAK SKANG!!!!

      Hazika : Jom, abang?
      Hazik : aummm aummm!

      Hazika : eeeeeeee

      WOW:KISAH NORA, JANDA YANG KEHAUSAN SETIAP MALAM!
      PANAS:BENARKAH GADIS BERPAKAIAN TAK SENONOH INI ANAK SOFEA JANE?
      GEMPAR:WANITA BERMISAI DAN BERJANGGUT DITEMUI DI MALAYSIA!

      Delete
    2. ko ni bodo gilo babi bengom anjing sial pukimak lahabau laa..xley ke klu ko x post mnda mcm ni..xrugi n xmati eh klu ko xpost mnda ni..bangang bahalol pnye budak

      Delete
  2. pergh.. hampir 1 Juta.. mampuih..

    ReplyDelete
  3. 2rm jer nie

    ReplyDelete
  4. mcm mna nk bce jam ni..pening.. =.=

    ReplyDelete
  5. xcantik tp unik

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri