COOL : Lukisan Pensel Timbul Dan Menakjubkan (10 Gambar)

Pelukis Jepun, Nagai Hideyuki telah menggunakan teknik melukisnya yang menakjubkan sehingga mampu membuat lukisan seperti timbul di atas kertas. 



{ 21 comments.. read them below or add one }

AnonymousAnonymous 05 May, 2013
1st lgi... bhahahah.... org bwh lmbat sgt... :3
AnonymousAnonymous 05 May, 2013
The babi is berjalan in hutan. tibe-tibe an elephant muncul di front babi. Anjing pun bark sambil licking badan elephant. Esoknya squirel come to rumah babi for mintak sedikit lauk for dinner. Babi so kedekut. then squirel pun calling kawanya iaitu anjing. Anjing so terkejut when squirel menelefonnya. Anjing tell the eliphant for mintak bantuan emergency. Eliphant come bersama rakannya menyerbu to babi's house. Babi was terkejut then calling the tiger. Tiger don't want membantu babi because babi tidak pernah belanja tiger Pizza Hut. Apalagi, babi pun terpakse fight with an eliphant. Dengan menggunakan hidungnya babi tersebut hit an elephant but elephant mengelak dan akhirnya babi tersebut terhantuk at tree. Babi so pening and anjing come to give babi some gift iaitu gigitan comel pada babi. Babi berase sedih and going to cry. squirel was so sedih then menyuruh elephant supaya mintak maaf. Elephant so naughty, dia tidak mahu mintak maaf. Akhirnya semua animal tidak mahu friend with elephant.


*Nak dipendekkan cerita elephant itu pun dikatogorikan sebagai FOREVER ALONE.....
johncruell marta johncruell marta 05 May, 2013
lukisan yg menakjubkan...
AnonymousAnonymous 05 May, 2013
Hazika : Jap ye..
Hazik : SEKARANG!

Hazika : Ala, jap lagi arrr..
Hazik : Nak sekarang!!

Hazika : Jap lagi, sikittt je lagi..
Hazik : NAK SEKARANG! NAK SEKARANG!

Hazika : Sikittttttttttttttt je lagi Abg..
Hazik : Takde! NAK SKANG! NAK SKANG! NAK JUGAK! NAK SKANG!!!!

Hazika : Jom, abang?
Hazik : aummm aummm!

Hazika : eeeeeeee

WOW:KISAH MALAM PERTAMA 3 BERADIK!
SADIS:AKIBAT KEKEJAMAN MEROGOL IKAN PARI!
18SX:KISAH NORA, JANDA YANG KEHAUSAN SETIAP MALAM!
AnonymousAnonymous 05 May, 2013
org atas skali 2 bodo ka apa?
AnonymousAnonymous 05 May, 2013
the babi's wrter was a boar? correct...
AnonymousAnonymous 05 May, 2013
mls nak bace la bro..bace ending dye je
AnonymousAnonymous 05 May, 2013
ye la bro.. cite ko ni tak cukup menarik.. dgn bahasa rojak dan jalan cerita yang sungguh hambar. cuba lagi ye bro
AnonymousAnonymous 05 May, 2013
cerita tang hebat!!!
AnonymousAnonymous 05 May, 2013
ko ni bodo gilo babi bengom anjing sial pukimak lahabau laa..xley ke klu ko x post mnda mcm ni..xrugi n xmati eh klu ko xpost mnda ni..bangang bahalol pnye budak
AnonymousAnonymous 05 May, 2013
semua orang kat atas bodoh
AnonymousAnonymous 06 May, 2013
...................../´¯/)
....................,/¯../
.................../..../
............./´¯/'...'/´¯¯`·¸
........../'/.../..../......./¨¯\
........('(...´...´.... ¯~/'...')
.........\.................'...../
..........''...\.......... _.·´
............\..............(
..............\.............\... TAKE THIS DOG
Asri Asnawi Asri Asnawi 06 May, 2013
WTF word..rojak babi!
AnonymousAnonymous 12 May, 2013
this is malaysian.kalo xkutuk..post bnda xsenonoh mmg xsah...
AnonymousAnonymous 06 June, 2013
kreatif giler lujisan dia..kalau buat pameran besar2 mesti full house,...berbakat.
AnonymousAnonymous 06 June, 2013
look nice..good jobs
AnonymousAnonymous 06 June, 2013
org jepun rmai pro lukis.tapi yg ni smart sgt la :3

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri