COOL : Lukisan Pensel Timbul Dan Menakjubkan (10 Gambar)
Home » » COOL : Lukisan Pensel Timbul Dan Menakjubkan (10 Gambar)

COOL : Lukisan Pensel Timbul Dan Menakjubkan (10 Gambar)

21 Comments
Pelukis Jepun, Nagai Hideyuki telah menggunakan teknik melukisnya yang menakjubkan sehingga mampu membuat lukisan seperti timbul di atas kertas. 



21 comments:

  1. 1st lgi... bhahahah.... org bwh lmbat sgt... :3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hazika : Jap ye..
      Hazik : SEKARANG!

      Hazika : Ala, jap lagi arrr..
      Hazik : Nak sekarang!!

      Hazika : Jap lagi, sikittt je lagi..
      Hazik : NAK SEKARANG! NAK SEKARANG!

      Hazika : Sikittttttttttttttt je lagi Abg..
      Hazik : Takde! NAK SKANG! NAK SKANG! NAK JUGAK! NAK SKANG!!!!

      Hazika : Jom, abang?
      Hazik : aummm aummm!

      Hazika : eeeeeeee

      WOW:KISAH MALAM PERTAMA 3 BERADIK!
      SADIS:AKIBAT KEKEJAMAN MEROGOL IKAN PARI!
      18SX:KISAH NORA, JANDA YANG KEHAUSAN SETIAP MALAM!

      Delete
    2. ko ni bodo gilo babi bengom anjing sial pukimak lahabau laa..xley ke klu ko x post mnda mcm ni..xrugi n xmati eh klu ko xpost mnda ni..bangang bahalol pnye budak

      Delete
  2. The babi is berjalan in hutan. tibe-tibe an elephant muncul di front babi. Anjing pun bark sambil licking badan elephant. Esoknya squirel come to rumah babi for mintak sedikit lauk for dinner. Babi so kedekut. then squirel pun calling kawanya iaitu anjing. Anjing so terkejut when squirel menelefonnya. Anjing tell the eliphant for mintak bantuan emergency. Eliphant come bersama rakannya menyerbu to babi's house. Babi was terkejut then calling the tiger. Tiger don't want membantu babi because babi tidak pernah belanja tiger Pizza Hut. Apalagi, babi pun terpakse fight with an eliphant. Dengan menggunakan hidungnya babi tersebut hit an elephant but elephant mengelak dan akhirnya babi tersebut terhantuk at tree. Babi so pening and anjing come to give babi some gift iaitu gigitan comel pada babi. Babi berase sedih and going to cry. squirel was so sedih then menyuruh elephant supaya mintak maaf. Elephant so naughty, dia tidak mahu mintak maaf. Akhirnya semua animal tidak mahu friend with elephant.


    *Nak dipendekkan cerita elephant itu pun dikatogorikan sebagai FOREVER ALONE.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. mls nak bace la bro..bace ending dye je

      Delete
    2. ye la bro.. cite ko ni tak cukup menarik.. dgn bahasa rojak dan jalan cerita yang sungguh hambar. cuba lagi ye bro

      Delete
    3. cerita tang hebat!!!

      Delete
  3. org atas skali 2 bodo ka apa?

    ReplyDelete
  4. the babi's wrter was a boar? correct...

    ReplyDelete
  5. semua orang kat atas bodoh

    ReplyDelete
  6. ...................../´¯/)
    ....................,/¯../
    .................../..../
    ............./´¯/'...'/´¯¯`·¸
    ........../'/.../..../......./¨¯\
    ........('(...´...´.... ¯~/'...')
    .........\.................'...../
    ..........''...\.......... _.·´
    ............\..............(
    ..............\.............\... TAKE THIS DOG

    ReplyDelete
  7. sgt cantik!

    ReplyDelete
  8. this is malaysian.kalo xkutuk..post bnda xsenonoh mmg xsah...

    ReplyDelete
  9. Kreatif...

    ReplyDelete
  10. kreatif giler lujisan dia..kalau buat pameran besar2 mesti full house,...berbakat.

    ReplyDelete
  11. look nice..good jobs

    ReplyDelete
  12. org jepun rmai pro lukis.tapi yg ni smart sgt la :3

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri