COOL : Sekitar Pembinaan One World Trade Center Di Amerika Syarikat (10 Gambar)
Home » » COOL : Sekitar Pembinaan One World Trade Center Di Amerika Syarikat (10 Gambar)

COOL : Sekitar Pembinaan One World Trade Center Di Amerika Syarikat (10 Gambar)

11 Comments
Bangunan ini dijangka siap pada hujung tahun ini dan menjadi bangunan tertinggi di Hemisfera Barat serta ketiga tinggi di dunia. 



Jika anda suka artikel ini, jangan lupa sertakan kami dengan copy salah satu link di bawah ^_^

Kopi link post yang comel ini ^_^



Kalau nak dalam bentuk HTML, kopi saya lak ^_^

11 comments:

  1. Replies
    1. Hazika : Jap ye..
      Hazik : SEKARANG!

      Hazika : Ala, jap lagi arrr..
      Hazik : Nak sekarang!!

      Hazika : Jap lagi, sikittt je lagi..
      Hazik : NAK SEKARANG! NAK SEKARANG!

      Hazika : Sikittttttttttttttt je lagi Abg..
      Hazik : Takde! NAK SKANG! NAK SKANG! NAK JUGAK! NAK SKANG!!!!

      Hazika : Jom, abang?
      Hazik : aummm aummm!

      Hazika : eeeeeeee

      18SX:GAGAL BERSETUBUH KERANA ZAKAR TERLALU BESAR!
      LAWAK:BUKTI NYATA CINTA ITU MEMANG BUTA!
      SERAM:APABILA TIMUN MENJADI MANGSA KEKEJAMAN MANUSIA!

      Delete
  2. juz another reason for them to intrude another muslim country

    ReplyDelete
    Replies
    1. the fuck u mean bro

      Delete
  3. atas tu gila

    ReplyDelete
  4. jin glewa jin galak

    ReplyDelete
  5. masuk kat blog nie untuk mendapat ilmu singabiru46.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. 1st abadi!!

    ReplyDelete
  7. https://www.facebook.com/photo.php?v=165335906965919&set=vb.100004685311031&type=2&theater

    ReplyDelete
    Replies
    1. terbaik la brother bn tuh!!

      Delete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri