Cool : Sekitar Set Filem Star Wars Yang Telah Dibiarkan Di Tunisia (8 Gambar)

Seorang jurugambar New York, Ra di Martino telah menemui set tiga filem Star Wars yang terbiar di Tunisia melalui Google Maps. Dia dengan hanya bantuan google maps beliau telah terbang ke Tunisia dan mencari set filem ini. Gambar di bawah adalah hasil jelajahnya. 



{ 17 comments.. read them below or add one }

AnonymousAnonymous 22 May, 2013
Hazika : @#$%&
Hazik : !@#$%^&

Hazika : !@#$%^&*!@
Hazik : !@#$%^&*!@#$%^&

Hazika : !@#$%^&*!@#$%^&!@#$%^&*!@#$%^&
Hazik : !@#$%^&*!@!@#$%^&*!@!@#$%^&*!@!@#$%^&*!@

Hazika : @#$%&@#$%&@#$%&@#$%&@#$%&
Hazik : $%^&*!@#$%^&$%^&*!@#$%^&$%^&*!@#$%^&

Hazik : aummm aummm??
Hazika : eeeeeeee

KANTOI:PASANGAN NEKAD BERAKSI DEPAN PELAJAR DAN GURU KELAS!
SADIS:PASANGAN DITEMBAK MATI KETIKA SEDANG BERSETUBUH!
WOW:KISAH NORA, JANDA YANG KEHAUSAN SETIAP MALAM!
AnonymousAnonymous 22 May, 2013
hazik: yeahhh baby oooohhhhhhhh! ! ! ! !
hazika: ahhhhhh sedap bang henjut lg biar haus pepek ni...aahhhhhhhh ! ! !
hazik: saba laaa sygg tgh henjut laa ni aahhhhhh nk pancut ni sygggg...
hazika: pancut bang cpat x tahan nk mani putih tuh pncut kt muka laaa bang kt tetek lg bgos leh bg besa bangg...cepattt ! ! !
hazik: yeahhhh baby ooohhhhhhhhhhh aarrgghhhhhhhhhh uarghhhhhhhhhh gilerrrrrr konek abang nk meeletop ni mcm cter neelofa tuhh aaaarrrrghhhhhhhhh ! ! !
hazika: ye bang pncut cpat...
hazik: oohhhhhhh...baby pncut da...sedapppnyaaa....
hazika: haaaaa pnoh muka ni...pndai abang main ye...
hazik: tengok laa sape kalu x nape ari2 abang mintak kt fb tu an..asyik karakter kita je..
hazika: bese laa abang nk promote lucah...
hazik: abang nk main bontot lak boleh sayanggg?? (.)(.)
hazika: boleh je abang suma lubang abang leh main...
hazik: aummmm aummm ! ! ! <3 <3 <3 <3 <3
akuaku 22 May, 2013
ko ni islam ke bukan?
AnonymousAnonymous 22 May, 2013
laaa... belakon kat bumi je ke... ceh...
AnonymousAnonymous 22 May, 2013
abis tu ko igt berlakon kt bulan
AnonymousAnonymous 22 May, 2013
kalau tmpt ni dibiarkan selama beratus-ratus tahun atau beribu tahun entah2 org zaman masa tu ingat tmpt apa lah ni.....
AnonymousAnonymous 22 May, 2013
semakin hari blog ni membuat kan pergaduhan tercetus dan merosakan hubungan kaum, tahun 2020 kemungkinan malaysia akan maju tetapi rakyat dia terbiar dngan jejala maksiat..
AnonymousAnonymous 22 May, 2013
betul, rimas tngok...yg paling rimas org ramai mencarut...!!!
AnonymousAnonymous 22 May, 2013
malaysian book of record lick pussy girl 5 hour nonstop,u ingin merasai kenikmatannya leh sms sy anytime 012-6737028 zamri kl

................................................_¸„„„„_
........................................„--~*'¯.......'\
..................................... („-~~--„¸_....,/ì'Ì
................................¸„-^"¯ : : : : :¸-¯"¯/'
........................¸„„-^"¯ : : : : : : : '\¸„„,-"
**¯¯¯'^^~-„„„----~^*'"¯ : : : : : : : : : :¸-"
.:.:.:.:.„-^" : : : : : : : : : : : : : : : : :„-"
:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.: : : : : : : : : : ¸„-^¯
.::.:.:.:.:.:.:.:. : : : : : : : ¸„„-^¯
:.' : : '\ : : : : : : : ;¸„„-~"¯
:.:.:: :"-„""***/*'ì¸'¯
:.': : : : :"-„ : : :"\
.:.:.: : : : :" : : : : \,
:.: : : : : : : : : : : : 'Ì
: : : : : : :, : : : : :
"-„_::::_„-*__„„~"
AnonymousAnonymous 22 May, 2013
kau ni waras ke tak?
AnonymousAnonymous 26 May, 2013
ko ni mmg pantat butuh babi....
AnonymousAnonymous 30 October, 2013
bodoh...layan sendiri la tu..sian ko kesepian...macam banggang jee...macam celake jee....

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri