Sadis : Kisah Tukang Rasa Makanan Adolf Hitler Yang Dirogol 14 Hari Tanpa Henti (4 Gambar)
Home » » Sadis : Kisah Tukang Rasa Makanan Adolf Hitler Yang Dirogol 14 Hari Tanpa Henti (4 Gambar)

Sadis : Kisah Tukang Rasa Makanan Adolf Hitler Yang Dirogol 14 Hari Tanpa Henti (4 Gambar)

15 May 2013 26 Comments



Beberapa bulan setelah ulang tahun nya yang ke-95, wanita yang juga merupakan seorang janda tanpa anak ini menceritakan kisah sedihnya itu pada seorang wartawan tempatan di Berlin. Rasanya tak mungkin kita terbayang sekiranya kita hidup pada zaman Adolf Hitler sedang berkuasa ketika itu. Setiap hari dipenuhi dengan ketakutan, terutamanya bagi tukang rasa makanan untuk diktator Jerman ini. Sekiranya makanan yang akan diberikan kepada Hitler mengandungi racun, maka si tukang rasa makanan itu dululah yang akan maut.

Kisah ini dialami sendiri oleh Margot Woelk. Selama lebih dari setengah abad, janda tua ini menyimpan sendiri kasihnya dari pengetahuan dunia luar, bahkan suaminya sendiri tidak tahu akan kisahnya itu. Setelah beberapa bulan selepas ulang tahunnya yang ke-95, dia menceritakan perihal pekerjaannya semasa perang dahulu, yakni sebagai tukang rasa makanan untuk Hitler.

Woelk bekerja untuk Hitler semasa usianya masih dalam lingkungan 20 tahun. Dia bertugas bagi memastikan bahawa semua hidangan bebas racun sebelum dihantarkan kepada Hitler. Namun, Woelk tidak bersendirian. Dia bekerja bersama 14 tukang rasa makanan yang lain dan kebanyakkan mereka adalah wanita muda.

"Hitler sangat paranoid yang orang-orang British akan meracuninya. Maka, dia memerintahkan 15 orang gadis untuk merasa makanan tersebut sebelum dia memakannya," ungkap Woelk kepada Associated Press (26/04/13).

Selama 2 setengah tahun Woelk bertugas sebagai tukang rasa makanan, Hitler tak pernah makan yang terdiri daripada daging. "Dia seorang vegetarian," katanya. Hanya asparagus, paprika, dan sayuran terbaik yang akan dihantarkan kepada Hitler. "Makanannya lazat... Dan selalu disajikan dengan nasi atau pasta," tambah Woelk.

Perang Dunia ke-II memaksa orang-orang Jerman untuk memakan makanan yang sedia ada kerana berlakunya kekurangan bahan jualan. Dalam hal ini, Woelk amat beruntung kerana boleh merasa hidangan yang enak. Bagaimanapun, dia dan kawan-kawannya tak mampu menikmati sajian tersebut kerana terus dibayangi ketakutan akan diracun.

"Setiap hari, kami takut makanan ini akan menjadi santapan terakhir kami," kata Woelk. Meskipun bertugas sebagai tukang rasa makanan, dia mengaku tak pernah melihat susuk tubuh Hitler secara langsung.

Semasa tentera Soviet menyerang Jerman, Woelk bersembunyi di Berlin, sekitar 700 km dari markas Hitler di Rastenburg. Namun, 14 kawan-kawannya yang lain bertahan di Rastenburg. Selepas serangan tersebut, barulah Woelk mendapat tahu bahawa mereka semua telah ditembak mati oleh pasukan tentera Soviet.

Woelk selamat, namun pasukan Soviet menemuinya di Berlin dan merogolnya selama 14 hari berturut-turut. "Sebab itulah saya tak mampu mempunyai anak. Mereka telah menghancurkan segalanya," kenangnya. Suaminya yang bertugas sebagai tentera selamat dari perang, namun sudah meninggal dunia 23 tahun yang lalu.

Woelk berusaha membina kembali kehidupannya dan melupakan kisah pilu yang pernah dia alami. Dia cuba memadamkan memori tersebut kerna malu dan takut diancam kerana pernah bekerja untuk pihak Nazi, meskipun dia berkeras tak pernah bergabung sebagai ahli atau anggota parti tersebut.

Menjelang akhir hidupnya, barulah Woelk berasa perlu menghapuskan memori tersebut dengan menceritakan kisahnya. "Selama berpuluh-puluh tahun, saya berusaha menghilangkan ingatan tersebut. Namun, kenangan itu selalu menghantui saya setiap malam," ujarnya.


26 comments:

  1. cian nenek ni...ummm

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hazika : @#$%&
      Hazik : !@#$%^&

      Hazika : !@#$%^&*!@
      Hazik : !@#$%^&*!@#$%^&

      Hazika : !@#$%^&*!@#$%^&!@#$%^&*!@#$%^&
      Hazik : !@#$%^&*!@!@#$%^&*!@!@#$%^&*!@!@#$%^&*!@

      Hazika : @#$%&@#$%&@#$%&@#$%&@#$%&
      Hazik : $%^&*!@#$%^&$%^&*!@#$%^&$%^&*!@#$%^&

      Hazik : aummm aummm??
      Hazika : eeeeeeee

      MELEPAS:GAMBAR MESRA NEELOFA DENGAN SEORANG LELAKI KACAK!
      WOW:GADIS YANG PERNAH COMOLOT DENGAN NABIL KINI MENJADI POPULAR!
      HOT:RAKYAT SELANGOR KECEWA KERANA SUDAH LAMA TIDAK BERATUR BAYAR BIL AIR?





      Anonymous15 May 2013 19:12
      ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ,,,,ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็,,,,ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็,,,, ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็,,,,ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็,,,,ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็,,,, ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็,,,,ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็,,,,ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็,,,, ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็,,,,ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็,,,,ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็,,,, ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็,,,,ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็,,,,ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็,,,, ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็,,,,ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็,,,,ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็,,,, ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็,,,,ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็,,,,ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็,,,, ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็,,,,ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็,,,,ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็,,,, ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็

      Delete
    2. Buto kau penulis hazika & hazik

      Delete
    3. PART TIME TERBUKA

      JAWAB SURVEY SECARA ONLINE

      Dalam program ini anda perlu menjawab survey. Survey ini penting untuk syarikat2 terkemuka membuat
      Market Research mereka di Malaysia. Setiap survey akan DIBAYAR kepada anda. Satu survey akan
      Dibayar dari RM3 ke RM10 bergantung kepada soalan survey. Anda boleh cashout apabila pendapatan mencecah serendah RM5.00.
      Jika anda berminat bolehlah Daftar percuma di => http://my.ipanelonline.com/register?inviter_id=1953631

      Delete
    4. [KLIK LIKE UNTUK MENYOKONG PENYEBARAN ILMU, KERANA DARI ILMU LAHIRLAH KEFAHAMAN, MAKA DENGAN ITU, MANUSIA TIDAK AKAN LARI DARI PERJUANGAN] - [ALLAH Adalah Sebaik-baik Perancang. Insya ALLAH, Ada Jalannya]





      Anonymous15 May 2013 19:12
      ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ,,,,ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็,,,,ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็,,,, ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็,,,,ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็,,,,ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็,,,, ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็,,,,ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็,,,,ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็,,,, ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็,,,,ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็,,,,ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็,,,, ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็,,,,ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็,,,,ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็,,,, ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็,,,,ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็,,,,ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็,,,, ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็,,,,ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็,,,,ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็,,,, ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็,,,,ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็,,,,ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็,,,, ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็

      Delete
    5. SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :


      OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?--> WWW.JUSTINZAYN.COM

      DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

      TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

      DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA 2014 (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

      TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER 2014 DI MALAYSIA --> WWW.PASSPERCUMA.COM

      INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

      IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) , IPHONE 5C (RM1000) *TERHAD*--> WWW.IPHONEMSIA.COM










      ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

      Delete
  2. 2nd lagi..

    ReplyDelete
  3. kesian...xdapt bayangkan kalau aku ada time zaman 2..

    ReplyDelete
  4. Bersyukurlah kita sebab hidup aman di Malaysia..

    ReplyDelete
  5. Hitler is a Vegetarian..... can't believe it...

    ReplyDelete
  6. 23 tahun suami dia meninggalkan dia kerana meninggal dunia dan dia teruskan kehidupan bersendirian tanpa ada anak atau org lain untuk teman dia.Subhanallah.mesti selama tu dia menangis keseorangan jaa.walaupun dia bukan seorang islam namun dia punyai hati seperti kita.Rasululaah S.A.W pun mendoakan org yg bukan islam.jd kita doakan dia.

    ReplyDelete
  7. hey hitler!

    ReplyDelete
  8. cantek gile nenek nih time mude...

    ReplyDelete
  9. time muda cntik,time tua xcntik da..cmne la ko kn?time muda pun da buruk,cmne time tua nt..mesti bertambah buruk..

    ReplyDelete
  10. Memang kesian nenek ni. Tapi adolf hitler masa kejadian tu dia kat mana? apapun aku rasa Hitler ni bagus sebab dia bunuh orang-orang yahudi. Sebab tuh la sampai sekarang sejarah dunia kata Hitler jahat giler. Padahal Hitler tu bagus. Tipu daya puak Zionis dan Barat yang selalu putar belitkan sejarah dunia dengan penipuan dan konspirasi.

    http://hijabulcrewz.blogspot.com/2012/11/bongkar-adolf-hitler-peluk-islam.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hitler juga merupakan Racist . Bukti, dia bukan sajah bunuh orang Yahudi tetapi dia dan Nazi juga membunah orang Asia dan orang yang BUKAN berkulit putih .

      Delete
    2. Hitler merupakan seorang Christian .

      Delete
    3. dia baik . ada crita waktu dia tengah berucap masuk waktu solat . dia berhenti berucap pastu dia suruh askar2 Islam solat dulu . dia siap bagi laluan untuk solat lagi . lepas askar Islam dia habis solat baru dia sambung berucap . tak ke bagus macam tu . zaman skang meeting sikit solat semua lupa .

      Delete
    4. betul..betul...

      Delete
  11. Nenek yng tangguh demi pekerjaannya....


    emang sulit untuk dibayangkan betapa bahayanya disaat itu....

    ReplyDelete
  12. makanan kegemaran hitler adalah coklat..mayat hitler dtemui dsbelah gmbar ibu dia..hitler ni mmg jahat, tp sjahat jahat dia,stil syg mak dia..kalau kita x syg mak kita, kita lg kejam dari hitler..stuju??

    ReplyDelete
    Replies
    1. apo eh ko mengaruit ni..

      Delete
  13. Kalau hitler masih hidup..aku mungkin penyokong die yang paling taksub..mcm korg2 sume yg sokong si jubo tu..phuii

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri