Seram : Makhluk Misteri Di Taman Negara di Sabah (Gambar)
Home » » Seram : Makhluk Misteri Di Taman Negara di Sabah (Gambar)

Seram : Makhluk Misteri Di Taman Negara di Sabah (Gambar)

1 May 2013 24 Comments
Baca description gambar daripada sumber.. 


"Nah ni nah PIC anak buah penyumbang gambar (si Pjut) tersnap masa di National Park, kamu rasa apa ni?''

Ni plak pengalaman seorang pengomen gambar ini.. 

"Bukak² jek tengok gambo terus meremang bulu roma aku pepagi neh.. Teringat aku 7 tahun lepas. Masa tu baru turun gunung tahan. Dari kem melantai nak sampai ke kuala tahan. Hari dah nak senja, kumpulan aku dah terpecah dua. Yang geng depan pulun nak sampai awal, yang belakang geng heavyweight yang dah x larat sangat. aku dengan membe aku sorang lagi jadi sweeper dok belakang.

Bengang betul aku guider bole ikut geng depan dua². jadi aku decide dengan membe aku untuk aku runner tangkap kumpulan depan untuk hold diaorang supaya bole regroup bailk sebab dah senja dan beberapa minit jek lagi nak malam. Aku pon lari laa dalam hutan tu sorang² meninggalkan group belakang untuk kejar group depan. Tengah lari² dalam hutan senja² tu, aku nampak benda ni duduk belakang batu. Batu tu memang tepi denai aku nak lalu. Aku pikir beruang jek. tapi makin dekat dia x gerak². muka dia x macam beruang.

muka dia flat tapi penuh bulu. aku lari jek x berenti² sambil azan. kalau binatang dia akan bergerak kalau aku lari sambil azan menuju ke arah dia. ini x gerak². aku lari arah dia harap dia lari, sampai ke sudah dia x gerak. last² dah dekat sangat aku yang lari cilok sebelah pokok. aku cita dengan membe² aku pastu, diaornag semua kata beruang sambil gelak²(nak sedapkan ati memasing la kot).

pastu guider sorang tu tarik aku, slow² jek dia sound aku, itu bukan binatang bro.. dia x pernah jumpa, tapi senior² dia cita, dari melantai nak ke kuala tahan tu keras sket kalau jalan sorang². mesti jumpa apa² punya.. tapi gambo tt ni xtau la betul ke x. tapi bentuk tu memang sama bro.. wallahualam.. aku xde bukti, aku cerita jek pengalaman aku. nak kata aku scam pun xpe.."



24 comments:

  1. Ingin melihat wajah pelajar yang dicabul oleh BN ketika majlis bersama PM...? saksikan di--------- >>>>> parlimenputrajaya<<<<<

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hazika : Jap ye..
      Hazik : SEKARANG!

      Hazika : Ala, jap lagi arrr..
      Hazik : Nak sekarang!!

      Hazika : Jap lagi, sikittt je lagi..
      Hazik : NAK SEKARANG! NAK SEKARANG!

      Hazika : Sikittttttttttttttt je lagi Abg..
      Hazik : Takde! NAK SKANG! NAK SKANG! NAK JUGAK! NAK SKANG!!!!

      Hazika : Jom, abang?
      Hazik : aummm aummm!

      Hazika : eeeeeeee

      WOW:TANDA-TANDA WANITA SEDANG TERANGSANG!
      18SX:KISAH MALAM PERTAMA 3 BERADIK!
      HOT:REMAJA MELAYU BERBANGGA MENEGUK ARAK!

      Delete
    2. SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :

      OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?--> WWW.JUSTINZAYN.COM

      DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

      TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

      DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA 2014 (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

      TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER 2014 DI MALAYSIA --> WWW.PASSPERCUMA.COM

      INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

      IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) . IPHONE 5C (RM1000) *TERHAD* --> WWW.IPHONEMSIA.COM
















      ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

      Delete
  2. orang minyak. tamat..

    ReplyDelete
  3. big foot lah pandai

    ReplyDelete
  4. org atas sampah ..

    ReplyDelete
  5. pele n burit kering

    ReplyDelete
  6. sumer bodoh .. terang2 gambar tipu . phone punye canggih boleh capture screen . time amek gamba asal gamba x jelas ? buto la penipu .

    ReplyDelete
    Replies
    1. AKU SOKONG BRO !!

      Delete
    2. May b dia copy gbr dr internet.Dr cth tulisan & susunan app may b dia guna Samsung note sbb Samsung note blh ambik gbr internet dgn swipe screen je.Sorry kalo aku salah cakap,..

      Delete
  7. AKU SOKONG BRO !!

    ReplyDelete
  8. gambar pantat nie wakakakakakakkak

    ReplyDelete
  9. kote kering

    ReplyDelete
  10. malayu gampang

    ReplyDelete
    Replies
    1. cilaker pny anon,bangsa ko lg gampang!!!dasar xde adap,campak batu sorok tgn

      Delete
    2. kau indon babi yang bodo nak mampos sampai english pun hancor...haha...u should go back to ur mom's black pussy

      Delete
    3. hahha gampang asik yet meh bangsa T

      Delete
  11. mungkin keling tgh telanjang dr belakang..sp tau,aku x tau,ko tau?

    ReplyDelete
  12. Aisyah Sofea26 May 2013 10:39

    Hok Aloh...bigfoot lerrr >.<

    ReplyDelete
  13. Referral link
    Use the link below to generate traffic and earn money 0.5$ for every unique visitor that clicks your link.
    Good places to start posting your link are social websites like Facebook, Twitter, Google+, Youtube, forums, chat rooms, blogs, etc. http://Cash4Visits.com/ref.php?refId=194469

    ReplyDelete
  14. tgh2 hutan pn leh fesbuk ek..kikikiki

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri