Seram : Makhluk Misteri Di Taman Negara di Sabah (Gambar)

Baca description gambar daripada sumber.. 


"Nah ni nah PIC anak buah penyumbang gambar (si Pjut) tersnap masa di National Park, kamu rasa apa ni?''

Ni plak pengalaman seorang pengomen gambar ini.. 

"Bukak² jek tengok gambo terus meremang bulu roma aku pepagi neh.. Teringat aku 7 tahun lepas. Masa tu baru turun gunung tahan. Dari kem melantai nak sampai ke kuala tahan. Hari dah nak senja, kumpulan aku dah terpecah dua. Yang geng depan pulun nak sampai awal, yang belakang geng heavyweight yang dah x larat sangat. aku dengan membe aku sorang lagi jadi sweeper dok belakang.

Bengang betul aku guider bole ikut geng depan dua². jadi aku decide dengan membe aku untuk aku runner tangkap kumpulan depan untuk hold diaorang supaya bole regroup bailk sebab dah senja dan beberapa minit jek lagi nak malam. Aku pon lari laa dalam hutan tu sorang² meninggalkan group belakang untuk kejar group depan. Tengah lari² dalam hutan senja² tu, aku nampak benda ni duduk belakang batu. Batu tu memang tepi denai aku nak lalu. Aku pikir beruang jek. tapi makin dekat dia x gerak². muka dia x macam beruang.

muka dia flat tapi penuh bulu. aku lari jek x berenti² sambil azan. kalau binatang dia akan bergerak kalau aku lari sambil azan menuju ke arah dia. ini x gerak². aku lari arah dia harap dia lari, sampai ke sudah dia x gerak. last² dah dekat sangat aku yang lari cilok sebelah pokok. aku cita dengan membe² aku pastu, diaornag semua kata beruang sambil gelak²(nak sedapkan ati memasing la kot).

pastu guider sorang tu tarik aku, slow² jek dia sound aku, itu bukan binatang bro.. dia x pernah jumpa, tapi senior² dia cita, dari melantai nak ke kuala tahan tu keras sket kalau jalan sorang². mesti jumpa apa² punya.. tapi gambo tt ni xtau la betul ke x. tapi bentuk tu memang sama bro.. wallahualam.. aku xde bukti, aku cerita jek pengalaman aku. nak kata aku scam pun xpe.."



{ 24 comments.. read them below or add one }

AnonymousAnonymous 01 May, 2013
Ingin melihat wajah pelajar yang dicabul oleh BN ketika majlis bersama PM...? saksikan di--------- >>>>> parlimenputrajaya<<<<<
AnonymousAnonymous 01 May, 2013
orang minyak. tamat..
AnonymousAnonymous 01 May, 2013
big foot lah pandai
AnonymousAnonymous 01 May, 2013
org atas sampah ..
AnonymousAnonymous 01 May, 2013
pele n burit kering
AnonymousAnonymous 01 May, 2013
Hazika : Jap ye..
Hazik : SEKARANG!

Hazika : Ala, jap lagi arrr..
Hazik : Nak sekarang!!

Hazika : Jap lagi, sikittt je lagi..
Hazik : NAK SEKARANG! NAK SEKARANG!

Hazika : Sikittttttttttttttt je lagi Abg..
Hazik : Takde! NAK SKANG! NAK SKANG! NAK JUGAK! NAK SKANG!!!!

Hazika : Jom, abang?
Hazik : aummm aummm!

Hazika : eeeeeeee

WOW:TANDA-TANDA WANITA SEDANG TERANGSANG!
18SX:KISAH MALAM PERTAMA 3 BERADIK!
HOT:REMAJA MELAYU BERBANGGA MENEGUK ARAK!
AnonymousAnonymous 01 May, 2013
sumer bodoh .. terang2 gambar tipu . phone punye canggih boleh capture screen . time amek gamba asal gamba x jelas ? buto la penipu .
AnonymousAnonymous 01 May, 2013
gambar pantat nie wakakakakakakkak
AnonymousAnonymous 02 May, 2013
May b dia copy gbr dr internet.Dr cth tulisan & susunan app may b dia guna Samsung note sbb Samsung note blh ambik gbr internet dgn swipe screen je.Sorry kalo aku salah cakap,..
AnonymousAnonymous 03 May, 2013
cilaker pny anon,bangsa ko lg gampang!!!dasar xde adap,campak batu sorok tgn
AnonymousAnonymous 03 May, 2013
mungkin keling tgh telanjang dr belakang..sp tau,aku x tau,ko tau?
Aisyah SofeaAisyah Sofea 26 May, 2013
Hok Aloh...bigfoot lerrr >.<
Eddiecca Rebecca Eddiecca Rebecca 31 May, 2013
Referral link
Use the link below to generate traffic and earn money 0.5$ for every unique visitor that clicks your link.
Good places to start posting your link are social websites like Facebook, Twitter, Google+, Youtube, forums, chat rooms, blogs, etc. http://Cash4Visits.com/ref.php?refId=194469
AnonymousAnonymous 04 June, 2013
kau indon babi yang bodo nak mampos sampai english pun hancor...haha...u should go back to ur mom's black pussy
AnonymousAnonymous 12 June, 2013
tgh2 hutan pn leh fesbuk ek..kikikiki
afifaffan farhankamikaxe afifaffan farhankamikaxe 13 July, 2013
hahha gampang asik yet meh bangsa T
AnonymousAnonymous 13 November, 2013
SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :

OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?--> WWW.JUSTINZAYN.COM

DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA 2014 (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER 2014 DI MALAYSIA --> WWW.PASSPERCUMA.COM

INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) . IPHONE 5C (RM1000) *TERHAD* --> WWW.IPHONEMSIA.COM
















ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri