SERIUS - MALAYSIA AKAN LEBIH AMAN JIKA PERBUALAN INI ADALAH REALITI

Kalau pemimpin kita macam ini in real life pastinya negara akan lebih sejahtera




Laporan asal Twitter @f4izalhassan

{ 17 comments.. read them below or add one }

AnonymousAnonymous 07 May, 2013
1st.. k..
bru btul mcm ni..hehe
AnonymousAnonymous 07 May, 2013
jgn dikenangkan masa2 dulu...
Sharifuddin Omar Sharifuddin Omar 07 May, 2013
pergh..macam nie baru syok..time keje je lwn...blakang tabir makan semeja kedai mamak haha
AnonymousAnonymous 07 May, 2013
Btl2 memag aman, keje2 belakang kawan cam biasa.
AnonymousAnonymous 07 May, 2013
aku berdoa semuanya akan berlaku. amin.. perpecahan ummat sekarang semakin meruncing..
AnonymousAnonymous 07 May, 2013
tahniah.. anda menang RM 2 juta.. SILA ke bank untuk tuntuk hadiah anda...tq
AnonymousAnonymous 07 May, 2013
smoga mnjdi kenyataan...amin~
AnonymousAnonymous 07 May, 2013
klau pemimpin kita mcm nie,ak jamin Negara kte aman pnyer......x usah dok gado2,bkan dpat pe2.hrap2 perkara mcm nie belaku.AMIN....
muhd imran(anonymous) muhd imran(anonymous) 07 May, 2013
btoi,kalo cmni bannga aq jdi ank malaysia
AnonymousAnonymous 09 May, 2013
mustahil la...nk post gune akal skit..jgn main copy paste
AnonymousAnonymous 10 May, 2013
terbaik...kat best jadi realiti
AnonymousAnonymous 11 May, 2013
TER BA IK.. GUD JOB HAHA

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri