SERIUS : NeverWet, Spray Untuk Membuatkan Permukaan Kalis Air [Video]

Satu spray yang dihasilkan dari silikon telah dicipta untuk menghasilkan permukaan yang kalis air. NeverWet atau dikenali sebagai Superhydrophobic bertindak menghalang air dan cecair lain dari membasahi permukaannya. Spray ini juga dapat digunakan pada kasut dan telefon bimbit untuk membuatkannya kalis air.



{ 18 comments.. read them below or add one }

AnonymousAnonymous 07 May, 2013
mcm mana nk basuh baju kalu letak??..
AnonymousAnonymous 08 May, 2013
sbb ko bodoh pasuh baju ko uh xyah basuh,lg satu badan ko busuk mcm babi hitam,kalau basuh pon xleh hilang bau baik buang je baju ko,satu lagi daki yg melekat kt kolar baju ko pon dah mcm daki kt peha babi liar...jd ko lupekan je la niat nak basuh baju ko.
AnonymousAnonymous 08 May, 2013
org atas,indahnya bahasa melayu sekarang ye!
AnonymousAnonymous 08 May, 2013
Hazika : Jap ye..
Hazik : SEKARANG!

Hazika : Ala, jap lagi arrr..
Hazik : Nak sekarang!!

Hazika : Jap lagi, sikittt je lagi..
Hazik : NAK SEKARANG! NAK SEKARANG!

Hazika : Sikittttttttttttttt je lagi Abg..
Hazik : Takde! NAK SKANG! NAK SKANG! NAK JUGAK! NAK SKANG!!!!

Hazika : Jom, abang?
Hazik : aummm aummm!

Hazika : eeeeeeee

18SX:GAGAL BERSETUBUH KERANA ZAKAR TERLALU BESAR!
WOW:KISAH MALAM PERTAMA 3 BERADIK!
ADOI:VIDEO GWIYOMI VERSI WANITA GILA SEKS!
Mohd Alwie Mohd Alwie 08 May, 2013
One Step Ahead!!!

Semakin ramai telah mendaftar, masa makan duit masuk , masa jalan2 duit masuk, masa tido pon duit tetap masuk ke akaun kita. Duit masuk 24jam tak henti. Boleh cek terus dari handphone kita.

Klik di sini → http://topup8.weebly.com/

Promosi hanya RM30 sahaja !!! ( pakej asal RM299.00 )

✔ Dapat keuntungan hingga RM 900 seminggu
✔ Dapat diskaun topup sehingga 25%
✔ Dapat bonus topup PERCUMA seumur hidup
✔ Topup blh dijual atau utk kegunaan sendiri/keluarga
✔ Dapat keahlian PERCUMA kelab ‘Jutawan Topup’.
✔ Kaedah diberikan pada setiap ahli berdaftar.

> CARA MENDAFTAR / JOIN <

Selepas lakukan bayaran RM30 ke akaun Maybank :

Mohd Alwie B Mohd Ali
ACC NO 162843013170

Sila sms kan info di bawah ke 019-3190380 :

1) Masa bayaran
2) Nama
3) Alamat ( Negeri sahaja )
4) No. Handphone ( Maxis/Celcom/Digi prepaid shj. )

Sebaik menerima sms anda, kami akan memproses permohonan anda dgn segera. Pendaftaran dilakukan dalam masa 1 jam sahaja dan anda akan menerima NOTIS AKTIF beserta NOMBOR ID KEAHLIAN ke hp anda. Kaedah lengkap akan diberikan. -

PENDAFTARAN DIBUKA 24 JAM TERMASUK HARI SABTU & AHAD. CALL / SMS/ : 019-3190380
BudakBerkacaMata BudakBerkacaMata 08 May, 2013
Pas baju tu da dibsuh n kering, spray r bnde tu at baju -_-
AnonymousAnonymous 08 May, 2013
ko ni bodo gilo babi bengom anjing sial pukimak lahabau laa..xley ke klu ko x post mnda mcm ni..xrugi n xmati eh klu ko xpost mnda ni..bangang bahalol pnye budak
AnonymousAnonymous 08 May, 2013
nk bli weiii..nk letak kt kasut..sng ley celop air..
azim pauzi azim pauzi 08 May, 2013
https://www.facebook.com/AwesomeNews99
like
AnonymousAnonymous 08 May, 2013
sungguh indahnya bahasamu wahai sahabatku, kita semua sebagai rakyat Malaysia harus bersyukur kerana dikurniakan Islam sebagai panduan. Tanpa Islam, kita pasti akan masuk ke dalam neraka kelak buat selama-lamanya.
AnonymousAnonymous 09 May, 2013
pehal orang atas3 aku ni agresif sangat....
AnonymousAnonymous 10 May, 2013
jangan percaya iklan bangsat kt atas ni. barua lancau nakharom. penipu, makan duit orang. haih kesian mak kau masa kecil sibuk main dgn jantan lain sampai tak sempat nak jaga kau. dah besar jdi tukang iklan je. hisap canyon, makan roti kosong, minum ais kosong. teh o ais dua minggu sekali baru boleh minum. haha apa cerita mak kau? last time aku kongkek dia pepek busuk ah.
AnonymousAnonymous 06 June, 2013
begitulah ceritanya.. HIDUP ANON!!! jyeahh!
AnonymousAnonymous 20 June, 2013
HOW MUCH THE NEVERWET PRICE?
CAN U GV ME THE PRICE AND HOW I CAN BUY THE NEVERWET?
PLS EMAIL TO ME HSY8891073@HOTMAIL.SG
THANK
FROM ALEX
AnonymousAnonymous 12 November, 2013
SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :

OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?--> WWW.JUSTINZAYN.COM

DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA 2014 (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER 2014 DI MALAYSIA --> WWW.PASSPERCUMA.COM

INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) . IPHONE 5C (RM1000) *TERHAD* --> WWW.IPHONEMSIA.COM















ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri