SERIUS : Pekerjaan Yang Paling Berbahaya Di Dunia (12 Gambar)
Home » » SERIUS : Pekerjaan Yang Paling Berbahaya Di Dunia (12 Gambar)

SERIUS : Pekerjaan Yang Paling Berbahaya Di Dunia (12 Gambar)

25 Comments
Mereka bekerja tanpa system safety yang sepatutnya wajib disediakan oleh pihak yang bertanggungjawab. Inilah kerja contractor versi bangunan harga jutaan tapi pekerja bajet murah. Anyway, tanpa mereka apalah nasib sesebuah bangunan? 


















Jika anda suka artikel ini, jangan lupa sertakan kami dengan copy salah satu link di bawah ^_^

Kopi link post yang comel ini ^_^



Kalau nak dalam bentuk HTML, kopi saya lak ^_^

25 comments:

  1. Hazika : Jap ye..
    Hazik : SEKARANG!

    Hazika : Ala, jap lagi arrr..
    Hazik : Nak sekarang!!

    Hazika : Jap lagi, sikittt je lagi..
    Hazik : NAK SEKARANG! NAK SEKARANG!

    Hazika : Sikittttttttttttttt je lagi Abg..
    Hazik : Takde! NAK SKANG! NAK SKANG! NAK JUGAK! NAK SKANG!!!!

    Hazika : Jom, abang?
    Hazik : aummm aummm!

    Hazika : eeeeeeee

    18SX:GAGAL BERSETUBUH KERANA ZAKAR TERLALU BESAR!
    SADIS:AKIBAT KEKEJAMAN MEROGOL IKAN PARI!
    WOW:KISAH NORA, JANDA YANG KEHAUSAN SETIAP MALAM!

    ReplyDelete
  2. per.. berani giler

    ReplyDelete
  3. perghh..kalau aku,dh terkencing kut..berani mati arr..aku tgok jer dh gayat..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko memang pondan,kahkah

      Delete
    2. haha ko mmg penakut nak mampos
      silap2 nnt perang ko la org yg 1st skali cabut lari
      haha bodoh anak haram ni

      Delete
    3. weh sian ko kene kutuk...hahaha

      Delete
    4. sampah2 kat atas aq ni bajet brani sngt je
      bugima bapa kamu
      ntah2 depa trkncing dlu


      -kuat bugimayomi

      Delete
  4. KLCC!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  5. sapa yang amik gambar ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. mestilah jurugambar yg amek
      x kan la mekanik kot yg amek
      bodoh la ko ni

      Delete
    2. kau lagi bodoh, mak kau anjing, bapak kau babi

      Delete
    3. sumpah ko ni bodoh tanye soalan bodoh mcm tu
      dh bodoh mesti mak bapak ko pn bodoh jugak
      bapak ko bodoh smp tahap jolok jubur mak ko smp x leh duduk mak ko
      mak ko lak bodoh senyap je x reti2 nk bgtau maek jubo tu haram

      Delete
    4. 3 eko atas aku ni anak sial kot....org ni tnya elok2,y korg dok maki mak bapak dia tu pehal??!!!! korg pun bodoh jugak!! xpakai otak!!! jawab la elok2!!! bukannya dia maki mk bpk korg pun!!! bodoh!!

      Delete
    5. Yang atas aku ni smua Bodoh...aku jer yg pandai hahahaha

      Delete
  6. 'Biar Miskin Asal Kaya Hati'

    ReplyDelete
  7. Gayatnya..

    ReplyDelete
  8. hati kering maaaaa

    ReplyDelete
  9. ak tgk pon nk trkncing dh...respect ah sape yg krja mcam ni.

    ReplyDelete
  10. ini gambar ha admin kasi hitam putih. ini admin ha itu hazik n hazika kasi keluar lagi kah.

    ReplyDelete
  11. Biar Miskin Asal Kaya Hati......

    ReplyDelete
  12. ni suma da arwah ni. hahaha

    ReplyDelete
  13. Buat Duit Di Internet Tanpa Sebarang Pelaburan Walau Satu Sen Sekalipun.Hanya di:

    www.wanginternet.net
    www.wanginternet.net
    www.wanginternet.net

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri