SEXY : KAKAK DAFI YANG SUPER COMEL
Home » » SEXY : KAKAK DAFI YANG SUPER COMEL

SEXY : KAKAK DAFI YANG SUPER COMEL

48 Comments
Kalau la dia jadi pelakon mesti leh jadi heroin dan setaraf dengan Nora Danis



Jika anda suka artikel ini, jangan lupa sertakan kami dengan copy salah satu link di bawah ^_^

Kopi link post yang comel ini ^_^



Kalau nak dalam bentuk HTML, kopi saya lak ^_^

48 comments:

  1. Macam ni comel.....buta apa,

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku lg comel kan org diatas? kan kan kan? .. mohon org di bawah jgn jeles ngan kecomelan ku

      Delete
    2. sorry to say la...comel Dafi lagi kot ><

      Delete
    3. comel lg kak ton hahahaha

      Delete
    4. HAHAHAHAHAH HIDOP KAK TON!!

      Delete
    5. ape kak ton2 , aku ni manusie paling comel xyah nak nafi la da tebukti dengan kajian saintifik <3 xpyah nak meluat la org jeles . okay , sayang peminat2 saye .

      Delete
    6. org diatas nie selamat dikebumi kan,punca masih belum diketahui

      Delete
    7. dulu arwah ni baek orgnye..

      Delete
    8. x comel langsung.. cm nenek tua je

      Delete
    9. comel lagi abang pulau blakang tu..

      Delete
    10. Comel lg boboi

      Delete
    11. ♬ RA RA RE RA RE RA RE RA... ♬

      ♬ RA RA RE RA RE RA RE RA... ♬

      ♬ RA RE RA RE RA RA RA RA RE RA RA... ♬

      18SX:GAGAL BERSETUBUH KERANA ZAKAR TERLALU BESAR!
      PENTING:7 PUNCA LELAKI CEPAT TEWAS SEMASA BERSETUBUH!
      WOW:TANDA-TANDA WANITA SEDANG TERANGSANG!

      Delete
    12. SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :

      OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?--> WWW.JUSTINZAYN.COM

      DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

      TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

      DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA 2014 (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

      TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER 2014 DI MALAYSIA --> WWW.PASSPERCUMA.COM

      INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

      IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) . IPHONE 5C (RM1000) *TERHAD* --> WWW.IPHONEMSIA.COM















      ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

      Delete
  2. ini bukan ADIK DAFI . ni KAKAK DAFI la .

    ReplyDelete
    Replies
    1. admin web ni kan copy paste & bangang abadi je selalu

      Delete
    2. Hahaha.. bangang

      Delete
  3. Macam mak orang

    ReplyDelete
  4. ADMIN SEWEL ABADI

    ReplyDelete
  5. Comel????? erghhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!1

    ReplyDelete
  6. comel lagi kak ton.., sorry to say..xdenye comel..cam B**ch je..hahaha., I taste kt Dafi jer

    ReplyDelete
  7. ahhh..lantak la comel ke tak..janji ade burit..ape lagi?jom la kite jolok kawan2!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboi mulutt . mak ko pun ad jugak ap ke bendenye , ha , burit .. x pek kali ni ngan berbesar hatinye aq tolong panggil kwn2 ko ' WOIYH KAWAN2 ANONYMOUS 29 MAY 2013 18;48 ,,,, DY AJAK GI JOLOK MAK DY !!!'
      P/S :SORY , LAINKALI FIKIR SBLOM NK POST
      IKHLAS DRI ADMIN - BLOG NIYH .

      AQ MINTAK MAAP PSAL KEDUDUKAN ADIK BRADIK DAFI NIYH . AQ BKAN NK KAWEN DNG SALAH SEORANG DR DEPA POWN SO AQ RSE X PERLU AMIK TAU JE .. AQ PON MCM ADMIN BLOG LAIN COPY BUT NOT ONLY PASTE .. CUT FIRST .. HUHU

      Delete
  8. hudoh laaa admin woi......buta ke hape...burok kut

    ReplyDelete
  9. kelakar btol komen kat dlm nie, hahah

    ReplyDelete
  10. Comel la..mcm ni pn nk kutuk jgk ke...

    ReplyDelete
  11. bole laa kot...takde laa super kot....xleh celen snow white mesia lg hahaha

    ReplyDelete
  12. bini aku ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................punye jiran ,punye sedare,punye kakak,punye adik,punye maid,punye sepupu,punye nenek,punye makcik aku lagi comel ...

    ReplyDelete
  13. mcm sial je aku tengok.. admin, go fuck urself

    ReplyDelete
    Replies
    1. WATCH UR MOUTH , EVERYBODY HAS MADE MISTAKES , SO AM I . SO BETTER WATCH UR MOUTH YOUNG MAN !

      Delete
  14. Admin u are drunk, go home

    ReplyDelete
  15. biase2 jer.. kt pasar malam berlambak.!!!!!!

    ReplyDelete
  16. sangap ni , jom pancut ramai ramai

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak perlu lah sampai camtu kot, nampak macam kurang ajar, kaki sex, kurang didikan sex ni, org camni bahaya kalau ditinggalkan dengan budak2 atau org perempuan walaupaun saudara mara, perlu pegi kem bina semangat balik ni, jauh terpesong dah, isk isk isk kesian

      Delete
    2. dh blog ni blog sex, mmg la smua gila sex..

      Delete
  17. stok melancap aku malam ni

    ReplyDelete
  18. Kakak dafi lerrr..klu share info slh, kire menipu lah kn?

    ReplyDelete
  19. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  20. die memang cun..n sgt peramah..lebih tak sombong dari dafi..

    ReplyDelete
  21. apahal ko kutuk2 gf aku plak ni? demm u mannn.

    ReplyDelete
  22. Admin ni rabun kut... semua org cakap x comel... muka mcm biskut tawar dikata comel...

    ReplyDelete
  23. anak cun...hensem...tapi bapak nye menteri banggang!

    ReplyDelete
  24. lagi comel dari awek aku der who want pm me just free no charge to with him

    ReplyDelete
  25. haha..ape la..selera admin ni xle pkai..

    ReplyDelete
  26. ok jer korang blom tgk dpn2 lg.ntah2 lg comel dr korang haha

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri