SEXY : KAKAK DAFI YANG SUPER COMEL

Kalau la dia jadi pelakon mesti leh jadi heroin dan setaraf dengan Nora Danis



{ 48 comments.. read them below or add one }

AnonymousAnonymous 29 May, 2013
Macam ni comel.....buta apa,
NANA LYANA NANA LYANA 29 May, 2013
ini bukan ADIK DAFI . ni KAKAK DAFI la .
AnonymousAnonymous 29 May, 2013
aku lg comel kan org diatas? kan kan kan? .. mohon org di bawah jgn jeles ngan kecomelan ku
AnonymousAnonymous 29 May, 2013
admin web ni kan copy paste & bangang abadi je selalu
zra siwonest zra siwonest 29 May, 2013
sorry to say la...comel Dafi lagi kot ><
AnonymousAnonymous 29 May, 2013
Comel????? erghhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!1
AnonymousAnonymous 29 May, 2013
comel lg kak ton hahahaha
AnonymousAnonymous 29 May, 2013
comel lagi kak ton.., sorry to say..xdenye comel..cam B**ch je..hahaha., I taste kt Dafi jer
AnonymousAnonymous 29 May, 2013
ahhh..lantak la comel ke tak..janji ade burit..ape lagi?jom la kite jolok kawan2!!
AnonymousAnonymous 29 May, 2013
hudoh laaa admin woi......buta ke hape...burok kut
AnonymousAnonymous 29 May, 2013
HAHAHAHAHAH HIDOP KAK TON!!
AnonymousAnonymous 29 May, 2013
kelakar btol komen kat dlm nie, hahah
AnonymousAnonymous 29 May, 2013
Comel la..mcm ni pn nk kutuk jgk ke...
AnonymousAnonymous 29 May, 2013
bole laa kot...takde laa super kot....xleh celen snow white mesia lg hahaha
AnonymousAnonymous 29 May, 2013
ape kak ton2 , aku ni manusie paling comel xyah nak nafi la da tebukti dengan kajian saintifik <3 xpyah nak meluat la org jeles . okay , sayang peminat2 saye .
AnonymousAnonymous 29 May, 2013
bini aku ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................punye jiran ,punye sedare,punye kakak,punye adik,punye maid,punye sepupu,punye nenek,punye makcik aku lagi comel ...
AnonymousAnonymous 29 May, 2013
org diatas nie selamat dikebumi kan,punca masih belum diketahui
AnonymousAnonymous 29 May, 2013
mcm sial je aku tengok.. admin, go fuck urself
AnonymousAnonymous 29 May, 2013
Admin u are drunk, go home
AnonymousAnonymous 29 May, 2013
biase2 jer.. kt pasar malam berlambak.!!!!!!
AnonymousAnonymous 29 May, 2013
dulu arwah ni baek orgnye..
AnonymousAnonymous 30 May, 2013
sangap ni , jom pancut ramai ramai
AnonymousAnonymous 30 May, 2013
x comel langsung.. cm nenek tua je
AnonymousAnonymous 30 May, 2013
comel lagi abang pulau blakang tu..
AnonymousAnonymous 30 May, 2013
stok melancap aku malam ni
AnonymousAnonymous 30 May, 2013
tak perlu lah sampai camtu kot, nampak macam kurang ajar, kaki sex, kurang didikan sex ni, org camni bahaya kalau ditinggalkan dengan budak2 atau org perempuan walaupaun saudara mara, perlu pegi kem bina semangat balik ni, jauh terpesong dah, isk isk isk kesian
AnonymousAnonymous 30 May, 2013
Kakak dafi lerrr..klu share info slh, kire menipu lah kn?
airus ron airus ron 30 May, 2013
This comment has been removed by the author.
AnonymousAnonymous 30 May, 2013
die memang cun..n sgt peramah..lebih tak sombong dari dafi..
AnonymousAnonymous 30 May, 2013
dh blog ni blog sex, mmg la smua gila sex..
AnonymousAnonymous 30 May, 2013
apahal ko kutuk2 gf aku plak ni? demm u mannn.
AnonymousAnonymous 31 May, 2013
♬ RA RA RE RA RE RA RE RA... ♬

♬ RA RA RE RA RE RA RE RA... ♬

♬ RA RE RA RE RA RA RA RA RE RA RA... ♬

18SX:GAGAL BERSETUBUH KERANA ZAKAR TERLALU BESAR!
PENTING:7 PUNCA LELAKI CEPAT TEWAS SEMASA BERSETUBUH!
WOW:TANDA-TANDA WANITA SEDANG TERANGSANG!
AnonymousAnonymous 01 June, 2013
Admin ni rabun kut... semua org cakap x comel... muka mcm biskut tawar dikata comel...
AnonymousAnonymous 02 June, 2013
amboi mulutt . mak ko pun ad jugak ap ke bendenye , ha , burit .. x pek kali ni ngan berbesar hatinye aq tolong panggil kwn2 ko ' WOIYH KAWAN2 ANONYMOUS 29 MAY 2013 18;48 ,,,, DY AJAK GI JOLOK MAK DY !!!'
P/S :SORY , LAINKALI FIKIR SBLOM NK POST
IKHLAS DRI ADMIN - BLOG NIYH .

AQ MINTAK MAAP PSAL KEDUDUKAN ADIK BRADIK DAFI NIYH . AQ BKAN NK KAWEN DNG SALAH SEORANG DR DEPA POWN SO AQ RSE X PERLU AMIK TAU JE .. AQ PON MCM ADMIN BLOG LAIN COPY BUT NOT ONLY PASTE .. CUT FIRST .. HUHU
AnonymousAnonymous 02 June, 2013
WATCH UR MOUTH , EVERYBODY HAS MADE MISTAKES , SO AM I . SO BETTER WATCH UR MOUTH YOUNG MAN !
AnonymousAnonymous 02 June, 2013
anak cun...hensem...tapi bapak nye menteri banggang!
5 sesungut5 sesungut 05 June, 2013
lagi comel dari awek aku der who want pm me just free no charge to with him
AnonymousAnonymous 05 June, 2013
haha..ape la..selera admin ni xle pkai..
AnonymousAnonymous 12 November, 2013
SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :

OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?--> WWW.JUSTINZAYN.COM

DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA 2014 (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER 2014 DI MALAYSIA --> WWW.PASSPERCUMA.COM

INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) . IPHONE 5C (RM1000) *TERHAD* --> WWW.IPHONEMSIA.COM















ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)
AnonymousAnonymous 16 December, 2013
ok jer korang blom tgk dpn2 lg.ntah2 lg comel dr korang haha

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri