SEXY : Dari Gadis Jepun Kepada French Doll Selepas 30 Pembedahan Plastik (15 Gambar)
Home » » SEXY : Dari Gadis Jepun Kepada French Doll Selepas 30 Pembedahan Plastik (15 Gambar)

SEXY : Dari Gadis Jepun Kepada French Doll Selepas 30 Pembedahan Plastik (15 Gambar)

27 Comments
Model Jepun, Vanilla telah membuat 30 pembedahan plastik untuk menjadi French Doll. Kini dia masih lagi tak puas hati dan ingin menukar lagi rupanya.



Jika anda suka artikel ini, jangan lupa sertakan kami dengan copy salah satu link di bawah ^_^

Kopi link post yang comel ini ^_^



Kalau nak dalam bentuk HTML, kopi saya lak ^_^

27 comments:

  1. 1st.. yeee....
    Muka hodo..mcm hantu jak aq nmpak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hazika : Jap ye..
      Hazik : SEKARANG!

      Hazika : Ala, jap lagi arrr..
      Hazik : Nak sekarang!!

      Hazika : Jap lagi, sikittt je lagi..
      Hazik : NAK SEKARANG! NAK SEKARANG!

      Hazika : Sikittttttttttttttt je lagi Abg..
      Hazik : Takde! NAK SKANG! NAK SKANG! NAK JUGAK! NAK SKANG!!!!

      Hazika : Jom, abang?
      Hazik : aummm aummm!

      Hazika : eeeeeeee

      18SX:GAGAL BERSETUBUH KERANA ZAKAR TERLALU BESAR!
      WOW:KISAH MALAM PERTAMA 3 BERADIK!
      ADOI:VIDEO GWIYOMI VERSI WANITA GILA SEKS!

      Delete
    2. ko ni bodo gilo babi bengom anjing sial pukimak lahabau laa..xley ke klu ko x post mnda mcm ni..xrugi n xmati eh klu ko xpost mnda ni..bangang bahalol pnye budak

      Delete
  2. 1st!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    yang bawah semua gay

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh..ko rahu aku gay!!!malunya..hakhak

      Delete
  3. No Fucking Licking And No Phone!
    fuck all..

    ReplyDelete
  4. Perhhhh terbaek dri ladang....

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. lain kali lah..
    bn menang lagi.. hajat anuar ibrahim jadi pm tinggal kenangan..hahah

    org yg komen selepas aku gay...

    ReplyDelete
    Replies
    1. x smestinya lah bngong

      Delete
  7. bn mnang bang la = bangla ..hha

    ReplyDelete
  8. BBIM- BANTUAN BANGLA 1 MALAYSIA!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  9. BBIM lah sgt. Tah tah dia yg beratur paling depan time nak amik BR1M. Dasar pengikut pr muka tembok. Kahkahkah

    ReplyDelete
  10. pkai rantai salib, tp perangai x mcm pengikut salib..
    tau kn pembedahan plastik tu di tegah dlam Injil...minah ni sengaja menguji hukum dlm agama je nmpaknyer..
    ape guna muka kat dunia cm barbie tp d neraka cm yell~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. xpyh nak ambek berat sgt lah ngn org kapir...org islam pon masih blom brsatu nak kutok agame org....

      Delete
  11. org bawah aku gay

    ReplyDelete
  12. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  13. Malaysia tanpa UMNO bagaikan jantan tidak berkote. Setuju sila tekan 1, tak setuju sila tekan 2, tak nak jawab sila tekan tetek!

    ReplyDelete
    Replies
    1. butuh pak hang..

      Delete
    2. hahahhahahha

      Delete
    3. butuh pak hang duk gelak²

      Delete
  14. nak tekan tetek sapa weh? tetek nur izzah? wakaka

    ReplyDelete
  15. besar nye tetek die...i like...

    ReplyDelete
  16. muka lawa tengok anok hodoh semacam sial

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri