SEXY : IKLAN THILAND YANG SUPER CELAKA
Home » » SEXY : IKLAN THILAND YANG SUPER CELAKA

SEXY : IKLAN THILAND YANG SUPER CELAKA

26 Comments

Apa-apapun orang Thai memang mempunyai idea untuk penyampaian iklan mereka. 


video

Jika anda suka artikel ini, jangan lupa sertakan kami dengan copy salah satu link di bawah ^_^

Kopi link post yang comel ini ^_^



Kalau nak dalam bentuk HTML, kopi saya lak ^_^

26 comments:

  1. Replies
    1. MEMERLUKAN SURVEYORS
      SURVEY SECARA ONLINE
      Dalam program ini anda perlu menjawab survey. Survey ini penting untuk syarikat2 terkemuka membuat Market Research mereka di Malaysia. Setiap survey akan DIBAYAR kepada anda. Satu survey akan Dibayar dari RM3 ke RM10 bergantung kepada soalan survey. Anda boleh cashout dari serendah RM5.00 hingga RM 100. Jika anda aktif, dalam sebulan anda mampu mendapat RM200 -300 secara online.
      Jika anda berminat bolehlah
      Daftar percuma di iPanel
      Sebarang info sila lawat ipanelonlinemalaysia

      Delete
    2. Bercerita pasal Julia Ziegler tu, aku teringat satu kisah. Masa tu aku atas motor, sedang menanti traffic light bertukar ke hijau. Trafic light tu memang agak chilakos sikit sebab kadang-kadang sampai 5 minit baru lah bertukar. Cuba korang bayangkan kalau korang betul-betul tak tahan nak terberak. Najis Mughalazah korang betul-betul di hujung-hujung jubur korang. Rasa macam ada batang kayu je dalam jubur, sampaikan dah tak boleh dikemut lagi. Apa akan jadi kat korang? Dan apa yang korang akan buat dalam situasi tersebut? Kalau nak langgar lampu traffic light, polis dah tunggu kat depan. Nak dijadikan cerita, masa tu memang aku tengah tak tahan nak terberak. Korang tau betapa seksanya aku menanggung azab sengsara tersebut. Berpeluh-peluh dahi aku. Tercungap-cungap nafas aku. Turun naik turun naik bontot aku. Lepas aku terperasan orang sekeliling tengah tengok, terpaksa aku buat-buat tengah bersenam atas motor. Nasib baik aku teringat pesan orang tua-tua a.k.a PETUA . Aku terus terkumat-kamit menyebut "Kepala jubur" sebanyak yang mungkin. Korang pernah dengar tak petua ni? Tak tau lah samada aku kena tipu. Kalau aku kena tipu maknanya aku pun menipu korang lah ni. Hahahaha.

      Tengah aku menahan azab tu, secara tiba-tiba Julia Ziegler melintas depan aku. Dia pandang dan senyum kat aku. Aku pun cuba melemparkan satu senyuman yang paling indah di mata dia, manalah tau kalau-kalau dia boleh tergoda dan terpikat dengan aku. Tapi nampaknya hari tu adalah hari yang agak malang bagi aku. Senyuman yang aku cuba lemparkan menjadi sebaliknya. Wajah aku secara automatiknya menjadi wajah buruk orang yang sedang meneran berak batu. Macam muka Menteri Fasola dalam filem "Laksamana Do Re Mi" masa di'stalker' oleh Do,Re dan Mi. Agak menyedihkan bila aku nampak muka Julia Ziegler berubah pucat dan dia terus kelam kabut mempercepatkan langkahnya melintas aku. Pergh!! Satu tragedi malang untuk aku. Melepas aku!! Kalau tak, dah tentu aku dapat nombor telefon dia. Dan kalau tak pasal tu, dah tentu aku tak single macam ni, dah tentu aku merangkap kapel Julia Ziegler dan hari ni aku tengah date dengan dia kat Mydin. Hahahaha.

      Delete
    3. x pham aq ap lah yg hang berangan , if real sory k . :)

      Delete
    4. SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :

      OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?--> WWW.JUSTINZAYN.COM

      DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

      TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

      DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA 2014 (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

      TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER 2014 DI MALAYSIA --> WWW.PASSPERCUMA.COM

      INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

      IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) . IPHONE 5C (RM1000) *TERHAD* --> WWW.IPHONEMSIA.COM















      ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

      Delete
  2. hahah aku yg 2nd di dunia ini hahahaahha

    ReplyDelete
    Replies
    1. ♬ RA RA RE RA RE RA RE RA... ♬

      ♬ RA RA RE RA RE RA RE RA... ♬

      ♬ RA RE RA RE RA RA RA RA RE RA RA... ♬

      18SX:GAGAL BERSETUBUH KERANA ZAKAR TERLALU BESAR!
      PENTING:7 PUNCA LELAKI CEPAT TEWAS SEMASA BERSETUBUH!
      WOW:TANDA-TANDA WANITA SEDANG TERANGSANG!

      Delete
  3. nothing special

    ReplyDelete
  4. Liyana nurul nk ngorat boleh... saya ada BMW , rumah banglo 8 tingkat..saya anak Datok lagi... tiap2 hari makan kt hotel 80 bintang lagi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Xde sape nk kesah pasal tu . Tuhan kasi rezeki . jgn nk berlagak !!!

      Delete
    2. lydia natasha nk kawen dgn awak bleh... saye ade honda ex5,,rumah saya 5 tingkat tapi rumah flat la..saya anak kampung je,kais pagi mkn mlm je..klu awk sudi esok saye nk anta rombongan meminang kecil2 je..kawen pun kenduri doa slamat je kot..klu sudi bgtau la ye...hahaahaha

      Delete
  5. hahahah.. sengal dowh iklan cmni..

    ReplyDelete
  6. menunggu kedatangan promosi blog lucah daripada mazeer .. mana mazeer gila sex nih??

    ReplyDelete
  7. Hahahaha .. Bengong! >.<

    ReplyDelete
  8. jom hisap konek mazeer

    ReplyDelete
  9. giler hang nie!

    ReplyDelete
  10. hmm, apa la yang terangsang sangat, aku tak terangsang pon, tau tak sebab apa.
    sebab aku pedo dan hanya suka budak2 je, bye
    kirim salam Assalamualaikum kat budak ye.

    ReplyDelete
    Replies
    1. babi mu natang beruk!!!!! kene di anok mu dri kekgi gane,,,,base sial celakaka mu

      Delete
  11. macam kebun ganja jer. haha

    ReplyDelete
  12. terbaiiiikkkkkkkkkk.........

    ReplyDelete
  13. Free registration
    http://Cash4Visits.com/ref.php?refId=209895

    ReplyDelete
  14. Replies
    1. razak oppa star31 May 2013 17:55

      ohhh yeee ohh yehh ohh yehhh

      Delete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri