SEXY : IKLAN THILAND YANG SUPER CELAKA


Apa-apapun orang Thai memang mempunyai idea untuk penyampaian iklan mereka. 


video

{ 26 comments.. read them below or add one }

AnonymousAnonymous 28 May, 2013
hahah aku yg 2nd di dunia ini hahahaahha
AnonymousAnonymous 28 May, 2013
MEMERLUKAN SURVEYORS
SURVEY SECARA ONLINE
Dalam program ini anda perlu menjawab survey. Survey ini penting untuk syarikat2 terkemuka membuat Market Research mereka di Malaysia. Setiap survey akan DIBAYAR kepada anda. Satu survey akan Dibayar dari RM3 ke RM10 bergantung kepada soalan survey. Anda boleh cashout dari serendah RM5.00 hingga RM 100. Jika anda aktif, dalam sebulan anda mampu mendapat RM200 -300 secara online.
Jika anda berminat bolehlah
Daftar percuma di iPanel
Sebarang info sila lawat ipanelonlinemalaysia
AnonymousAnonymous 28 May, 2013
Liyana nurul nk ngorat boleh... saya ada BMW , rumah banglo 8 tingkat..saya anak Datok lagi... tiap2 hari makan kt hotel 80 bintang lagi
AnonymousAnonymous 28 May, 2013
hahahah.. sengal dowh iklan cmni..
AnonymousAnonymous 28 May, 2013
menunggu kedatangan promosi blog lucah daripada mazeer .. mana mazeer gila sex nih??
Zocho Zocho 28 May, 2013
Hahahaha .. Bengong! >.<
AnonymousAnonymous 28 May, 2013
jom hisap konek mazeer
AnonymousAnonymous 28 May, 2013
hmm, apa la yang terangsang sangat, aku tak terangsang pon, tau tak sebab apa.
sebab aku pedo dan hanya suka budak2 je, bye
kirim salam Assalamualaikum kat budak ye.
AnonymousAnonymous 29 May, 2013
babi mu natang beruk!!!!! kene di anok mu dri kekgi gane,,,,base sial celakaka mu
AnonymousAnonymous 29 May, 2013
macam kebun ganja jer. haha
AnonymousAnonymous 29 May, 2013
terbaiiiikkkkkkkkkk.........
Tamrin Malix Tamrin Malix 30 May, 2013
Free registration
http://Cash4Visits.com/ref.php?refId=209895
AnonymousAnonymous 30 May, 2013
Bercerita pasal Julia Ziegler tu, aku teringat satu kisah. Masa tu aku atas motor, sedang menanti traffic light bertukar ke hijau. Trafic light tu memang agak chilakos sikit sebab kadang-kadang sampai 5 minit baru lah bertukar. Cuba korang bayangkan kalau korang betul-betul tak tahan nak terberak. Najis Mughalazah korang betul-betul di hujung-hujung jubur korang. Rasa macam ada batang kayu je dalam jubur, sampaikan dah tak boleh dikemut lagi. Apa akan jadi kat korang? Dan apa yang korang akan buat dalam situasi tersebut? Kalau nak langgar lampu traffic light, polis dah tunggu kat depan. Nak dijadikan cerita, masa tu memang aku tengah tak tahan nak terberak. Korang tau betapa seksanya aku menanggung azab sengsara tersebut. Berpeluh-peluh dahi aku. Tercungap-cungap nafas aku. Turun naik turun naik bontot aku. Lepas aku terperasan orang sekeliling tengah tengok, terpaksa aku buat-buat tengah bersenam atas motor. Nasib baik aku teringat pesan orang tua-tua a.k.a PETUA . Aku terus terkumat-kamit menyebut "Kepala jubur" sebanyak yang mungkin. Korang pernah dengar tak petua ni? Tak tau lah samada aku kena tipu. Kalau aku kena tipu maknanya aku pun menipu korang lah ni. Hahahaha.

Tengah aku menahan azab tu, secara tiba-tiba Julia Ziegler melintas depan aku. Dia pandang dan senyum kat aku. Aku pun cuba melemparkan satu senyuman yang paling indah di mata dia, manalah tau kalau-kalau dia boleh tergoda dan terpikat dengan aku. Tapi nampaknya hari tu adalah hari yang agak malang bagi aku. Senyuman yang aku cuba lemparkan menjadi sebaliknya. Wajah aku secara automatiknya menjadi wajah buruk orang yang sedang meneran berak batu. Macam muka Menteri Fasola dalam filem "Laksamana Do Re Mi" masa di'stalker' oleh Do,Re dan Mi. Agak menyedihkan bila aku nampak muka Julia Ziegler berubah pucat dan dia terus kelam kabut mempercepatkan langkahnya melintas aku. Pergh!! Satu tragedi malang untuk aku. Melepas aku!! Kalau tak, dah tentu aku dapat nombor telefon dia. Dan kalau tak pasal tu, dah tentu aku tak single macam ni, dah tentu aku merangkap kapel Julia Ziegler dan hari ni aku tengah date dengan dia kat Mydin. Hahahaha.
AnonymousAnonymous 31 May, 2013
♬ RA RA RE RA RE RA RE RA... ♬

♬ RA RA RE RA RE RA RE RA... ♬

♬ RA RE RA RE RA RA RA RA RE RA RA... ♬

18SX:GAGAL BERSETUBUH KERANA ZAKAR TERLALU BESAR!
PENTING:7 PUNCA LELAKI CEPAT TEWAS SEMASA BERSETUBUH!
WOW:TANDA-TANDA WANITA SEDANG TERANGSANG!
Lydia Natasha Lydia Natasha 31 May, 2013
Xde sape nk kesah pasal tu . Tuhan kasi rezeki . jgn nk berlagak !!!
razak oppa starrazak oppa star 31 May, 2013
ohhh yeee ohh yehh ohh yehhh
AnonymousAnonymous 01 June, 2013
lydia natasha nk kawen dgn awak bleh... saye ade honda ex5,,rumah saya 5 tingkat tapi rumah flat la..saya anak kampung je,kais pagi mkn mlm je..klu awk sudi esok saye nk anta rombongan meminang kecil2 je..kawen pun kenduri doa slamat je kot..klu sudi bgtau la ye...hahaahaha
AnonymousAnonymous 01 June, 2013
x pham aq ap lah yg hang berangan , if real sory k . :)
AnonymousAnonymous 12 November, 2013
SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :

OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?--> WWW.JUSTINZAYN.COM

DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA 2014 (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER 2014 DI MALAYSIA --> WWW.PASSPERCUMA.COM

INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) . IPHONE 5C (RM1000) *TERHAD* --> WWW.IPHONEMSIA.COM















ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri