WTF - BARANGAN BANGANG YANG DIJUAL DI FACEBOOK
Home » » WTF - BARANGAN BANGANG YANG DIJUAL DI FACEBOOK

WTF - BARANGAN BANGANG YANG DIJUAL DI FACEBOOK

11 May 2013 18 Comments
Usless, siapa beli memang bangang bcoz benda ni memang tipu macam gelang megneee!



Laporan asal Twitter Fadzlie

18 comments:

  1. first.!bwh aq sume bangang

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jenab : abang.jwb dgn jujur.brp org perempuan
      abang pernah dating sblm kahwin?
      Kemawas : yg lepas tu biarla lepas
      Jenab : ah tak kira.cpt bgtau!
      Kemawas: (diam)
      Jenab : nape diam?cpt la!
      Kemawas: ishh jangan la kacau.sy tgh kira la ni
      Jenab : #@$%!

      Kemawas : AUMMM, AUMMMM???
      Jenab : Eeeeeeee....

      18SX:GAGAL BERSETUBUH KERANA ZAKAR TERLALU BESAR!
      LAWAK:BUKTI NYATA CINTA ITU MEMANG BUTA!
      SERAM:APABILA TIMUN MENJADI MANGSA KEKEJAMAN MANUSIA!

      Delete
    2. comment first tu mmg bodoh. melawak konon
      bapak ko mmg x reti ajar ko ke? o_O
      ke ko mmg x tau ape tu adab

      Delete
    3. ke bpk kau yang tak ajar kau adab?bahasa mcm tak pnh sekolah -,-'

      Delete
  2. anak kecil main api,
    terbakar hatinya yang sepi,
    air mata darah bercampur keringat,
    bumi dipijak milik orang,

    nenek moyang kaya raya,
    tergadai seluruh harta benda,
    akibat sengketa diantara kita,
    cinta lenyap diarus zaman,

    indahnya bumi kita,
    warisan berkurun lamanya,
    hasil mengalir ketangan yang lain,
    kita kan merintih sendiri,

    jangan buang waktu lagi,
    majulah raih semua mimpi,
    hapuskan sengketa teruskan usaha,
    kita kan gagah di nusantara.

    ReplyDelete
    Replies
    1. cm aku knal lirik lagu ni

      Delete
  3. tiga yeyyy.. aku ada, engko ada?

    ReplyDelete
  4. Hazika mana???

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi im hazika. hazik xde cari pantat lain

      Delete
    2. bebal lor..

      Delete
    3. memang la. Da pantat hazika da rabak abes... memang la hazik cari pantat laen yang fresh2 belake...

      Delete
  5. Hazika kini menjalani pembedahan memancungkan hidungnya di sebuah hospital terkemuka di kepulauan galapagos. jurucakap hazika menyatakan pembedahan beliau amat rumit apabila terpaksa dibedah dalam keadaan gelap akibat blackout... hazika yang separa sedar meracau2 menyalahkan ini semua konspirasi AMNAU...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Secare tibe-tibe hazika mendapati batang doktor itu termasuk ke dalam pantat hazika... hazika pun terus gersang dan disitula mulenye aksi hazika dengan doktor yang very2 horny

      Delete
  6. Tutup hidung...tak boleh nafas...mati dalam mancung..

    ReplyDelete
  7. sapa yang jual tanah rezab melayu??? siapa dia tu pengkianat bangsa....

    ReplyDelete
  8. salah jibby sume ni..

    ReplyDelete
  9. tutup je la ruangan komen ni.. byk lucah manjang.. da jadi website porn da aku tgk.. lagi2 yg komen yg first tu, sama dgn yg post penpatah lain..

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri