WTF - CARA PELAJAR INDO MENYAMBUT HABIS PERSEKOLAHAN (16 GAMBAR)
Home » » WTF - CARA PELAJAR INDO MENYAMBUT HABIS PERSEKOLAHAN (16 GAMBAR)

WTF - CARA PELAJAR INDO MENYAMBUT HABIS PERSEKOLAHAN (16 GAMBAR)

53 Comments
Bagaimanakah anda menyambut penghabisan tempoh peperiksaan dahulu? Di Indonesia pelajar yang baru habis menduduki peperiksaan Ujian Nasional Sekolah Menengah Atas menyambutnya dengan menconteng uniform yang dipakai mereka. Sungguh INDON!



Laporan asal Kaskus

Jika anda suka artikel ini, jangan lupa sertakan kami dengan copy salah satu link di bawah ^_^

Kopi link post yang comel ini ^_^



Kalau nak dalam bentuk HTML, kopi saya lak ^_^

53 comments:

  1. Replies
    1. Hazika : Jap ye..
      Hazik : SEKARANG!

      Hazika : Ala, jap lagi arrr..
      Hazik : Nak sekarang!!

      Hazika : Jap lagi, sikittt je lagi..
      Hazik : NAK SEKARANG! NAK SEKARANG!

      Hazika : Sikittttttttttttttt je lagi Abg..
      Hazik : Takde! NAK SKANG! NAK SKANG! NAK JUGAK! NAK SKANG!!!!

      Hazika : Jom, abang?
      Hazik : aummm aummm!

      Hazika : eeeeeeee

      WOW:KISAH NORA, JANDA YANG KEHAUSAN SETIAP MALAM!
      PANAS:BENARKAH GADIS BERPAKAIAN TAK SENONOH INI ANAK SOFEA JANE?
      GEMPAR:WANITA BERMISAI DAN BERJANGGUT DITEMUI DI MALAYSIA!

      Delete
    2. welcome to mlysia....:)

      Delete
    3. baru abeh sekolah..bkn diploma or degree.. bg depa abeh sekolah kiqa hebat sgt kot ?

      Delete
    4. mazeer mohamad <-- Gila seks . Tak habis2 ngan kisah Hazik Hazika diyew..Nek mnyampah lak aku tengok. Bodoh

      Delete
  2. Nasib negara aku tak mcm ni .
    huru hara mau di buatnya .

    ReplyDelete
  3. 2nd, hhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

    ReplyDelete
  4. COOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL. Bodoh orang bawah. Pukimak dan sial.

    ReplyDelete
  5. sini main baling tepung je

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha,sekolah saya kalau exam time puasa,gerenti bebudak main mercun

      Delete
  6. Alhamdullilah Malaysia tak ada camni. Selalunya pelajar Malaysia diarahkan ke Masjid, solat.. sujud syukur ! PROUD TO BE MALAYSIAN!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulanye memang la sujud syukur sbb org dah suruh, lps hari dah malam setan betempek kat hotel2 murah dgn awek,amoi sekalian, sambutan pecah dara plak..hahahaha..macam xbiasa dgn perangai budak2 malaysia.

      Delete
    2. ish3...x semua budak dekat malaysia mcm tu !

      Delete
    3. ye ke x semua? memang cmtu pn perangai... mcm syaillll je...

      Delete
    4. mane ade semua

      Delete
  7. membazir je...mcm la negara tu kaya sgt..

    ReplyDelete
    Replies
    1. bagusnya komen... org2 yg buat cmtu ank2 org kaya, ape kne mngne ngan negara kaya or miskin lak? haish

      Delete
  8. oke... pahney datang petik sawit kt kebun aku ye??? hehehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. pas hbs ngaji.nt mai bt jamban br umh aku noh..indon ja taw bt kja mcm tu

      Delete
  9. pheww. . .modal insan kelas terendah.ptt la tahap pndidikan xmaju2. .moraliti pun rendah. .kasihan sangat ler. . .

    ReplyDelete
    Replies
    1. thp pendidikan xmaju2? fuyoooh.. dah prnh compare pendidikan Msia ngan Indonesia ke smpai tau pendidikan dorg xmaju2? moraliti engkau lg rendah sbb sng sgt nak judge ape yg engkau nmpak dr gmbar je... puuiihhh...

      Delete
    2. rossie zee, sebab tue orang tua2 rajin cakap. "jangan lupa adab. hilang nilai moral dalam diri." kat gambar nie pon dah tunjuk yang sikap macam tue kurang bermoral.

      Delete
    3. betul kata orang atas aku. lagipon, ape salahnya baju tue kita simpan. buat kenangan. atau bagi adik beradik pulak yang memakainya. klo xde, derma la pada sesiapa yang memerlukan.

      Delete
  10. Uncivilized morons.

    ReplyDelete
  11. nmpak ngat malas nk blaja..abis skolah pai camtu skali...dah bodoh, kje xde dtg malaysia jd buruh...semak kt cni plak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. cis, bagus sgt la komen ni.. briliant... tahniah sy ucapkan...

      Delete
  12. anwar Ibrahim babi pukimak pkr pas dap semuanya babi pukimak

    ReplyDelete
  13. boleh la ... ade gak gempak sket !

    ReplyDelete
  14. untuk korg yg x tau , nie semua bukan sambutan pelajar indon lepas habis ujian .. tapi nie 'rusuhan' sebab depa x dpt kertas ujian .. just nak bg tau je .. aku bukan menyebelahkan indon .. tapi x baik fithnah tanpa bukti yg kukuh :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau rusuhan sebab x dapat krtas ujian asal diorang happy semacam?

      Delete
    2. aikh? ape lak? tu mmg selepas ujian la, pandai2 je ckp sbb x dpt kertas ujian... klu x prnh tgk, x pyh la nak pandai2 buat komen...

      Delete
  15. nnti jemput dtg malaysia mengundi bn ya pak!!!

    ReplyDelete
  16. Indon..xguna lahirkan pelajar lulus cemerlang exam tp xda akhlak.. lahirkan pemimpin kolot..singkat akal..pesta xkena gaya

    ReplyDelete
    Replies
    1. yela, sbb engkau dah terlebih panjang akal kot smpai buat komen mcm budak x prnh skolah...hebat...

      Delete
  17. harap bkn semua skolah di indon camni..

    ReplyDelete
  18. anwar Ibrahim babi pukimak pkr pas dap semuanya babi pukimak

    ReplyDelete
    Replies
    1. engkau tu pencacai bn taik....!inikalilah..ubah#

      Delete
  19. betul tu aku sokong hidup BN

    ReplyDelete
  20. aku ada nampak awek indo teteknya besar... sedapnya, kalau dapat hisap tetek awek indo..

    ReplyDelete
  21. Takder sivik.

    ReplyDelete
  22. Cmne lah nak bg bn memerintah negara, macai atas ni pon da mencarut mcm mak bapak x ajar, ini baru macai, dia punya kepala macam mane lah pulak, nk bg org2 cmni ke memerintah negara???

    ReplyDelete
  23. ...................../´¯/)
    ....................,/¯../
    .................../..../
    ............./´¯/'...'/´¯¯`·¸
    ........../'/.../..../......./¨¯\
    ........('(...´...´.... ¯~/'...')
    .........\.................'...../
    ..........''...\.......... _.·´
    ............\..............(
    ..............\.............\... TAKE THIS DOG

    ALL BABI

    ReplyDelete
  24. BN main kotor puih!!ada ke boleh blackout tgh2 nak kira undi??masa lain xnak pulak blackout

    ReplyDelete
  25. Wahhh .. Bez lar ... Hahahaaaa .,., HangOver ...

    ReplyDelete
  26. tak berdisiplin. ._. memang tak diajar la dorang tu. GILA!

    ReplyDelete
  27. budaya berpeleseran. gelabah x tentu pasal. merosak harta awam. mungkin diorg ingat cool kot? serious ini tahap selipar.

    ReplyDelete
  28. IndonesiaL...

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri