WTF - CARA PELAJAR INDO MENYAMBUT HABIS PERSEKOLAHAN (16 GAMBAR)

Bagaimanakah anda menyambut penghabisan tempoh peperiksaan dahulu? Di Indonesia pelajar yang baru habis menduduki peperiksaan Ujian Nasional Sekolah Menengah Atas menyambutnya dengan menconteng uniform yang dipakai mereka. Sungguh INDON!



Laporan asal Kaskus

{ 53 comments.. read them below or add one }

AnonymousAnonymous 04 May, 2013
Nasib negara aku tak mcm ni .
huru hara mau di buatnya .
AnonymousAnonymous 04 May, 2013
2nd, hhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
AnonymousAnonymous 04 May, 2013
COOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL. Bodoh orang bawah. Pukimak dan sial.
AnonymousAnonymous 04 May, 2013
sini main baling tepung je
Elf Suju Elf Suju 04 May, 2013
Alhamdullilah Malaysia tak ada camni. Selalunya pelajar Malaysia diarahkan ke Masjid, solat.. sujud syukur ! PROUD TO BE MALAYSIAN!
AnonymousAnonymous 04 May, 2013
Hazika : Jap ye..
Hazik : SEKARANG!

Hazika : Ala, jap lagi arrr..
Hazik : Nak sekarang!!

Hazika : Jap lagi, sikittt je lagi..
Hazik : NAK SEKARANG! NAK SEKARANG!

Hazika : Sikittttttttttttttt je lagi Abg..
Hazik : Takde! NAK SKANG! NAK SKANG! NAK JUGAK! NAK SKANG!!!!

Hazika : Jom, abang?
Hazik : aummm aummm!

Hazika : eeeeeeee

WOW:KISAH NORA, JANDA YANG KEHAUSAN SETIAP MALAM!
PANAS:BENARKAH GADIS BERPAKAIAN TAK SENONOH INI ANAK SOFEA JANE?
GEMPAR:WANITA BERMISAI DAN BERJANGGUT DITEMUI DI MALAYSIA!
Nina Marhain Nina Marhain 04 May, 2013
membazir je...mcm la negara tu kaya sgt..
AnonymousAnonymous 04 May, 2013
oke... pahney datang petik sawit kt kebun aku ye??? hehehehehe
AnonymousAnonymous 04 May, 2013
pas hbs ngaji.nt mai bt jamban br umh aku noh..indon ja taw bt kja mcm tu
AnonymousAnonymous 04 May, 2013
welcome to mlysia....:)
Yauk's Yauk's 04 May, 2013
pheww. . .modal insan kelas terendah.ptt la tahap pndidikan xmaju2. .moraliti pun rendah. .kasihan sangat ler. . .
AnonymousAnonymous 04 May, 2013
Uncivilized morons.
AnonymousAnonymous 04 May, 2013
nmpak ngat malas nk blaja..abis skolah pai camtu skali...dah bodoh, kje xde dtg malaysia jd buruh...semak kt cni plak...
AnonymousAnonymous 04 May, 2013
anwar Ibrahim babi pukimak pkr pas dap semuanya babi pukimak
AnonymousAnonymous 04 May, 2013
boleh la ... ade gak gempak sket !
AnonymousAnonymous 04 May, 2013
untuk korg yg x tau , nie semua bukan sambutan pelajar indon lepas habis ujian .. tapi nie 'rusuhan' sebab depa x dpt kertas ujian .. just nak bg tau je .. aku bukan menyebelahkan indon .. tapi x baik fithnah tanpa bukti yg kukuh :)
AnonymousAnonymous 04 May, 2013
kalau rusuhan sebab x dapat krtas ujian asal diorang happy semacam?
AnonymousAnonymous 04 May, 2013
nnti jemput dtg malaysia mengundi bn ya pak!!!
AnonymousAnonymous 04 May, 2013
Indon..xguna lahirkan pelajar lulus cemerlang exam tp xda akhlak.. lahirkan pemimpin kolot..singkat akal..pesta xkena gaya
AnonymousAnonymous 04 May, 2013
harap bkn semua skolah di indon camni..
AnonymousAnonymous 04 May, 2013
anwar Ibrahim babi pukimak pkr pas dap semuanya babi pukimak
AnonymousAnonymous 04 May, 2013
betul tu aku sokong hidup BN
AnonymousAnonymous 05 May, 2013
aku ada nampak awek indo teteknya besar... sedapnya, kalau dapat hisap tetek awek indo..
AnonymousAnonymous 05 May, 2013
Cmne lah nak bg bn memerintah negara, macai atas ni pon da mencarut mcm mak bapak x ajar, ini baru macai, dia punya kepala macam mane lah pulak, nk bg org2 cmni ke memerintah negara???
Zaidah Momo Zaidah Momo 05 May, 2013
engkau tu pencacai bn taik....!inikalilah..ubah#
AnonymousAnonymous 05 May, 2013
hahaha,sekolah saya kalau exam time puasa,gerenti bebudak main mercun
AnonymousAnonymous 05 May, 2013
Mulanye memang la sujud syukur sbb org dah suruh, lps hari dah malam setan betempek kat hotel2 murah dgn awek,amoi sekalian, sambutan pecah dara plak..hahahaha..macam xbiasa dgn perangai budak2 malaysia.
AnonymousAnonymous 06 May, 2013
...................../´¯/)
....................,/¯../
.................../..../
............./´¯/'...'/´¯¯`·¸
........../'/.../..../......./¨¯\
........('(...´...´.... ¯~/'...')
.........\.................'...../
..........''...\.......... _.·´
............\..............(
..............\.............\... TAKE THIS DOG

ALL BABI
vest vest 06 May, 2013
baru abeh sekolah..bkn diploma or degree.. bg depa abeh sekolah kiqa hebat sgt kot ?
AnonymousAnonymous 06 May, 2013
ish3...x semua budak dekat malaysia mcm tu !
AnonymousAnonymous 06 May, 2013
BN main kotor puih!!ada ke boleh blackout tgh2 nak kira undi??masa lain xnak pulak blackout
AnonymousAnonymous 06 May, 2013
mazeer mohamad <-- Gila seks . Tak habis2 ngan kisah Hazik Hazika diyew..Nek mnyampah lak aku tengok. Bodoh
AnonymousAnonymous 08 May, 2013
ye ke x semua? memang cmtu pn perangai... mcm syaillll je...
Rossie Zee Rossie Zee 08 May, 2013
bagusnya komen... org2 yg buat cmtu ank2 org kaya, ape kne mngne ngan negara kaya or miskin lak? haish
Rossie Zee Rossie Zee 08 May, 2013
aikh? ape lak? tu mmg selepas ujian la, pandai2 je ckp sbb x dpt kertas ujian... klu x prnh tgk, x pyh la nak pandai2 buat komen...
Rossie Zee Rossie Zee 08 May, 2013
yela, sbb engkau dah terlebih panjang akal kot smpai buat komen mcm budak x prnh skolah...hebat...
Rossie Zee Rossie Zee 08 May, 2013
cis, bagus sgt la komen ni.. briliant... tahniah sy ucapkan...
Rossie Zee Rossie Zee 08 May, 2013
thp pendidikan xmaju2? fuyoooh.. dah prnh compare pendidikan Msia ngan Indonesia ke smpai tau pendidikan dorg xmaju2? moraliti engkau lg rendah sbb sng sgt nak judge ape yg engkau nmpak dr gmbar je... puuiihhh...
AnonymousAnonymous 09 May, 2013
Wahhh .. Bez lar ... Hahahaaaa .,., HangOver ...
Fafa Fafa 12 May, 2013
tak berdisiplin. ._. memang tak diajar la dorang tu. GILA!
AnonymousAnonymous 19 May, 2013
budaya berpeleseran. gelabah x tentu pasal. merosak harta awam. mungkin diorg ingat cool kot? serious ini tahap selipar.
AnonymousAnonymous 16 June, 2013
rossie zee, sebab tue orang tua2 rajin cakap. "jangan lupa adab. hilang nilai moral dalam diri." kat gambar nie pon dah tunjuk yang sikap macam tue kurang bermoral.
AnonymousAnonymous 16 June, 2013
betul kata orang atas aku. lagipon, ape salahnya baju tue kita simpan. buat kenangan. atau bagi adik beradik pulak yang memakainya. klo xde, derma la pada sesiapa yang memerlukan.

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri